Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.539.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Battlefield V

Ima netko naš da streama Alphu?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield V
CyberDemonVZ kaže...

Ovo su svi streamovi

https://www.twitch.tv/directory/game/Battlefield%20V

Od naših vidim speeeezya

https://www.twitch.tv/spreeezy

A za dobar gameplay, pogotovo sa sniperom tu je Stodeh

https://www.twitch.tv/stodeh

13 godina
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A za dobar gameplay, pogotovo sa sniperom tu je Stodeh

https://www.twitch.tv/stodeh

Pff, njub. Čekam da Replay pokrene stream.

13 godina
neaktivan
Battlefield V

Tolko sam puta već gledao gameplay na ovom Narviku da me mapa više uopće ne zanima. Prvi put kad ju budem igrao, znat ću je već napamet.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
Dudu kaže...

EDIT: i jos jedna stvar koja me nervira, po ekranu mi skace sat.. vrijeme i datum i jos neki jarci u obliku teksta, kako to maknuti?

to ti je tak u svakoj alphi. tako je bilo i na cte i nije se moglo maknuti

Sprizi je strimo danas, nisam primjetio to po ekranu, ili sam slIjep?!

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
12 godina
neaktivan
Battlefield V

Na GTX 1080 Ti sve ultra na 1080p FPS je oko 70-90 nekad skoci preko 100 nadam se da ce to jos ispeglati malo jel grafika nije neki jaki skok od BF1 

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
Battlefield V

bude itko od vas sretnika, većinom ljudi koji nisu prije ni igrali bf, baarem nisu bili u temama aktivni, napisat neki osvrt a to sve, kakva je igra kako se ponaša radi..

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

bude itko od vas sretnika, većinom ljudi koji nisu prije ni igrali bf, baarem nisu bili u temama aktivni, napisat neki osvrt a to sve, kakva je igra kako se ponaša radi..

Vidim da ovog lika mnogo stavljate tu, pa da pitam tko je taj lik?

Sam svoju teoriju potkopa u videima, govori kako je BF1 ima loš movement,a koji je jedan od boljih do sad. Da je fortifications loš je ljudi imaju cover iza njega, mislim to je cijela poanta tog sistem u igri haha. Još kaže kako ga to spriječava u njegovom načinu igranja running n gunning.

15 godina
Battlefield V

Bf1 ima loš movement, a najbolji je do sad, po tebi jel? Isto kao što ti imaš svoje mišljenje i iznosiš ga na kikiriki forumu, on ima kanal koji prate tisuće i slažu se s njim.

Bf3 čak i 4 je bio ok, sve nakon toga postaje jebeni cod.

Nisam probao alfu pa ne mogu znati, ali eto, zalijepio da vidim oće ovi alfaš napisati neki osvrt vidim da ih boli kurac, dobili invite neki ranodm likovi, umjesto da je dobila ekipa tu koja piše i veteran je. Uvijek bilo i bit će

Sve mi više djeluje kao bf1.5 kako više gledam..nezz

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2018 13:04 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Baš i ne vidim da se slažu po komentarima. Ali da je movement u BF1 loš je bezveze izjava jer kad probaš BF4 skužiš kolko ti fali valutanje, kako zapinješ za sve i opčenito ta sloboda kretanja fali. U BF5 je to sad još nadograđeno.

Da i meni bezveze, vidio na redditu dobili neki randomi key. Lika niti zanima Battlefield niti ima PC za igranje igre.

12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Lika niti zanima Battlefield niti ima PC za igranje igre.

i bas takav panj dobi pristup...

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Baš i ne vidim da se slažu po komentarima. Ali da je movement u BF1 loš je bezveze izjava jer kad probaš BF4 skužiš kolko ti fali valutanje, kako zapinješ za sve i opčenito ta sloboda kretanja fali. U BF5 je to sad još nadograđeno.

Da i meni bezveze, vidio na redditu dobili neki randomi key. Lika niti zanima Battlefield niti ima PC za igranje igre.

S obzirom da ima 1000 lajkova i 5 puta manje dislikeova rekao bih da se bar tih 1000 ljudi slaže. Ja nisam ništa komentirao jer ne znam, nisam probao alfu.

Bf1 movement je meni loš i arkadan. Bf3 i 4 su bilio pogodođeni, u bc2 mi fali kad srpintaš da možeš leanat liejvo desno, ali dobro, nebitno aj svakome nešto drugo paše, kao da je bitno.

Žalosno je, i može se ljutiti tko hoće, da pozivinice za alfu ne dobiju veterani, ekipa koja je dala franšizi tisuće sati, ali opet s druge strane, oni igraju na to, daj random ljudima pa će ljudi možda kupiti igru i maknuti se sa fortnitea, pa ajde, umjesto ne kažem sebi nego evo, da je dat cyberu i nekima ovdje koji imaju tisuće sati i znali bi realno osvrnuti se na igru i dat feedback.

13 godina
Battlefield V

A neki dobiju key i odu na more i boli ihtuki za alphu. Kao da je godišnji odmnor sa obitelji važniji od closed alphe 

Probao dvije i pol partije. Prekratko za neki ozbiljnjiji i konkretniji dojam. hajde prvo što mi se sviđa. 

Igra radi lijepo, proc stalno zakucan bna 100% i tek povremeni lag. Vizualno dosta podsjeća na BF1. Nekome se to može sviđati a nekome ne. Uglavnom meni vizualno impresivno djeluje. HUD je smanjen što mi se sviđa a volio bi i da ga je još manje. Nema trokutića nad glavom  nego pingaš lokaciju protivnika. Nekoliko puta sam čak vidio spotane protivnike ali su svakako bili dosta blizu i nisam upratio kako to funkcionira odnosno kako se spota. Zvukovi odlični.

Što se tiče gameplaya (što je i najvažnije)  bitno je tamo gdje nišaniš tu i pogađaš. Recoil dosta jak ali nisam uspio uhvatiti ruku šta je bolje na daljinu. Da li tap, burst ili sprey. Mislim da nisam ni probao sve puške a nema ih puno u alphi.  Neki ozbiljniji yutuber će to bolje objasniti.  Destrukcija još na većem lvl nego u jedinici što mi se sviđa. E sad kretnje dosta vuku na BF1. Po mom ukusu još uvijek prebrze, mada mi se čine sporije od BF1. Volio bi da se osjeća neka inercija vojnika što pridonosi nekoj realnosti. Protiv vaultanja nemam apsolutno ništa i ne znam kome to može smetati u igri. 

Sjeo par puta u avion i djeluju mi nekako nedovršeni, nekako lelujavi. Iz zraka ne vidiš ništa, samo zastave i sitne tačkice kako se kreću po snijegu. Puno teže za uočiti protivnika što je dobro. Mrmaljez protiv drugih aviona preslab. Iako sam se par puta u lovcu našao na repu protivnika i imao nekoliko dobrih bursteva po njemu, nisam mu skinuo niti 20%. Treba definitivno veliki buf. 

U tenk uspio ući jednom i vrlo brzo me ubilo. O tome će bolje Cyber kad napokon pokrene igru 

Za sada toliko. Ako uspijem još koju baciti napišem komentar ovdje. 

Moj PC  
12 0 hvala 8
11 godina
MRSKI kaže...

... tačkice...

tOčkice* levatu ne znas ni pisat,ti ces dojmove ostavljat.

Neces uspit jer cu ja sad igrat.

Origin_Steam: hrka11
16 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

S obzirom da ima 1000 lajkova i 5 puta manje dislikeova rekao bih da se bar tih 1000 ljudi slaže. Ja nisam ništa komentirao jer ne znam, nisam probao alfu.

Bf1 movement je meni loš i arkadan. Bf3 i 4 su bilio pogodođeni, u bc2 mi fali kad srpintaš da možeš leanat liejvo desno, ali dobro, nebitno aj svakome nešto drugo paše, kao da je bitno.

Žalosno je, i može se ljutiti tko hoće, da pozivinice za alfu ne dobiju veterani, ekipa koja je dala franšizi tisuće sati, ali opet s druge strane, oni igraju na to, daj random ljudima pa će ljudi možda kupiti igru i maknuti se sa fortnitea, pa ajde, umjesto ne kažem sebi nego evo, da je dat cyberu i nekima ovdje koji imaju tisuće sati i znali bi realno osvrnuti se na igru i dat feedback.

Ma šta gledaš likeove, ja sam mu isto stisnuo haha. Ti misliš na brzinu trčanja? Da BF3 je bio taman, BF4 ok, BC2 je tu bio dosta loš. BF1 meni ok, sviđa mi se što je brže radi mapa i načina na koji igra radi. Ali opčenito kretanje je puno fluidnije sa u BF1, a u BF5 bi trebalo biti još bolje, tu čak možemo i trčati u crouchu.

Trebali su napraviti prijeave za to, a ne da random djele.

15 godina
MRSKI kaže...

A neki dobiju key i odu na more i boli ihtuki za alphu. Kao da je godišnji odmnor sa obitelji važniji od closed alphe 

Probao dvije i pol partije. Prekratko za neki ozbiljnjiji i konkretniji dojam. hajde prvo što mi se sviđa. 

Igra radi lijepo, proc stalno zakucan bna 100% i tek povremeni lag. Vizualno dosta podsjeća na BF1. Nekome se to može sviđati a nekome ne. Uglavnom meni vizualno impresivno djeluje. HUD je smanjen što mi se sviđa a volio bi i da ga je još manje. Nema trokutića nad glavom  nego pingaš lokaciju protivnika. Nekoliko puta sam čak vidio spotane protivnike ali su svakako bili dosta blizu i nisam upratio kako to funkcionira odnosno kako se spota. Zvukovi odlični.

Što se tiče gameplaya (što je i najvažnije)  bitno je tamo gdje nišaniš tu i pogađaš. Recoil dosta jak ali nisam uspio uhvatiti ruku šta je bolje na daljinu. Da li tap, burst ili sprey. Mislim da nisam ni probao sve puške a nema ih puno u alphi.  Neki ozbiljniji yutuber će to bolje objasniti.  Destrukcija još na većem lvl nego u jedinici što mi se sviđa. E sad kretnje dosta vuku na BF1. Po mom ukusu još uvijek prebrze, mada mi se čine sporije od BF1. Volio bi da se osjeća neka inercija vojnika što pridonosi nekoj realnosti. Protiv vaultanja nemam apsolutno ništa i ne znam kome to može smetati u igri. 

Sjeo par puta u avion i djeluju mi nekako nedovršeni, nekako lelujavi. Iz zraka ne vidiš ništa, samo zastave i sitne tačkice kako se kreću po snijegu. Puno teže za uočiti protivnika što je dobro. Mrmaljez protiv drugih aviona preslab. Iako sam se par puta u lovcu našao na repu protivnika i imao nekoliko dobrih bursteva po njemu, nisam mu skinuo niti 20%. Treba definitivno veliki buf. 

U tenk uspio ući jednom i vrlo brzo me ubilo. O tome će bolje Cyber kad napokon pokrene igru 

dokad traje alfa?

da mi pukenš acc bar na pola sata da probam malo kako to izgleda

13 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže..

dokad traje alfa?

Nje moj account. I ja sam ga dobio na posudbu od jedne ne baš drage osobe

16 godina
MRSKI kaže...
fila2208 kaže...
MRSKI kaže..

dokad traje alfa?

Nje moj account. I ja sam ga dobio na posudbu od jedne ne baš drage osobe

Mrski hvala na acc, meni se dopada igra

13 godina
Battlefield V

Isprobao sam na 5 minuta. Doslovno.

Za sad potpuno ne igrivo za mene, ali zbog podešenja i/ili mog PCa, a ne zbog same igre ili gameplaya.

Framerate mi se kreće od 25 do 60 :(

CPU zauzeće konstantno na 65-70%. Vrlo pohvalno!

GPU skače od 40 do 100%

Vjerojatno sam se trebao poigrati s detaljima, ali nije bilo vremena.

Imao sam DX12 i Ultra postavke.

Igrao sam s onim drugim Support settupom. Ne znam kako mu je ime.

Ima medium machine gun. Ne postoji ADS, samo pucanje ih hipa.

ADS se dobije samo kad se postavi bipod. Ali nema nikakvu optiku. Ne znam kako i gdje iskoristiti ovo oružje. Vjerojatno za pokrivanje uskih prolaza ili za čisti suppression kad se tvoji negdje probijaju.

Mislim da nisam dobio ni jedan kill u bliskim borbama s tim... kak se zove... MMG-om?

Kretanje mi više paše nego u BF1. Malo lošije nego u BF4. Moje osobno mišljenje!

Nisam probao ni jedno vozilo.

Naravno, grafika, a pogotovo zvuk su savršenstvo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2018 16:13 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

dokad traje alfa?

Citat:

"The Closed Alpha will begin on June 28 and will be available for a limited time only."

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2018 16:24 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Pratio sam ga neko vrijeme i zaključio da je ruglo. Kontradiktorne izjave su mu uobičajena pojava, vrhunac igranja mu je Cuphead i slična sranja. Ne isplati se trošit vrijeme na budaletinu.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

pogledao nekaj više od pola videa.. al ga lik driplja, strahota 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
MRSKI kaže...

i

Mrmaljez!!!

Ahahaha, otkad to nisam čuo! 

Kupujem odma....😂

17 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Sam svoju teoriju potkopa u videima, govori kako je BF1 ima loš movement,a koji je jedan od boljih do sad. Da je fortifications loš je ljudi imaju cover iza njega, mislim to je cijela poanta tog sistem u igri haha. Još kaže kako ga to spriječava u njegovom načinu igranja running n gunning.

Inace znam pogledati koji video od tog lika dok kenjam (no joke vise ne citam BUG vec gledam jubito dok vrsim tu djelatnost) i pretezno zna biti "objektivan" ali ovdje se bas osjeti njegova subjektivnost, da mu ide na kjurac sto je to WW 2 zasto nije MW ili neki (fala kurc* da nije) SF. Lik sere po optimizaciji igre na 144 HZ monitoru jer ima 90ish FPS-a i govori kako mu je to problem, kako ima previse bugova u closed ALFI!!! I uopce ne naglasi da je u pitanju alfa..., nadalje ajde njegovo subjektivno misljenje da je gameplay sporiji, ima sandbagganja, heal vise nije 100% etc iako je subjektivno nije problem. Ali ono sranje o optimizaciji i bugovima u prvoj iteracij closed alfe mi je malo uvrnulo zeludac.., onog momenta kad je video poceo sa "this isn't rlly type of game for ME, rekao je sve...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
Battlefield V
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2018 20:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Battlefield V

BF 1.5, nema ni sličnosti sa BF4. Lijepo je imati i nadograđenu destrukciju i fortification i sve te novosti, ali uzalud je to kada su gameplay i gunplay i dalje loši.

BO4 koliko god izvrijeđan će ih i ove godine nadmašiti prodajom, čak i zasluženo. Ja ovoj igri predviđam istu sudbinu kao i BF1 sa mnogo manjim početnim hypom i na kraju krajeva i manjom prodajom.

Sa BF1 su nasamarili tisuće kupaca koji su mislili da kupuju dobru alternativu svojim primarnim FPS-ovima poput COD-a, ali nakon te farse su i debili skužili da su bili prevareni i da je bolje da se vrate svojim tradicionalnim franšizama.

Već se po komentarima na youtube kanalima poput Levelcrapa, Jackfaga, Westie itd. može vidjeti koliko ljudi kuži da je ovo još jedan cash grab i daleko od onoga što tradicionalni BF igrači žele. Ako ti igra iz 2013. razbije dva nova nastavka i još je ljudi povlače kao argument protiv igre iz 2018. onda valjda i najveći idiot može skužiti da su napravljene ogromne greške u koracima.

Samo opet sve što youtube shillovi kažu uzimajte kao plaćeni marketing jer nakon što je EA na lvlvcapu pokazao zube svi ostali su stali u red bojeći se da bi i oni mogli najebati. Ubrzo će ponovno i LVL natrag na njihov račun, samo da im se još malo uvuče i opet će sve biti isto.

0 5 hvala 1
13 godina
Battlefield V

Ako imaš ammo ili healt pouch u ruci i želiš izliječiti sebe, ne moraš ga baciti, samo držiš tipku za "pucanje"!

Kad se flare ispali u zrak pada s malim padobranom i traje dulje nego kad se ispali na zemlju.

Kad padaš sa zgrade, možeš se primiti za neki rub ako se nalazi ispod tebe.

...

Moj PC  
1 0 hvala 4
16 godina
D-wook kaže...

BF 1.5, nema ni sličnosti sa BF4. Lijepo je imati i nadograđenu destrukciju i fortification i sve te novosti, ali uzalud je to kada su gameplay i gunplay i dalje loši.

BO4 koliko god izvrijeđan će ih i ove godine nadmašiti prodajom, čak i zasluženo. Ja ovoj igri predviđam istu sudbinu kao i BF1 sa mnogo manjim početnim hypom i na kraju krajeva i manjom prodajom.

Sa BF1 su nasamarili tisuće kupaca koji su mislili da kupuju dobru alternativu svojim primarnim FPS-ovima poput COD-a, ali nakon te farse su i debili skužili da su bili prevareni i da je bolje da se vrate svojim tradicionalnim franšizama.

Već se po komentarima na youtube kanalima poput Levelcrapa, Jackfaga, Westie itd. može vidjeti koliko ljudi kuži da je ovo još jedan cash grab i daleko od onoga što tradicionalni BF igrači žele. Ako ti igra iz 2013. razbije dva nova nastavka i još je ljudi povlače kao argument protiv igre iz 2018. onda valjda i najveći idiot može skužiti da su napravljene ogromne greške u koracima.

Samo opet sve što youtube shillovi kažu uzimajte kao plaćeni marketing jer nakon što je EA na lvlvcapu pokazao zube svi ostali su stali u red bojeći se da bi i oni mogli najebati. Ubrzo će ponovno i LVL natrag na njihov račun, samo da im se još malo uvuče i opet će sve biti isto.

Probao si ti igru?

13 godina
Nemoj tako on je strucnjak za svaku igru koju igra😂
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Probao si ti igru?

Netrebam probati govno da bi skužio da je govno, zar ne? Svatko sa 15 godina igračkog iskustva zna o čemu se ovdje radi...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice