misle tako i stvarno nez šta svi blate po danyelu ako isto ima loše mišljenje o igri,meni igra prolazi za klince do 12 god.
Nakon tri sata jedva da si zagrebao radnju.
Đabe radnja ako sve ostalo faila.
gameplay da je dosadan? mislim da je objektivno reći da u FPS igrama gameplay određuje broj načina na koje moš ucmekat nekog, tvoja pokretljivost i mogućnost korištenja okoliša. U tome je definitivno kralj Crysis. Manevre koje pruža nanosuite su po meni nenadmašivi. Se slažete? Nakon crysisa COD djeluje kao da igraš s frakkin kornjačom naoružanom zračnicom. Nakon Crysisa bih na drugo mjesto se usudio staviti upravo B:I. Imaš cool puške (cool za 1900-tu godinu koja mi djeluju bolje neg ona blještava sranja iz najnovijeg HALO-a il dosadna generička sranja koja se već godinama vrte kroz codove/bf-ove). Eh, ali tu su još i fora moći koje dodatno začinjuju borbu - vigori. Ovaj koj je odustao nakon 3h, sumnjam da je išta od njih i počeo koristiti. Budući da oružja sama po sebi nisu previše overpowered (osim možda snipera i headshoota), a tako i vigori (za razliku od plazmida), upravo maštovito kombiniranje ta 2 segmenta čini razliku između totalne njubare i nekog ko može bez problema proći na 1999 modu (za razliku od generičkih pucačina ala cod/bf gdje bi i klinjo od 5 godina potamanio hrpetinu bad guysa). Ali ni to nije sve - još su ubacili skylinove, kuke i prizivanje objekata kroz tearove. A ovo da igra prolazi za klince do 12 godina??????????!!!!!!!!!!!!! aj daj molim te, jedan valjani argument za to. SKužio sam da ko god pljuje po igri, praktički nema nikakve valjane argumente (osim grafike, za koju je sasvim pristojan protuargument da ukoliko je imala crysis grafiku, bi izgubila tu čar koju ima - to više nebi bio bioshock).
Vidio sam da je netko plakao kak mu je prelagana - pa naravno da je ak se igra na easy (možda i medium), al stavi si na hard/1999 pa da vidimo kolika ti je kreativnost mixanja oružja i vigora.
Vrh nebuloza mi je kak je neko plakao da na groblju treba koristiti potpuno drugu taktiku (dakle ne više masovno korištenje zaklona) i da su nas prije toga, tokom igre, trebali uvježbavati za tu novu taktiku - wtf???????????? gluplju stvar nisam čuo.
btw ko su vam 'naj' trollovi u ovoj temi? ja bih ih ovako rangirao
1) denjel (istaknuo bih bidanje zooma i Z tipku :P)
2) onaj s m1 garand LOLOLOLOLOLOL
3) onaj njub koj nemre proći groblje pa se ljuti kaj su mu odjednom promijenili taktiku kojom treba pristupiti tamanjenju gamadi