Ja se već ponadao da nam stiže neki novi patch za CoD4... hehe...kad ono ništa....
Ali stvarno ne bi bilo loše kad bi napravili novi patch sa još nekoliko novih mapa...
Ove sve već znam napamet...
Ja se već ponadao da nam stiže neki novi patch za CoD4... hehe...kad ono ništa....
Ali stvarno ne bi bilo loše kad bi napravili novi patch sa još nekoliko novih mapa...
prazni serveri??? hmmm...ne bih bas reko
hrvatskih servera skoro pa i nema..ima ih nekoliko i to je fakat jad i bijeda,,,strani su uvijek puni ljudi a i ima ih pun kufer
Pa dobro, ja sam navikao na HR servere, jer na njima igram CoD4 a ima dobrih servera.
evo IP od skoro pa jedinog "normalnog" server hrvatskog na cod4 (krekan)
195.29.90.29:28960
a jedan strani s promodom na kojem ima dost kvalitetnih igraca
84.244.147.73:28960
Ovako,nov sam na forumu...sljedeće me zanima,igram cod 4 i nakon 4-5 min me izbaci i piše "connection interrupted "...Punkbuster sam updejto,koristim zyxel router i usb-adapter d-link i prosječnim speedom od oko 36Mbps.Molim pomoć ako neko zna neka kaže...Hvala unaprijed!
Mislio sam da ćemo sada prijeći na CoD:WaW što se MP-a tiče, pa njega prašit sve dok ne izađe CoD:MW 2, ali ništa od toga, ipak je CoD4 nekako bolji, ubijat ćemo se i dalje u njemu.
http://www.xfire.com/profile/kristofer0098/ pogledajte cod 4 igraci a i 5 i cod 2 prolaze
samo da kažem axlus ti moraš bit 100% invalid da ti sp bude bolji od mp....bez uvrijede al to niko normalan nemože reć
igro sam i cod5 mp, i cod4 mi je puno bolji, igriviji i žešći je...na xfire sam [xD]antishiptar a na gareni rocketalac pa ko me hoće dodat....
Ja igram samo na HR serverima i na VInet-u (BiH) i preko Garene dosta često...ja sam se zaj..... isto s key codom kad sam reinstaliro windowse pa sad ispočetka....na level 25 sam..... i onda me neko hoće kickat stalno jer imam predobar rezultat za svoj level.... uostalom mislim da bi za koju godinu cod4 mogao premašiti čak i counter...kako se je counter zadržao tako će vjerojatno i cod4 jer cod nikako nije prolazna igra koja dođe i zaboravi se , to je jednostavno multiplayer j.e.b.a.č.i.n.a
Ja igram samo na HR serverima i na VInet-u (BiH) i preko Garene dosta često...ja sam se zaj..... isto s key codom kad sam reinstaliro windowse pa sad ispočetka....na level 25 sam..... i onda me neko hoće kickat stalno jer imam predobar rezultat za svoj level.... uostalom mislim da bi za koju godinu cod4 mogao premašiti čak i counter...kako se je counter zadržao tako će vjerojatno i cod4 jer cod nikako nije prolazna igra koja dođe i zaboravi se , to je jednostavno multiplayer j.e.b.a.č.i.n.a
meni je igrica super...grafika isto jedino što je kratka..
Meni je COD5 odličan, ali mi je još bolji COD4.
može li mi netko predložiti dobar originalni tdm promod server? igrao sam na tek9 ali je server offline već duže vrijeme...
nevjerovatno, još nemogu nigdje naći u hr da itko prodaje cod 4! Ko da tražim da mi se pokloni tona zlata:)
Zna li možda neko neki dobar CoD4 cracked server na PAM4 modu (može i PROMOD samo da nije snipe only)???
CoD 4- vrhunska igra
Singleplayer je kratak al je svaka misija priča za sebe i novi doživljaj. Sjajno.
Što se tiče multiplayera, on se praktički može igrati beskonačno(naravno sve ovisi od čovjeka do čovjeka). Evo nakon godinu dana aktivnog igranja nije mi ni malo dosadio. Niti malo.
Igraš normal mod TDM npr. ako ti dosade rusheri, nema problema, odeš na HC server. Ak dosadi linearni TDM, odeš na S&D server(osobno najdraži mi je S&D). Pored svega toga imaš i zombi mod, paintball mod itd. itd. Nije ni čudo što ima ljudi koji skupe po par tisuća sati MP-a.
evo napokon sam došao do original cd-keya, ( kad već niko nema original igru za podat) pa ako još nekom treba evo www.gamekeydistrict.com
trebao bih savjet vezan uz postavke COD4
konfa mi je sljedeća:
athlon 64 x2 5000+ 2,6 ghz
2 gb ddr2 800 mhz crucial
mb ecs a770m-a
samsung f1 500 gb
evga 7300gt
samsung t220 22" (reza monitora mi je 1680*1050)
u igri mi opcija optimal settings baca rezu stalno na 640*480 i ostale slabije postavke. ako stavim rezu 1280*800 a ostale opcije ne diram (jer ne znam koje da podesim i kako) ruobovi likova su mi nazubljeni i vidim da nije dobra grafika.
molio bih vas da mi preporučite postavke, kako bih mogao normalno igrati COD4, a da grafika ipak nije toliko u banani. svjestan sam da monitor ima preveliku rezu i da je grafička slabija, ali noviju ne mogu trenutno kupovati.
hvala
trebao bih savjet vezan uz postavke COD4
konfa mi je sljedeća:
athlon 64 x2 5000+ 2,6 ghz
2 gb ddr2 800 mhz crucial
mb ecs a770m-a
samsung f1 500 gb
evga 7300gt
samsung t220 22" (reza monitora mi je 1680*1050)
u igri mi opcija optimal settings baca rezu stalno na 640*480 i ostale slabije postavke. ako stavim rezu 1280*800 a ostale opcije ne diram (jer ne znam koje da podesim i kako) ruobovi likova su mi nazubljeni i vidim da nije dobra grafika.
molio bih vas da mi preporučite postavke, kako bih mogao normalno igrati COD4, a da grafika ipak nije toliko u banani. svjestan sam da monitor ima preveliku rezu i da je grafička slabija, ali noviju ne mogu trenutno kupovati.
hvala
U ovom configu koji sam ti dao su fps i lagometar prikazani dok igraš
Pa ako vam smeta dok ste u igri otvorite konzolu na TILDU i sljedece komande:
cg_drawFPS 0
cg_drawlagometer 0
nakon sto ste unjeli navedenu komandu marnete TAB i ENTER pa uzivajte!
imam problem u codu 4
instalira san igircu i kreka updatea direktx
ali kad udem u igricu odma mi izleti van iz nje i tako uvik
pokusa san reinstalirati igricu ali opet istastvar imali neko ideju do cega je to mozda
Dali CoD4 podrzava DX10???