BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 132.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Prije pocetka war sam pitao da li imate jos neki zahtjeva. Rekli ste da se igra kako je tamo napisano, a pise mass on.

Inace, i meni se gadi mass ali jbg.

Jedan member je pitao da li smije, i mi smo mu rekli da nije zabranjeno kao sto i nije.

Da se mene pita, svakako se slazem ad se izbaci mav, spawn i dart.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Moje mišljenje je da se trebaju odrediti pravila koja će svi pratiti.

Jako mi je teško shvatiti kak je clay zabranjen a beacon nije.

Da citiram Dannya, potrudiš se vajpat protivnike i armat, imaš dovoljno vremena rasporedit se i branit, oni se sponaju na beacon 3cm od objektiva i tu su.

Squad rush je igra taktiziranja, ne napucavanja i k/d-a. Mav ju čini ne taktičkom. Svi su spotani, svi znaju di su svi.

Ako se vajpan squad može sponat na beacon blizu objektiva onda je pošteno da možeš koristiti claymore.

O dartu ni neću, Dice zna da je to bug. Totalni exploit.

Ovo ne pišem zato kaj su nas MC-evci namazali, dečki su bili bolji i uigraniji i svaka im čast, odlične taktike.

5 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ok onda ćemo napraviti ovako.

DA nebude spama u anketi...neka kapetani napišu svoja mišljenja vezano za THUGS, MAV, SP.BEACON i MASS.

Tako ćemo fixno odrediti pravila i to je to. Nakon toga nema više rasprave i dogovora i svi igramo po istim pravilima.

Evo naših glasova:

Extremne njubare:

THUGS: ON

MAV: OFF

SP.BEACON ON

MASS - OFF

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: BF3 Squad Rush Turnir
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...
Runde su bile napete pravo. Čestitam kolegama iz 19xx na odličnoj partiji i nadam se da se nekad i u budućnosti možemo sastati van ovog turnira :)

Snimao sam video 2 ili 3 runde (ma nešto mi prekidalo samo od sebe) ali sutra ili prekosutra uploadam na YT pa stavim ovdje :)

Pa zbog toga, pogotovo prve dvije runde, i igramo warove jer je užitak puno veći kad se igra "s razumijvanjem", da tako kažem.

Kad obje ekipe znaju što rade... neke više, jbga u našem slučaju neke manje ;)

Čak nam nije bilo žao zbog poraza nakon wara jer smo baš uživali igrajući ga... i ta napetost i sve ostalo.

Nadam se da si snimio prvu rundu da vidim kako ste difjuzali jer smo se mi molili s druge strane da nećete uspjeti pošto ste se međusobno pobili granatom prije toga :)

Što se budućih susreta tiče, mi smo uvijek za... čak smo o tome razgovarali i sa Pingvinima tako da kad vam bude trebalo topovsko meso za vježbu slobodno zovite ;)

Još jednom, čestitke na pravoj borbi i pobjedi!

Prva runda je snimljena i mislim druga, a treca i cetvrta ne sa moje strane, ali mislim da je Nick snimio (jbg ipak sam n00b sto se tice snimanja) :) Difjuz ćete vidjeti i umrijetio od smijeha :) Moj glas se nije snimio na videu ali to vas i nije briga pošto je prilično iritantan :) (znaju ovi s TSa... lol)

Niste vi topovsko meso, dobri ste, a onaj kolega sa sks-om me izludio :)))))

Malo smo bili hendikepirani prve dvije runde jer nam se nije pojavio jedan igrač koji je stigao kasnije, ali je to to otprilike. Zato vam hvala što ste dopustili da uđe naknadno u igru.

I na kreaju hvala na čestitici.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
moderator
Zero2 kaže...
Evo naših glasova:

Extremne njubare:

SP.BEACON ON

MASS - OFF

Mi bi ovak:

THUGS: OFF

SP.BEACON -OFF

MASS - OFF

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 0:43 (pirat).
13 godina
Skilledžija kaže...

Ilustracije radi, evo jedna situacija iz današnjeg meča protiv Shabansa.

Mapa Caspian, uletio njihov recon nama iza leđa i u onu malu kućicu stavio spawn beacon.

Naravno, ubio sam ga mučki i uletim u tu kućicu.

Stanem iza beacona i razmišljam.... sad će se oni ovdje spawnat pa ću ih rokat mučki s leđa k'o zadnje njubare... ma ne, nisam shupak rekoh te dohvatim svoj AEK i uništim beacon :)

Eto, ako to nije dokaz ferpleja onda ne znam što je :D

Uglavnom, protiv nas se može koristiti MAV i spawn beacon, ali Dart odnosno MASS bi radije da ne koristite.

Hvala unaprijed na razumijevanju :)

Tako je. Ama na početku našeg meča, prva runda, mislio sam da ne igramo sa SP.beaconom, kad ono vi navirete odmah kako vas ubijemo (lol) Pitam ja ove svoje "pa jel igramo sa spbeacon ON" kažu oni "nismo zabranili" te smo onda na caspianu i mi koristili. Ali generalno ja bi volio da se i to zabrani.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

From Rijeka... 10 points goes to... :D

19xx:

SP.BEACON ON

MASS - OFF

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...

Ok onda ćemo napraviti ovako.

DA nebude spama u anketi...neka kapetani napišu svoja mišljenja vezano za THUGS, MAV, SP.BEACON i MASS.

Tako ćemo fixno odrediti pravila i to je to. Nakon toga nema više rasprave i dogovora i svi igramo po istim pravilima.

Evo naših glasova:

Extremne njubare:

SP.BEACON ON

MASS - OFF

The Shabans:

Mav: Off

Sp. Beacon: Off

Mass: Off

Thugs: Off

15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

THUGS ista stvar kao i MAV samo ga je malo teze postaviti na pravo mjesto tako da po meni treba oboje ukinut, M26 DART+HB je cisti exploit i treba ga zabraniti, neki dan imao 104-24 na nekom random serveru i od toga 100 killova sa dartom{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 0:20 (berto).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
DadoZG kaže...

Moje mišljenje je da se trebaju odrediti pravila koja će svi pratiti.

Jako mi je teško shvatiti kak je clay zabranjen a beacon nije.

Da citiram Dannya, potrudiš se vajpat protivnike i armat, imaš dovoljno vremena rasporedit se i branit, oni se sponaju na beacon 3cm od objektiva i tu su.

Squad rush je igra taktiziranja, ne napucavanja i k/d-a. Mav ju čini ne taktičkom. Svi su spotani, svi znaju di su svi.

Ako se vajpan squad može sponat na beacon blizu objektiva onda je pošteno da možeš koristiti claymore.

O dartu ni neću, Dice zna da je to bug. Totalni exploit.

Ovo ne pišem zato kaj su nas MC-evci namazali, dečki su bili bolji i uigraniji i svaka im čast, odlične taktike.

Potpisujem!

13 godina
Soldier977 kaže...

Tako je. Ama na početku našeg meča, prva runda, mislio sam da ne igramo sa SP.beaconom, kad ono vi navirete odmah kako vas ubijemo (lol) Pitam ja ove svoje "pa jel igramo sa spbeacon ON" kažu oni "nismo zabranili" te smo onda na caspianu i mi koristili. Ali generalno ja bi volio da se i to zabrani.

LOL nismo koristili spawn beacon kad smo napadali ;)

Makar ja ne znam za to?

Možda smo bili malo prebrzi za vas :P

Stavili smo ga jednom na firestormu kad smo branili, ali sam rekao da je bolje da ga uništi da nam ne otkriva poziciju pa je recon to i učinio :)

13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Croatian Rambo Outlaws:

SP.BEACON -ON
MASS - OFF

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Rekao je pirat da će dati guze al ipak se ne slažem s njim.  {#}

MAV: ON
SP.BEACON -OFF
MASS - OFF

Plus:

T90 - ON

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 1:40 (Šef).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

A on je kasnije prešao na AEK i k*rca nije mogao pogodit.

Mi ga pitamo pa zašto si prelazio bezveze na drugo oružje?

On reko: pa mislio sam da nisam od neke koristi sa SKS-om ;)

13 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

LOL nismo koristili spawn beacon kad smo napadali ;)

Makar ja ne znam za to?

