imam 2 key-a ko prvi njegovo
sretno
EDIT:nema više
sretno
Stoja ajmo jos koju rundicu nabacit .. ev sad sam spreman ... al bilo bi fora da nas ima 4 u squadu s ovog foruma ... zanimljivije mi s nasima igrat .. neg s nekim tam retardima
Igra je odlična samo je problem u toj optimizaciji i što je portano s konzola,jedini minus,na mojem kompu ide sve na high na 1680x1050 ali kod dima ili eksplozije il nekih efekata vecih fps padne dosta,pa onda nemogu naciljat protivnika i umrem,nadam se da ce to rjesiti i takoder ima bugova,ali ipak je to jos beta,tak da stignu jos sve popravit prije izlaska ;)
no ono sto me je najvise impresioniralo jest ZVUK
e to su najbolji zvucni efekti u igri koje sam ikad vidio
Mora da je igra stvarno impresivna kad covjek zvucne efekte vidi umjesto da cuje, izjava dana!
P.S.
Znam da nema Prone a jesu bar buacili lean opciju?
Stoja ajmo jos koju rundicu nabacit .. ev sad sam spreman ... al bilo bi fora da nas ima 4 u squadu s ovog foruma ... zanimljivije mi s nasima igrat .. neg s nekim tam retardima
Aj na kojem server ideš da se nađemo? Šeta što ne radi ono sa frendovima
nema ni lean :(
....
sretno
e pooozzzz! molim te ako imas daj mi jedan... vec 5 sati se mucim da nađem a nema nigdje ili su već aktivirani.....
nema ni lean :(
a da, al eto čovjek se nauči živjet stim...a onda se i naučiš i da nema prona, al onda se sjetiš da nema capmera i GL noobova pa si sretan
P.S.
Pazi ovo...tenk roka po tebi,snajper te čeka a ostala ekipa roštilja po kući u kojoj si ili kamen iz kojeg si....vjeruj mi lean netreba ovdje. :D
e je možete mi poslat na email matej.afar8@gmail.com key,ja bih igro a ovi nikako da pošalju,pa da zajedno igramo,i kako možete imat više keyeva,a ja nemam niti jedan :((((
Evo rješenje za moj problem, ako netko ima isti problem, ovo treba napraviti
my documents\BFBC2Beta i otvoriti settings.ini te dodati na (DxVersion=) broj 9 (DxVersion=9)
e je možete mi poslat na email matej.afar8@gmail.com key,ja bih igro a ovi nikako da pošalju,pa da zajedno igramo,i kako možete imat više keyeva,a ja nemam niti jedan :((((
Prosto nevjerujem. Svi ovi ovdje koji imaju ključ su se na ovaj ili onaj način potrudili da ga dobiju dok neki kao ti samo čekaju da ima ga neko da(heh moš mislim) i nebi se nimalo potrudili!!! Koje ste vi fine guzice!!
Keyevi će se opet dijelit u 15:00 ovdje http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php pa budite spremni onda...
Ja sam ga jedva jučer ugrabio oko 16:00 i stvarno navala je velika. Neznam kako će danas biti no vjerujem da još gore nego jučer.
Čak je server pao kada su dijelili keyeve u 20:00 jučer... Htio sam ugrabit jednog za frenda no nisam uspio. Danas nova prilika :)
ja sam imao 3 keya viska i podjeljeni su u trenu :S
Keyevi će se opet dijelit u 15:00 ovdje http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php pa budite spremni onda...
Ja sam ga jedva jučer ugrabio oko 16:00 i stvarno navala je velika. Neznam kako će danas biti no vjerujem da još gore nego jučer.
Čak je server pao kada su dijelili keyeve u 20:00 jučer... Htio sam ugrabit jednog za frenda no nisam uspio. Danas nova prilika :)
pozzz!!! evo ja ga ćekam na toj stranici od ujutro, samo me zanima jel se treba registrirati na toj stranici da bi ga mogao dobiti???...
Da, jel moze netko molim vas napisati sta se tocno treba upisati i napraviti na i3D stranici kad se pojave kljucevi ? Da ne blejim tamo ko idiot
no ono sto me je najvise impresioniralo jest ZVUK
e to su najbolji zvucni efekti u igri koje sam ikad vidio
Mora da je igra stvarno impresivna kad covjek zvucne efekte vidi umjesto da cuje, izjava dana!
P.S.
vrlo duhovito
zna se na sto sam mislio ak mislis pametovat odi negdje drugdje na svakoj temi si cinican do bola
al necu se svađat samo da znas
Da, jel moze netko molim vas napisati sta se tocno treba upisati i napraviti na i3D stranici kad se pojave kljucevi ? Da ne blejim tamo ko idiot
"Please use the form on the bottom of this page to signup for the beta keys."
sve piše
Netreba se registrirat, čekaj do 15:00 i onda kad će keyevi doć trebat će pisati ( We have currently npr. 500 keys left ) i na kraju stranice će ti se pojaviti formular koji trebaš ispunit ( Trebat ćeš napisat e-mail, ime, prezime, grad i odabrat državu ) te ako uspiješ poslat key bi ti trebao doći na e-mail.
Zašto sam rekao " ako uspiješ " ? Zato jer je navala stvarno velika, a kao što sam napomenuo danas će biti i vjerojatno veća. Zato preporučam da ugasiš sve nepotrebne procese, upali neki brži browser kao Chrome i budi spreman na refreshanje kad će biti 15:00.
mene još zanima ako je to cet 15:00 onda je to u hrvatskoj 16:00 pa mene sada zanima jel mi moramo čekat još sat vremene ili???
mene još zanima ako je to cet 15:00 onda je to u hrvatskoj 16:00 pa mene sada zanima jel mi moramo čekat još sat vremene ili???
ma nemoras nista cekat ... vidis .. 15h je a stranica im je down ... svi navalili po keyeve :S
ma nemoras nista cekat ... vidis .. 15h je a stranica im je down ... svi navalili po keyeve :S
vidim :((
vidim :((
eh malo im je zasrana stranica XĐ
Ja sam bio dobio jedn key i drugi dan skinuo igru i kad treba unesti key piše da je već aktiviran( postoji) .
Pa nemogu vjerovati opet ništa od key stranica se opet srušila jel uspjeo tko dobiti key
uf!! srušila se :(