Slabo igramo. Meni već pomalo na glavić izlazi BFBC2 kolko mi ga je pun k***c, mislim da je Dadi i Piratu isto. Jedino Kukan nema problema s tim.
Kad i odemo igrat uglavnom smo negdje random, nema određenog servera.
Slabo igramo. Meni već pomalo na glavić izlazi BFBC2 kolko mi ga je pun k***c, mislim da je Dadi i Piratu isto. Jedino Kukan nema problema s tim.
Kad i odemo igrat uglavnom smo negdje random, nema određenog servera.
odite igrati battlefield 2 pa da vidite koji je teamwork u igri a ne ovaj bc2 :)
Ne isplati se vise server uzimat?
Ne isplati se vise server uzimat?
Ne, pogotovo jer izlazi BF3 beta za manje od mjesec dana.
ovako sad hocu s base hosta narucit bfbc2 cd key za 99 kuna
zanima me gdje da upisem taj key za download i dali cu onda moc igrat multyplayer
Key u Origin, nakon downloada igre putem istog, naravno da ćeš moć multy.
tu sam na originu al ne vidim di da upisem key vidim ovo za download
moze link ili sta da kliknem
jel to mozda ovaj promo kod nisam nikad do sad ovako kupovo igre
S base hosta ce ti stić mail sa slikom skeniranog key-a koji ubuduće koristiš.
Origin mos skinut ode.
Nakon toga,redeemaj code (zaokruzeno na slici), skini igru i uzivaj.
LP.
e hvala puno
Sljedeći tjedan (21.9) izlazi patch za ovo govance,i popravlja:
Sad će nam dati ovaj patch da nam pokvare sve što je valjalo u igri, tako da ćemo nakraju morati igrati BF3. Htjeli mi to ili ne. Zato ovaj patch izdaju tek sad.
Bez obzira na BF3, igrat će se ova igra još dugo, siguran sam tako da je dobra stvar da je i dalje pečaju.
Nisu pedantni ko Stim ali ok.
Tool za namjestanje settingsa tako da nemorate ic u ini. files.
Sry ak je bilo.
http://www.fileplanet.com/210430/210000/fileinfo/Bad-Company-2---Gossamer%27s-Config-Launcher-v3.00
Da kolko sam čito oni koji su igrali beta patch r11 rekli da je lag popravljen te da su performanse bolje a i ping da se nešto normalizira.
Ali da hitbox ostao isti.
Mogli bimo slijedeći tjedan kad dođe patch da se skupimo i dobro izbušimo međusobno da vidimo dali patch valja.
pozz ljudi iman problema sa ovom igrom naime kada san isa u multiplayer prije par dana nema mi oruzja ni nicega drugoga sta san osovojio tokom igre.bio san cak konktatira ea support a oni mi kazu da odem na njihov forum za tu igru da bi tamo to triba rijesiti.nije mi to od jucera ima i vise dana pa ako neko zna u cemu je problem bio bi mu zahvalan.Unaprijed hvala!!
pozz ljudi iman problema sa ovom igrom naime kada san isa u multiplayer prije par dana nema mi oruzja ni nicega drugoga sta san osovojio tokom igre.bio san cak konktatira ea support a oni mi kazu da odem na njihov forum za tu igru da bi tamo to triba rijesiti.nije mi to od jucera ima i vise dana pa ako neko zna u cemu je problem bio bi mu zahvalan.Unaprijed hvala!!
welcome to bc2 !!!!!
e sada san isto nesto otkrio probao san da igran squad rush i sve je kako triba biti sva oruzja koja san ima i sve ostalo odem na squad deathmach tamo nema nista kao da san prvi level zasto to jeli itko zna?
Ma kužiš igra je malo pohebana pa ti ovisi o serveru dali ćeš imat normalno svoj rank i oružja.
Probaj izać iz igre i opet uć to meni pomaže.
ma jesan i vise puta ali to mi se desava ima para dana mislin da nije do servera jer san prije igra na tom istome i sve je bilo ok.ali ima par dana nista isto kao da san prvi level neman oruzja koje bi trebao imati.
ma jesan i vise puta ali to mi se desava ima para dana mislin da nije do servera jer san prije igra na tom istome i sve je bilo ok.ali ima par dana nista isto kao da san prvi level neman oruzja koje bi trebao imati.
Ma probaj na nekom drugom serveru igrat ali nebrini jer to ti je sejvano samo što je kako rekoh igra malo pohebana pa to svako malo nestane pa opet dođe.
Kako rekao kolega Welcome to BFBC2.
a znan ali mislim da je do servera sada san probao njih vise i sve radi ok.znaci da je do servera stvar.hvala na svakoj pomoci.
i meni resetan rank i level :O
Meni danas uopće neće da vrati level i unlocke,probao sam sve ko i inače (reatartat,itd) ali nikako,koji je to vrag danas....