Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.184.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
D3ViL kaže...
Co7 kaže...

Smatram da je puno stvari u igrici dobro ako je realna (ali ne realna u nekima a u nekim ne), sto je nazalost slucaj u ovoj igrici.

Tenkom ne mozes srusiti stup koji drzi natpis(kao na autocesti, H tipa). Onda pistoljem razrusis ogradu?

I tako da sada ne nabrajam, previse ima tu neralnih djelova da bi sva ova realna ogranicenja bila pohvalna a idu na ustrb igrivosti!

Sto se tice zabavnosti, svakako ima potencijala. Zato sam ju i kupio(odnosno moja cura mi ju je kupila kao poklon), ali nakon svega da ju i nisam platio deinstalirao bih ju sa racunala. 

Ovako sam prisljen dati joj jos jednu sansu, ali nakon toga....

Inace prodajem ju za 290kn, ako je netko zainteresiran.

1. Nemogucnost rusenja tog natpisa je od izricite vaznosti za gameplay i tvoj dozivljaj igranja, u CoD ti samo trcis okolo i pokusavas rusiti natpise jer je to cilj igre.

2. Poklon pogotovo od nekog ko bi ti trebao biti drag se ne prodaje, mozes ga obrisat i bacit u cosak da skuplja prasinu ali prodat Smijeh

3. Sinoc je ostatak klana zadrtog CoD fana nagovorio da kupi BF, nakon sto smo poceli igrati otprilike 3 sata ovaj je konstantno bitchao preko TS trazeci i najsitniju manu u igri i onda nam to ajmo reci nabijao na nos (tipa nemogucnost rusenja znaka, zasto ja nemogu da strafe kad trcim, zasto ja nemogu iz skoka s planine hip shotat lika u celo sa snipom, zasto ja poginem ko mutav kad pokusavam da rusham u likove frontalno i ubijem ih 6-7 kao u CoD) ako ti se vec toliko nesvidja obrisi s harda i vrati se svojoj arkadici.

Igra je daleko od realnosti (zato i je igra) ali je opet VELIKI korak napredka prema necemu savrsenijem recimo kao CoD2 vs CoD4. Nije realna ali uvodi neke pomake nabolje i savrsenija je od prethodnih naslova slicne tematike. Isto tako magicna busilica popravlja sve ali kako bi bilo da stojis u pol akcije pored APC-a i vadis kutiju s alatom pa muljas po njoj 20 minuta trazeci gefufnu za geveru kruznog motora.

Vazna je za gameplay ako ja bjezim tenkom i zapnem za taj znak!!

Onda je jako vazna, i nema logicnog objasnjenja za to!

A sto se tice poklona...

Koje su to gluposti, ja sam njoj dao 400kn koliko je dala ona za tu igricu i objasnio joj da je igrica smece i da sam pogrijesio.

Ona je mene pitala sta zelim, i ja sam joj rekao da zelim tu igricu. Sada ce mi uzeti ruksak za laptop.

Ne vidim gdje je tu problem, ja sam njoj kupio dell mini v10, i ja bi htio ako ona nije zadovoljna sa njim da ga proda i kupi si nesto sa cim ce btit zadovoljna, prije nego da 2700 kn propadne.

Zar to nije logicno?

Ja sam sa svojom curom iskren.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
moderator
Co7 kaže...

OT:

0.22lr ti je malokalibarsko zrno, promjera 5.56mm (malo vece zrno 0.01 od zracne puske od 5.5mm(logicno :)), ali male mase tako da nema neku zaustavnu moc (manju od 9mm, i u HR je zabranjeno kao sluzbeno oruzije bas zbog toga, minimalni kalibar je 9mm)

a kalibar od m4 i m16 je isto 5.56 ali x 45(oznacava duzinu cahure). Ima puno vece punjenje i jako veliku brzinu metka, i posebno je projektirano tako da  pri ulazu u tjelo(ili neku "meku" prepreku), metak destabilizira zbog veceg zadnjeg kraja, te tako radi ogromnu stetu, puno vecu nego kalibar 9 mm iz blizine. Isto tako zbog manje tezine zrna, ono "sporije" pada, odnosno parapola mu je znatno duza od veceg kalibra, tako da je preciznije uz to ima puno manji trzaj od 7.62x39(mislim da je tako) ak47 kalibar.

U stvarnosti veliki kalibar metka (bilo pistolja ili neceg drugog) uzrokuje jako veliko razaranje, i covjek jako brzo pada(ovisno o mjestu pogodka).Ali manji kalibri (velikog punjnja) imaju svoje prednosti.

Pri velikoj brzini ulaska  metka u tjelo, stvara se odredjenji val (zaboravio sam naziv) koji se prenosi preko stanica i tekucine u njima na okolna tkiva. Nakon sto prodje metak (5.56,zbog svoje velike brzine) ostaje mala ulazna rupica, ali steta koja je nastala prilikom ulaska je ogromna. Primjer, uzmete kuglu i pustite ju sa mosta u vodu, voda se jako brzo rasiri, jer sila koja je djelovala na molekule vode se nastavlja siriti i nakon prolaska kugle, i nakon odredjenog vremena se gubi, te potisna snaga vode(ili tikava) vraca vodu u pocetni polozaj. Kod metka se to golim okom skoro uopce i ne moze vidjeti zbog velike brzine, ali je princip isti.

Znam da je 0.22lr malokalibarsko zrno, ali njega nisam poredio sa 5.56mm puščanim zrnom, njega sam spomenuo kao popularan kalibar za practice shooting pistoljem, jer je jako jeftin, a kod treniranja se lako uoče greške u tehnici koje se daju ispraviti prije prelaska na veće kalibre, gjde je zbog recoila to teže uočiti.

Što se tiče kalibra 5.56mm (5.56 nato), on ima svoje prednosti zbog brzine zrna i preciznosti (nešto što je slabije kod 7.62mm zrna od ak47), koji su jako bitni za rifle, ali mu zamjeraju ipak nedovoljnu zaustavnu moć (kod m4 pogotovo, zbog kraće cijevi, čije su se mane pokazale u afganistanu). Zbog toga se specijalcima svidja 6.5 grendel (tu je i 6.8 remington koji koristi barett u svojoj rec7 ar-15 konverziji), jer ima 2x veću zaustavnu moć od 5.56mm kalibra, 2x manje recoila od 7.62 kalibra, a ar-15 (m-16, m4) se lako konvertuje na taj kalibar.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 13:16 (DrNasty).
17 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

meni nakon patcha igra lošije funkcionira, češće izbacuje na desktop, a i neke čudne stvari sa hitbox-ovima doživljavam, jeli ima itko sličnih iskustava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...

meni nakon patcha igra lošije funkcionira, češće izbacuje na desktop, a i neke čudne stvari sa hitbox-ovima doživljavam, jeli ima itko sličnih iskustava?

Puno se ljudi nakon patcha žali na hitboxove. Ja doduše nisam primjetio sličan problem.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
odjavljen

meni je bio neki glupi bug, uglavnom odmah na pocetku partije netko me ubije, ja otvorim tablicu scora a  kad ono pise da sam vec 4 puta poginuo. ili me tako jako strefio da mi je zaracunalo 4 deathaSmijeh

i solve my problems with the gun
15 godina

evo jedan lijepi score sa bugovog servera :D

samo medic samo medic
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 13:33 (Travn0Shik).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@DrNasty

Respect.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
Travn0Shik kaže...

e ovo je vec lijep score Smijeh svaka cast ..(ali ja sam imo vise u beti,mislim na combat score)xD

P.s. uskoro mi stize bc2 sa game-a pa se vidimo :)

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 14:14 (viper).
15 godina
neaktivan

prekjucer navecer mi se instalirao patch i nakon njega pola sata ja nisam mogo uc u server browser, stalno me bacalo na desktop, onda kasnije bi i usao u igru al tokom igre bi me bacio na desktop, jucer je stanje puno normalnije, mozda 2-3 puta mi izaslo iz igre...

kako da napravim print screen iz igre? svaki put kad kliknem tipku print screen kasnije mi bude samo bijela slika...

jer jucer mi se dogodilo nesto tako smijesno u igru da bi to isprintao i stavio na zid, jer sam se ne samo ja smijao neko cijeli moj team se divio mojoj gluposti...

ukratko,napadac, afrika harbour, bridge, i uso ja u tenk, neki lik sa mnom, krenuli preko mosta i nasred mosta malo malo zakacim desni rub ceste i tenk se nekim cudom preokrene, i tako tenk stoji naopako nit da se zapali ni nista, i nekih 10 njih se okupilo oko tenka usred rata i gleda moje remek dijelo Smijeh... poceli onda komentari al toliko sam se smijao da sam uspio procitat samo nekoliko WTF-ova...

15 godina
neaktivan
Travn0Shik kaže...

manijak! Smijeh

i salute you! Cool

EDIT:

@buba

tko zna, zna hehehe svaka cast

ja sam se sinoc 2 puta skrumpirao i head shotao lika u cockpitu helica u letu hehehe

nije lose za BF njuba :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 15:01 (urizen).
17 godina
neaktivan

jedan zanimljiv video

likovi šeću po gradu i igraju se na projektoru xD

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 15:48 (viper).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
protjeran
viper kaže...

jedan zanimljiv video

a to je isto ko sa NFS shift sam trebali su ic ponoci 

edit:isli su ponociIzlanuo se

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 15:59 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
viper kaže...

jedan zanimljiv video

koja reklamčina... svaka čast na inovativnosti...

17 godina
neaktivan

Nisam čitao temu kolika je....... Samo sam htio sugerirati adminu da možda stavi hardcore mod, jer sam primijetio u nekoliko partija

da nas ima dosta kojima kad nekoga pogodite s 3-4 metka a on se okrene i kabum..... nije nimalo zabavno.

A ekipa je super i baš je gušt igrat kad svi razumiju hrvatski na serveru. Lijep pozdrav iz UAV-a :P

0 0 hvala 0
15 godina
ja sam imo 47 kilova iz uav-a :D
15 godina
neaktivan

evo malo dobrih vijesti:

http://forums.electronicarts.co.uk/bc2-pc-service-update/971224-r7-servers-coming-online.html

We have just distributed a new server version named R7 to the server hosts.

Early signs from the hosts are good with 20% less load on the server CPU, improved hit detection, Veteran rank handling is fixed so you should get your M1 Garand back now plus some other fixes to better help the server hosting companies and better management of Punkbuster ID's.

- tko se je bunio na hit detection i za M1 za veterane, evo vam malo osmjeha na lice, naravno pod uvjetom da to i je sređeno kako piše na forumu

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 16:42 (maxsisac_cro).
15 godina

Jel netko kupio igru preko enabave tj ključ? Preko g2play.neta-a ili onlinekeystore.coma-a je cijena samo  210 kn. Vidim da se dobije ključ i igra skine preko ea download managera. Imam povjerenja u enabavu ali me zanima jel se to skine instalacija koju mogu negdje  spremit pa ponovo instalirat  ili se skida kao na steamu već instalirana igra. Bitno mi je to jer ako rušim winse da ne moram ponovo skidat

APazinjan

Da malo mi je to kasno :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 17:58 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Jel netko kupio igru preko enabave tj ključ? Preko g2play.neta-a ili onlinekeystore.coma-a je cijena samo  210 kn. Vidim da se dobije ključ i igra skine preko ea download managera. Imam povjerenja u enabavu ali me zanima jel se to skine instalacija koju mogu negdje  spremit pa ponovo instalirat  ili se skida kao na steamu već instalirana igra. Bitno mi je to jer ako rušim winse da ne moram ponovo skidat

Ja sam kupio i dobio ključ ali još nisam doma pa nisam aktivirao/downloadao. Ja mislim da je to instalacija i da ju možeš spremit ali nisam siguran. Mogu ti javiti tek za tjedan i pol (ali pretpostavljam da je onda prekasno Cool)

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Evo danas sam pkupio i platio igru.

Kupljena je u Zeldi u Os  za 400 kn (limited edition).

Prodajem ju, unlocks nisu aktivirani( ponude na pm).

Iskreno igra me je razocarala ali ono maksimalno.

Da ne bi bilo da ser.. bezveze:

Granatu kad bacis kao da ide kroz vodu a ne kroz zrak, uzasno sporo i leti abnormalno daleko

Ne mozes strefati i trcati

Ne mozes koristiti dodatne tipke na misu (razer deathadder)

Da bi ubio nekog treba ti sanduk metaka

Opcenito je igra spora (ne nije do racunala, nego do igre)

Oruzija su nesrazmjerno velika, ne znam tko je od vas bio u vojsci ali oruzija ne izgledaju toliko velika u ruci!

Kad pucas iz pistolja , kao da uriniras po nekome a otprilike je tolika i steta :) (ovo je sala, odnosno pretjerivanje)

Nakon 20 minuta igre, odlucio sam da vise nikad necu igrati ovu igru. Da su stavili igrivost MW2 sa dodatnim karakteristikama BF2 (vozila, unistavanje,) bila bi savrsena.

Ali je po meni smece, mozes unistiti "SVE" osim... 1000 stvari, kao npr. stupove koji drze znakove!

Ako pregazis auto oglusis u tenku?????

O ukusim se ne raspravlja, ali evo ja sam napisao svoje misljenje i neke cinjenice koje me jako smetaju i preko cega ne mogu preci.

Ako netko zeli kupiti igricu, slobodno neka mi se javi.

Za sada je MW2 puno igrivija, i po meni nedostizno bolja od BF2.

p.s.

Igru igram na rezoluciji 1920 x 1200 , sve na high i leti. tako da nikako nema veze sa racunalom!

Zašto jednostavno ne napišeš prodajem igru itd. nego počneš pisati takve gluposti od kojih mi je zlo jer očito je da ti igra ne vrti dobro i da stvar je u tvom kompu jer meni igra nije spora, a igram je na high i još nešto u 20min si stvarno fantastično opazio toliko detalja da je to za nepovjerovati. Moguće je jedino da si nakon 20 minuta odlučio ne igrati ako ti je vraški trzalo pa si ostao jadan pred kompom zato što si dao 400kn ili zato što si jednostavno toliko brz u zaključivanju da ti ja čestitam da nakon 20 minuta odlučiš ma prodajem ovo bomba leti ko kroz vodu gle sve mi na high leti al je full sporo...

17 godina

ufff, ponovno izbacuje na desktop, baš uku*cu, kad ponovno pokrenem igru naravno nemogu ući u server na kojem sam igrao jer se napunio :(

pa neki bugovi, siđem niz ljestve i piše "you have commited suicide", sletim s padobranom pa isto, uđem u helić i kontrole otkažu pa ljudi pišu "chopper fail" lol

al svejedno danas na bugovom serveru skupio 3 ace pina (ova zadnja slika je od nekidan sa odlične partije na bugu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi pomagajte! Instalira san si taj BBC 2 na comp i cilo vrime me zeza updater nemogu ju pokrenit nikako kako ću ja to pokrenit?

15 godina
neaktivan

a da stisneš no kada te pita da napraviš taj update Namigiva

ko zna, nije sve nova dobro ima i starih stvari koje su OK

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ljudi odakle mogu kupit igricu najjeftinije (do 180 kuna) a da je naša trgovina? Može ovako preko interneta..

Bosh Da BesT!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
I Am Alive kaže...

ljudi odakle mogu kupit igricu najjeftinije (do 180 kuna) a da je naša trgovina? Može ovako preko interneta..

Koju igricu?

Super Mario Bros?

Tetris?

Ovo je tema o igri BC2!!!

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 21:58 (MorciTheCroat).
15 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
I Am Alive kaže...

Koju igricu?

Super Mario Bros?

Tetris?

Gle, neda mi se zezat, imam pare, htjeo bih kupit... Da sam htjeo Super Maria otvorio bih temu Kupnja Super Maria Brosa i raspito bi se..

Bosh Da BesT!
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
MorciTheCroat kaže...
I Am Alive kaže...

Koju igricu?

Super Mario Bros?

Tetris?

Gle, neda mi se zezat, imam pare, htjeo bih kupit... Da sam htjeo Super Maria otvorio bih temu Kupnja Super Maria Brosa i raspito bi se..

koji žanr

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
protjeran

Eo pronašo na enabavi... Okay je forumaši, nastavite surfirat

Bosh Da BesT!

0 0 hvala 0
16 godina

Daj vi dva provocirate dečka tu i onda će nakraju on biti kriv za spam i offtopic.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Daj vi dva provocirate dečka tu i onda će nakraju on biti kriv za spam i offtopic.

zašto meni TD kad sam ga samo pita koji žanr hoće

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
moderator

Pa ako je došao u ovu temu sigurno ne pita gdje nabaviti MW2 za 180kn.

Moj PC  
10 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice