mozes mi rec koji orginalni server
ja imam org. igru
mozes mi rec koji orginalni server
ja imam org. igru
Nisi napisao koja je grafička ali bi i sa integriranom trebalo sasvim solidno raditi.
Možda čak i 125 FPS lock ako imaš neku normalnu grafu.
EDIT: sad si dodao i grafu . Radit će ok. Samo ne pretjeruj sa rezolucijom.
Updateaj DirectX. Koje Windowse imaš?
Evo zadnji DX za Windows XP. Skini to i instaliraj, resetiraj komp i probaj ponovno pokrenut igru.
da li je pomogla instaalcija directx-a oko tog problema?
probao sam instalirati ali ništa
imao sam već iskustva s tim problemom, nažalost nema pomoći, tvoja integrirana grafička je preslaba i zbog toga se igra ne može instalirati niti pokrenuti. jedino rješenje je da nabaviš neku grafičku, drugo ništa ti ne pomaže.
nisam, ne, ali sam se susretao s tim problemom kod drugih ljudi, pa i ovdje na forumu. i nema pomoći oko toga.
imao sam već iskustva s tim problemom, nažalost nema pomoći, tvoja integrirana grafička je preslaba i zbog toga se igra ne može instalirati niti pokrenuti. jedino rješenje je da nabaviš neku grafičku, drugo ništa ti ne pomaže.
ovdje se spominje instalacija direct x, ali on je, koliko sam shvatio, to već probao i ne radi mu i dalje.
ne kužim, što kažu tamo za rješenje tog problema?
Kaže da napravi ovo:
Go to Start then Control Panel
Double click on the Sound Tool
Click on the Recording tab
Right click anywhere in the Playback Devices box and select "Show Disabled Devices"
Enable the Stereo Mix (I enabled CD Audio)
---Da uključi Stereo Mix i CD Audio pod postavkama zvuka u Windowsima. I usput Microphone stavit na disable.
I još jedan longshot - naći ovaj red u config fajlu (F:\COD2\main\players\MCR - naravno kod njega je drukčije, ugl. tamo di je CoD2\main\players\profil)
seta r_rendererPreference "dx7"
I namjestit ga tako. Možda pod DX7 renderom proradi ako neće pod DX9. Možda.
možda..probaj to pa javi da li radi, baš me zanima
Ae molim te okani se haxeva i ja sam imo aimbot wh al sve ti je to sranje i puni su virusa pa ti preporucujem da se toga okanis!