vombat: DICE je napravio sve battlefield serijale, i po tome je poznat i sad rade na najvecem hit PC eksluzivi BATTLEFIELD 3, a EA drži pola tržista :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa s obzirom da je danas trend ,kao sto ste i sami mogli vidjeti na bug stranicama ,oni obicno prenose te vijesti , da se programere koji naprave dobru stvar otpusta po kratkom postupku ,bolje receno izbacuje ih se iz tvrtki u kojima su radili i odradili super posao kako im se nebi davao dio kolaca od zarade za koji su zasluzni(doista kapitalisticki-lesinarski), stoga moja dilema ima smisla. Jer novac nazalost neide ljudima koji stvaraju vec nekom ekonomistu(vjerojatno 90% racunalnih firmi vode ekonomisti a ne ljudi od struke-informaticari). Tako da jos razmisljam dali da kupim igru ili da cekam nastavak koji ce vjerojatno biti jos bollji jer ce ga napraviti izbaceni iz EA ili koji je vec studio napravio BF BC2 , oni ce sigurno tada imati jos vecu motivaciju napraviti ponovno sjajan posao ,od kojeg ce oni zasluzeno imati najvise profita. Over and out WTF.......
Mi igramo BF:BC2 a ne CoD-MW2, promašio si temu i određena imena kompanija i igara.
Pa s obzirom da je danas trend ,kao sto ste i sami mogli vidjeti na bug stranicama ,oni obicno prenose te vijesti , da se programere koji naprave dobru stvar otpusta po kratkom postupku ,bolje receno izbacuje ih se iz tvrtki u kojima su radili i odradili super posao kako im se nebi davao dio kolaca od zarade za koji su zasluzni(doista kapitalisticki-lesinarski), stoga moja dilema ima smisla. Jer novac nazalost neide ljudima koji stvaraju vec nekom ekonomistu(vjerojatno 90% racunalnih firmi vode ekonomisti a ne ljudi od struke-informaticari). Tako da jos razmisljam dali da kupim igru ili da cekam nastavak koji ce vjerojatno biti jos bollji jer ce ga napraviti izbaceni iz EA ili koji je vec studio napravio BF BC2 , oni ce sigurno tada imati jos vecu motivaciju napraviti ponovno sjajan posao ,od kojeg ce oni zasluzeno imati najvise profita. Over and out WTF.......
A što trkeljaš,kompliciraš i bezveze se/nas umaraš
Tema o CODu je 'niz hodnik' :)

Tema o CODu je 'niz hodnik' :)
Pa desno
Došao sam do dijela kada sam snajperist i pucam neke stražare i onda dođem do dijela kada 2 stražara stoje zajedno i pričaju. Trebam čekat grom pa ih upucat ali uvijek mi jedan pobjegne. Kako da pređem taj dio?
tesko da budes tu nasao nekog tko jos igra sp :)
tesko da budes tu nasao nekog tko jos igra sp :)
Da znam ali možda se netko nađe ;)
1.Moras cekati trenutak kada ti se poravnaju pa ih tada eliminirati jednim metkom ,cekajuci grom , obojicu naravno.
2. A sto se tice ovoga da sam promasio temu jer se to dogada samo programerima COD MW tko kaze da se to isto nece dogoditi i ovima , vi to znate sigurno pa kazete ili?
Al nema veze stvarno nisam htjeo pametovat niti zapocinjati nekakve prepirke , da sam to htjeo otvorio bih posebnu temu i odmah rekao da je to cilj.
Ja sam presao SP. Sad nisam siguran koja su dvojica jer je vise puta bilo tako, ali mislim da stanu u liniju tako da ih mozes jednim metkom obojicu skinuti. Nadam se da sam pomogao.
Edit: vombat, prestigao si me za par sekundi :D
Što znači u setingsu (pod mouse) yaw factor i pitch factor??
Yaw ti je skretanje lijevo i desno, a picth naprijed i nazad sa misem.(a ti samo namjestis osjetljivost kako ti odgovara)
jest punkbuster je zezo, tnx za hint
miki moj naletio sam na neki pistols&knifes only server, ali s auto adminom (warning 1 i onda ban ko ne postuje pravila- ful kultura) i to je cisto ludilo, bodovi idu ko mutavi, ja nikad ne igram medica, danas sam ga digao sa skoro niceg do m60.. samo heal revive i milijon killova pistoljem i pokoji nozem..
nego zar nije takav server zabranjen? zar ne krsi to pravila?
ali zbilja je ludilo, pre pre navucen sam na to.. :)
miki moj naletio sam na neki pistols&knifes only server, ali s auto adminom (warning 1 i onda ban ko ne postuje pravila- ful kultura) i to je cisto ludilo, bodovi idu ko mutavi, ja nikad ne igram medica, danas sam ga digao sa skoro niceg do m60.. samo heal revive i milijon killova pistoljem i pokoji nozem..
Ne znam jel zabranjeno,ali mogo bi mi reci kako se zove taj server. Ja obozavam glumit kauboja s pistoljem. LOl.
Naiso sam na par takvih servera,ali istina vise ih nema. Moguce da je protiv pravila. Pogotovo zbog bodova.
uglavnom evo s tog servera.. nisam se sjetio zadnju partiju slikat tad sam imao preko 5500 bodova a bio sam 4-5 na ljestvici sveukupno.. prvi je imao preko 8k.. :D
[URL=http://img706.imageshack.us/i/jg098.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/5463/jg098.th.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
i ovu sam isto sretnu odigrao danas.. inace dosta rikavam i dosta ubijam (cod4 skola) ..
[URL=http://img715.imageshack.us/i/jg096.jpg/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/4865/jg096.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
EDIT cek 2 minute sad da udjem i vidim kako se zove..
Ne znam jel zabranjeno,ali mogo bi mi reci kako se zove taj server. Ja obozavam glumit kauboja s pistoljem. LOl.
Naiso sam na par takvih servera,ali istina vise ih nema. Moguce da je protiv pravila. Pogotovo zbog bodova.
ovako
knife and pistols only (Admined) nOObStop.com
meni je isto ludilo ko clint eastwood se osjecam.. ali ne clint kauboj vec clint dirty harry! :D
Jako me nervira situacija kada dodjem da defusam mcom ali nemogu jer non stop uzimam kitove igrača koji su poginuli oko njega :(
Jako me nervira situacija kada dodjem da defusam mcom ali nemogu jer non stop uzimam kitove igrača koji su poginuli oko njega :(
Možda bi mogli staviti neku drugu tipku za defuse jer to prilično iritira, pogotov ako pokupiš nečiji kit sa dva metka ostala u okviru.
Mislim da ima finta da stisneš tipku koju koristiš za deaktiviranje prije nego dođeš do M-COMa, npr. 5 metara prije, pa ti se to ne događa.
ljudovi zanima me jel ima itko da je iskoristio vip code,ja ga nisam dobio al namjeravao kupit,na njihovoj sluzbenoj stranici pise da to mogu obavit iz in game storea...
neznam dali su to mislili za verziju za xbox360 i ps3 jer ja tu opciju nemam,imam samo redeem code,a koda naravno nemam,pa ako ko zna kako da kupim nek mi malo pojasni i dal se isplati dat 15 dolara za to....
Ispravite me ako griješim...

Da se pohvalim, mislim da mi je do sada ovo najveci score!
damn. ovo je najveći score koji sam dosada vidio. čestitam :D
kolko si lvl nabio s time, 1 ili više?
ma lako za award score, koliko ste najvise u rundi napravili "stvarnog" scorea?
Baš ste PRO...sad kad dođete na server iz strahopoštovanja ću dat svakome po jedan dog tag...
Baš ste PRO...sad kad dođete na server iz strahopoštovanja ću dat svakome po jedan dog tag...
sami ce se podat od tih silnih emocija i scorova.... i moji tagovi takodjer, iako me nece biti na serveru