Bioshock Infinite

poruka: 809
|
čitano: 162.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
13 godina
neaktivan
Re: Bioshock Infinite
floks kaže...
Father_Dougal kaže...
floks kaže...

misle tako i stvarno nez šta svi blate po danyelu ako isto ima loše mišljenje o igri,meni igra prolazi za klince do 12 god.

Nakon tri sata jedva da si zagrebao radnju. 

Đabe radnja ako sve ostalo faila.

gameplay da je dosadan? mislim da je objektivno reći da u FPS igrama gameplay određuje broj načina na koje moš ucmekat nekog, tvoja pokretljivost i mogućnost korištenja okoliša. U tome je definitivno kralj Crysis. Manevre koje pruža nanosuite su po meni nenadmašivi. Se slažete? Nakon crysisa COD djeluje kao da igraš s frakkin kornjačom naoružanom zračnicom. Nakon Crysisa bih na drugo mjesto se usudio staviti upravo B:I. Imaš cool puške (cool za 1900-tu godinu koja mi djeluju bolje neg ona blještava sranja iz najnovijeg HALO-a il dosadna generička sranja koja se već godinama vrte kroz codove/bf-ove). Eh, ali tu su još i fora moći koje dodatno začinjuju borbu - vigori. Ovaj koj je odustao nakon 3h, sumnjam da je išta od njih i počeo koristiti. Budući da oružja sama po sebi nisu previše overpowered (osim možda snipera i headshoota), a tako i vigori (za razliku od plazmida), upravo maštovito kombiniranje ta 2 segmenta čini razliku između totalne njubare i nekog ko može bez problema proći na 1999 modu (za razliku od generičkih pucačina ala cod/bf gdje bi i klinjo od 5 godina potamanio hrpetinu bad guysa). Ali ni to nije sve - još su ubacili skylinove, kuke i prizivanje objekata kroz tearove. A ovo da igra prolazi za klince do 12 godina??????????!!!!!!!!!!!!! aj daj molim te, jedan valjani argument za to. SKužio sam da ko god pljuje po igri, praktički nema nikakve valjane argumente (osim grafike, za koju je sasvim pristojan protuargument da ukoliko je imala crysis grafiku, bi izgubila tu čar koju ima - to više nebi bio bioshock). 

Vidio sam da je netko plakao kak mu je prelagana - pa naravno da je ak se igra na easy (možda i medium), al stavi si na hard/1999 pa da vidimo kolika ti je kreativnost mixanja oružja i vigora. 

Vrh nebuloza mi je kak je neko plakao da na groblju treba koristiti potpuno drugu taktiku (dakle ne više masovno korištenje zaklona) i da su nas prije toga, tokom igre, trebali uvježbavati za tu novu taktiku - wtf???????????? gluplju stvar nisam čuo. 

btw ko su vam 'naj' trollovi u ovoj temi? ja bih ih ovako rangirao

1) denjel (istaknuo bih bidanje zooma i Z tipku :P)

2) onaj s m1 garand LOLOLOLOLOLOL

3) onaj njub koj nemre proći groblje pa se ljuti kaj su mu odjednom promijenili taktiku kojom treba pristupiti tamanjenju gamadi

let's put a smile on that face
13 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

sryte na double postu, al denjel veli da kaj će nam priča... kome je do priče nek čita knjigu

ma da, totalno si u pravu... kaj će nam filmovi / serije, burn them all, čitajmo knjige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
whysoserious kaže...
...

3) onaj njub koj nemre proći groblje pa se ljuti kaj su mu odjednom promijenili taktiku kojom treba pristupiti tamanjenju gamadi

Ti si mrtav čovjek. {#}

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...
whysoserious kaže...
...

Ti si mrtav čovjek. {#}

lol, duno understand? 

14 godina
neaktivan

Hahah, kad vidi ovo, mislim na ovo što fucker govori.

{#}

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 22:11 (CoLdPlay).
12 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Evo konacno sam presao igru. Procesljao sam side questove i uvijek prvo isao u smjeru suprotno od strelice, dakle uzivao u potpunosti.

Konacna ocjena 8/10. Jedina zamjerka je miješanje zanimljive i kvalitetne price koja stimulira mozdane vijuge s cartoon-style grafikom i pew-pew repetetivnim gameplayom - koji postizu suprotno.

Presao sam na hard mode s do kraja unaprijedjenim shotgunom za close combat i sniperom za long range (hand cannon odlicno moze zamijeniti shotgun), a vigori posession i shock najcesce koristeni.

Igra je odlicna, ali da li ce biti GOTY....ima jos do kraja 2013.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lazy_punk kaže...

Evo konacno sam presao igru. Procesljao sam side questove i uvijek prvo isao u smjeru suprotno od strelice, dakle uzivao u potpunosti.

Konacna ocjena 8/10. Jedina zamjerka je miješanje zanimljive i kvalitetne price koja stimulira mozdane vijuge s cartoon-style grafikom i pew-pew repetetivnim gameplayom - koji postizu suprotno.

Presao sam na hard mode s do kraja unaprijedjenim shotgunom za close combat i sniperom za long range (hand cannon odlicno moze zamijeniti shotgun), a vigori posession i shock najcesce koristeni.

Igra je odlicna, ali da li ce biti GOTY....ima jos do kraja 2013.

hand cannon je smrt. pre mocan je.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Bioshock Infinite

Završio sam igru i nešto me jako zanima: ako je Booker Comstock u paralelnom svemiru gdje je prihvatio krštenje, zašto je Comstock star, a Booker mlad?

0 0 hvala 0
17 godina
Alex Mercer kaže...

Završio sam igru i nešto me jako zanima: ako je Booker Comstock u paralelnom svemiru gdje je prihvatio krštenje, zašto je Comstock star, a Booker mlad?

Eksperimentirao je "drogama" :) pa je prijevremeno ostario.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Vidim da je nekima tramak onaj dio s grobljem i duhovima, tehnika koja dosta dobro prolazi jest pobiti duhove što ih je elizabethina stara podigla električnim udarom, samo se nakon njega ne respawnaju, tako ćete ih eventualno sve porješavati i onda ostaje samo frigidna baba, koja ima samo jedan close range napad i ništa više, a s tim je lako.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Vidim da je nekima tramak onaj dio s grobljem i duhovima, tehnika koja dosta dobro prolazi jest pobiti duhove što ih je elizabethina stara podigla električnim udarom, samo se nakon njega ne respawnaju, tako ćete ih eventualno sve porješavati i onda ostaje samo frigidna baba, koja ima samo jedan close range napad i ništa više, a s tim je lako.

Duhove rješio vatrom a mrs. Comstock karabinkom :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
12 godina
neaktivan

i postao je sterilan a htio je nekog ko ce ga naslijedit pa je zato izmislio onu pricu da booker da svoju kcer da se rijesi duga (iako booker i je bio u govnima, comstock je izmislio tu pricu kako da se rijesi duga)

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 12:02 (aswada).
17 godina

zavrsio igru. odradio sam sve side questove iako mi igra nije priznala zadnji (onaj u banci). ne znam zasto, otkljucao sam onaj hidden door priko typewritera i pokupio sve unutra.

prica je dosta komplicirana. previse komplicirana. ako ne kupis voxophone neces se dobro provest.

nekako mi je glupo sto nema izbora kao u prvom bioshocku. sve se svodi na ''press f to continue story''. odredeno je da ce se igra tako odvijat i to je to.

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

zavrsio igru. odradio sam sve side questove iako mi igra nije priznala zadnji (onaj u banci). ne znam zasto, otkljucao sam onaj hidden door priko typewritera i pokupio sve unutra.

prica je dosta komplicirana. previse komplicirana. ako ne kupis voxophone neces se dobro provest.

nekako mi je glupo sto nema izbora kao u prvom bioshocku. sve se svodi na ''press f to continue story''. odredeno je da ce se igra tako odvijat i to je to.

Mislim da ti sam kraj igre odgovara na ovo vezano za izbore. Što god ti odabrao, sve se na kraju u "tvom" svijetu svede na jedno te isto, te je ishod uvijek isti, već predodređen. Gledaš na svaki izbor kao na jednu ispričanu priču, nema dalje. Druge tad ne postoje.

17 godina
4ucker kaže...
Obi Wan kaže...

Mislim da ti sam kraj igre odgovara na ovo vezano za izbore. Što god ti odabrao, sve se na kraju u "tvom" svijetu svede na jedno te isto, te je ishod uvijek isti, već predodređen. Gledaš na svaki izbor kao na jednu ispričanu priču, nema dalje. Druge tad ne postoje.

ali to je vec prije odredeno da ce tako radnja odvijat i ti na to ne mozes utjecat. linearno odredena prica ne daje nikakav izbor jer su developeri odlucili da ce tako bit. to sto ima xy tih dimenzija to je samo privid da ti imas izbor. zapravo nemas nista.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 16:36 (Obi Wan).
17 godina
protjeran
whysoserious kaže...
 A ovo da igra prolazi za klince do 12 godina??????????!!!!!!!!!!!!!

Pa u biti nije daleko od istine, jer samo klinci mogu reć da je ovo remek djelo i davat ocjene 10/10 za jedan najobičniji 'linear corridor shooting fps' sa uobičajenim gloom/blur celofanom.  

FPS mehanika je jedna od gorih u zadnje vrijeme.

Autoaim u PC igri i koji se ne može isključiti !? Samo zbog toga bi joj spustio ocjenu za 2 boda. Registracija pogodaka je tako jadna, da o njoj neću uopće raspravljat.

AI bot na godlike razini iz UT99 bi sam proša ovu igru ... eto točno toliko su 'teški' protivnici na bilo kojoj težini igre. 

Oružja se uopće ne ponašaju ko oružja iz tog razdoblja. A kako će, kad su neka doslovno prekopirana od drugih FPSova (npr. M1 Garand i sniper). Pljuljete po COD-u, a imate skoro isti 'melee' udarac i u Bishocku. A onaj 'wannabe mauzer C96' revolver se ponaša ka moderni SIG semi automatic. Nego di su npr. hladna oružja u ovom 'remek djelu'?

Vigori su isto popaljeni od drugi igara (za klince imam primjer Mass Effect, a za starije igrače neka pogledaju Jedi Knight serijal).

Glavno da 'svršavate' na orginalnu priču (iako ni ona nije orginalna), a sve ostalo je nebitno. E pa dragi moji za ocjenu 10/10 je svaki detalj bitan.

AWESOME .. AMAZING .... PREDOOBROO
17 godina
memulica kaže...

Oružja se uopće ne ponašaju ko oružja iz tog razdoblja. A kako će, kad su neka doslovno prekopirana od drugih FPSova (npr. M1 Garand i sniper).

Sram ih bilo!! Znači nisu kopirane iz stvarnog života nego iz drugih igara!? Daj ne trubi više sa tim! Sram vas bilo tvorci pušaka u svijetu, kako možete kopirat oružja iz Call of Dutya! Sram vas bilo

Ti si koristio sva oružja iz tog razdoblja pa možeš tvrdit kako se ponašaju ili imaš osjećaj za filing? Šta je ovo vojna simulacija da se oružja ponašaju "kao iz tog razdoblja"? Inače u svim FPSovima se oružja ponašaju kao u realnsoti i to svi znaju jer svaki dan pucaju iz snajpera i kakve M16

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 17:47 (doktor1).
14 godina
neaktivan
memulica kaže...
whysoserious kaže...
 A ovo da igra prolazi za klince do 12 godina??????????!!!!!!!!!!!!!

Pa u biti nije daleko od istine, jer samo klinci mogu reć da je ovo remek djelo i davat ocjene 10/10 za jedan najobičniji 'linear corridor shooting fps' sa uobičajenim gloom/blur celofanom.  

FPS mehanika je jedna od gorih u zadnje vrijeme.

Autoaim u PC igri i koji se ne može isključiti !? Samo zbog toga bi joj spustio ocjenu za 2 boda. Registracija pogodaka je tako jadna, da o njoj neću uopće raspravljat.

AI bot na godlike razini iz UT99 bi sam proša ovu igru ... eto točno toliko su 'teški' protivnici na bilo kojoj težini igre. 

Oružja se uopće ne ponašaju ko oružja iz tog razdoblja. A kako će, kad su neka doslovno prekopirana od drugih FPSova (npr. M1 Garand i sniper). Pljuljete po COD-u, a imate skoro isti 'melee' udarac i u Bishocku. A onaj 'wannabe mauzer C96' revolver se ponaša ka moderni SIG semi automatic. Nego di su npr. hladna oružja u ovom 'remek djelu'?

Vigori su isto popaljeni od drugi igara (za klince imam primjer Mass Effect, a za starije igrače neka pogledaju Jedi Knight serijal).

Glavno da 'svršavate' na orginalnu priču (iako ni ona nije orginalna), a sve ostalo je nebitno. E pa dragi moji za ocjenu 10/10 je svaki detalj bitan.

1) "najobičniji 'linear corridor shooting fps' sa uobičajenim gloom/blur celofanom" ->zasto pricas nesto sto nije istina? ova igra jednostavno nije to. apsolutno SVAKU STVAR na ovome svijetu mozes globalizirati, i za nogomet nepoznavatelji kazu ''pa to je 11 budala koje trce za loptom'', za sah mozes reci ''to su 2 bolesnika koja samo pomicu figure''. to sto pricas jednostavno je laz i prestani lagati ljude na forumu

2) FPS mehanika je jedna od gorih u zadnje vrijeme->sto znaci ''fps mehanika''?

3) Autoaim u PC igri i koji se ne može isključiti !?-> sto znaci ''autoaim''? ako mislis na ''aim assist'' on je podesiv pod postavkama za ''kontroler'' dakle ako igras misem i tipkovnicom niti ne mozes imati ukljucen.

4) Registracija pogodaka je tako jadna, da o njoj neću uopće raspravljat-> sto bi trebala igra raditi? registrirati pogodak ako promasis za metar?

5) AI bot na godlike razini iz UT99 bi sam proša ovu igru ... eto točno toliko su 'teški' protivnici na bilo kojoj težini igre. -> po ovome vidim da igru vjerovatno nisi odigrao na hard a kamo li na 1999. nisu svi protivnici u igri teski, ali ima dijelova gdje se stvarno namucis pogotovo u prvom prelazku, i ne, to ne znaci da sam los igrac i da nikada nisam odigrao druge igre, vjerovatno imam vise fps multyplayer(cod2,cod4,mw2,BBC2, BF3,MOH....) sati od vecine igraca na forumu

6)A kako će, kad su neka doslovno prekopirana od drugih FPSova (npr. M1 Garand i sniper)->sto su trebali? staviti nuklerne rakete ili napalm?

7)Pljuljete po COD-u, a imate skoro isti 'melee' udarac i u Bishocku. ->zapravo, nije niti slican, u bioshocku 'melee'om uglavnom niti ne ranis protivnika i vise ti sluzi da odgurnes kada zagusti pa trk u stek dok u cod-u je svaki 'melee'=kill.

8)Vigori su isto popaljeni od drugi igara (za klince imam primjer Mass Effect, a za starije igrače neka pogledaju Jedi Knight serijal)->i hodanje, trcanje je isto 'popaljeno' od nekih drugih igara, ja znam brdo igra gdje se glavni karakter zapravo krece i drzi nekakvo oruzje u ruci,ha,sto kazes?

9)Glavno da 'svršavate' na orginalnu priču (iako ni ona nije orginalna), a sve ostalo je nebitno.-> ja nisam do sada odigrao niti jednu igru sa slicnom pricom da budem iskren. ovo je za mene predstavljalo jedinstveno iskustvo. i ''sve ostalo'' mi je jako bitno, bitno mi je kako se oruzja ponasaju, kako su dizajnirani leveli, bitan mi je apsolutno svaki detalj u igri uz pricu i po misljenju vecine gejmera sveukupna ocjena je 8.8 ako se mozemo mjeriti po metacriticu. uostalom, zasto tebe pece guzica tko je koliko dao? ako je nekome ova igra najbolje sto su do sada odigrali zasto ne bi dali 10/10? mozda nije svatko igrao mgs ili final fantasy ili half life. zasto stalno komentirate tudje ocjene? meni je recimo mass effect totalno smece od igre, uspio sam skupiti cak 3h gaminga ali zato ne trollam po temi o mass effectu, ako se ljudima igra svidja neka uzivaju u njoj. ja im sigurno necu umanjivati dozivljaje zato sto meni igra nije legla.

17 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Od kolicine gluposti koje dnevno procitamna ovom i jos par drugih foruma pocinjem da osjecam da mi IQ polako opada. Tako da se vidimo u ovoj temi ponovo kada izadje prvi DLC. :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
memulica kaže..

Glavno da 'svršavate' na orginalnu priču (iako ni ona nije orginalna)

E, da imaš imalo mozga, već bi shvatio da su za jednu SP igru priča i atmosfera daleko najvažnije stvari. Boli koga racku je li neko oružje rip-off M1 Garanda dok

uživaš u priči, atmosferi, voice-actingu, muzici i sličnim stvarima. Slobodno mi nabroji igre u prošlih par godina koje imaju i približno dobru priču, ali teško da ćeš to

moći učiniti.

12 godina
Alex Mercer kaže...
memulica kaže..

E, da imaš imalo mozga, već bi shvatio da su za jednu SP igru priča i atmosfera daleko najvažnije stvari. Boli koga racku je li neko oružje rip-off M1 Garanda dok

uživaš u priči, atmosferi, voice-actingu, muzici i sličnim stvarima. Slobodno mi nabroji igre u prošlih par godina koje imaju i približno dobru priču, ali teško da ćeš to

moći učiniti.

Ja cu se samo nadovezati na tvoje misljenje...Presao igru i sta reci nego ocaran sam igrom, tj najvise samim zavrsetkom koji je sam za sebe remek djelo. 

Predjes igru i onda tek pocinju navirati pitanja..jer kraj igre donosi novi pocetak igre..malo jest recenica bez smisla, ali dovoljno je reci da definitivno cu preci igru jos jednom.

Priča, atmosfera i okolina su jedna igra sama za sebe dok je kraj iznad svega toga i nesto sto nemozes dozivit u nekoj drugoj igri.

17 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Po svemu sudeći , kolko čitam komentare igra je ok, ja sam ustvari veliki fan Bioshocka. Meni je prvi dio bio zakon. Jedan od rijetkih naslova sa, posebnom pričom uneso je svježinu sa svojom posebnosću. Sva ta atmosfera vrhunska igra a, uvjek će biti netko tko voli netko ne .{#}

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
memulica kaže..

moći učiniti.

Igra je precjenjena,šta se tiče priče..ništa posebno,voice acting kao da je isti

ko iz nekih drugih igara jer imam dojam da sam ih čuo..pogotovo glavnog lika a

atmosfera kao i sve ostalo je meni preloše.

14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

lockaj ; ) {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Bioshock Infinite

Bioshock Infinite Rap by JT Machinima

0 0 hvala 0
16 godina
Asterix kaže...

Bioshock Infinite Rap by JT Machinima

Nekako mi ne paše rap uz BioShock, to mi je više za nešto poput COD-a.

17 godina

TB 1st impression

17 godina
Obi Wan kaže...

TB 1st impression

And a lot of fucks were given :)

12 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Jel mi netko može objasniti kraj?

denii15
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
floks kaže...
Alex Mercer kaže...
memulica kaže..

Igra je precjenjena,šta se tiče priče..ništa posebno,voice acting kao da je isti

ko iz nekih drugih igara jer imam dojam da sam ih čuo..pogotovo glavnog lika a

atmosfera kao i sve ostalo je meni preloše.

OMG VOICE ACTOR KOJI IMA ULOGU U VISE OD 1 IGRE ???!!!!!!!!!!

a man , a city and a lighthouse
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice