Call of Duty 2 FPS problem

poruka: 46
|
čitano: 25.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 2 FPS problem

Ja i ti imamo isti problem

cico
14 godina
neaktivan

Mozes li mi mozda odgovoriti na moj problem!

cico
14 godina
neaktivan

Kolko mogu imat fps u co2 s ovom konfigruracijom:Intel Celeron 2.66Ghz,1gb rama ddr4,ati radeon x1950 pro 512mb
pliz odgovor na ovo pitanje :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma gonite se u ku*rac vise sa ovin temama tipa: koliki ce mi bit fps u cos 2, kako povecat fps, kako ovo, kako ono, KUPITE komp od 2500kn i imat cete 250 FPS jer NIKAKo nemozete niti povecat NITI poboljsat FPS ako imate neki sugavi komp!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ahaha kaže...

Kolko mogu imat fps u co2 s ovom konfigruracijom:Intel Celeron 2.66Ghz,1gb rama ddr4,ati radeon x1950 pro 512mb
pliz odgovor na ovo pitanje :D

Hold on a minute...

Aaaa there you are:

16 godina
Jonja kaže...

Ma gonite se u ku*rac vise sa ovin temama tipa: koliki ce mi bit fps u cos 2, kako povecat fps, kako ovo, kako ono, KUPITE komp od 2500kn i imat cete 250 FPS jer NIKAKo nemozete niti povecat NITI poboljsat FPS ako imate neki sugavi komp!

tru that {#}

yo dawg, we heard u need moar fps with the fps u already have, so we put a fps on ur computer so u can have fps with ur fps.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina

evo sto ja kazem:

Ljudsko oko moze vidjet samo 60 FPS. Sve iznad 60 FPS koristite ako zelite snimati videa i editirati ih, pa ih stavljati u SLOW MOTION. 

Uglavnom, sve iznad 60 FPS je beskorisno!

http://www.youtube.com/beleudovice

0 6 hvala 0
14 godina

jos jedan pametni...btw kolko ja znam ljudsko oko smatra pokretom 25 fps a vidi razliku i na 125 i na 250...stavi si 25 (ili 60 kako ti kazes) pa igraj protiv mene sa 125/250 i sretno ti bilo

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 21:58 (p4wner).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dturko kaže...

evo sto ja kazem:

Ljudsko oko moze vidjet samo 60 FPS. Sve iznad 60 FPS koristite ako zelite snimati videa i editirati ih, pa ih stavljati u SLOW MOTION. 

jao ne opet {#}

u codu (2,4) viši framerate znači više jumpanje, brže (i tiše navodno) kretanje i još nekoliko sličnih zbugiranih stvari koje su posljedica naredbe maxpackets i njezine sinkronizacije s framerateom.

iskreno me zaboli za lock jer nisam levat da ću smanjivat detalje da natučem 500 FPS no činjenica je da se cod i još nekoliko igara ponaša ponešto drukčije od standarda kad je FPS u pitanju.

btw ljudsko oko ne može vidjeti tu masu FPS, čak ni blizu tome. zbog tromosti, oko će trzanje zamjetiti do 24 FPS, a granica prikaza frejmova po sekundi je kod većine monitora 60 FPS odnosno referesh rate iznosi 60 Hz

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 22:03 (ATiGamer).
15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
dturko kaže...

evo sto ja kazem:

jao ne opet {#}

u codu (2,4) viši framerate znači više jumpanje, brže (i tiše navodno) kretanje i još nekoliko sličnih zbugiranih stvari koje su posljedica naredbe maxpackets i njezine sinkronizacije s framerateom.

iskreno me zaboli za lock jer nisam levat da ću smanjivat detalje da natučem 500 FPS no činjenica je da se cod i još nekoliko igara ponaša ponešto drukčije od standarda kad je FPS u pitanju.

btw ljudsko oko ne može vidjeti tu masu FPS, čak ni blizu tome. zbog tromosti, oko će trzanje zamjetiti do 24 FPS, a granica prikaza frejmova po sekundi je kod većine monitora 60 FPS odnosno referesh rate iznosi 60 Hz

I cod se NIKAKO nemoze igrat niti na 50fps a kamoli na 25 kao crysis kloji na 25 fpsa ide kao cod na 125 jer cod stara "sjebana igra" ali ja ga jos uvijek aktivno igram i znam da sa 250fpsa sa trenchom, sa garandom, sa karom, sa mp-om sve ide brze fluidnije i bolje se meci "lijepe".

Isto tako mozes vise skocit te jace bacit granatu i na vecu daljinu pucat iz trencha.

To je to o fps-u codu, ja bi sve ovakve teme lockao.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan

trebao bi malu pomoć kada uđem na xfire i otvorim server ne želi mi uč otvori mi trubleshot i kaže da u zadnje vrijeme program u zadnje vrijeme ne radi dobro

brza pomoć plz

ctn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ctn
ctn
13 godina
neaktivan

Imam amd phenom II x4 840 3.2 mhz, nvidia geforce gtx 460 1gb gddr5, 8 gb ram-a ddr3 1333mhz, i na srednjim grafickim postavkama ne mogu zakljucat 333 fps-a. Mozete li mi pomoci? 

Miočee

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz. Moja konfiguracija je:

Intel Pentium E5800 @ 3.2 Dual Core

2 GB Ram

Nvidia Geforce GT520 1GB 

Sa ovom konfiguracijom nemogu lockat ni 250.. Mislim da bi trebo lockat 333 sigurno al neide.. stavio sam sve detalje na off i low i rezoluciju 640x480.

Ako ko zna koji je problem pls recite ... Tnx unaprijed :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ako imate problema s FPS-om, ima na internetu onih preporuka poput onoga sto upisete u konzolu: /r_drawdecals 0, /r_drawsun 0, /rate 25000, i još mnogo toga, ugl. ovo s decalsima i suncem dosta pomogne, meni je na starom kompu dosta pomoglo :D

http://gamers.ba/forum/5/55713/veci-fps-u-cod2-/ i ovo pomogne!

I will pwn you in real life :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 18:04 (RaZiX).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zašto mi fps nakon 5 min padne....NA POČETKU MI BUDE 125 LOCK I ONDA ODJEDNOM PADNE... ?? igram na ovoj konfiguraciji ACER EXTENSA 5630 (laptop) Intel Core 2 Duo T5800 2.0 ghz,2GB ram,ATI Radeon HD 3470...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice