Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.201.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Evo danas sam pkupio i platio igru.

Kupljena je u Zeldi u Os  za 400 kn (limited edition).

Prodajem ju, unlocks nisu aktivirani( ponude na pm).

Iskreno igra me je razocarala ali ono maksimalno.

Da ne bi bilo da ser.. bezveze:

Granatu kad bacis kao da ide kroz vodu a ne kroz zrak, uzasno sporo i leti abnormalno daleko

Ne mozes strefati i trcati

Ne mozes koristiti dodatne tipke na misu (razer deathadder)

Da bi ubio nekog treba ti sanduk metaka

Opcenito je igra spora (ne nije do racunala, nego do igre)

Oruzija su nesrazmjerno velika, ne znam tko je od vas bio u vojsci ali oruzija ne izgledaju toliko velika u ruci!

Kad pucas iz pistolja , kao da uriniras po nekome a otprilike je tolika i steta :) (ovo je sala, odnosno pretjerivanje)

Nakon 20 minuta igre, odlucio sam da vise nikad necu igrati ovu igru. Da su stavili igrivost MW2 sa dodatnim karakteristikama BF2 (vozila, unistavanje,) bila bi savrsena.

Ali je po meni smece, mozes unistiti "SVE" osim... 1000 stvari, kao npr. stupove koji drze znakove!

Ako pregazis auto oglusis u tenku?????

O ukusim se ne raspravlja, ali evo ja sam napisao svoje misljenje i neke cinjenice koje me jako smetaju i preko cega ne mogu preci.

Ako netko zeli kupiti igricu, slobodno neka mi se javi.

Za sada je MW2 puno igrivija, i po meni nedostizno bolja od BF2.

p.s.

Igru igram na rezoluciji 1920 x 1200 , sve na high i leti. tako da nikako nema veze sa racunalom!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
3 9 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Co7 kaže...

Oruzija su nesrazmjerno velika, ne znam tko je od vas bio u vojsci ali oruzija ne izgledaju toliko velika u ruci!

neznam ni da se netko respawnao u pravom ratu... stvar osobne preferencije, više bi pasala usporedba sa nekom drugom igrom nego sa stvarnošću

Co7 kaže...

Nakon 20 minuta igre, odlucio sam da vise nikad necu igrati ovu igru.

nakon 20 minuta si primjetio sve to što si nabrojao? i već su ti dosadili? u jednoj partiji? na jednom serveru? nisi ni sva vozila isprobao? jesi ušao u squad? nisi vozio helić? koliko si stvari unlockao? koliko si klasas probao? nisi ni sve modove igre probao? squad deatmach možda? rush?

pa duže si instalirao igru i namještao postavke nego igrao, još loading kad ubrojimo, upisivanje serial keya

bitno da si dao pravu šansu igri lol, ali eto s druge strane ako ti se ne sviđa, jbg zašto igrat

Co7 kaže...

O ukusim se ne raspravlja, ali evo ja sam napisao svoje misljenje i neke cinjenice koje me jako smetaju i preko cega ne mogu preci.

Za sada je MW2 puno igrivija, i po meni nedostizno bolja od BF2.

je, neke od tih stvari što si nabrojao i mene smetaju, valjda sve zavisi na što si navikao,sve se svodi na osobno ukus

neznam jesi prije igrao battlefield igre, ovaj gameplay je korak naprijed definitivno, poštujem tvoje mišljenje ali ti savjetujem da ipak daš još jednu šansu igri, ipak si pljunuo 400 kuna za nju

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 1:46 (Sir Vidara the XVII).
16 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...

nakon 20 minuta si primjetio sve to što si nabrojao? i već su ti dosadili? u jednoj partiji? na jednom serveru? nisi ni sva vozila isprobao? jesi ušao u squad? nisi vozio helić? koliko si stvari unlockao? koliko si klasas probao? nisi ni sve modove igre probao? squad deatmach možda? rush?

pa duže si instalirao igru i namještao postavke nego igrao, još loading kad ubrojimo, upisivanje serial keya

bitno da si dao pravu šansu igri lol, ali eto s druge strane ako ti se ne sviđa, jbg zašto igrat

Probao sam skoro sva vozila osim helica.

Ovoj igrici je prva namjenja fps, a ne simulacija voznje. Te ju ja kao takvo i ocjenjujem.

Igrivost je losa, ima dosta nelogicnosti i to je nesto sto nikakvi dodaci u igri nemogu popraviti (u smislu bonusa, a ne patcheva).

Oruzije u ruci izgleda kao ona sa pijace, u koja se pune vodom. Jednostavno su preglomazna.

Da sada ne raspravljam svaki segment igre posebno, da samo zaokruzim.

Nije bitno ako auto ima najsavrseniju klimu, i najudobnije sjedalo ako je katastrofalan u voznji(ono zbog cega je i napravljen)

To isto se dogodilo i ovdje, odlicno zamisljnjo, pregrst mogucnosti ali jednostavno je igrivost losa!

Ubijanje je na nivou neke arkade, fizika u igrici nije najlogicnija, i tako... masu, masu stvari koje bi MOZDA prosle da se radi o niskobudjetnoj igrici, koja kosta 19 kn uz vecernjak!

17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Evo danas sam pkupio i platio igru.

Ovo je možda točno.

Kupljena je u Zeldi u Os  za 400 kn (limited edition).

Također je možda točno.

Prodajem ju, unlocks nisu aktivirani( ponude na pm).

Moguće točno.

Ovo je moguće točno.

Granatu kad bacis kao da ide kroz vodu a ne kroz zrak, uzasno sporo i leti abnormalno daleko

Ovo je točno. Granate su najprije ogromne (kao bejzbolska lopta), a i lete tako.

Ovo je glup komentar s obzirom da ni u stvarnosti apsolutno nitko ne može strejfati i trčati. Ipak se u igri teži realnosti, a strejfanje i trčanje je nemoguće poput letenja.

S obzirom na tvoj prvi komentar o granati, nije mi jasno želiš li da je igra realna ili nerealna ili samo onakva kakvu ti voliš?

Ja na Logitechu G9 mogu.

Da bi ubio nekog treba ti sanduk metaka.

Ovo nije sasvim točno. U hardcore modu ne treba sanduk metaka, a s obzirom da je to sasvim regularan dio igre, komentar je nevažeći.

Igra je zapravo i prebrza u nekim segmentima, a "sporost" kojom se trenutno diči, također je pozitivna stvar i daleko bliža realnosti.

U stvarnosti su oružja dosta velika. Nisam u ruci imao niti jedno od prisutnih u igri, ali otprilike su oružja OK.

Kad pucas iz pistolja , kao da uriniras po nekome a otprilike je tolika i steta :) (ovo je sala, odnosno pretjerivanje)

U stvarnosti (provjereno) pištolji zapravo ne stvaraju ogromnu nesnosnu buku koja razbija stakla, ne rigaju vatru poput plamenobacača, ne trzaju kao renesansni top i ne odbacuju pogođene ljude osamdeset metara unazad uz salto. Također, ljudi rijetko umiru od jednog metka i ne padaju baš često kao pokošeni.

Na hardcore modu i djeluju kako treba.

Nakon 20 minuta igre, odlucio sam da vise nikad necu igrati ovu igru. Da su stavili igrivost MW2 sa dodatnim karakteristikama BF2 (vozila, unistavanje,) bila bi savrsena.

Ali je po meni smece, mozes unistiti "SVE" osim... 1000 stvari, kao npr. stupove koji drze znakove!

MW2 jest "igriv" na način da je apsolutno nerealno prebrz, ali i da je totalno sulud vis a vis realnosti. Osim zvukova oružja, u toj igri nema nikakve (niti aproksimacije) realnosti.

X

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

to je izgleda jos jedan COD fanboy ...NHF... i ja sam igram cod&2 4 i ponekad mw2 i mogu reci da mi je bc2 puno bolji,definitivno vise mogucnosti i vise slobode i vise timske igre(naravno ako je dobar squad).iskreno,ja sam očekivao jos vece mape i vise vozila ..al i ovako je okOsmijeh

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 8:11 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Co7 kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...

Ovoj igrici je prva namjenja fps, a ne simulacija voznje. Te ju ja kao takvo i ocjenjujem.

Igrivost je losa, ima dosta nelogicnosti i to je nesto sto nikakvi dodaci u igri nemogu popraviti (u smislu bonusa, a ne patcheva).

Oruzije u ruci izgleda kao ona sa pijace, u koja se pune vodom. Jednostavno su preglomazna.

Da sada ne raspravljam svaki segment igre posebno, da samo zaokruzim.

Nije bitno ako auto ima najsavrseniju klimu, i najudobnije sjedalo ako je katastrofalan u voznji(ono zbog cega je i napravljen)

To isto se dogodilo i ovdje, odlicno zamisljnjo, pregrst mogucnosti ali jednostavno je igrivost losa!

Ubijanje je na nivou neke arkade, fizika u igrici nije najlogicnija, i tako... masu, masu stvari koje bi MOZDA prosle da se radi o niskobudjetnoj igrici, koja kosta 19 kn uz vecernjak!

BF nikada nije bio FPS ili simulacija voznje, nego RAT. Ubij, gazi, razvali.

Preporucujem ti da prodas kompjuter, i kupis lopatu, ocigledno da ti vishe treba ...

Danas kada postajem pionir ...
17 godina
neaktivan
Neda mi se osvrtati na kompletan post iznad, čovjek ima pravo na svoje mišljenje...
Samo da kažem, meni na mambi rade sve dodatne tipke normalno. Provjeri si da ti nije nešto do drivera.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
moderator

Jel on cuo za perspektivu? Objekti koji su blizi, izgledaju vece. Nebitno, ja sam u stvarnosti imao doticaj sa ak-47, berretama, thompsonom, m-16, pm-om, glockovima, cz pistoljima, snajperima. Nekima sam pucao, nekima se igrao, isti k, primakni ih oku, nasloni obraz na kundak, zaklonice ti citav donji dio vidnog polja.

Ali, malo jutarnjeg forumskog humora u vidu onih postova uvijek dobro dodje (pogotovo petkom).

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Co7 kaže...

Ja posjedujem dotični miš i uredno mi melee radi sa strane na prednjoj tipki.

BTW

Ni mene BF ne oduševljava trenutno, ali se trudim i igram pa mi možda s vremenom i oružjima koje ću unlockat postane bolji.

15 godina
neaktivan

Isprobao Sp i igra mi se sviđa full, nisam se maknuo par sati od kompa, sad sam odlućio stat malo neda mi se proć igru tako brzo :).

Meni se Sp sviđa više od MW2.

0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
Neda mi se osvrtati na kompletan post iznad, čovjek ima pravo na svoje mišljenje...
Samo da kažem, meni na mambi rade sve dodatne tipke normalno. Provjeri si da ti nije nešto do drivera.

signed

Za miša možda misli da ne rade po defaultu, no sumnjam da se ne mogu bindat na tipke tastature. To su Logitechovi driveri imali još u doba Wolfensteina (MX-500, još je živ) tak da sumnjam da u današnje vrijeme to drugi proizvođači nemaju. Roccat ima :)

15 godina
neaktivan

Imam g500 i znam neki put imati problema da kada pokrenem igru da mi automatsko prepoznavanje aplikacije ne dela pa moram manualno staviti profil. i ne mogu jedino srednju tipku za palac dodjijelit nekoj funkciji.

EDIT:

Ma tu ekipa dodje flejmat jer su sami nezadovoljni kaj su tali tolke pare za MW2 a ovi su im prodali maglu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 9:39 (zgmmax).

0 0 hvala 0
15 godina
Co7 kaže...

to nisi jer neznas, jer treba nauciti, to je jedna čar ove igre da nesto treba nauciti, kao naprimjer voziti helić i to svaki helić treba na drugi nacin vozit , a kad nakon napokon pohvatas neke osnove s njim, onda je dozivljaj i zabava zagaranritana s njim Osmijeh

BC2 nick: herro Ray
17 godina

Moj osvrt na MP, rush mi je zakon za sad, conquest mi se ne sviđa, tek sam level 3... Igra sama po sebi nije ništa posebno ali sitnice, detalji, raznovrsna ekipa po netu i spontanost mi ju čine odličnom, samo smijeh i zabava... Ukrcavanje u helić da bi se nakon par sekundi srušili radi vrhunskog pilota i slično je genijalno... :D

AMD / ATI all the way
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Co7 kaže...

(skratit cu malo citat, ali samo da ti cestitam na trudu)

Ovo je točno. Granate su najprije ogromne (kao bejzbolska lopta), a i lete tako.

Ovo je glup komentar s obzirom da ni u stvarnosti apsolutno nitko ne može strejfati i trčati. Ipak se u igri teži realnosti, a strejfanje i trčanje je nemoguće poput letenja.

S obzirom na tvoj prvi komentar o granati, nije mi jasno želiš li da je igra realna ili nerealna ili samo onakva kakvu ti voliš?

O ovom sam razmisljao nakon sto sam postao ovo, i zakljucio da je to blize realnosti, i da nije u redu sto pljujemo sto je neralna a da zagovaram strefanje!

To mi jednostavno fali, ali ponavljam trebao bi biti objektivan i to prihvatiti kao plus (ako je sve ostalo realno, ali nije)

Ja na Logitechu G9 mogu.

Ocigledno da je onda to do mene, jer vidim da neki ljudi nemaju problema sa tim.

(Ovo je moj propust, ali da je bio samo taj problem pokusao bih ga rijesiti... ovako je to bila samo sitnica u moru)

Ovo nije sasvim točno. U hardcore modu ne treba sanduk metaka, a s obzirom da je to sasvim regularan dio igre, komentar je nevažeći.

(Ovo mi je jasno, ali se ne slazem s tim da bi u ne HC modu trebalo biti tako, posto ipak vecina igra ne HC modove (kao i vi))

Igra je zapravo i prebrza u nekim segmentima, a "sporost" kojom se trenutno diči, također je pozitivna stvar i daleko bliža realnosti.

(opet, previse ima nerealnih stvari da bi se trebalo smatrati pozitivnim sve ove stvari koje su u neralnim igrama lose)

U stvarnosti su oružja dosta velika. Nisam u ruci imao niti jedno od prisutnih u igri, ali otprilike su oružja OK.

(prevelika su, ne mislim kada ciljas, nego kada ti slobodno stoji u ruci. NISU TAKVA, imao sam vecinu arsenala HR vojske u ruci i volim oruzije tako da o tome znam dosta(mozda i previse). A pistolj kada ciljas sa njim je svakako prevelik. Duzim pistolj na poslu i nije ni slicno (pretjerujem, normalno da je slicno posto su oboje pistolji ali je osjetno veci u igrici)

U stvarnosti (provjereno) pištolji zapravo ne stvaraju ogromnu nesnosnu buku koja razbija stakla, ne rigaju vatru poput plamenobacača, ne trzaju kao renesansni top i ne odbacuju pogođene ljude osamdeset metara unazad uz salto. Također, ljudi rijetko umiru od jednog metka i ne padaju baš često kao pokošeni.

Kao sto sam vec napisao, razumijem se u oruzije. Komentar se nije odnosio na osijecaj pucanja(iako ima pistolja koji ispadaju ljudima iz ruku od snage), nego na stetu koju pistolj radi u igrici. Na prikaz pucanja nemam prigovora(koliko se sijecam)

MW2 jest "igriv" na način da je apsolutno nerealno prebrz, ali i da je totalno sulud vis a vis realnosti. Osim zvukova oružja, u toj igri nema nikakve (niti aproksimacije) realnosti.

(pretjerano si odbacio ikakvu slicnost sa realnostcu)

Hvala na trudu, i pojasnjenjima svog stajalista, cijenim to.

@Zeleni

Koji je tvoj problem?

Da li ti sve shvacas osobno?

[VRIJEĐANJE UKLONIO MODERATOR!]

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 10:22 (naxeem).
17 godina
protjeran

pusti, možda je čovjeku loš dan (svi ih imamo) Cool

btw, šta je sa zidovima citata hehe

Čestitam na odličnim partijama sinoć ljudi, bilo je ''downright fun'' (osim kada nije bilo, autobalance ftw)Belji se

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kada kupujem igru preko onlinekeystorea kaze da moram napravit neki alertpay account i na slici su samo visa i jos neka kartica jer mogu ja stavit podatke od mastercarda?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

1.Ne mozes strefati i trcati

2.Ne mozes koristiti dodatne tipke na misu (razer deathadder)

3.Da bi ubio nekog treba ti sanduk metaka

1. Ajd ti probaj trčat i strefat, baš da te vidim

2. evo ja imam razer deathadder i koristim dodatne tipke na mišu

3. ne znam jel se ovo odnosi na sp ili mp, al ako je na mp onda naravno u početku kad imaš loše oružje

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
16 godina
neaktivan

Meni se igra sviđa ali imam nekakvih problema sa zvukom. Slab je zvuk kad razgovaraju a pak prejak kad se puca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GrDi kaže...

Za miša možda misli da ne rade po defaultu, no sumnjam da se ne mogu bindat na tipke tastature.

Moje rade i na defaultu. Zato mu i pišem...

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina

Meni na razer Diamondback 3g rade sve tipke, probaj sa njihove stranice skinuti nove drivere jer ja sam za win7 trebao nove inaće mi tipke nisu radile..

Link za drivere

btw. ja sam bio fanboy COD-a, ali ma bc2 jednostavno osvojio, sad sam fun Battlefield igara. Još ponekad igram mw2 ali bc2 mi je jednostavno dosta bolji.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 10:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...
naxeem kaže...
Co7 kaže...

(Ovo mi je jasno, ali se ne slazem s tim da bi u ne HC modu trebalo biti tako, posto ipak vecina igra ne HC modove (kao i vi))

Ja se tu slažem s tobom - jednostavno zna biti iritantno što .50 cal ne sruši čovjeka umjesto da ga, kao u stvarnosti ... ne moram objašnjavati ako se kužiš u oružja.

(opet, previse ima nerealnih stvari da bi se trebalo smatrati pozitivnim sve ove stvari koje su u neralnim igrama lose)

Ja kod FPS igara u posljednje vrijeme cijenim sve što je bliže realnosti. Nekada mi nije bilo bitno (Quake 3 sam igrao prije deset godina), ali sada mi je zanimljivije ono što je realnije. Brzina mi ne odgovara i počinje me iritirati kada netko trči k'o idiot i u trku pogađa mene u glavu, dok bi mu u stvarnosti puška ispala iz ruke valjda.

(prevelika su, ne mislim kada ciljas, nego kada ti slobodno stoji u ruci. NISU TAKVA, imao sam vecinu arsenala HR vojske u ruci i volim oruzije tako da o tome znam dosta(mozda i previse). A pistolj kada ciljas sa njim je svakako prevelik. Duzim pistolj na poslu i nije ni slicno (pretjerujem, normalno da je slicno posto su oboje pistolji ali je osjetno veci u igrici)

Ne koristim oružje na poslu (iako bih ponekad baš htio), ali sam koristio i pucao iz nekih: bereta 9mm je ogromna, teška, G36K je lagan i izgleda i puca kao igračka, a kalaš (u mojoj verziji "ciganka") prilično teška, dok je "falovka" jednostavno ogromna.

Kao sto sam vec napisao, razumijem se u oruzije. Komentar se nije odnosio na osijecaj pucanja(iako ima pistolja koji ispadaju ljudima iz ruku od snage), nego na stetu koju pistolj radi u igrici. Na prikaz pucanja nemam prigovora(koliko se sijecam)

Pa iz mog, kratkog i siromašnog, iskustva, nisam baš primijetio da pištolji rade veliku štetu? Uglavnom je velik samo prasak.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
GrDi kaže...
Danny_HR kaže...

signed

Za miša možda misli da ne rade po defaultu, no sumnjam da se ne mogu bindat na tipke tastature. To su Logitechovi driveri imali još u doba Wolfensteina (MX-500, još je živ) tak da sumnjam da u današnje vrijeme to drugi proizvođači nemaju. Roccat ima :)

Probao sam bio namjestiti ali jednostavno nije primao nista, kao da ne prepoznaje tipke 4 i 5 na misu.

Nisam se previse trudio, isao sam odmah igrati, poslije se jos jednom vratio (nakon masu razocarenja) i odustao.

U MW2 mi radi, vjerovatno radi i tu uz update drivera ili nesto.Danas cu dati jos jednu sansu igrici, ali... iskreno sumnjam da je za mene.

Smatram da je puno stvari u igrici dobro ako je realna (ali ne realna u nekima a u nekim ne), sto je nazalost slucaj u ovoj igrici.

Tenkom ne mozes srusiti stup koji drzi natpis(kao na autocesti, H tipa). Onda pistoljem razrusis ogradu?

I tako da sada ne nabrajam, previse ima tu neralnih djelova da bi sva ova realna ogranicenja bila pohvalna a idu na ustrb igrivosti!

Svatko ima pravo na svoje misljenje, i drago mi je sto ima puno ljudi koji ju vole i uzivaju u njoj. Ipak nije besplatna!

I ovo nije napad na te ljude, niti na njihovo poimanje realnosti. Ja sam se trudio biti objektivan, i ako sam negdje pogrijesio i netko mi ukaze na to ja ti prihvatim, priznam i ispricam se.

Ovo je moje misljenje, koje sam se trudio potkrijepiti nekim cinjenicam.

Sto se tice zabavnosti, svakako ima potencijala. Zato sam ju i kupio(odnosno moja cura mi ju je kupila kao poklon), ali nakon svega da ju i nisam platio deinstalirao bih ju sa racunala. 

Ovako sam prisljen dati joj jos jednu sansu, ali nakon toga....

Inace prodajem ju za 290kn, ako je netko zainteresiran.

17 godina
moderator

Co7, mislim da si malo duže igrao cod, pa ti se sve čini pogrešno. Ako ćemo brijati na realnost, nerealno je da čovjek sa 600 metaka, par pušaka, rpg-om, bombama skakuće okolo i trči duže od 2 metra, a onda ostane na nogama, kao u codu. Isto je nerealno da magične kutije u bf-u sadrže municije da se čitav korpus opskrbi, kao i magični wrench koji zavari tenk.

Svaka igra ima svoje specifičnosti koje će nekom pasati a drugima smetati. Ako ti se igra sviđa, iskoristićeš ih u svoju korist i zabaviti se (na bf1942, bio sam u jako oštećenom tenku, frend se zaletio motociklom i uništio me u sudaru !!!).

Stvar je u tome da ton tvog prvog posta je izgledao kao fanboy napad, pa ne znam šta si očekivao u ovoj temi, a fanboy prepucavanja ne vode nikud, dok se uvijek može normalno raspravljati o realnim manama i prednostima svake igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 10:34 (DrNasty).

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Svaka ti čast ako nekom uvališ za 290kn :D

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
16 godina
neaktivan

@naxeem

Ne radi pistolj (9mm) neku veliku stetu, ali da ga ne uspijes ubiti sa cijelim okvirom na 3 metra. Vise stet bi napravio da sam ga udario ruckom, nego metkom.

(moguce je da u nekog tko nosi pancirku ispucas i preko 100 metaka a da ga ne ubijes, ali sigurno ne bi bio pri svjesti)

Dok na drugoj strani rastura ogradu.

OT:

Svaki ispucani metak ima odredjenju zaustvanu snagu, mislim da je za 9mm oko 3,5 tona (nisam sto posto sigurna, ali mi je taj podatak ostao u glavi). Znaci nikako nije ugodno, i trebalo bi se osijetiti.

Drugo, ima pistolja(odnosno pistolj) koji je besuman(bez prigusivaca), osim zatvaraca i okidaca. Najbucinje je sirenje plinova, i kod pistolja koji imaju nadzvucnu brzinu metka,probijanje zvucnog zida.

Ali ipak je to igrica, samo mi smeta sto je pistolj tako lose izveden.

@DrNasty

Svaka cast, tog se nisam ni sjetio(sto se tice nerealnosti).

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 11:34 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Co7, mislim da si malo duže igrao cod, pa ti se sve čini pogrešno.

pa vidi mene :

Call of Duty 2 Multiplayer 1,104 hours 

Call of Duty 4 Multiplayer   767 hours

Igrao sam i MW2. Nakon toliko sati coda mogu reci samo BadCompany2 (jednostavno ima ono nesto :D) je bolji od bilo kojeg Call of Dutya ... prije nisam igrao ni jedan Battlefield duze od 2h.

toliko od mene ^^

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 11:40 (rebelsy).
17 godina
moderator

9mm sgurno nema zaustavnu moć kao neki drugi kalibri (10mm auto, njegova kraća verzija .40 S&W ili .357sig), popularan je toliko jer je jeftin (kao i 0.22 LR). Ja sam u beti pucao u covjeka 9m berretom, on se okrenuo i ubio me. Ali isto tako, m1911, sa svojim .45 acp kalibrom odvaljuje bubrege (padaš nakon 2-3 metka iz blizine), kao što i jest u stvarnosti ako nemaš body armor (JHP meci velikog kalibra su posebno opasni kad se rasprsnu i pogode kost).

5.56mm puške pate od istog nedostatka, slabe zaustavne snage, zato mi se čini i opravdano rafalanje po protivniku dok ne padne. Nemam još kompletnu verziju, pa ne znam kako tuče 7.62mm G3, ali ako je razlika između 5.56mm i 7.62mm kao u bf2, to će biti dobro.

0 0 hvala 0
17 godina
Co7 kaže...

Smatram da je puno stvari u igrici dobro ako je realna (ali ne realna u nekima a u nekim ne), sto je nazalost slucaj u ovoj igrici.

Tenkom ne mozes srusiti stup koji drzi natpis(kao na autocesti, H tipa). Onda pistoljem razrusis ogradu?

I tako da sada ne nabrajam, previse ima tu neralnih djelova da bi sva ova realna ogranicenja bila pohvalna a idu na ustrb igrivosti!

Sto se tice zabavnosti, svakako ima potencijala. Zato sam ju i kupio(odnosno moja cura mi ju je kupila kao poklon), ali nakon svega da ju i nisam platio deinstalirao bih ju sa racunala. 

Ovako sam prisljen dati joj jos jednu sansu, ali nakon toga....

1. Nemogucnost rusenja tog natpisa je od izricite vaznosti za gameplay i tvoj dozivljaj igranja, u CoD ti samo trcis okolo i pokusavas rusiti natpise jer je to cilj igre.

2. Poklon pogotovo od nekog ko bi ti trebao biti drag se ne prodaje, mozes ga obrisat i bacit u cosak da skuplja prasinu ali prodat Smijeh

3. Sinoc je ostatak klana zadrtog CoD fana nagovorio da kupi BF, nakon sto smo poceli igrati otprilike 3 sata ovaj je konstantno bitchao preko TS trazeci i najsitniju manu u igri i onda nam to ajmo reci nabijao na nos (tipa nemogucnost rusenja znaka, zasto ja nemogu da strafe kad trcim, zasto ja nemogu iz skoka s planine hip shotat lika u celo sa snipom, zasto ja poginem ko mutav kad pokusavam da rusham u likove frontalno i ubijem ih 6-7 kao u CoD) ako ti se vec toliko nesvidja obrisi s harda i vrati se svojoj arkadici.

Igra je daleko od realnosti (zato i je igra) ali je opet VELIKI korak napredka prema necemu savrsenijem recimo kao CoD2 vs CoD4. Nije realna ali uvodi neke pomake nabolje i savrsenija je od prethodnih naslova slicne tematike. Isto tako magicna busilica popravlja sve ali kako bi bilo da stojis u pol akcije pored APC-a i vadis kutiju s alatom pa muljas po njoj 20 minuta trazeci gefufnu za geveru kruznog motora.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

9mm sgurno nema zaustavnu moć kao neki drugi kalibri (10mm auto, njegova kraća verzija .40 S&W ili .357sig), popularan je toliko jer je jeftin (kao i 0.22 LR). Ja sam u beti pucao u covjeka 9m berretom, on se okrenuo i ubio me. Ali isto tako, m1911, sa svojim .45 acp kalibrom odvaljuje bubrege (padaš nakon 2-3 metka iz blizine), kao što i jest u stvarnosti ako nemaš body armor (JHP meci velikog kalibra su posebno opasni kad se rasprsnu i pogode kost).

5.56mm puške pate od istog nedostatka, slabe zaustavne snage, zato mi se čini i opravdano rafalanje po protivniku dok ne padne. Nemam još kompletnu verziju, pa ne znam kako tuče 7.62mm G3, ali ako je razlika između 5.56mm i 7.62mm kao u bf2, to će biti dobro.

OT:

0.22lr ti je malokalibarsko zrno, promjera 5.56mm (malo vece zrno 0.01 od zracne puske od 5.5mm(logicno :)), ali male mase tako da nema neku zaustavnu moc (manju od 9mm, i u HR je zabranjeno kao sluzbeno oruzije bas zbog toga, minimalni kalibar je 9mm)

a kalibar od m4 i m16 je isto 5.56 ali x 45(oznacava duzinu cahure). Ima puno vece punjenje i jako veliku brzinu metka, i posebno je projektirano tako da  pri ulazu u tjelo(ili neku "meku" prepreku), metak destabilizira zbog veceg zadnjeg kraja, te tako radi ogromnu stetu, puno vecu nego kalibar 9 mm iz blizine. Isto tako zbog manje tezine zrna, ono "sporije" pada, odnosno parapola mu je znatno duza od veceg kalibra, tako da je preciznije uz to ima puno manji trzaj od 7.62x39(mislim da je tako) ak47 kalibar.

U stvarnosti veliki kalibar metka (bilo pistolja ili neceg drugog) uzrokuje jako veliko razaranje, i covjek jako brzo pada(ovisno o mjestu pogodka).Ali manji kalibri (velikog punjnja) imaju svoje prednosti.

Pri velikoj brzini ulaska  metka u tjelo, stvara se odredjenji val (zaboravio sam naziv) koji se prenosi preko stanica i tekucine u njima na okolna tkiva. Nakon sto prodje metak (5.56,zbog svoje velike brzine) ostaje mala ulazna rupica, ali steta koja je nastala prilikom ulaska je ogromna. Primjer, uzmete kuglu i pustite ju sa mosta u vodu, voda se jako brzo rasiri, jer sila koja je djelovala na molekule vode se nastavlja siriti i nakon prolaska kugle, i nakon odredjenog vremena se gubi, te potisna snaga vode(ili tikava) vraca vodu u pocetni polozaj. Kod metka se to golim okom skoro uopce i ne moze vidjeti zbog velike brzine, ali je princip isti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice