Smatram da je puno stvari u igrici dobro ako je realna (ali ne realna u nekima a u nekim ne), sto je nazalost slucaj u ovoj igrici.
Tenkom ne mozes srusiti stup koji drzi natpis(kao na autocesti, H tipa). Onda pistoljem razrusis ogradu?
I tako da sada ne nabrajam, previse ima tu neralnih djelova da bi sva ova realna ogranicenja bila pohvalna a idu na ustrb igrivosti!
Sto se tice zabavnosti, svakako ima potencijala. Zato sam ju i kupio(odnosno moja cura mi ju je kupila kao poklon), ali nakon svega da ju i nisam platio deinstalirao bih ju sa racunala.
Ovako sam prisljen dati joj jos jednu sansu, ali nakon toga....
Inace prodajem ju za 290kn, ako je netko zainteresiran.
1. Nemogucnost rusenja tog natpisa je od izricite vaznosti za gameplay i tvoj dozivljaj igranja, u CoD ti samo trcis okolo i pokusavas rusiti natpise jer je to cilj igre.
2. Poklon pogotovo od nekog ko bi ti trebao biti drag se ne prodaje, mozes ga obrisat i bacit u cosak da skuplja prasinu ali prodat
3. Sinoc je ostatak klana zadrtog CoD fana nagovorio da kupi BF, nakon sto smo poceli igrati otprilike 3 sata ovaj je konstantno bitchao preko TS trazeci i najsitniju manu u igri i onda nam to ajmo reci nabijao na nos (tipa nemogucnost rusenja znaka, zasto ja nemogu da strafe kad trcim, zasto ja nemogu iz skoka s planine hip shotat lika u celo sa snipom, zasto ja poginem ko mutav kad pokusavam da rusham u likove frontalno i ubijem ih 6-7 kao u CoD) ako ti se vec toliko nesvidja obrisi s harda i vrati se svojoj arkadici.
Igra je daleko od realnosti (zato i je igra) ali je opet VELIKI korak napredka prema necemu savrsenijem recimo kao CoD2 vs CoD4. Nije realna ali uvodi neke pomake nabolje i savrsenija je od prethodnih naslova slicne tematike. Isto tako magicna busilica popravlja sve ali kako bi bilo da stojis u pol akcije pored APC-a i vadis kutiju s alatom pa muljas po njoj 20 minuta trazeci gefufnu za geveru kruznog motora.
Vazna je za gameplay ako ja bjezim tenkom i zapnem za taj znak!!
Onda je jako vazna, i nema logicnog objasnjenja za to!
A sto se tice poklona...
Koje su to gluposti, ja sam njoj dao 400kn koliko je dala ona za tu igricu i objasnio joj da je igrica smece i da sam pogrijesio.
Ona je mene pitala sta zelim, i ja sam joj rekao da zelim tu igricu. Sada ce mi uzeti ruksak za laptop.
Ne vidim gdje je tu problem, ja sam njoj kupio dell mini v10, i ja bi htio ako ona nije zadovoljna sa njim da ga proda i kupi si nesto sa cim ce btit zadovoljna, prije nego da 2700 kn propadne.
Zar to nije logicno?
Ja sam sa svojom curom iskren.