Ovako...nabavio sam igru Burnout Paradise: Ultimate Box i imam par pitanja: 1. Kako izaći normalno iz igre ? nigdje nisam našao opciju exit nakon vožnje ?
2. kako se zarađuje lova i kupuju novi auti ili motori ?
Ovako...nabavio sam igru Burnout Paradise: Ultimate Box i imam par pitanja: 1. Kako izaći normalno iz igre ? nigdje nisam našao opciju exit nakon vožnje ?
1. Nakon esc mozes navigirati s F1 i F2.
2. Love nema, aute dobijes nakon sto ih slupas na cesti kad naidjes na njih.
Igra je u pocetku super zabavna, ali nakon kratkog vremena postane dosadna za poluditi.
Daj povuci paralelu između recimo NFS Underground-a i ovoga u smislu osjećaja vožnje i grafike.
(ovo mi se čini sasvim solidno iz screen-ova i recenzija)
ok, hvala, radi...a znaci moram dolaziti u ona polja na mapi i voziti u tome i tako prelaziti?
Daj povuci paralelu između recimo NFS Underground-a i ovoga u smislu osjećaja vožnje i grafike.
sudari su bolji na gridu
jel je onak nepotrebno preblještavo da te oči peku ko u NFS il su malo normalizirali to?
ne nije blještavo kao u NFS-u...mislim, naravno da ima malo šminke , ali je realistično...preporučujem motore jer s njima idete jako brzo iako je osjećaj vožnje bolji u autu...
e ljudi, dajte da ne otvaram novu temu...
dakle, imam burnout (skinuo s torrenta) i napravio sam EA Account.. i krene mi se spajat na net i onda mi sruši igru..
jel to možda zato kaj je piratska ili?
a ovak mogu normalno igrat... 
fala ^^
dakle, imam burnout (skinuo s torrenta) i napravio sam EA Account.. i krene mi se spajat na net i onda mi sruši igru..
...
a ovak mogu normalno igrat... 
fala ^^

hbomb thx šta si mi pomoga ono me stvarno izluđivalo i sry šta ti nemogu pomoć glede multiplayera jer neman pojma kako se igra meni nije išlo
hbomb thx šta si mi pomoga ono me stvarno izluđivalo i sry šta ti nemogu pomoć glede multiplayera jer neman pojma kako se igra meni nije išlo

Molim vas da mi hitno pomognete!
Nabavio sam igru i sve radi i lijepo vozim itd., ali nikako ne znam kako doći do Options-a, da promijenim postavke grafike i da konfiguriram kontrole jer imam joystick koji ne mogu koristiti. Pitanje: Gdje i kako doći do tok Menua?
Unaprijed hvala, jer ja nisam uspijevao. Kada stisnem ESC onda mi pokaže moji status i vodi me u nekakvu trgovinu...
U igri esc,pa onda ideš po izborniku s F1 i F2
stisni ESCAPE pa onda F2
Probao sam. Kada stisnem F2 odbaci me na neku njihovu trgovinu. Nema menia...
KME!!!

ESC pa F1 ili F2
EDIT:sorry doxy tek sam sad vidio