Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.269.951
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
goodye kaže...

PAPUCARI!!!

Uzmu recon i nabiju se pozad i nece da migaju

zato ja se fino njima stanem ispred misana i prcam ih u mozak dok me ne ubiju,onda ih tu mogu "tuzit" adminu za tk jer je namjeran a i izgube  bodove,a sto se tice k/d ratio-a,lako to stignem kasnije Namigiva

edit:pridruzite mi se na bug serveru

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 17:10 (lollik91).
17 godina
null kaže...

HC- nedostaci- beskorisni defibilator- nema oznake iznad covjeka, em neznas gdje je umro, em ako nadjes nekog, neznas dal je tvoj ili protivnik

-||-            repair tool- neam one oznake kolko je ostecen tenk, tako da mozes po "suhom" brusit po njemu,  ili ako popravljas neznas do kolko si popravio, kad si do kraja popravio itd.GLUPOST

-||-            motion senzor- nema karte, isto jel si bacio ili ne, ali mozda nekog ima u krugu, pa dobiješ bodove

glupost kod mortara - nema trake

za ovo nsiam siguran- dal vidis kolko tvoj ima hp-a( ona traka).

to me uzasno zivcira, i zato ne volim HC.

HC je Hard Core i znaci da mora biti tesko,

- defibilator, znas koji si u igri, kad dodes do "mrtvaca" vidis kakva mu je odora, uostalom, ne mozes ozivjeti neprijatelja, tako, da slobodno pucaj s ozivljavanjem koliko te volja.

- repair tool, oznaa ti ne treba, kad popravljas i dok ti se ne promjeni zvuk one zujalice vrti i dalje, kad se zavrsi promjeni zvuk malo, kao da zuji u prazno.

- motion senzor, kad neprijatelj uleti u polje motion senzora pocme ti onaj zvuk pistati, tako da znas da je blizu, malo se potrudi pogledati di je.

- mortar, uopce ne kuzim zasto ce ti ona traka, svakako moras dsrzati dok ne zavrsi.

- mislim da se vidi hp.

Bas zato volim HC, i sto 1 metak iz snajper ubija. Tako kad promasim glavu da se ne mislim.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

Karte ima na tipki M i u HC i uredno prikazuje motion senzor detekcije.

Kakva traka na mortaru? Ne znam za nikakvu traku?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 17:42 (naxeem).
16 godina
naxeem kaže...

ona trakica na kad ides gadjat,sta ti se nalazi na sredini ekrana,pa moras cekat dok se ne na puni

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ukoliko se ti braniš nemaš ti šta tražit u bazi napadača

Haha, ti ćeš mi to odrediti, zar ne?

Ja samo tebe čekam da mi objasniš kako ja moram igrati.

Ja ne kažem da je meni to neki gušt, ali ako je to dopušteno od strane developera, nema tog čovjeka koji će meni to zabraniti.

Nobody expects the Spanish Inquisition!
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
naxeem kaže...

ona trakica na kad ides gadjat,sta ti se nalazi na sredini ekrana,pa moras cekat dok se ne na puni

Aha. Pa nije nužna - čuje se bip kad uhvatiš lock. Držanje uvijek traje par sekundi; ja ni ne gledam traku, pa je valjda nisam ni primijetio.

17 godina
neaktivan
null kaže...

mene je jucer razocarao bug, na Laguni Alti, DOSLOVNI baserape na nas spawn, nisi se mogao pomaknuti, rakete, bombe, metci, likovi su bezveze pucali po spawnu , ono nekog ce ubit, tako je jadno bilo, u takvim slucajevima, molim admine da ODMAH restartaju mapu ili promijene po rotaciji, jer ljudi jednostavno izgube uzitak za igrom, jednostavno im se zgadi igrat, a i meni.

Stari, baserape ne planiram sankcionirat. Ukoliko se tim dovede u situaciju da ga se baserapea to se i radi.

Te baze s razlogom nisu zasivljene, a razlog je taj da se može napadat taj dio, da nije trebalo biti rejpanja zasivili bi taj dio kao što to čine u Rush modu.

Također restart mape ili prebacivanje ne dolazi u obzir.

Šta bi trebali? Kada uzmemo sve zastave čekati da vi uzmete nešto nazad? Po mogućnosti posuti vam put laticama?

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 19:02 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

U Rushu je s razlogom baserape onemogućen: jer Rush ima stil proboja i obrambeni igrači se uvijek brane - osim ako nisu iznimno jaki, pa pritisnu napadače uz spawn.

Conquest se tako i zove iz razloga što se podrazumijeva osvajanje svega, a pritisak na osnovnu bazu dio je igre i tim se mora znati od toga obraniti organizacijom.

Inače, u pravilima Electronic Artsa stoji jasno da server može biti prisilno ugašen ako izmišlja svoja pravila - dakle, kada ti netko zabrani igranje Carl Gustavom npr. fino prijava Electronic Artsu i server ide pa-pa (eventualno dobije opomenu ranije).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

svaki put kada sam rekao da je base rape loš i da igrače treba banat koji to rade mislio sam na rush mod.Ostale ni neigram pa ni neznam kako je

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zašto, protivnički tim si je sam kriv ako dopusti base rape jer su negdje zajebali i dopustili svome protivniku da ih dominira....da ja štedim bazu tima u kojemu su više od 3 snipa i po 10 medica, moš' mislit -.-

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Nekažem ukoliko je dominacija jednog tima pa u modu rush tim koji se brani bude toliko dominantan da ih sitsnu.Nekažem to nego ukoliko je rush ,borba izjednačena a pojedinci  se nekako prišuljaju okolo naokolo i ubijaju na spawnu.

Ajd prvo pročitaj sve postove prije nego pametuješ!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
null kaže...

mene je jucer razocarao bug, na Laguni Alti, DOSLOVNI baserape na nas spawn, nisi se mogao pomaknuti, rakete, bombe, metci, likovi su bezveze pucali po spawnu , ono nekog ce ubit, tako je jadno bilo, u takvim slucajevima, molim admine da ODMAH restartaju mapu ili promijene po rotaciji, jer ljudi jednostavno izgube uzitak za igrom, jednostavno im se zgadi igrat, a i meni.

Stari, baserape ne planiram sankcionirat. Ukoliko se tim dovede u situaciju da ga se baserapea to se i radi.

Te baze s razlogom nisu zasivljene, a razlog je taj da se može napadat taj dio, da nije trebalo biti rejpanja zasivili bi taj dio kao što to čine u Rush modu.

Također restart mape ili prebacivanje ne dolazi u obzir.

Šta bi trebali? Kada uzmemo sve zastave čekati da vi uzmete nešto nazad? Po mogućnosti posuti vam put laticama?

mah...svaka rasprava o baserape-u može ići u beskonačnost....uvijek ima ljudi koji će to voljeti i onih kojima će to smetati, ali takva je igra ili pukovnik ili pokojnik. Apsolutno se slažem sa Danny-em, da je DICE htio zaštiti baze bile bi sive, iako mi nedostaju mape gdje se može napraviti full cap :)

Iako sam u početku imao totalnu averziju prema BUG serveru iz poznatih razloga razvlačenih po ovoj temi, mogu reći da sada taj server nudi super zabavu.

Kada smo vidjeli da smo na hrpi BUGovci i mi (=XII=) prejaki, počeli smo se prebacivati na kontra stranu i bilo je super. Od BF2 =XII= radi istu stvar na svim serverima ako smo prejaki na jednoj strani uredno se prebacujemo protiv jače strane da malo zakuhamo atmosferu, nadam se da smo uspjeli pružiti Dannyu, Piratu, Butcheru i ostaloj ekipi poštenu i "mučnu" partiju.

Nadalje pojava "kempanja" na public serveru je sve prisutna i tu nema pomoći i uvijek obje strane imaju "problema" s tim načinom igre, ali svatko je kupio igru da je igra na svoj način iako i mene osobno muče likovi koji iz žbunja gledaju kako redovno ginem u pokušaju paljenja m-coma...i tu nema pomoći..kickati nekoga zato što igra na taj način bilo bi bez veze iako 3-4 kvalitetna recona mogu jako pomoći u napadu na m-com ili njegovoj obrani nakon "paljenja", baciti mortar u pravo vrijeme je od neporocjenjive važnosti, no opet nitko nije savršen ;)

Eto danas nema igre za mene šljakam noćnu, pa imam vremena pisati, ali Pirat...znaš ti šta ja mislim ;)

16 godina
neaktivan

Maloprije je skoro pa bio baserape na Arica Harbour, ali sam se prebacio na drugu (Rusku) stranu i sve ih potisnuo nazad, tako da do BR-a nije došloCool

(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...

Maloprije je skoro pa bio baserape na Arica Harbour, ali sam se prebacio na drugu (Rusku) stranu i sve ih potisnuo nazad, tako da do BR-a nije došloCool

sad je šef postao herro ^^

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
16 godina
moderator
RipperCro kaže...

Eto danas nema igre za mene šljakam noćnu, pa imam vremena pisati, ali Pirat...znaš ti šta ja mislim ;)

Hehe znam,znam.....Namigiva

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan

ako netko igra na HC-u pa da malo pomognem

vidim da ste pisali da nevidite sa repair tool-om kako ide popravljanje, e pa može se vidjet

kad je vas suigrač u vozilu kod njegovog imena je crta i vidite dal treba i kolko popravka treba

kad je vozilo prazno onda se ne vidi, al više manje je uvijek vozač unutra dok se popravlja pa nema frke

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
neaktivan

Žaljenje na spawnrape u rushu je besmisleno. Po takvome ni tim koji napada ne bi smio doći obrani iza leđa, a kolko sam ja primjetio u svom kratkom igračkom stažu BC2, to je na bugovom serveru osnovna taktika napadača kad se igra rush. Ja sam nebrojno puta poginuo u obrani odmah nakon spawna upravo zato jer se napadački tim prišuljao iza nas. Zato se i često zadržavam u pozadini pazeći da nam se to ne dogodi. Također sam u nevjerici da ljudi to ne shvaćaju jer sam obično u timu u kojem se 14 od 16 ljudi nabije na jedan prolaz dok nam dva sqada dolaze iza leđa, i naravno mcomovi budu uništeni nakon 2 minute.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 23:00 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lijepih li rundi sada na serveru. Uzeo dogtagova ko nikada dosad. Najbitnije da sam uzeo i Hr_The_Butcher-ov! :D

Ali što on siluje M60...
15 godina
neaktivan

šta ima ekipe sad

dolazim u napast da upalim komp i dođem na bojište

trenutno sam na lapu

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 0:17 (maxsisac_cro).
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Lijepih li rundi sada na serveru. Uzeo dogtagova ko nikada dosad. Najbitnije da sam uzeo i Hr_The_Butcher-ov! :D

Ali što on siluje M60...

Pozer

So fucking What.
16 godina
RipperCro kaže...

Budeš ga sutra guzio :)

Jučer je bilo odlično igrati kad ste se izmješali, malo smo bili pre jaki skupa. Ni ja danas nisam stigao igrat ali se nadam da ste sutra svi "gore" i da uživamo u rokanju.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Na server piceki, znam da vas ima željnih mog dogtaga...

15 godina

Sutra mi napokon dolazi bc2...ahhh

Samo jedno pitanje, dali je u bc2 bitno tko ima više fps-a kao u COD-u ili je dovoljan lock na 60??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dovoljno ti je 60.
Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
15 godina

sta se dijeli na serveru? kobasi, gulaš, grah? vec je puni server, uvijek je u ovo vrijeme prazan :) trebalo mi 2 min da se spoji.

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Katastrofa runde na bug serveru. Dođem u momćad koja opet igra neku svoju igru. Ja i moj squad jedini dižemo zastave. Osvojimo b, i krenemo na d i tamo se borimo. A moj tim stoji na pola puta b i d, a što je najgore oni nama uzimaju b. Ali da bi se neko vratio i to obranio ma kakvi, svi i dalje stoje negdje na sred mape, a zastavice ko šiša. Naravno na kraju nas sve stisli na a. Mapa je bila panama canal. Puj, puj i onda se neko žali na baserape, a sami si krivi za to.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Katastrofa runde na bug serveru. Dođem u momćad koja opet igra neku svoju igru. Ja i moj squad jedini dižemo zastave. Osvojimo b, i krenemo na d i tamo se borimo. A moj tim stoji na pola puta b i d, a što je najgore oni nama uzimaju b. Ali da bi se neko vratio i to obranio ma kakvi, svi i dalje stoje negdje na sred mape, a zastavice ko šiša. Naravno na kraju nas sve stisli na a. Mapa je bila panama canal. Puj, puj i onda se neko žali na baserape, a sami si krivi za to.

ti bar mozes igrati makar bile lose partije

17 godina

Ma Baserape je zakon, (npr.)nas tim owna njih i sad cu ja njih cekat da uzmu zastavu i napucavati se lagano s njima da im uzmem tickete, da bas, napast cu ih direktno da nemogu zucnit i dovrsit sto prije rudnu.
Zato Conquest i sluzi, ove zastavice igraju malo uloga, a glavna je osvojiti ih sve i neprijatelje stjerati u kut.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
markoal kaže...

Ma Baserape je zakon, (npr.)nas tim owna njih i sad cu ja njih cekat da uzmu zastavu i napucavati se lagano s njima da im uzmem tickete, da bas, napast cu ih direktno da nemogu zucnit i dovrsit sto prije rudnu.
Zato Conquest i sluzi, ove zastavice igraju malo uloga, a glavna je osvojiti ih sve i neprijatelje stjerati u kut.

Bila je priča o baserapeu na rushu...LOLViče

16 godina
odjavljen

jucer sam imao nekakvih debilnih problema..... ranije mi je sve super islo ali predvecer katastrofa.. steka a nozem nisam mogao ni krumpir ogulit... ne znam zasto je to tako. malo je super malo nije. do temperatura nije 

(a i klima mi pici u sobi)

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice