Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 487.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty 4
VeštacCro kaže...
MalenoSelo kaže...
VeštacCro kaže...

low edit, fragovi protiv low+ skilla na cod4.wars, koristi nick od mazarinija kad mixa(kamaz) i nezna engleski(previeuw), zvukovi od oruzja su cudni, nema synca i stavio je na XFIREž

EDIT: radim na jednom moviu sad pa ces vidit sta je igrac...

to opce nisu igraci low skilla,nego med skilla i zna engleski javi se kad ti budes imo 2000h i kad budes igro ko on

hahaha pa boli me kolko ima sati...trazi war na cod4.wars di niko ne zna igrat i sve su zesce botare i igram bolje od njega u to sam siguran...ono lik igra u klanu jazzba neki tamo random bosanci koji su zesci pcw heroji i da igraju protiv nekog jaceg tima ne bi runde uzeli...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Fascinantno.

Kako se taj skill mjeri? (Broj gluposti / broj killeva) ^ broj TKova? Prosječno vrijeme koje preživiš bez metka u potiljku ili se skill povećava obrnuto proporcionalo od broju p*zdarija koje pišeš na chatu? Prosječno vrijeme korištenja GLa ^ - vrijeme provedeno na čekanju spawna? (Broj killova nožem * broj assista) /  broj bačenih granata?

Tko je ovlašten za mjerenje skilla? Koliko košta sat/runda mjerenja? Koje je resorno ministarstvo za to? Kako podnesti žalbu na izmjereni skill? Koje formulare treba poslati na koju adresu, koliko treba biljega, do kada su prijave? Jel postoji neka komisija?

Na kraju, koliko evra košta potvrda (sa međunarodnim priznanjem koje vrijedi na teritoriju Commonwealtha)? Ne znam kakav mi je skill pa bi platio da mi napišu da imam skill od 300 megagiganiggawatta ili u kojoj se to mjernoj jedinici obračunava? Jel mi treba neka varijanta vodomjera ili možda neki dvofazni, trotarifni števec?

ovo je promod...tu nema gl kao prvo, kao drugo obvious troll is obvious...trebo si malo smanjit razinu trollanja al inace sve u svemu dobar trolling al trebo si malo suptilnije :D

17 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Fascinantno.

Kako se taj skill mjeri? (Broj gluposti / broj killeva) ^ broj TKova? Prosječno vrijeme koje preživiš bez metka u potiljku ili se skill povećava obrnuto proporcionalo od broju p*zdarija koje pišeš na chatu? Prosječno vrijeme korištenja GLa ^ - vrijeme provedeno na čekanju spawna? (Broj killova nožem * broj assista) /  broj bačenih granata?

Tko je ovlašten za mjerenje skilla? Koliko košta sat/runda mjerenja? Koje je resorno ministarstvo za to? Kako podnesti žalbu na izmjereni skill? Koje formulare treba poslati na koju adresu, koliko treba biljega, do kada su prijave? Jel postoji neka komisija?

Na kraju, koliko evra košta potvrda (sa međunarodnim priznanjem koje vrijedi na teritoriju Commonwealtha)? Ne znam kakav mi je skill pa bi platio da mi napišu da imam skill od 300 megagiganiggawatta ili u kojoj se to mjernoj jedinici obračunava? Jel mi treba neka varijanta vodomjera ili možda neki dvofazni, trotarifni števec?

ovo je promod...tu nema gl kao prvo, kao drugo obvious troll is obvious...trebo si malo smanjit razinu trollanja al inace sve u svemu dobar trolling al trebo si malo suptilnije :D

nije troll, samo se sprda na temu skilla koji nije definiran.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
protjeran
djdomi kaže...
MalenoSelo kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Fascinantno.

dobro al to je dobar troll materijal i odlicno je odradio posao pa me zanima ako bi me mogo poucit :)) i ja sam vrhunski ekspert u trollanju(sjetimo se samo Kocka123) i proslih 15-20 profila al treba mi nekakva nova naobrazba :D

16 godina
odjavljen
MalenoSelo kaže...

Da sam htio biti suptilan, bio bi :D. Ovo je namjerno, samo da izazivam ove low/med/high da bubnu još koju glupost. Neopisivo su smiješni sa svojim definicijama i veličinama skilla, što god to bilo.

djdomi kaže...

{#}

MalenoSelo kaže...

dobro al to je dobar troll materijal i odlicno je odradio posao pa me zanima ako bi me mogo poucit :)) i ja sam vrhunski ekspert u trollanju(sjetimo se samo Kocka123) i proslih 15-20 profila al treba mi nekakva nova naobrazba :D

Radim nedjeljom od otvaranja do zatvaranja i neradnim praznicima (al po gregorijanskom kalendaru, ovaj drugi ne priznajem). Cijena - bolje ne pitaj {#}

Anyway, jedan fini SS. Rekli bi, brutal anal rape {#}

I to S&D I to S&D
http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
MalenoSelo kaže...

Da sam htio biti suptilan, bio bi :D. Ovo je namjerno, samo da izazivam ove low/med/high da bubnu još koju glupost. Neopisivo su smiješni sa svojim definicijama i veličinama skilla, što god to bilo.

djdomi kaže...

{#}

MalenoSelo kaže...

Radim nedjeljom od otvaranja do zatvaranja i neradnim praznicima (al po gregorijanskom kalendaru, ovaj drugi ne priznajem). Cijena - bolje ne pitaj {#}

ahh sjecam se starih dana kad sam sa Kocka123 profilom trollo po nastavite pricu topicu(68 thumb upova na hall of shame)

nabavi si neki dobar cfg jer ces imat vise fpsa tak ti je moj frend imo 50-60 fps stavio sam mu svoj cfg i drzo mu je 125lock 

pls predji na promod vjeruj mi bolji je i ak si dobar mozes i nes postic..jedini je problem sto ak mislis nes uspjet moras puno geekat nadeove, smokove i taktike al dobro ja znam vecinu a nisam puno tak geekao ^^

ugl probaj promod...ja sam preso na njega 2009 a dotad sam igro na tdm serveru bez moda i tad sam mislio da je promod glup al zapravo je dobar(ni tad nisam koristio gl)

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Jesi to igro na laptopu?

I you are considering to SignUp to DropBox, please do it over my refferal link. For every friend who joins and installs Dropbox, I will get 250 MB of bonus space:) Thank you!! www.goo.gl/bsIIb
16 godina
odjavljen
MalenoSelo kaže...

...

nabavi si neki dobar cfg jer ces imat vise fpsa tak ti je moj frend imo 50-60 fps stavio sam mu svoj cfg i drzo mu je 125lock 

pls predji na promod vjeruj mi bolji je i ak si dobar mozes i nes postic..jedini je problem sto ak mislis nes uspjet moras puno geekat nadeove, smokove i taktike al dobro ja znam vecinu a nisam puno tak geekao ^^

ugl probaj promod...ja sam preso na njega 2009 a dotad sam igro na tdm serveru bez moda i tad sam mislio da je promod glup al zapravo je dobar(ni tad nisam koristio gl)

Cfg je moj (sve živo poisključivano), drži ga u prosjeku između 60 i 90 FPSa. Osobno, to mi uopće ne igra ulogu i glavno mi je da cijelo vrijeme imam preko 50-60 FPS. Probao sam sa onim yitch cfg-om - dobijem 125 lock al ne prepoznajem jel trava ili šljem sa tim configom. Otpisao sve to, napravio ovaj svoj i ide 60-90. Konfa (desktop) je očajna ali ju nemam namjeru dirati - ionako samo vikendom igram.

A što se tiče promoda - probao, igrao par dana sa frendovima i nije mi se svidjelo. Back to HC TDM...

passat kaže...

Jesi to igro na laptopu?

Nope, na desktopu. Procesor je jadan, grafa je isto očaj. Pročitaj gore ^

Laptop je još gori - ni 60fps lock ne mogu dobiti (a u CoD2 dobijem 125 bez problema).

http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
MalenoSelo kaže...

djdomi kaže...

{#}

MalenoSelo kaže...

a ti si taj mcr :D

sjećam se dok sam još davno s tobom igrao.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
MalenoSelo kaže...

...

Cfg je moj (sve živo poisključivano), drži ga u prosjeku između 60 i 90 FPSa. Osobno, to mi uopće ne igra ulogu i glavno mi je da cijelo vrijeme imam preko 50-60 FPS. Probao sam sa onim yitch cfg-om - dobijem 125 lock al ne prepoznajem jel trava ili šljem sa tim configom. Otpisao sve to, napravio ovaj svoj i ide 60-90. Konfa (desktop) je očajna ali ju nemam namjeru dirati - ionako samo vikendom igram.

A što se tiče promoda - probao, igrao par dana sa frendovima i nije mi se svidjelo. Back to HC TDM...

passat kaže...

Jesi to igro na laptopu?

Nope, na desktopu. Procesor je jadan, grafa je isto očaj. Pročitaj gore ^

Laptop je još gori - ni 60fps lock ne mogu dobiti (a u CoD2 dobijem 125 bez problema).

pa skines si neki cfg koji valja...to sve tamo neke gluposti sa cod4 configs potrazi si neki bolji recimo eksorov i nabavi si neke tweakove i bit ce ti predobro vjeruj mi

14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Kad smo već u Javnoj...To su slike prije pol godine. :)

A na toj mapi di si ti igro, isto S&D, imao sam negdje, 33-1-3, tako nešto.

Btw, na HC-u nećeš naučit igrat kao na Promodu, nije isto uopće, zato sam prešo na promod i ok sam, 1400 h, no neki puno bolje igraju s toliko sati.

E i da, na tom serveru sam, neću se hvalit, jedan od najjačih, ako ne i najjači. :D Al kad mi dođe cheater, jbg...

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 0:18 (DiRT).
15 godina
Call of Duty 4

cek a sta je ovo cg ms frame? ja imam samo 8 toga i lock na 250 fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

Nezz šta je taj CG, nit me zanima, i nezz zaš je bio FPS 130...No na tom serveru mogu normalno lockat 333, ide do 500. A promod drži 333, no ipak je stavljeno 250. Dropa...ali većinom drži.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Svakih koliko ms dojde novi frame.
420chan.org // 7chan.org
16 godina
MalenoSel, imas sad najveci cod4 lan u EU u Zagrebu, 350,00€ ti je upad po timu, pa tamo vidi kakav ti je skill. S tim automatski imate pravo igrat cod4.cro, di su samo HR ekipe. Ljudi ovdi jos igraju na cracked serverima warove i misle da je to neki skill?? Na svakom cracked waru imas barem 4/10 ljudi sa wh. Samo offline vrijedi, online je mrtav osim high value kupova, na koje nemos ni upast ako je nepoznat team.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

Vec sam 5 puta prešao call of duty 4.. svaki put nekon mjesec dana igranja bi mi pregorila matica ili graficka.. Esad,mene znaima dali bi mi radio cod 4 na low settings na ovom kompjuteru:
1 GB RAM
2.2 GHz
767 Mb video RAM
Radeon pro series video kartica
directx 11.0
AMD processor
windows 7 ultimate

sajko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

i graficka mi je ATI radeon graphics processor 0x71ce

sajko
13 godina
protjeran
sardax kaže...
MalenoSel, imas sad najveci cod4 lan u EU u Zagrebu, 350,00€ ti je upad po timu, pa tamo vidi kakav ti je skill. S tim automatski imate pravo igrat cod4.cro, di su samo HR ekipe. Ljudi ovdi jos igraju na cracked serverima warove i misle da je to neki skill?? Na svakom cracked waru imas barem 4/10 ljudi sa wh. Samo offline vrijedi, online je mrtav osim high value kupova, na koje nemos ni upast ako je nepoznat team.

ici cemo samo na cod4.cro...btw jesam ja reko da sam najbolji? ja sam reko da sam dobar i bolji od tamo nekog random lika...ko kaze da igram na cracked serverima?? igramo cg, kupove bio sam na lanu isto sad idem i na sabirnicu krajem mjeseca i na gbc tak da ono...

16 godina
Call of Duty 4

samo jedno malo pitanje.. Jel postoji neki drugi program osim sony vegasa za ubrzavanje snimka..ono, napravio sam cl avidemo 120, nebitno, spojio to sve u virtualdub-u i sta sad?

I you are considering to SignUp to DropBox, please do it over my refferal link. For every friend who joins and installs Dropbox, I will get 250 MB of bonus space:) Thank you!! www.goo.gl/bsIIb
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Raging-poopingbaby kaže...

E sad,mene znaima dali bi mi radio cod 4 na low settings na ovom kompjuteru:

Trebao bi ići.

https://twitter.com/#!/Mario1990_Bug
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 19:12 (mario1990).
13 godina
neaktivan

možel meni CoD 4 na medium i 1024*768...ako moze na kojoj jos moze pokrenut ili obrnuto ako nemoze tu volim igricu :PP {#}

kolko god tresli,zadnja kap ide u gaće ;)
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

možel meni CoD 4 na medium i 1024*768...ako moze na kojoj jos moze pokrenut ili obrnuto ako nemoze tu volim igricu :PP {#}

Sretan si kao pokreneš. Ne vjerujem,možda na low zbog integrirke

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
13 godina
neaktivan

pokreno sam ja njeg sa 256 RAM,nvidia geforce 6200 256 MB,intel P 4 2.00 ghZ i igro na low ehheeheh :P

jest da je bilo tesko :D

kolko god tresli,zadnja kap ide u gaće ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:28 (ajdin99).
15 godina
Call of Duty 4

eo moj xf

19crounsiklled94

pa me dodajte da koji put odigramo :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

eo moj xf

19crounsiklled94

Nemojte, katastrofa je :D

www.tv.ultimax.info GLEDAJTE TV UZIVO NA INTERNETU
14 godina
neaktivan

Za par dana kad se složi nova konfa i5 2500k xfx 6950 2gb .. itd itd . :D

15 godina
FiCoO kaže...
win4crazzy kaže...

eo moj xf

19crounsiklled94

Nemojte, katastrofa je :D

hahahah daj suti xD

lazes napaceni narod

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Dečki, tražim COD4 klan, med-high skill sam, 268 sati igre imam, najviše volim S&D HC rajfl onli.

Tražim semi-pro klan za natjecanja.

Klan mora imati web sajt, svoj server i TS.

Javite se.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

5 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

e ljudi iam problem igram cod4 vec 2 godine i kad sam stavio windows 7 ultimate 64bit pise mi svakih 3 min kick i losing key packets 9005 updejto sma pb (pbsetup) i dalje isto... moze help?!

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

Danny imas xfire? Da koji put zaigramo da vidim taj skill :)

Portein - nisam siguran ali neki imaju ozbiljnih problema sa 64bitnim windowsima, neki pak nemaju...

www.tv.ultimax.info GLEDAJTE TV UZIVO NA INTERNETU
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice