Da se pohvalim, mislim da mi je do sada ovo najveci score!
Svaka čast!
Da se pohvalim, mislim da mi je do sada ovo najveci score!
Svaka čast!
svaka cast, ali zato i kazem, combat score je vrijednija stavka jer se ovo da izmanipulirati.. ali lijepo u svakom slucaju..
jucer sam vidio lik je imao 9900+ combat score.. brijem da je medic najzahvaliniji za obaranje tih rekorda..
Hvala.
Dobio sam samo pola lvl :).
sexy rukavice :D
edit: naocale sam zaboravio :P
Evo danas stiglo iz Hong Konga
kupljeno na e-bay cijena 10$ + postarina 2$
dobra majica
jos da ima iza nick bilo bi super
ultimate badass geek!!
Ovo je moj najbolji prijatelj, recimo.
Evo danas stiglo iz Hong Konga
kupljeno na e-bay cijena 10$ + postarina 2$
dobra majica
jos da ima iza nick bilo bi super
ima li drugih boja jer nisam ljubitelj crne?
imam svega samo mi se ova najvise svidila
pozdrav
daj neki link sta si tako skrt s tim majicama
nema tu skrivanja
odi na e-bay upisi bad company 2 t-shirt
i biraj
pozdrav
na kojoj stranici mogu promjenit mail i pw od bc2 accounta?
ty !
sta niko ne zna gdje se moze promjenit pw i mail za bc2 acc?
ja promjenim password i u igri mi je opet isti password ...
meni se cini da to promjeni samo od acc pw ... ali da se ne moze od ingame acc ...
molim vas pomoc ... prodajem igru i zelim to promjeniti da covjek moze igrat na miru :S
Probaj onda ovo http://www.badcompany2.ea.com ili google pa changing password in bad company 2 pa odmah prvih pet, sest odgovora na forumu, nisam ih ni ja sve procitao
Pa nebi rekao da EA želi da se preprodava igra. Vjerovatno zato niti nemožeš promjeniti.
Gdje ste ljudi, nekako mi se čini pust server u zadnje vrijeme. Nije valjda da se baš svi brčkate u moru.
sniper m95 ima full damage.zašto ona nije u tijelo 1hit kill? a što je najgore ni s magnum ammo nije.
Bez 0
Čovječe, to je zvijer od guna i malo je glupo što je u igri uopće jer bi trebao biti u ležećem položaju da uopće pucaš jer je teška pun k..
jučer sam se malo igro sa sniperom i tak mi došlo da napravim neki video... hh
nisam nikad prije pravio pa i nije neš, moram se još malo upraxat sa tim programima
evo, pa slobodno pogledajte ( :
Bez 0
Čovječe, to je zvijer od guna i malo je glupo što je u igri uopće jer bi trebao biti u ležećem položaju da uopće pucaš jer je teška pun k..
Da, ispravio sam prije nego što si ti postao... :)
jučer sam se malo igro sa sniperom i tak mi došlo da napravim neki video... hh
nisam nikad prije pravio pa i nije neš, moram se još malo upraxat sa tim programima
evo, pa slobodno pogledajte ( :
Bravo, vrlo lijepo
Na hc serveru i pljuvacka ubije jednim pljuvom
Ako slučajno netko nema još BC2 imate sad na game.co.uk ljetno sniženje, dođe samo cca. 160kn
Ako slučajno netko nema još BC2 imate sad na game.co.uk ljetno sniženje, dođe samo cca. 160kn
ima na g2play za 115kn