JA bi išo ali da me švabski admin nije kicko.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima neka dobra duša da kaže ljudima na BattleBox-u da me više ne kickaju ja sam kalko1212.
Ne kikaju te, banan si.
Ne kikaju te, banan si.
Kolko dugo te banaju?
Može na par minuta, sati, dana ili zauvijek.
Inače ti to piše kad dobiješ ban.
Meni piše you are kicked for teamkiling en gro. Što sad znači ?
EDIT: evo slika:
igrao sam s tobom tamo i hvala bogu kaj su te banali. drugo nisi ni zasluzio. Non stop si kenjao ubijajući naše a sad kukas. šuti i produži.
igram non stop na hc serverima i moram priznat puno je lakse igrat bez hc.. spotanje zivot znaci.. a i ima se vremena za izmanevrirat.. (al bez hc meni nije zanimljivo )
evo jedna danasnja..
i kakav to battlebox se spominje?server ili?
Jedino sta je u HC lako bit snajper, al recimo bit Assault nemoguća misija.
Jedino sta je u HC lako bit snajper, al recimo bit Assault ne nemoguća misija.
a snajper je lako bit kad kempas
Pa zar će ići armati m-com sa reconom? nije ti ovo CoD,naravno da će kampati
Pa zar će ići armati m-com sa reconom? nije ti ovo CoD,naravno da će kampati
pa ko je ovdje spominjo armanje i cod....ima kretena koji cjelo vrjeme kempaju nepomaknu se ni mter
jel to harcore server?
Evo i ja si namjervan uzeti ovu igru ali prije toga imam par pitanja sto se tice pa bih molio za pomoc.
1.Sto se tice server jel ulazim in game ili mogu preko xf-a
2.Koliko znam u BFBC2 imaju lvl i tako dobijas novo oruzje itd,e sada jeli ima neki promod kao sto ima za cod4 ili nesto drugo.
3.Vidio sam da ima neka ekspanzija BFBC2 Vinetnam sta ona donosi novo u igru.
4.I jos jedno frend mi mozda posudi steam da probam igru,jel ja nju kada skinem mogu odmah igrati ili mi treba neki EA acc.
Hvala
Evo i ja si namjervan uzeti ovu igru ali prije toga imam par pitanja sto se tice pa bih molio za pomoc.
1.Sto se tice server jel ulazim in game ili mogu preko xf-a
2.Koliko znam u BFBC2 imaju lvl i tako dobijas novo oruzje itd,e sada jeli ima neki promod kao sto ima za cod4 ili nesto drugo.
3.Vidio sam da ima neka ekspanzija BFBC2 Vinetnam sta ona donosi novo u igru.
4.I jos jedno frend mi mozda posudi steam da probam igru,jel ja nju kada skinem mogu odmah igrati ili mi treba neki EA acc.
Hvala
1.Ulaziš ingame,ne preko xfirea.
2.Nema promod BC2.
3.5 novih mapa,nova vozila i novo oružje.
4.Treba ti i njegov EA account - da se možeš loginat.
Sapko kako glava,s obzirom da te jučer moj snajper nije mazio?
Čuj, nisam znao da si tako dobar baserejper(dobar si skoro kao ja). Vidit ćemo se mi opet večeras, jel tako?
P.S. Inače tvojih dogtagova imam najmanje (ako gledam Danny-ev squad).
Vidit ćemo se mi opet večeras, jel tako?
Da,valjda..
ma igra netko Vietnam?? ako da,na kojem serveru?
Ne igra se Vietnam tako puno kolko obični (tako su ovdje neki na forumu rekli).
ma igra netko Vietnam?? ako da,na kojem serveru?
Igram ja. Obično sam na =BG=Company Vietnam
Pozdrav dečki...
Ovako koje patcheve trebam skinuti da bi mogao igrati?
Jel postoji jedan malo veći patch koji pokriva sve ili moram jedan po jedan.. Hvala :)
Pozdrav dečki...
Jel postoji jedan malo veći patch koji pokriva sve ili moram jedan po jedan.. Hvala :)
Samo ovog skini i stavi.
Ili možeš putem updatera od igre, svejedno.
Pozdrav dečki...
Kad instaliraš i prvi put upališ igru automatski će ti skinut. Patch je dosta velik, mislim da oko 2,5gb, tako da ćeš čekati neko vrijeme.
Pozdrav dečki...
Igra sama skine patcheve pri pokretanju, naravno ako ih nemaš već instalirane..
Hmm, ovako meni je frend samo dao podatke od njegovog EA accounta, ja sam ušao u igru i logirao se na njegov acc ali kad trazim servere nema ih..Pa je to valjda zato sto nije zadnji patch primjenjen
Inače igra je skinuta , tj nije original samo što eto frend je prestao igrat pa je meni dao acc... :)
Hmm, ovako meni je frend samo dao podatke od njegovog EA accounta, ja sam ušao u igru i logirao se na njegov acc ali kad trazim servere nema ih..Pa je to valjda zato sto nije zadnji patch primjenjen
Inače igra je skinuta , tj nije original samo što eto frend je prestao igrat pa je meni dao acc... :)
Jesi kliko tipku Search na desnoj strani ekrana? :D
Pa ako imaš acc. original je.
i meni je frend dao acc i cd key, pomoću keya skinuo igru s origina i unutar igra upisao njegove login podatke
Battlebox.