Evo Dado i Pirat gledajte ovaj video od 3:27 i saznat ćete zašto vas je ono neki dan onaj tip s tenkom stalno rušio kad ste letjeli u heliću.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i meni resetan rank i level :O
hehe, svima se resetiro rank i oružja. svi se bune u chatu a ja nemogu ni pisat (zbog nekog razloga se ne pojavljuje)
i (updating your status) mi treba 2 i pola minute da se updejta. jbt EA, pa sta im se događa?
Kolko znam trebao bi patch oko utoraka, pa možda pripremaju servere za njega ili kaj ja znam...
hebo im pas mater da im hebo i njihovim serverima hebenim..
Niti na jednom serveru nemam sva oruzja,ping mi je 200 i lagira za poludit..
Šaljemo Vam našeg šampiona, predstavnika BUG online HC odjeljenja,
Domija Zagreb.
Please, keep him.
Šaljemo Vam našeg šampiona, predstavnika BUG online HC odjeljenja,
Domija Zagreb.
Please, keep him.
i zanjih sam to much pro pa su me ban uzas
Zašto?
Zašto?
Baš se pitam...
, ja gledam WTF Sinatra radi u BF temama, nije valjda da neki komet nezaustavljivo juri prema nama a da ja za to nisam čuo. Kad ono Izgr... uhh već sam se uplašio xD
same here..
, ja gledam WTF Sinatra radi u BF temama, nije valjda da neki komet nezaustavljivo juri prema nama a da ja za to nisam čuo. Kad ono Izgr... uhh već sam se uplašio xD
Ah da, već duže vremena imam ovaj avatar, prvotna mu je namjena bila da se plaši ljude na ovaj način, a kasnije mi se svidio pa sam ga ostavio
Da kolko sam čito oni koji su igrali beta patch r11 rekli da je lag popravljen te da su performanse bolje a i ping da se nešto normalizira.
Ali da hitbox ostao isti.
Mogli bimo slijedeći tjedan kad dođe patch da se skupimo i dobro izbušimo međusobno da vidimo dali patch valja.
Znači nisu ništa napravili.
Šta je sa snipanjem sa sačmaricom
"prozirnim" zidovima (na određenim grafičkim postavkama moš vidit kroz zid ako si malo dalje udaljen, pomaže sniperima dosta)
OP helikopterom (baca smoke svake j.... sekunde)
Glichevima (puca pajdo kroz kamen, pa onda pogađaš ga ali metak eksplodira ispred njegove glave)
"hvatanjem" chitera (pun đon aimbot/walhack - u jednoj minuti 20 killova)
Registracijom metka (iza kamena jedino mali dio glave viri ali opet ti trebaju 3-4 metka da ga ubiješ, vjerovatno ima neki je..n šljem)
Nož opet neradi kako treba doduše ne uvijek ali dosta puta (vrca krv ali nikom ništa)
Preživljavanje close range sniper puške sa mag ammo u HC modu a registriralo je metak (vjerovatno neki rambo boy)
C4 koji nekad ubije a nekad ne ni na dva metra od nekoga (koristim dosta snipera sa C4 pa mi se dosta puta takve gluposti dogode)
Smoke nevridi, dosta ljudi vidi kroz dim... neznam kako.
Teleportacija i ako mi je ping vrlo mali. Nije na svakom serveru pa onda nemogu ovo uzet kao njihov problem jer može bit do samog servera ili do mene.
Ima toga još ali ovo mi je ovako na brzinu palo na pamet.

To sigurno, i još će pisati preorderaj bf3 na originu.
A uz to će nam namjerno sve pokvariti, tako da će igra biti neigriva, pa ćemo biti osuđeni kupiti i igrati BF3.
Pa od jucer i je neigriva, kao da sam lvl 1.
Nadam se da su to popravili preko noci...
Pa od jucer i je neigriva, kao da sam lvl 1.
Nadam se da su to popravili preko noci...
jesu,nakon 2 minute na serveru se pojave oružja pa si opet napraviš klasu,ali je zabavno vidjeti sve sa default kitovima.
sto ga niste jednostavno mute-ali?
na forumu molio??' ni neznam koji je vas forum liku to kaj si ti pre velik noob pa si me bano radi toga kaj me nemres ubit to je tvoj problem...
na forumu molio??' ni neznam koji je vas forum liku to kaj si ti pre velik noob pa si me bano radi toga kaj me nemres ubit to je tvoj problem...
Koliko ti imaš godina čovječe?! *lupanje glavom u zid*
Od kad budalama išta znače godine?
ma mutate ga na serveru... on bi i dalje pricao svoje, a ne bi znao da to niko ne vidi... prosli bi mjeseci dok bi on to mozda skontao...
i svi bi bili zadovoljni :)
bravo frajeru ti rade igraj sa njemcima nego hrvatima.... a na server ti vise nebi doso da je zadnji na svijetu ....