ja sam trenutno na misiji 'breaking point', to je 13. misija. Glupo je jedino sta su stavili da se ide s pacifka na rusiju, pa opet na pacifik...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam isto na 13. kolko ih ima sveukupno?
Jel mi moze netko molim vas na pp poslat samo ime torrenta koji je skinuo jer na svakom u onim komentarima kod torrenta pise da valja, a onda neki drugi post kaze da ne valja i tako... Pa se ne mogu odlucit koji da skinem!
e još jedan:
Novi COD - WAW server (hardcore): 85.94.72.110:28960
server je smjesten u HR
a to je verzija 1.1 ili 1.0?
Moze mi netko poslat link za taj patch?
a to je verzija 1.1 ili 1.0?
Evo vam rece od našeg suradnika Lokya sa HCL portala:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=287&select=18
Uživajte
hrvatski serv.
82.193.210.221:28960
85.190.14.163:28960
Evo vam rece od našeg suradnika Lokya sa HCL portala:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=287&select=18
Uživajte
Instalirao sam COD 5 i kad krenem da pokrenem pojavi se crn ekran muzika u pozadini i nemogu nish pokrenut!?Mozel neko da mi pomogne!?
Napisao sam već, no ponovit ću:
Odeš u:
Program Files > Activision > Call of Duty - World at War > main > video
I izbrešeš datoteku koja se zove treyarch.bik
Sad mi se igra počela rušit kada se spaja na server da izaberem profil. Do sada je sve radilo, kad mi se pojavila ta opcija, samo stisnuo cancel i igrao normalno na privatnim serverima. Jel tko zna kako bi se to dalo riješit, ili isključiti to automatsko spajanje? By the way igra (multiplayer) mi je sve bolja...
Kažu da je voda bolje urađena nego u Crysisu....
Izbrisao i dalje je isti problem....:(((((((((((((((((((((
Instalirao sam COD 5 i kad krenem da pokrenem pojavi se crn ekran muzika u pozadini i nemogu nish pokrenut!?Mozel neko da mi pomogne!?
Igra mi nije posebna po nicem sve vec videno prezvakano isti engine...SP je za k..da negovorim o sposobnosti AI uzas..a onaj flamethrower buahau presmijesno... MP je vec nesto a i zbog toga igra dobi na igrivosti sve sto valja mi je MP donekle..ah cini se kako ce se cekat na iduci nastavak jer ovaj mi nije nis posebno..velim nije da je igra potpuna katastrofa ali moglo je puno bolje..ima onih koji se nece sloziti i onih koji se hoce....tolko o COD WAW
imam problemcic kad u multiplayeru da se pridruzim na server nece mi i pokaze da neki iw 14 ili 16 ili 18 fali sad ak neko ima rijesenje pls help
Odigrao sam COD world at war u Co-oP modu sa dva frenda i mogu reći da je fantastično, tako dobro osvježenje u načinu igranja. Coop mi je puno bolji nego SP,način na koji su napravili Coop je odličan, jednostavno moraš surađivati da preživiš (nema RAMBO moda), kad ti frend padne imaš desetak sekundi da mu pomogneš, nema respawnanja. Obavezno probati. A nazi zombie je nešto najzabavnije što sam igrao u zadnje vrijeme.
Ako nije problem pošalji i meni :)
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.
Jel to zanci da su mi instalacijski fajlovi oštećeni ili postoji riješenje, sto se tiče sounda,modema to ništa nemam.
Pozz ljudi, ja sam igrao cod5 i zavrsil je za oko 5 sati, pohvala na igru.. Super napravljena , no prekratka. Jos nisam isprobao
multiplayer no cujem da je super.
evo ako neko ima problem igranja solo tu je rijesenje koje sam prekopirao s neke otrrent stranice:
playing Solo Mode
for XP users:
Do **** ents and SettingsYOUR_USER_NAMELocal SettingsApplication Data ActivisionCoDWaWplayersprofiles
for Vista users:
C:UsersAdministratorLocal SettingsApplication DataActivisionCoDWaWplayersprofiles
1. delete all the folders you see there if any!
2. create textfile: active.txt (must NOT be readonly)!
3. create new FOLDER and name it after your PROFILE NAME! (folder remains empty)
4. open active.txt and type in your profile (folder) name!
Instalirao sam igru ali nikako da pokrenem taj MP, a instalirao sam taj patch 1.1. U igri mi kaže da moram biti online a veza s netom mi radi i sve je ok.
Molio bi da mi netko napiše cjeli postupak kako se spojiti sa crackiranim serverom. Inače igra mi je čisto o.k. u solo modu ali jedva čekam da zaigram sa ekipom, pa molim vas pomozite.
Unaprjed Hvala!