Možda smo bili malo prebrzi za vas :P

Stavili smo ga jednom na firestormu kad smo branili, ali sam rekao da je bolje da ga uništi da nam ne otkriva poziciju pa je recon to i učinio :)

majke mi ja mislio da ste koristili :))) A joj, sorry. Ma mi ga ne bi inače na caspianu koristili. Zato treba u pravila uvrstiti ili da je zabranjen ili ne. Tako ste nam brzo stizali na firestormu da sam mislio da koristite sp.b. lol {#}

13 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

A on je kasnije prešao na AEK i k*rca nije mogao pogodit.

Mi ga pitamo pa zašto si prelazio bezveze na drugo oružje?

On reko: pa mislio sam da nisam od neke koristi sa SKS-om ;)

Nek se on drzi sks-a :) Na onim otvorenim prostranstvom firestorma, nisam mogao prici nigdje  preko polja :)

13 godina
Soldier977 kaže...

majke mi ja mislio da ste koristili :))) A joj, sorry. Ma mi ga ne bi inače na caspianu koristili. Zato treba u pravila uvrstiti ili da je zabranjen ili ne. Tako ste nam brzo stizali na firestormu da sam mislio da koristite sp.b. lol {#}

S Pingvinima smo dogovorili da je spawn beacon ON i MAV ON, a tebi sam rekao isti setup kao s njima tako da nema frke :)

To da smo brzi, to stoji :P

Volimo brzo doć po metak u čelo ;)

17 godina
BF3 Squad Rush Turnir
SKS momak me izludio :P btw, Dama jedva čekam da staviš video :D
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dodinho kaže...

Odmah u jutro do 9h dolazi prva i druga runda sto sam ja snimao (bez mog glasa - ma ne znam jel do mikrofona ili šta ali je strašno tiho snimljeno pa sam izbrisao sa snimka), a 3. i 4. ne znam jel Nick ima.

edit: imam i trecu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 0:56 (Soldier977).
13 godina
Soldier977 kaže...
Dodinho kaže...

Odmah u jutro do 9h dolazi prva i treca runda sto sam ja snimao (bez mog glasa - ma ne znam jel do mikrofona ili šta ali je strašno tiho snimljeno pa sam izbrisao sa snimka), a 2. i 4. ne znam jel Nick ima.

Super, taman na poslu uz kavu da se malo smijem ;)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...
Dodinho kaže...

Odmah u jutro do 9h dolazi prva i treca runda sto sam ja snimao (bez mog glasa - ma ne znam jel do mikrofona ili šta ali je strašno tiho snimljeno pa sam izbrisao sa snimka), a 2. i 4. ne znam jel Nick ima.

Super, taman na poslu uz kavu da se malo smijem ;)

Odmah da se ispričam za bilo kakve psovke od mojih vojničina (moje svakako nećete čut) {#} {#} {#}

17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

HCF pajseri:

SP.BEACON: OFF

MASS: OFF

bakaxxx

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jesu,al ubijaju igru na poseban način,valjda kužiš...i btw zašto je nekim evidentnim čiterima dopušteno igranje ovog turnira??mislio sam da smo tu radi zabave...:/ ooo kako naivnooo lol
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Sto se nas tice:

SP.BEACON -OFF

MASS - OFF

Samo mi nije jasno zasto jedni stavljaju thugs on a mav off?

Ili oboje off ili oboje on!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Odmah da se ispričam za bilo kakve psovke od mojih vojničina (moje svakako nećete čut) {#} {#} {#}

Taman posla da se ljutimo zbog psovki.... to je sastavni dio onlajn gejminga ;)

Trebaš ti nas čuti... e to zna biti šou ;)

A najbolje kad se posvađamo usred partije... večeras nismo - ne znam zašto?

Ali, jučer protiv Pingvina je zamalo došlo do incidenta i prekida meča zbog interne svađe ;)

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Jedan poll.

Da ne stvaramo daljenje tenzije itd.

I bez rasprave, bez ljutnje itd. molim vas.

Da li bi trebalo biti dopusteno igracu Nen666_CRO_ da igra warove?

Ja sam to na sebe preuzeo stavljanje polla tako da se ne dizu tenzije. 

20 Ne, zbog sumnje na varanje.
14 Da.
[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

danas je bio odlican war protiv NOBovaca, bilo je par napetih situacija ali smo se uspijeli izvuc.

sto se tice koristenja razlicitih stvari u turniru. vecinom se slazem s zerom, jedino sam se predomislio za spawn becaon. to bi trebalo biti off, da da ekipama jos jedan dio na koji bi trebalo misliti a to je nesrljanje na rush, jedan igrac bi uvijek trebao biti spawn za druge, u ovom slucaju to radi beacon. iako opet s druge strane, ako vam protivnik stavi takvo nesto pored mcoma, onda bi defenderi trebali skuzit i reagirat pravo vremeno. na kraju krajeva jos se moze dobit i besplatan kill ako se pusti da se spawnaju na tu prokletinju.

mav vs. t-ugs - razlika postoji, mav je pokretan i moze se prelijetat preko mape, te kompletno ovisi o igracu oce li vidjeti protivnika ili ne. t-ugs je statican te reagira samo ako netko protrci blizu. on se moze izbjec suljanjem. ne vidim razloga zasto defenderi nebi mogli imat mogucnost postavljanja te naprave.

overpowerd oruzja poput mass-a se nebi trebala koristit. mislim da nemoram pojasnjavat zasto. unistava igru i ipak, ovo se igra za objective, ne tolko za killove. 

a za nenu, mislim da bi iskljucivo kapetani trebali imati glas u ovome, pod pretpostavkom da se ostatak tima slaze s njima. bilo bi steta da turnir propadne zbog prepirke oko jednog igraca, ipak je dado ulozio dosta vremena da se ovo organizira i da vodi cijeli ovaj turnir

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 1:19 (lollik91).
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

danas je bio odlican war protiv NOBovaca, bilo je par napetih situacija ali smo se uspijeli izvuc.

sto se tice koristenja razlicitih stvari u turniru. vecinom se slazem s zerom, jedino sam se predomislio za spawn becaon. to bi trebalo biti off, da da ekipama jos jedan dio na koji bi trebalo misliti a to je nesrljanje na rush, jedan igrac bi uvijek trebao biti spawn za druge, u ovom slucaju to radi beacon. iako opet s druge strane, ako vam protivnik stavi takvo nesto pored mcoma, onda bi defenderi trebali skuzit i reagirat pravo vremeno. na kraju krajeva jos se moze dobit i besplatan kill ako se pusti da se spawnaju na tu prokletinju.

mav vs. t-ugs - razlika postoji, mav je pokretan i moze se prelijetat preko mape, te kompletno ovisi o igracu oce li vidjeti protivnika ili ne. t-ugs je statican te reagira samo ako netko protrci blizu. on se moze izbjec suljanjem. ne vidim razloga zasto defenderi nebi mogli imat mogucnost postavljanja te naprave.

overpowerd oruzja poput mass-a se nebi trebala koristit. mislim da nemoram pojasnjavat zasto. unistava igru i ipak, ovo se igra za objective, ne tolko za killove.

a za nenu, mislim da bi iskljucivo kapetani trebali imati glas u ovome, pod pretpostavkom da se ostatak tima slaze s njima. bilo bi steta da turnir propadne zbog prepirke oko jednog igraca, ipak je dado ulozio dosta vremena da se ovo organizira i da vodi cijeli ovaj turnir

Ali skoro nitko ne koristi mav na nacin da leti s njim i spota vec se samo uzleti s njim i postavi ga na krov neke zgrade ili neko drugo nedostupno mjesto gdije ga je tesko unistit i on automatski spota isto kao thugs, po meni su obje stvari u ovom modu glupost, kao i beacon...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
16 godina
neaktivan
berto kaže...

Ali skoro nitko ne koristi mav na nacin da leti s njim i spota vec se samo uzleti s njim i postavi ga na krov neke zgrade ili neko drugo nedostupno mjesto gdije ga je tesko unistit i on automatski spota isto kao thugs, po meni su obje stvari u ovom modu glupost, kao i beacon...

Pa može se uništit drugim MAVom :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

pa nadjite spawn becon ... bas kao sto je netko napisao i unistite ga.... i kakvo je sad mjenjanje pravila , zar pravila nisu vec postavljena... ovo ostalo nek ostane na dogovoru ekipa izmedju sebe...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 2:00 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice