kakva je situacija na xboxu? ima šta ljudi po serverima?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam presto igrat vannilu jer me previse zivcira hit detection, zato igram vietnam koji je po meni najbolja igra ,ako neko također igra vietnam nek me slobodno doda.

ako igra tko na xboxu nek me doda sknkHR
Ne mogu se spojiti ni na jedan server, iako se uredno ulogira.. Ima tko isti problem trenutno?
Ne mogu se spojiti ni na jedan server, iako se uredno ulogira.. Ima tko isti problem trenutno?
Ni meni neće
Imah... Steam verzija. Verificirao fajlove i onda je prošljakalo.
alo igra ko vietnam nek me doda Nesquik_HR

ala ljudi ja skinuo ponovo bfbc2 i ponovno krecem igrat, aj me dodajte Xhi[Z]orS
imam i vietnam!
Ovako, imam problem i do sad nisam našao rješenje. Kupio sam s Origina BBC2 prije nekoliko mjesec i instalirao ga i igrao, pa onda prestao. E sad, to je bilo na Windows 7, a sad imam Widnows 8. I poželio sam opet igrati i uredno instaliram sa serial keyem kojeg sam kupio, ali kad idem napraviti acc u igri da igram multiplayer i kad unesem taj isti serial, piše mi: "Register code already in use". Piše u mailu od računa da taj kod mogu koristiti na do 10 računala. Tako da je ovo sad tek drugo računalo praktički. Tražio sam već pomoć na EA Support, ali od njih nikakve koristi. :D Tako da ako je ko imao i rješio taj problem, bio bi zahvala da podjeli rješenje samnom. Hvala!
Ne možeš raditi novi acc. Moraš se logirati sa svojim Origin accountom koji si koristio dok si vrtio Windows 7. Serial upisuješ jednom samo nakon što napraviš account prvi put i nakon toga je zaključan na taj account
hmm imam problema sa igrom. Učita mi samo 5 servera i nikako ne pokazuje više. firewall isključen, sve opcije isključene i opet samo 5 servera... ne kužim.
hmm imam problema sa igrom. Učita mi samo 5 servera i nikako ne pokazuje više. firewall isključen, sve opcije isključene i opet samo 5 servera... ne kužim.
apdejtaj igru
apdejtaj igru
Nebi mogo igrat online da nije update-ana.
apdejtaj igru
Nebi mogo igrat online da nije update-ana.
mozes, zato ti i nalazi samo 4 5 servera, odi u folder i stisni BFBC2Updater
updetaj punkbuster i trebao bi vidjet ostale servere
napravio i jedno i drugo i opet ništa!
EDIT
Reinstalirao igru i sve radi ko beba!
ako netko želi doć do 50lvla u roku 20min nek me PM :D
derpe
Imam problem s igrom, svaki put me punkbuster izbacuje sa servera. Sva uobičajena riješenja sam probao(update punkbustera, stop/start punkbuster servisa...), ali ne pomažu.
Imam problem s igrom, svaki put me punkbuster izbacuje sa servera. Sva uobičajena riješenja sam probao(update punkbustera, stop/start punkbuster servisa...), ali ne pomažu.
Ugasi upnp u routeru. Ovdje je kolega prikazao kako to napraviti kod thompsonovog routera. I drugi routeri bi trebali imati tu opciju u postavkama.
Ako to ne pomaže probaj ručno instalirati punkbuster i u padajućem izborniku naći igru. Nakon toga restartati PC.
Ugasi upnp u routeru. Ovdje je kolega prikazao kako to napraviti kod thompsonovog routera. I drugi routeri bi trebali imati tu opciju u postavkama.
Ako to ne pomaže probaj ručno instalirati punkbuster i u padajućem izborniku naći igru. Nakon toga restartati PC.
Sve sam to napravio, upnp mi je smetao i za BF3

Oo i ja vjetnam stalno igram koji ti je nick pa te dodam

Ime soldiera je CRO Maky.
Bilo bi lijepo kada bi mogli na TS3 ili negdje da nabacimo koji match...
Upravo sam sad igrao Operation Hastings i pravo sam se naživcirao, neznam dali je to do servera ili šta ali hitbox je bio katastrofa...