Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.214.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

kakva je situacija na xboxu? ima šta ljudi po serverima?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam presto igrat vannilu jer me previse zivcira hit detection, zato igram vietnam koji je po meni najbolja igra ,ako neko također igra vietnam nek me slobodno doda.

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ako igra tko na xboxu nek me doda sknkHR

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mogu se spojiti ni na jedan server, iako se uredno ulogira..  Ima tko isti problem trenutno?

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield: Bad Company 2
ferovca1 kaže...

Ne mogu se spojiti ni na jedan server, iako se uredno ulogira..  Ima tko isti problem trenutno?

Ni meni neće

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
ferovca1 kaže...

Imah... Steam verzija. Verificirao fajlove i onda je prošljakalo.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 16:22 (Mr. Fugitive).
14 godina
neaktivan

alo igra ko vietnam nek me doda Nesquik_HR

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
14 godina

ala ljudi ja skinuo ponovo bfbc2 i ponovno krecem igrat, aj me dodajte Xhi[Z]orS

imam i vietnam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mirror, mirror on the wall, which server is the gayest of them all? {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ovako, imam problem i do sad nisam našao rješenje. Kupio sam s Origina BBC2 prije nekoliko mjesec i instalirao ga i igrao, pa onda prestao. E sad, to je bilo na Windows 7, a sad imam Widnows 8. I poželio sam opet igrati i uredno instaliram sa serial keyem kojeg sam kupio, ali kad idem napraviti acc u igri da igram multiplayer i kad unesem taj isti serial, piše mi: "Register code already in use". Piše u mailu od računa da taj kod mogu koristiti na do 10 računala. Tako da je ovo sad tek drugo računalo praktički. Tražio sam već pomoć na EA Support, ali od njih nikakve koristi. :D Tako da ako je ko imao i rješio taj problem, bio bi zahvala da podjeli rješenje samnom. Hvala!

rap4life..a cajke dok sam pijan :D

0 0 hvala 0
15 godina

Ne možeš raditi novi acc. Moraš se logirati sa svojim Origin accountom koji si koristio dok si vrtio Windows 7. Serial upisuješ jednom samo nakon što napraviš account prvi put i nakon toga je zaključan na taj account

https://www.evolvehq.com/recruit/basic?token=player:kK9hDqr1cOCD7f7p,basic:kK9hDqr1cOCD7f7p
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 16:05 (Bubily).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

hmm imam problema sa igrom. Učita mi samo 5 servera i nikako ne pokazuje više. firewall isključen, sve opcije isključene i opet samo 5 servera... ne kužim.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
14 godina
Blue_Fatal1ty kaže...

hmm imam problema sa igrom. Učita mi samo 5 servera i nikako ne pokazuje više. firewall isključen, sve opcije isključene i opet samo 5 servera... ne kužim.

apdejtaj igru

17 godina
ProTeinZ kaže...
Blue_Fatal1ty kaže...

apdejtaj igru

Nebi mogo igrat online da nije update-ana.

14 godina
Blue_Fatal1ty kaže...
ProTeinZ kaže...
Blue_Fatal1ty kaže...

apdejtaj igru

Nebi mogo igrat online da nije update-ana.

mozes, zato ti i nalazi samo 4 5 servera, odi u folder i stisni BFBC2Updater

16 godina

updetaj punkbuster i trebao bi vidjet ostale servere

17 godina

napravio i jedno i drugo i opet ništa!

EDIT

Reinstalirao igru i sve radi ko beba!

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 15:09 (Blue_Fatal1ty).
14 godina

ako netko želi doć do 50lvla u roku 20min nek me PM :D

Moj PC  
1 22 hvala 0
16 godina
ProTeinZ kaže...

derpe

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
ProTeinZ kaže...

{#}

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina

Imam problem s igrom, svaki put me punkbuster izbacuje sa servera. Sva uobičajena riješenja sam probao(update punkbustera, stop/start punkbuster servisa...), ali ne pomažu. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
power_user kaže...

Imam problem s igrom, svaki put me punkbuster izbacuje sa servera. Sva uobičajena riješenja sam probao(update punkbustera, stop/start punkbuster servisa...), ali ne pomažu. 

Ugasi upnp u routeru. Ovdje je kolega prikazao kako to napraviti kod thompsonovog routera. I drugi routeri bi trebali imati tu opciju u postavkama.

Ako to ne pomaže probaj ručno instalirati punkbuster i u padajućem izborniku naći igru. Nakon toga restartati PC.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
Micek kaže...
power_user kaže...

Ugasi upnp u routeru. Ovdje je kolega prikazao kako to napraviti kod thompsonovog routera. I drugi routeri bi trebali imati tu opciju u postavkama.

Ako to ne pomaže probaj ručno instalirati punkbuster i u padajućem izborniku naći igru. Nakon toga restartati PC.

Sve sam to napravio, upnp mi je smetao i za BF3
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
odjavljen

imam problem kad mi je grafika na high ili medium nemam slike,jedino se pojavi kad stavim na low.Kako da ovo popravim?

0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj

sam našao na youtubu. Nadam se da će ti pomoći.

15 godina
neaktivan

Vjezbanje po sony vegasu za montažu

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 12:56 (shady1024).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Vjezbanje po sony vegasu za montažu

Jos jedan :)

14 godina

Igrate li još ?
Ja sam danas opet počeo nakon par mjeseci pauze i baš je bilo super, nekim čudom tim je bio baš dobar, nitko nije bio < 30 rank i pravo smo rasturali

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oo i ja vjetnam stalno igram koji ti je nick pa te dodam

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
14 godina

Ime soldiera je CRO Maky.

Bilo bi lijepo kada bi mogli na TS3 ili negdje da nabacimo koji match...

Upravo sam sad igrao Operation Hastings i pravo sam se naživcirao, neznam dali je to do servera ili šta ali hitbox je bio katastrofa...

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice