Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.202.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

vombat: DICE je napravio sve battlefield serijale, i po tome je poznat i sad rade na najvecem hit PC eksluzivi BATTLEFIELD 3, a EA drži pola tržista :S

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
vombat kaže...

Pa s obzirom da je danas trend ,kao sto ste i sami mogli vidjeti na bug stranicama ,oni obicno prenose te vijesti , da se programere koji naprave dobru stvar otpusta po kratkom postupku ,bolje receno izbacuje ih se iz tvrtki u kojima su radili i odradili super posao kako im se nebi davao dio kolaca od zarade za koji su zasluzni(doista kapitalisticki-lesinarski), stoga moja dilema ima smisla. Jer novac nazalost neide ljudima koji stvaraju vec nekom ekonomistu(vjerojatno 90% racunalnih firmi vode ekonomisti a ne ljudi od struke-informaticari). Tako da jos razmisljam dali da kupim igru ili da cekam nastavak koji ce vjerojatno biti jos bollji jer ce ga napraviti izbaceni iz EA ili koji je vec studio napravio BF BC2 , oni ce sigurno tada imati jos vecu motivaciju napraviti ponovno sjajan posao ,od kojeg ce oni zasluzeno imati najvise profita. Over and out WTF.......

Mi igramo BF:BC2 a ne CoD-MW2, promašio si temu i određena imena kompanija i igara.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 14:37 (ZC_Someone).
15 godina
vombat kaže...

Pa s obzirom da je danas trend ,kao sto ste i sami mogli vidjeti na bug stranicama ,oni obicno prenose te vijesti , da se programere koji naprave dobru stvar otpusta po kratkom postupku ,bolje receno izbacuje ih se iz tvrtki u kojima su radili i odradili super posao kako im se nebi davao dio kolaca od zarade za koji su zasluzni(doista kapitalisticki-lesinarski), stoga moja dilema ima smisla. Jer novac nazalost neide ljudima koji stvaraju vec nekom ekonomistu(vjerojatno 90% racunalnih firmi vode ekonomisti a ne ljudi od struke-informaticari). Tako da jos razmisljam dali da kupim igru ili da cekam nastavak koji ce vjerojatno biti jos bollji jer ce ga napraviti izbaceni iz EA ili koji je vec studio napravio BF BC2 , oni ce sigurno tada imati jos vecu motivaciju napraviti ponovno sjajan posao ,od kojeg ce oni zasluzeno imati najvise profita. Over and out WTF.......

A što trkeljaš,kompliciraš i bezveze se/nas umaraš

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
neaktivan
LoL vombat....
Tema o CODu je 'niz hodnik' :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
Šef kaže...
LoL vombat....
Tema o CODu je 'niz hodnik' :)

Pa desno

17 godina
protjeran

Došao sam do dijela kada sam snajperist i pucam neke stražare i onda dođem do dijela kada 2 stražara stoje zajedno i pričaju. Trebam čekat grom pa ih upucat ali uvijek mi jedan pobjegne. Kako da pređem taj dio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

tesko da budes tu nasao nekog tko jos igra sp :)

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
null kaže...

tesko da budes tu nasao nekog tko jos igra sp :)

Da znam ali možda se netko nađe ;)

16 godina
neaktivan

1.Moras cekati trenutak kada ti se poravnaju pa ih tada eliminirati jednim metkom ,cekajuci grom , obojicu naravno.

2. A sto se tice ovoga da sam promasio temu jer se to dogada samo programerima COD MW tko kaze da se to isto nece dogoditi i ovima , vi to znate sigurno pa kazete ili?

Al nema veze stvarno nisam htjeo pametovat niti zapocinjati nekakve prepirke , da sam to htjeo otvorio bih posebnu temu i odmah rekao da je to cilj.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja sam presao SP. Sad nisam siguran koja su dvojica jer je vise puta bilo tako, ali mislim da stanu u liniju tako da ih mozes jednim metkom obojicu skinuti. Nadam se da sam pomogao.

Edit: vombat, prestigao si me za par sekundi :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 15:40 (alen29).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Što znači u setingsu (pod mouse) yaw factor i pitch factor??

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Yaw ti je skretanje  lijevo i desno, a picth naprijed i nazad sa misem.(a ti samo namjestis osjetljivost kako ti odgovara)

....SandMan_CRO....
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 1:36 (Y2K2).
16 godina
neaktivan

OFF topic, kupio sam motor ;)

Z750 :)... tako da se vidimo puno rijedje na serveru.

Pozdrav....

ON Topic:

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan

jest punkbuster je zezo, tnx za hint Cool

15 godina
neaktivan

miki moj naletio sam na neki pistols&knifes only server, ali s auto adminom (warning 1 i onda ban ko ne postuje pravila- ful kultura) i to je cisto ludilo, bodovi idu ko mutavi, ja nikad ne igram medica, danas sam ga digao sa skoro niceg do m60.. samo heal revive i milijon killova pistoljem i pokoji nozem..

nego zar nije takav server zabranjen? zar ne krsi to pravila?

ali zbilja je ludilo, pre pre navucen sam na to.. :)

15 godina
gigi_cro kaže...

miki moj naletio sam na neki pistols&knifes only server, ali s auto adminom (warning 1 i onda ban ko ne postuje pravila- ful kultura) i to je cisto ludilo, bodovi idu ko mutavi, ja nikad ne igram medica, danas sam ga digao sa skoro niceg do m60.. samo heal revive i milijon killova pistoljem i pokoji nozem..

Ne znam jel zabranjeno,ali mogo bi mi reci kako se zove taj server. Ja obozavam glumit kauboja s pistoljem. LOl.

Naiso sam na par takvih servera,ali istina vise ih nema. Moguce da je protiv pravila. Pogotovo zbog bodova.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan

uglavnom evo s tog servera.. nisam se sjetio zadnju partiju slikat tad sam imao preko 5500 bodova a bio sam 4-5 na ljestvici sveukupno.. prvi je imao preko 8k.. :D

[URL=http://img706.imageshack.us/i/jg098.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/5463/jg098.th.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

i ovu sam isto sretnu odigrao danas.. inace dosta rikavam i dosta ubijam (cod4 skola) ..

[URL=http://img715.imageshack.us/i/jg096.jpg/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/4865/jg096.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

EDIT cek 2 minute sad da udjem i vidim kako se zove..

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 1:17 (gigi_cro).
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
gigi_cro kaže...

Ne znam jel zabranjeno,ali mogo bi mi reci kako se zove taj server. Ja obozavam glumit kauboja s pistoljem. LOl.

Naiso sam na par takvih servera,ali istina vise ih nema. Moguce da je protiv pravila. Pogotovo zbog bodova.

ovako

knife and pistols only (Admined) nOObStop.com

meni je isto ludilo ko clint eastwood se osjecam.. ali ne clint kauboj vec clint dirty harry! :D

15 godina

Jako me nervira situacija kada dodjem da defusam mcom ali nemogu jer non stop uzimam kitove igrača koji su poginuli oko njega :(

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Jako me nervira situacija kada dodjem da defusam mcom ali nemogu jer non stop uzimam kitove igrača koji su poginuli oko njega :(

Možda bi mogli staviti neku drugu tipku za defuse jer to prilično iritira, pogotov ako pokupiš nečiji kit sa dva metka ostala u okviru.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Mislim da ima finta da stisneš tipku koju koristiš za deaktiviranje prije nego dođeš do M-COMa, npr. 5 metara prije, pa ti se to ne događa.

a.k.a. Z[C]onv1ct
15 godina
neaktivan

ljudovi zanima me jel ima itko da je iskoristio vip code,ja ga nisam dobio al namjeravao kupit,na njihovoj sluzbenoj stranici pise da to mogu obavit iz in game storea...

neznam dali su to mislili za verziju za xbox360 i ps3 jer ja tu opciju nemam,imam samo redeem code,a koda naravno nemam,pa ako ko zna kako da kupim nek mi malo pojasni i dal se isplati dat 15 dolara za to....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mislim da je to samo za konzole, jer su PC svi već VIP.

Ispravite me ako griješim...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan

Da se pohvalim, mislim da mi je do sada ovo najveci score!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Co7 kaže...

damn. ovo je najveći score koji sam dosada vidio. čestitam :D

kolko si lvl nabio s time, 1 ili više?

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 9:48 (K1so).
16 godina
Co7 kaže...

Da najbolji je, ja sam napravio 41600 ali ovo je još više. Svaka čast.

BC2 ingame nick: Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 10:04 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

ma lako za award score, koliko ste najvise u rundi napravili "stvarnog" scorea?

16 godina

Meni ovo:

BC2 ingame nick: Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 11:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Co7 kaže...

Jack Sparrow kaže...

Da najbolji je, ja sam napravio 41600 ali ovo je još više. Svaka čast.

Baš ste PRO...sad kad dođete na server iz strahopoštovanja ću dat svakome po jedan dog tag...

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 11:27 (pirat).
16 godina
odjavljen
pirat kaže...

Baš ste PRO...sad kad dođete na server iz strahopoštovanja ću dat svakome po jedan dog tag...

sami ce se podat od tih silnih emocija i scorova.... i moji tagovi takodjer, iako me nece biti na serveru

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice