Bethesda planira izbaciti Skyrim za nove konzole?

poruka: 7
|
čitano: 1.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

http://www.eurogamer.net/articles/2014-01-09-bethesda-lists-skyrim-for-ps4-and-xbox-one

Bethesda je ''slučajno'' dodala Skyrim kao dostupnu igru za PS4 i Xbox One, ako izbaci igru za PS4 i Xbox One hoće li šta mjenjati, osim naravno što će igra izgledati mnogo lijepša...? Ovo je meni pomalo čudno jer su rekli još prije par mjeseci da su maknuli ruke sa Skyrima, da je ta igra odradila svoje i da će baciti ruke i fokusirati se na buduće naslove koji budu izlazili. Jedva čekam da vidim Skyrim na novim konzolama, ako ga izbace {#}

EDIT: To je bio Error na stranici...

I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 14:56 (Flux_Pavilion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Bethesda planira izbaciti Skyrim za nove konzo

Linkao si članak prije minute, a u prvoj rečenici piše je Bethesda izjavila kako je dodavanje Skyrima bila greška na stranici.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
11 godina

Moj fail...previše uzbudjena... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Većina igara koja dobiva nekakav HD redizajn ili update tekstura bile su uspješnice u doba kada su izdane (Baldurs Gate recimo) i njačešće je prošlo dosta vremena od izdavanja ponekad i više od 10 godina, tako da je nemoguće očekivati da bi netko išao u drastičniji redizajn igara izdanih prije 2-3 godine.

Ali čak i da je istina, ne bi donijelo ništa bolje od onga što već postoji, ukoliko imaš bolje računalo postoji toliko modova za Skyrim koji mogu igru učiniti prekrasnom, ali veoma zahtijevnom čak i za najjača računala. Imaš temu Skyrim modding u kojoj možeš naći mnoštvo sadržaja i upustva za instaliranje.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Re: Bethesda planira izbaciti Skyrim za nove konzo
wyks kaže...

Većina igara koja dobiva nekakav HD redizajn ili update tekstura bile su uspješnice u doba kada su izdane (Baldurs Gate recimo) i njačešće je prošlo dosta vremena od izdavanja ponekad i više od 10 godina, tako da je nemoguće očekivati da bi netko išao u drastičniji redizajn igara izdanih prije 2-3 godine.

Ali čak i da je istina, ne bi donijelo ništa bolje od onga što već postoji, ukoliko imaš bolje računalo postoji toliko modova za Skyrim koji mogu igru učiniti prekrasnom, ali veoma zahtijevnom čak i za najjača računala. Imaš temu Skyrim modding u kojoj možeš naći mnoštvo sadržaja i upustva za instaliranje.

Pa dobro ništa drastično, ali kad bi izbacili igre za nove konzole, trebalo mi izgledati doradjenije i ljepše u odnosu na proizvod koji imamo, i sa manje bugova koji su i do posljednjeg patcha bili aktuelni, i da, Mod Community Skyrima je odličan, ima predobrih modova koji dodaju mnogo, popravljaju i poboljšavaju svaki aspekt igre...

13 godina
protjeran

Znaci na novim konzolama ce skyrim izgledati kao na PC-u...jedva cekam da vidim kako ce izgledati, ne cekaj vec sam vidio.

3 0 hvala 0
13 godina

Da su pametni trebali bi izbaciti skyrim za nove konzole, ubaciti hd texture i cao! Igrali bi ljudi 100%...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice