- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U HC modu metci rade veći damage i lakse je ubit nekoga ali i poginut.
Na žalost ne rade i drastičan damage. Ako ti u normalnom modu "treba pet metaka" da ubiješ nekoga, onda ti u HC-u trebaju četiri metka.
Na žalost (part two), HC mod je puno bolje napravlje u COD serijalu (pogotovo MW serijalu). Zapravo, bilo bi dobro da je damege iz HC u normalnom modu u BC 2, a da DICE poradi na damegu za HC.
Hmmm...to znači da onda sniperi su 1 shot 1 kill... I LIKE IT! Ali onda i timska igra dođe više do izražaja, pogotovo medic klasa. Primjetio sam da moj tim uvijek pobijedi kad sam aktivni doktor na bojnom polju i samo trčim i lječim svoje pacijente
*EDIT* screenovi stavljeni hehe, još samo 246-ak komdada je ostalo
Na žalost ne rade i drastičan damage. Ako ti u normalnom modu "treba pet metaka" da ubiješ nekoga, onda ti u HC-u trebaju četiri metka.
Na žalost (part two), HC mod je puno bolje napravlje u COD serijalu (pogotovo MW serijalu). Zapravo, bilo bi dobro da je damege iz HC u normalnom modu u BC 2, a da DICE poradi na damegu za HC.
Onda sory za krive info jer sam ja govorio o HC modu na COD serialu di je recimo jedan metak iz AK-47 dovoljan za kill. nazalost nikako nemogu doci do kljuca za BETU tako da...
Da u hc možda treba samo metak manje za nekoga ubiti, meni je normalan mod bolji jer u hc nemaš metu čak ni na strojnici, a nemožeš pogledati kroz ciljanik, kao ni na sačmarici i onoj tracer dart pistol (onaj pištolj što zaljepiš metak na heli ili tenk pa rpg prati) , a stim je jako teško pogoditi jer ti nema crosshair, a kroz ciljanik nemožeš pogledati. Nemožeš označiti niti neprijatelja sa q. Po meni je jednia prednost što snip treba jedan metk i po jedan ili dva metka manje na običnim puškicama.
stoja svaka cast na screenovima :D ..nadam se da ce vecina vas igrati i kada krene prava stvar.. odustao sam od trazenja beta keya, a game.co.uk necu oprostiti sto nisam dobio key uz preorder, sramota..
Može ovako, svatko napiše svoj username u Battlefield: BC2 i sljedeci ga citira sa svojim username-om. Tako cemo lako moci dodati svi sve na firends listu.
Kad dodjemo do kojih 5-6 citata pocinjemo ispocetka, izuzev onih koji su svoj username vec napisali. Eto, ja pocinjem u sljedecem postu.
username: bartol
Ne kužim zaš su se nemže gledat kroz ciljnik? To mi baš nema smisla, a ovo da nema crosshaira mi nije problem, dapače tako više volim jer je onda drugima teže mene pogodit, dok sam ja znao dosta puta i sa sniperom(on na običnom modu nema ciljnik)uspio ubit ljude i to nekad čak i sa neke pristojne udaljenosti(ono 10+ metara hehe)tako da mi je to skroz ok al da nemogu strojnicu gledat kroz ciljnik mi je glupo
@bart94: neće ti baš držat vodu jer između postaju ljudi koji nemaju igru pa ćemo onda morat tražit di je bio zadnji i slično...mislim da je pametnije otvorit novu temu i da pokretač teme sve koji stave svoj nick update-a na prvi post. Tako bi bilo puno preglednije i jednostavnije
od jučer više ne mogu ić na play now / join game nego moram na server browser
ima možda još netko takav problem
kad god kliknem na join game ništa se ne dešava
I meni ista stvar, malo me iritira jer na play now je bilo 10xbrže, samo kliknem i spoji me, sad čekam da refresha i onda moram nać server koji nije pun...
Onda sory za krive info jer sam ja govorio o HC modu na COD serialu di je recimo jedan metak iz AK-47 dovoljan za kill. nazalost nikako nemogu doci do kljuca za BETU tako da...
Nemaš ti meni (niti bilo kome drugome) što ispričavati.
kad god kliknem na join game ništa se ne dešava
idi na servers :D ipak je ovo beta koja mi manje laga i lakše se spojim nego u mw2!!
više mi na jetra ide onda jedina mapa
Hoće li dolazit nove mape za BETU?
Ima li kakvih naznaka kad bi mogao novi patch.
BTW. Sad sam mjerio FPS ide mi 20-30 fps-a (s onim čudom isključenim)
Ljudi jeli tko našao koji HC server, netko ih je ovdje spomenuo a meni se čini ni da ih nema.
evo nova tema je pokrenuta pa postajte tamo svoje nickove
Ljudi jeli tko našao koji HC server, netko ih je ovdje spomenuo a meni se čini ni da ih nema.
Ima jih bar 4 HC moda.
A netko je gore spomenuo da se nemože ciljat u HC-ju,nemože se samo s onim pištoljem s kojim kad pogodiš
npr. heli da ga lakše raketa prati.Sad radim na jednom videu pa ču stavit da vidite.....
Ima jih bar 4 HC moda.
A netko je gore spomenuo da se nemože ciljat u HC-ju,nemože se samo s onim pištoljem s kojim kad pogodiš
npr. heli da ga lakše raketa prati.Sad radim na jednom videu pa ču stavit da vidite.....
možeš možda reć koji su, ja nigdje nisam vidio da piše hardcore server
znam da ovakvih postova ima na tone, ali dali postoji gdje koja stranica di se može nabavit free beta key, ili ako ima netko viška da se mjenjamo (on meni beta key, ja njemu account jednog, dva ili čak tri private torrent trackera)... tražim vec 5 dana, ali bezuspješno,.. btw mislim da je cak i twitter down... :'(
Ima jih bar 4 HC moda.
možeš možda reć koji su, ja nigdje nisam vidio da piše hardcore server
puno hvala
maloprije je radilo preko join game, zanimljivo
što se tiče hardcore-a, dosta je velik lag a onaj server u londonu koji bi trebo bit dobar je stalno pun
da istina mnogo toga fali sto nebi trebalo faliti
da bi bar bilo samo da mozes pojacati bullet damage a da ne izbacis neke stvari i to je to ja sretan ko prase
meni je dobar HC, puno realnije je što se tiče ubijanja, ali nema pokazatelja kolko je metaka još ostalo, bar ja to nisam vidio, nema killcama što je zakon
TopForumaš - kad smo bili u heliću odjednom me izbacilo iz igre
meni je dobar HC, puno realnije je što se tiče ubijanja, ali nema pokazatelja kolko je metaka još ostalo, bar ja to nisam vidio, nema killcama što je zakon
TopForumaš - kad smo bili u heliću odjednom me izbacilo iz igre
jbg a baš sam rastural :(
budemo drugi put probali
E moj Danny nikad od tebe hardcore jeba*
evo ljudi, daju kljuceve na curse.com giveaway, jedini problem je sto morate biti iz US da ga dobijete, pa podite na onaj proxy site i preko toga podite na taj site i uzmite taj kljuc... upravo nabavio ja svoj i igram :D budite brzi ima ih jos 43% keys