BUG Online Game Server - CoD:BO zaključana tema

poruka: 245
|
čitano: 66.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Black Ops
17 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - CoD:BO

red_bull kaže...
Samo da javim dragim clanovima i clanicama da nekih tjedan dana necu bit dostupan i server je tenutno u rukama drugih admina. Inace pretplata se izlazi 9.2. Pa molim sve da razmisle dali cemo produzit najam servera ili ne. Posto nemam pristup kompu(u bolnici sam) molim nekog od clanova da izradi anketu sa pitanjima hocemo li produzit server ili ne posto je sve manje ljudi opcenito zainteresirano za black ops.
Hvala!

Dakle:

6 Zakupiti
15 Ne
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 11:16 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ne želimo da server nestane ima nas koji igramo cod bo

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo ja danas kupujem cod:bo pa bi se vrlo rado pridružio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

IMHO server više nema smisla.

Dosta vljudi više ne igra ili igra slabo. Kolko znam to čak vrijedi i za glavnog admina.

Dok ima problema s igrom vjerojatno nema šanse da se ljudi vrate. Pogotovo oni koju su si već našli nešto drugo za igrat

Server je prečesto prazan, a nikome se ne da potruditi da ga se napuni.

Svi imaju neke svoje posebne prohtijeve. Jedan bi HC, drugi TDM, treći neki timski mod, četvrtom ništa ne paše, glavno mu je da prigovara... itd. ...

I onda se ne može svakome ugoditi pa se na kraju ekipa razbježi na sve strane pa na serveru ima najmanje bugovaca.

Naravno zadnja je Jokina, ali mislim da ak i dalje hoćete server skupite se vi koji igrate i zakupite si ga.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RE: BUG Online Game Server - CoD:BO
ZC_Someone kaže...

IMHO server više nema smisla.

Dosta vljudi više ne igra ili igra slabo. Kolko znam to čak vrijedi i za glavnog admina.

Dok ima problema s igrom vjerojatno nema šanse da se ljudi vrate. Pogotovo oni koju su si već našli nešto drugo za igrat

Server je prečesto prazan, a nikome se ne da potruditi da ga se napuni.

Svi imaju neke svoje posebne prohtijeve. Jedan bi HC, drugi TDM, treći neki timski mod, četvrtom ništa ne paše, glavno mu je da prigovara... itd. ...

I onda se ne može svakome ugoditi pa se na kraju ekipa razbježi na sve strane pa na serveru ima najmanje bugovaca.

Naravno zadnja je Jokina, ali mislim da ak i dalje hoćete server skupite se vi koji igrate i zakupite si ga.

Evo prvo zahvaljujem clanu ZC_Someone na objavljivanju ankete. Posto sutra pretplata istjece, odlucio sam ne nastaviti sa zakupom servera jer je jednostavno prazan previse vremena.. Ovu odluku temeljim na samom slabom  odazivu na anketicu kao i na rezultat iste. Ja osobno, zbog lose igre, lagga, problema sa serverima, odustajem od Black Opsa; ipak sam se vise zaljubio u Bad Company koji je ne savrsen ali odlican. Ovim putem zahvaljujem svima koji su igrali na serveru i bili aktivni duze vrijeme. Bilo je stvarno puno izuzetno dobrih igraca na serveru sa ovog foruma kao i ljudi koji nisu toliko aktivni na forumu (T.A.T.E.: azbla, spirit,frka)

Ukoliko netko zeli, moze nastavit sa odrzavanjem servera o vlastitom trosku( kontaktirajte me na p.p.) ali iz vlastitog iskustva znam da nece bit dugotrajnijeg efekta.

Zahvala i moderatorima sadasnjim i bivsim na potrosenom vremenu u odrzavanju: TopGun, Pirat, S.P.I.R.I.T. i Danny_HR-u na pomoci na samom pocetku.

Jos danas i sutra server radi a 10. vise ne. Hvala jos jednom svima i vidimo se na nekom drugom serveru u nekoj drugoj igri{#}

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 9:37 (red_bull).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Black Ops
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice