Call Of Duty: Advanced Warfare

poruka: 401
|
čitano: 68.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Eto ne mogu igrati usranu igru i to je to. Sva sreća da sam kupio orginal {#} Igram max 10 minuta i onda se slika smrzne. Izađem sa Task Manager-om. Pokušam ponovo ući dobijam ovu grešku. Moram resetirati komp da bi ponovo mogao ući u igru i onda sve ispočetka. Imam zadnje drivere koje je Nvidia danas izbacila i komp koji bi morao bez pol muke gazit ovu igru, ali ne. Imam hrpetinu drugih igara i sve rade ok, ali ne i CoD. Više nikada ne budem kupovao ovo sranje od serijala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Call Of Duty: Advanced Warfare
MasterOfDisaster kaže...

Eto ne mogu igrati usranu igru i to je to. Sva sreća da sam kupio orginal {#} Igram max 10 minuta i onda se slika smrzne. Izađem sa Task Manager-om. Pokušam ponovo ući dobijam ovu grešku. Moram resetirati komp da bi ponovo mogao ući u igru i onda sve ispočetka. Imam zadnje drivere koje je Nvidia danas izbacila i komp koji bi morao bez pol muke gazit ovu igru, ali ne. Imam hrpetinu drugih igara i sve rade ok, ali ne i CoD. Više nikada ne budem kupovao ovo sranje od serijala.

Take it easy, nije kraj svijeta ako igra ne radi. 

Potraži po net fix, ili sacekaj koji dan riješiti će se patchom ubrzo, nije to EA i BF. 

17 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Resetiraj video postavke na "Optimal".

15 godina
naxeem kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Resetiraj video postavke na "Optimal".

Dao sam na "Automatic" i opet ista {#} Jednostavno mi igra ne radi. A sigurno neću ponovo skidati 43 Gb igre.

17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Među ostalim sam dobivao i tu grešku, (kao i to da nemam dovoljno mjesta na HDDu iako je slobodno 100GB) te kada sam uključio page file, (koji mi je bio isključen) problemi su nestali...

13 godina
naxeem kaže...
Rocinante2112 kaže...
naxeem kaže...
Da, vizualno je dosta bolji od BF4.

Budimo realni,ovo jednsotavno nije istina.

To je tvoje stručno mišljenje? {#}

Jest. I ispravno je.
Gledao sam Tb-ev video na 6fps 1080p i jednostavno se vidi da to nije razina BF-a. NIJE.

Nekazem da ne izgleda lijepo ,izgleda najbolje dosad ali nije to na Frostbite razini...Pa nemojte stvarno da se u vezi toga u raspravu mora ići.

17 godina

Igri definitivno treba novi engine, ali govoriti da je ružna nema smisla... Izgleda odlično i kampanja je deset puta bolja od one iz Ghostsa!

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
naxeem kaže...
Rocinante2112 kaže...
naxeem kaže...
Da, vizualno je dosta bolji od BF4.

Budimo realni,ovo jednsotavno nije istina.

To je tvoje stručno mišljenje? {#}

Jest. I ispravno je.
Gledao sam Tb-ev video na 6fps 1080p i jednostavno se vidi da to nije razina BF-a. NIJE.

Nekazem da ne izgleda lijepo ,izgleda najbolje dosad ali nije to na Frostbite razini...Pa nemojte stvarno da se u vezi toga u raspravu mora ići.

Ma to te samo lože ne nasjedaj na provokacije.Pa iz aviona se vidi da to nije ta razina to bi bila blasfemija za Bf 4 .Ne ulazim u raspravu o igri svatko neka igra što mu bolje paše,nemam uopće s tim problema.

Ljudi svatko neka uživa u onom što voli pa ako mu to toliko znači i biće mu lakše neka tvrdi da Cod izgleda ljepše od Bf 4 big deal.

Zanima me da li postoji mogućnost igranja s botovima kao što je bilo u black opsu 1 i 2 ? Ako netko zna neka malo opiše na što to liči.

sake08
11 godina
MasterOfDisaster kaže...

Imam hrpetinu drugih igara i sve rade ok, ali ne i CoD. Više nikada ne budem kupovao ovo sranje od serijala.

poslje ghosta ne preordam više niti da nude igru u pola cjene...nek se drugi živciraju umjesto mene ja cu po njihovim iskustvima zaključit dali i kad cu je uopće uzet za mp!nema tu više mozganja trpaju poluproizvode pod "gotovo" a dorađivaju ga u hodu...više se brinu kad će novu expanziju izbacit nego da poprave postojeću{#}

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 0:19 (ZGamer).
13 godina
ZGamer kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Imam hrpetinu drugih igara i sve rade ok, ali ne i CoD. Više nikada ne budem kupovao ovo sranje od serijala.

poslje ghosta ne preordam više niti da nude igru u pola cjene...nek se drugi živciraju umjesto mene ja cu po njihovim iskustvima zaključit dali i kad cu je uopće uzet za mp!nema tu više mozganja trpaju poluproizvode pod "gotovo" a dorađivaju ga u hodu...više se brinu kad će novu expanziju izbacit nego da poprave postojeću{#}

Ovo vrijedi za sve igre ikad!

Indenticno misljenje imam. Ne placam ikakav proizvod prije nego je gotov. A nije mi ništa tolko napeto da se nemogu malo strpit i vidit kako zapravo stvari stoje. Na horuk sam vec kupio previše stvari i nisam bio zadovoljan nakraju.

17 godina
neaktivan
Fanu kaže...

ja ne kontam ovaj dash u stranu i koliko su retardirane kontrole za to

moras kliknuti a/d + space da dashash (tj dodgeas) u stranu

problem je sto onda moram stati i to napraviti (ne radi u kombinaciji w+d+space)

kad su vec krali mehanike, sto jednostavno nisu napravili kao dodge u UTu gdje jednostavno dva puta zaredom stisnes a ili d..

stavili su - dva puta a, d, ili s = dash

dupli space = exo jump

www.kolarek.com
13 godina

Ja ne kuzim zasto uopce stavljaju snipere više u CoD?

Igre su se toliko ubrzale da si sa nekim bolt action puskom u tolikom hendikepu da ono...Ili moras quickscopeat i bit instagib il se mozes slikat jer time to kill je nikakav,automatski rifle ce te pojest ako promasis.

A mape su takve da nemos sjedit na jednom mjestu i kempat,a ak to i radis šanse da pogodis nesto sto dasha svuda po zraku i double jumpa su minimalne..

why even bother? :D

14 godina

malo okrutne istine od mog najdražeg reviewera {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
quickr kaže...

I nakon toliko COD naslova on se čudi kampanji koja te vuče za rukav!?

Ne sjećam se da su najavili nekakav sandbox COD ili slično...

Uz Black Ops ovo je vjerovatno najbolja kampanja u COD serijalu...

15 godina

igra je totalno razocaravajuca. barem meni. odigrao 10 minuta i unistal.

grafika mi je užasna, sve izgleda nekako plastično, nerealno 

3/10

H2O Forever
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 13:52 (zagy15061984).
Moj PC  
9 16 hvala 0
17 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...

3/10

{#}

12 godina
protjeran
zagy15061984 kaže...

3/10

Kupio naravno...omg.

16 godina
quickr kaže...

:) Lik je udario čavao u glavu u više aspekata.

Overhype čuda radi.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
13 godina

Dali vam je tih zvuk govora kada netko govori u igri, pucanje normalo cujem ali kada netko govori duplo je tiše nego pucanje (kada je onaj loading prije misije onda se normalno cuje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rocinante2112 kaže...

Ja ne kuzim zasto uopce stavljaju snipere više u CoD?

Igre su se toliko ubrzale da si sa nekim bolt action puskom u tolikom hendikepu da ono...Ili moras quickscopeat i bit instagib il se mozes slikat jer time to kill je nikakav,automatski rifle ce te pojest ako promasis.

A mape su takve da nemos sjedit na jednom mjestu i kempat,a ak to i radis šanse da pogodis nesto sto dasha svuda po zraku i double jumpa su minimalne..

why even bother? :D

Tko uziva u igri, strava drago mi za njega. Ja znam da ja neću. Ovo nije Cod, niti je inovacija. Ovo je muženje mrtve krave, i to vrlo uspješno. GG Sledgehammer. Lako je prodati govno kao sladoled kada nova generacija ni nezna za ništa bolje.

Gledam i čitam dojmove mnogih igrača, masa klinaca samo stavi akimbo dual wield, sprej end prej i deri. Naravno patcheva će kao i uvijek izaći nula eventualno jedan da poprave crasheve  i slično, a neki nerfovi , balanci , popravci spawn pozicija, exploita na mapi, lol ono nikada pa ni tada, zasto? jer ih boli kesa, uzeli su pare, još će malo pomust koji DLC (Zombiji itd) i priča je završena. Sljedeći nastavak je već u izradi.

Neznam samo jel postoji onaj target enhancer ko u SP kampanji i ona granata koji gruneš pa imaš temporary wall hack sve vidiš crveno, da je nama to netko prije 7-10 godina pričao da će to biti uredan dio igre, ekipa bi se polomila od smijeha sa stolice.

Ali najbolje tek dolazi, sačekajte još malo dok ne dodju haxori, naravno dedija nema da ih se kika, a neki oficijalni anticheat u codu ne postoji praktički jos od cod4 ili mw2.

Samu igru na stranu, upravo je ovo gore spomenuta bolest koja uništi svaki cod od četvorke da nakon 2 mjeseca serveri se lagano počnu prazniti, i naravno ekipu boli briga kada nemaju efikasno integriranog sistema da igraju sa frendovima i rivalima na redovitoj bazi kao dedi server okupljalište, nego sa nekim tipom koji je host, ima ping 200 i živi u Tadžikistanu.

Na konzolama vjerujem da je zabavna. PC igrači su opet pojeli tuki, i dobili loše portanu verziju.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
17 godina

Instalirao igru jogurt verzija naravno... probao  nakon loadinga... kaze igra nema 5mb mjesta na disku da sejva crac... u kikiju stavio drugi smuckao jogurt igram malo kad ono bammm out of memory please close call of duty to save some memory a imam 8gb....

ugl za sad napokon cod malo podigao grafiku na veci nivo i podsta grafickih opcija ima.... naravno i dalje zaostaje po izgledu za trenutnim naslovima.... sto se tice gamplaya ista kita kao i do sad neprijatelji tulavi i na najvecoj tezini svi izalze u zakole na isti nacin stoje pa sad cak i lete sto mi je vec muka u tom codu jer znam napamet gdje ce koji izeltit i samo trcim i puckaram... nikako da naprave malo otvoreniji tip igre da mozes pristupiti nivou, mapi sa vise strana... no da ne pricam dalje svi i sami vec znate kako je tu codu zadnjih par godina... evo par slika sa pocetka.... naravno OPREZ za one koji igru nisu igrali jos....

Moj PC  
3 1 hvala 1
11 godina
neaktivan

Ne volim igre previše u budućnosti,pa tako ni ovaj CoD,jednostavno previše su mi otišli u budućnost,zadnji Cod,meni najbolji koji mi se dojmio bio je Modern Warfare 3,pokido je sa pričom iz prijašnjih MW i jednostavno mi je on najbolji,ovo je previše u budućnosti.Ovo je moje mišljenje. :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Dali vam je tih zvuk govora kada netko govori u igri, pucanje normalo cujem ali kada netko govori duplo je tiše nego pucanje (kada je onaj loading prije misije onda se normalno cuje)

Meni se to u CoD naslovima znalo dogadjati zbog mica na headsetu (logitech g35) pa kad bih ga odmujtao (imam gumb za mjutati) bi opet cuo likove kako pricao. Probaj malo oko mica prckati.

Nadam se da sam pomogao ;)

BTW naravno provjeri u opcijama zvuka da ti nije nesto iskljuceno ili smanjeno

16 godina
neaktivan

imam problem..grafa je vapor-x r9 290..igra mi steka..odmah po ulasku u igru na intro videu..probao mijenjati postavke od low pa do max, rezoluciju i opet isto..cak sam i inst beta drivere al opet isto..jel neko imao ovaj problem?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Po meni je igra sasvim solidna za vježbanje kordinacija ruku lijeve i desne te mozga i očiju :)

Na prvi pogled (10tak sati multija) je neprežaljeni BF2142(ambijent, odore, utoke itd.)+Q2 (double rocket jump)+UT (skidanje protivnika u padu)+jedan dobar engine koji klizi na 75 fov.

Igra je pomalo zahtjevna ali to je i za očekivati od igre koja je izašla prije par dana. O dedikejtima neću niti pisati. Fale i meni ali me to neće spriječiti da igram i zavolim ovu igru.Tako mi je bilo i sa ženom :)

Ključ sam uzeo na g2a i gledajući sa svog stajališta vrijedi svih 275kn. Naigro sam se svih živih i ne živih multija. Od coda 2 do AW sve osim mw3. Od BF1942 do BF3. Q2, Q3 i UT serijala.

Smatram da ima potencijal i da pruža mjesece dobre zabave. Barem meni. Nije nužno da se i drugima svidi. Jedan od problema (i na cod ghost ga imam) je upravo to trzanje koje se pojavljuje kad se uđe u mapu.

Problem je na otvorenim mapama. Nestaje nakon minutu dvije ili najčešće kad prvi put poginem.  Kao da igra proradi odjednom. Dobar dio toga sam uspio rješiti ovim

Dobio više fps-a i puno bržu igru. Te klokanjem procesora sa 4x2.7 na 3.5. Ventilatori držite krilca. Na kištri držim ciglu koju sam kupio u Zagrebu na ulici. Morao sam :)

Do sada niti jednom nisam doživio migraciju hosta pa ne mogu govoriti o njemu. Ako je radio do sada radit će i u buduće. Ne vidim problem. Nekad mi dobro dođe da progutam koji perec ili obrišem znoj sa dlanova, miša i podloge.

Eto, to je to. Idem se bacit exom sa zgrade jer živim u lijepoj našoj :)

7 0 hvala 0
17 godina

Jel igrao tko ovo s manje od 6GB RAM i s grafičkom ranga Radeona HD 7770 ili R7 250X?

Zanima me kako bi na tome radilo pošto bi bilo ispod "min zahtjeva".

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Napokon se skinula,  5 rankova u 15 minuta.

Sve u svemu igra je čisto ok, zasad zabavan gameplay.

Nisam očekivao pravi CoD, s tim sam se odavno pomirio.

Ovo je čisto frenetično napucavanje, zaboravite CoD, WW2, ili neko moderno "realistično" napucavanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Imam problemčić, kako na low, tako i na high imam raspon FPS-a od 40-120. Znači nikako ne mogu ustabilti FPS nego se on stalno, u velikim vrijednostima, mijenja i to uzrokuje lag. Ima li neki fix (driveri za grafu i sl.) ili treba čekati patch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ovo je arena shooter ja imam sad nekih 12 h multya i ono posluzit ce svrsi nekih par mjeseci. Al sigurno me nece drzati da ju igram gpdinu dana sa gustom kao bf4

1 0 hvala 0
15 godina

Call of Duty: Advanced Warfare SP #1 - prva misija i prvi dojmovi | HCL.hr 

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice