Blizzard Cataclysm

poruka: 12
|
čitano: 1.474
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Blizzard Cataclysm

Blizzard nedavno registrirao "cataclysm" kao trademark i navodno zakupio domenu pa se sada na veliko nagađa što će to biti - najavljeni next-gen mmo, ekspanzija za wow ili nešto treće?

blizzcon je za 20ak dana... što vi mislite?

po pročitanom na netu sve vuče na wow expanziju vezanu za maelstrom i southern seas, ali ime zvuči močno pa se ipak nadam novom mmo-u!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Blizzard Cataclysm

Ja se toplo nadam da će najaviti da su dobro razmislili i da će SC2 i D3 ipak imati LAN. A za ostalo me boli briga. Nisam ljubitelj MMO, niti sam ikad igrao nešto takvo.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Blizzard Cataclysm

Koliko puta se treba ponovit???  Blizzard radi na potpuno novom projektu, nova prica, novo sve...Nevezano za išta što su dosad radili. Dakle nova franšiza. Next gen MMO.

17 godina
Blizzard Cataclysm

To je sigurno novi MMO što BLizzard priprema. A prema svemu trebao bi biti hit kao i ostale igre u njihovoj produkciji.

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Hummer kaže...

To je sigurno novi MMO što BLizzard priprema. A prema svemu trebao bi biti hit kao i ostale igre u njihovoj produkciji.

Prema svemu? Daj malo nabroji to "sve"

18 godina
mislav_01 kaže...

Koliko puta se treba ponovit???  Blizzard radi na potpuno novom projektu, nova prica, novo sve...Nevezano za išta što su dosad radili. Dakle nova franšiza. Next gen MMO.

ti si uvjeren da je Cataclysm next gen mmo? 

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan

Odakle da znam sta je kataklizma, ali znam iduce da rade na novom projektu. Nisam to ja izmislio to je na više portala i od strane samog blizzarda potvrdjeno da se radi na novom naslovu, novoj franšizi koja ce bit next gen mmo. Googlaj slobodno, neda mi se trazit, pogotovo kad se tu na forumu vec o tome pricalo...

Expanzija za WoW ce sigurno još bit, vjerojatno ce poglupit igru još više i dic opet lvl cap i sve ispocetka, ono sto je bitno je iduce:

neki linkovi:

http://news.zdnet.com/2100-9595_22-302364.html

http://www.massively.com/2009/05/13/first-official-confirmation-that-new-blizzard-mmo-is-original-ip/

http://www.ensidia.com/home/news/blizzard-new-mmo-to-be-new-franchise.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 22:07 (mislav_01).
18 godina

očito nisi pročitao prvi post pozorno - lijepo sam napisao da se možda radi i o next gen mmo-u!

temu sam otvorio vezano špekulacije šta će Cataclysm biti, a ti si se malo zaletio postati bez da pročitaš o čemu se radi....:P

edit: post iznad se ne citira xD

FOR THE HORDE!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 23:02 (RonoN).
17 godina
neaktivan

Imas pravo, ispricavam se.

18 godina
Blizzard Cataclysm

za sve koje zanima:

http://www.mmo-champion.com/

dakle, i prije blizzcona kljucne stvari su poznate

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blizzard Cataclysm

ovako... dobro ovo je topic gdje mi nagađamo jer ništa nije službeno kako je rekao i otvarač teme, dakle ja mislim da bi mogao biti novi MMO, ali pogledajte samo listu igara u izradi koji imaju, Diablo3, Starcraft2, navodni dakle novi MMO i zasigurno je tu nova ekspanzija za WoW. Ako ćemo suditi po tome, mislim da sve to idu najavljivat i prikazivat u jednoj godini da bi to bilo malo previše, sada vidjet ćemo, nekako mi smrdi da ćemo prije vidjet još barem jedan dodatak zlatne koke Wowa, a tek dogodine moguće nešto novo... evo to je moje mišljenje jer prijašnji Blizconovi su bilo podređeni jednoj, maksimalno 2igre, a da sada odjednom čak 3 velika hita budu najavljena i potencijalna ekspanzija to mi je nekako previše za jednu kompaniju da baci sve karte na stol, ali to je Blizz, oni su potpuni majstori i ako nešto znaju onda je stvoriti hype oko igre i stvoriti igru veću od tog hypa stoga im se klanjam... definitivno jedva čekam vidjeti što će na kraju od svega ispast Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ok bit cu iskren.

Nove rase. Sranje nad sranjima. Goblini? hahaha FAIL. Nema novih klasa? Sad svaka rasa moze bit skoro sve? Katastrofa glupo. Ajmo svi bit isti, ajmo svi sve imat i bit još manje razliciti od drugih. Lvl cap gore na lvl 85? Kao bit ce teze lvlanje? Obicna laz kao sto je i dosad bilo, lvlanje je pljuga. Opet sva oprema bacena i sav trud uzaludan. FAIL i kriva politika. To su negativni stavovi.

Ali ne da mi se svidja ovo sto rade sa starim zonama nego mi je preprepredobro. Konacno se svijet mjenja. Konacno vidimo utjecaj necega na stari kontinent i na ono što smo radili. Takvih stvri treba bit još i to smatram dobrim. Treba igrac imat dojam da sve ove godine bacene u igranje WoWa barem na neki nacin mijenjaju taj svijet i da akcije igraca pridonose nekim promijenama i da se to ocituje u necem više osim u "completeted" tagu na questovima. Sve u svemu ipak ne vjerujem da je sve ovo sve istina.

No ipak. Za mene je pustolovina u WoWu gotova. Nece iskamcat pare za još jednu expanziju od mene. Što je bilo, bilo je...Politika blizzarda se pokazuje sve gorom i gorom i mislim da je WoW odavno imao svoje "zlato doba" te da samo gubi na kvaliteti. Kvantiteta igraca je druga prica. A o profilu igraca i rastucoj debilnosti igrace populacije da i ne govorim. Jednostavno to više nije to. A baš mi je zao. Volio sam igrat WoW.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice