imam ideju kako bi mogli napraviti neko natjecanje u igrama tipa pucačina i tako okupimo po 3-4 igrača u svakoj skupini i tako nekoliko timova. ideja baš nije nešto, ali mogli bi probati.
ja bi mogao u crossfireu, cod4, i cod2.
imam ideju kako bi mogli napraviti neko natjecanje u igrama tipa pucačina i tako okupimo po 3-4 igrača u svakoj skupini i tako nekoliko timova. ideja baš nije nešto, ali mogli bi probati.
sama ideja BUG turnira u online pucačinama i nije loša
ipak imamo ESL i CB, ali mogao bi bug sam sebe "promovirat" ovako
prvo naprave finu najavu online turnira, postave uvjete kolko timova, koje igre i tipovi,
prijave se odrade kroz par dana (uzme se 16-20 klanova)
neka eliminacija se ubode...
čak bi bilo ok da je na tu i tam kojem waru spectate neki bugov moderator (ukoliko sam ne sudjeluje u turniru)
onda poslije 2-3 online kupova nabaci se neki LAN ... kotizacije za timove, malo bogatije nagrade za prvih 4-5 timova...
dalo bi se ak se ima vremena, volje i živaca
Slazem se i ja, to bi bilo dobro!
ali naravno
to bi trebali sami bugovci pokrenut, a ne mi (kao što se otvaraju raznorazni bug klanovi, savezi itd...koji se raspadnu prije osnivanja)
mi smo tu da pripomognemo i predložimo
.
da trebamo podršku moderatora. trebamo da ovo dobije na popularnosti i tako da stvarno nešto bude od toga.
Ja mislim da je bolje u nogometu - PES prvenstvo 
Ja mislim da je bolje u nogometu - PES prvenstvo 
standard igre bi trebale
CoD4
PES
DotA
c&c:generals
ne više jer onda ne bi imalo smisla
ja osobno bi uzeo cod4 i generalse
jer problem je skupit ekipu za smao jednu igru, a kamoli više igara
tak da bi se trebali više orijentirati na max 2 igre
može anketa kolati 2 tjedna na forumu i onda prijave tek za odabrane igre
standard igre bi trebale
CoD4
PES
DotA
standard igre bi trebale
CoD4
PES
DotA
nećemo nikako
jesi zapeo, kaj ti misliš već danas krenut s natjecanjima?
lol
ak moderatori i gazde razmotre ovaj prijedlog...morat će stavit na anketu igre koje bi igrali
i onda anketom bi se odlučilo
ovak to nemože ić
tek onda dalje
od današnjeg dana pa do prvog meča (ako bi se ovo prihvatilo i krenulo organizirati) će proći mjesec i pol (cca)
nećemo nikako
jesi zapeo, kaj ti misliš već danas krenut s natjecanjima?
lol
ak moderatori i gazde razmotre ovaj prijedlog...morat će stavit na anketu igre koje bi igrali
i onda anketom bi se odlučilo
ovak to nemože ić
tek onda dalje
od današnjeg dana pa do prvog meča (ako bi se ovo prihvatilo i krenulo organizirati) će proći mjesec i pol (cca)
samo polako
vidjet će oni ovu temu
Pa ideja doista i nije baš nešto jer je totalno nejasna. Misliš na LAN natjecanje, misliš na mrežno igranje, na kojim serverima...?!?
Okupimo 3-4 igrača - kako to misliš? Spontano kako tko naleti kao na publicu? Ili kroz klanove? I jedno i drugo ima svojih mana...
sama ideja BUG turnira u online pucačinama i nije loša
ipak imamo ESL i CB, ali mogao bi bug sam sebe "promovirat" ovako
prvo naprave finu najavu online turnira, postave uvjete kolko timova, koje igre i tipovi,
prijave se odrade kroz par dana (uzme se 16-20 klanova)
neka eliminacija se ubode...
čak bi bilo ok da je na tu i tam kojem waru spectate neki bugov moderator (ukoliko sam ne sudjeluje u turniru)
onda poslije 2-3 online kupova nabaci se neki LAN ... kotizacije za timove, malo bogatije nagrade za prvih 4-5 timova...
dalo bi se ak se ima vremena, volje i živaca
Miro
ja sma mu lijepo napisao i s time vama predložio
Online Cup se može otvorit...(CB liga u BUG izdanju :D )naravno puno kraća
nakon par takvih da se pukne neki veći LAN s normalnim nagradama...
pošto si sam sudjelovao u njima znaš kaj pričam, npr uzmi feniksove lanove, uvijek su krcati ljudima...
i uvijek ima više prijavljenih nego ih može sudjelovati
edit:
pod tom "bug ligom" sam mislio na kup od 16-20 timova koji se međusobno izbacuju (nema bodova)
nema kompleksnosti i beskonačne makljaže
Pa ideja doista i nije baš nešto jer je totalno nejasna. Misliš na LAN natjecanje, misliš na mrežno igranje, na kojim serverima...?!?
Okupimo 3-4 igrača - kako to misliš? Spontano kako tko naleti kao na publicu? Ili kroz klanove? I jedno i drugo ima svojih mana...
mislim da bi bilo bolje da turnir odigramo samo mi BUGOVCI jer malo je glupo po klanovima jer tu ima svakakvi cheatera i svacega!!!!bilo bi dobro da se skupimo jednom i odigramo jedat match npr. u cod2 ili vise njih
ne valja ti ideja
čiteri su zadnji problem
pb ss i adio
Miro oće li biti ono s anketom, ako da koje bi sve bile igre u anketi? najbolje je za one dvije igre koje dobiju najviše glasova da će se igrati.
ok,za nesto ozbiljnije treba se netko zabavit sa turnirom
ček s anketom lol
pitanje je jel dečki imaju, vremena, volje, resursa za organiziranje nečeg takvog
prvo treba se dogovorit koje bi se igre igrale,te svaka igra treba imat svog organizatora
čitaj postove
neće se odabirat ovakvim putem, nego putem ANKETE (ako do tog i dođe uopće)
zašto raspravljati o igrama ako neće ta ideja ni zaživjeti od strane budućih organizatora?
samo treba da se ovo ne raspadne. još ćemo vidjet kako bi moderatori s ovim, ak prihvate možda buide anketa.
u anketi bi bilo najbolje 7 igara pa da vidimo koje dvije imaju najviše glasova.
Ja bih bio i više nego zadovoljan kad bi Bug imao makar jedan public server za CoD4.
Po meni najskromnije što bi se dalo napraviti, pa da se raja sa bugovog foruma tamo prepucava i rješava svoje račune preko nišana.
Fairplay. Jedan kvalitetan domaći server.
Ja bih bio i više nego zadovoljan kad bi Bug imao makar jedan public server za CoD4.
Po meni najskromnije što bi se dalo napraviti, pa da se raja sa bugovog foruma tamo prepucava i rješava svoje račune preko nišana.
Fairplay. Jedan kvalitetan domaći server.
ako nece biti nista od turnira ocemo li mi bacit jedan fun match iz cod2/4
svaki dan igram cod4...slobodno se join-ajte prek mene
Odlicna ideja, ja sam uvijek za cod2, cod4 mi bas ne lezi :(
1.
LAN je ok, ali nije praktican jer nas ima iz svih krajeva te dosta nas nema vremena/financija da bi putovali recimo do Zg.
2.
Klanovi za BUG turnir mi nekako nesjedaju, mislim da je bolje da to ostane izmedju clanova BUG foruma tako da bi najprimjerenija kategorija sto se tice FPS-a opcenito bila Death Match, osobno bih se prijavio za Call of Duty 4 i nudim od svog klana dva servere za Call of Duty 4 na kojima se vrti PAM, i PRO mode. Te jedan na kojem se vrti Call of Duty 2 1.3.
3. S obzirom da danas svi mi imamo kvalitetan ADSL i relativno kvalitetne kante mislim da nije neki "velik" problem odrzati dvodnevni turnir, jer danas stvarno nije problem nabaviti servere. ., sredstva komunikacije su tu, xfire, team speak itd.