Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.598
|
čitano: 345.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
Battlefield 6

Ja sam na COD i nervira me što se u multiplayeru respawnaju neprijatelji po cijeloj mapi, naviako sam old school lijevo neprijatelji desno moji, je li BT kao COD ili u tom smislu?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 6
BeLLicus kaže...
Bombilakus kaže...

Na steamu javlja da igra nije još izašla :)

Kako da ne samo je 800 tisuca ljudi u igri na steamu

Tako je 800 tisuca od 1.6 miljuna koji je kupilo igru na steamu. Otiđi na reddit pa procitaj. 
Je EA app je žešce govno al pogledaj koliko ljudi na steamu ne može uci radi licence, preloada i QR buga na kraju cekanja u que. 
To sto nekima radi ne znaci da svima radi.

12 godina
Battlefield 6

*Za sve kojima izbacuje Manage files*

Odaberete community -> browse servers -> izaberete server -> dolje desno X stisnete i ulazi u igru.

1 0 hvala 4
14 godina
Gago4 kaže...

Odaberete community -> browse servers -> izaberete server -> dolje desno X stisnete i ulazi u igru.

Radi

13 godina

To doktore!

14 godina
Battlefield 6

K radi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Zaboravi ovakva zaobilazna rijšenja. Igrati Spanish, Sniper only servere na uptinom pingu. Neću krpati ako odmah ne odigram. Ali stvarno sramota da ne može bez problema.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Očekivano imaju problem nije me iznenadilo. Svima koga znam ista stvar.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Jbga probao sam preko tog workaround sto sam vidio na Redditu, ali pri kraju loadanja mape samo mi zagasi igru bez ikakve greške.

Odustajem za danas idem odspavat još sat vremena prije noćne smjene pa sutra opet probat kad se naspavam 

Xiaomi Mi Note 10 Pro + POCO F2 Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Sorry sto je slikano mobom al nemam printscreen na ovoj mini tipkovnici! Hvala za rijesenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 6

jel prošla navala? ili da čekam ponedjeljak kad svi odu na posao

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Nemoš ni igrat, jbni EA i sve. Pokreneš igru i izbaci ti da moraš kupit multiplayer itd itd. i kad stisneš na "install" i ostala s**nja ne napraviš ništa osim da izgubiš vrijeme da dođeš na isto . 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
2 godine
lange kaže...
Gago4 kaže...

Radi

Meni neće 

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
13 godina

Odes po uputama na server browser i dok si iznad servera na kojem želiš igrati stisnes X na tipkovnici

14 godina
Battlefield 6

Također kod mene ista stvar. Kupio preko VPN-a Filipini, sve uredno piše da je igra instalirana, Phantom edition, ali kad se pokrene igra, vraća te na manage files i kao da nisi ni kupio igru. Bio sam 100% uvjeren da je to zbog kupnje preko VPN-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Da stvar bude još gora - ljudi koji su uzeli EA Play Pro (subscription) radi sve najnormalnije.

Tek toliko, a smijali smo se kad smo govorili

REMEMBER, NOOO PREORDERS!!!!

hahha

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Ma nema veze gdje je igra kupljena ,ne radi.Ja uredno kupio preko EA store ista stvar. Ne znam koliko je ljudi zahvaćeno s tim problemom ali očito je to masovan fail. Ili je tolika navala na igru ili su nešto gadno promašili kod launcha.

Proradiće nadam se da nećemo dugo čekati ali mogli su bar napisati da ima problema i kad možemo očekivati neko rješenje.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxis kaže...

Ma nema veze gdje je igra kupljena ,ne radi.Ja uredno kupio preko EA store ista stvar. Ne znam koliko je ljudi zahvaćeno s tim problemom ali očito je to masovan fail. Ili je tolika navala na igru ili su nešto gadno promašili kod launcha.

Proradiće nadam se da nećemo dugo čekati ali mogli su bar napisati da ima problema i kad možemo očekivati neko rješenje.

Ne čitaš što kažem. Ja sam preorderao preko EA Storea i ne radi mi.

Ekipa koja je platila subscription (15€) za EA Play Pro - igraju.

Za ovo boldano stavio sam odmah

Battlefield 6 (PC igre) @ Bug.hr Forum

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
12 godina
Meni i dalje javlja da igra nije izašla.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma nisam mislio na tebe nego ovi što kupovali preko Filipina itd. Za ovo thanx što si stavio .

sake08
17 godina
Battlefield 6

Na Steamu radi odlično, ulazim u igru svaki put iz prve.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2025 22:17 (pamark).

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Evo ja uredno igram sa ovim "trickom" što je kolega stavio. Igra je optimizirana do bola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Evo ga, nešto su skužili

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

unutar igre imate da hostate server pa tko ima optiku nek proba

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

Nije to EA da nesta ne zajebe 

Salu na stranu, odigrao cuku i pol na ovim community serverima i svidja mi se sto vidim... jedino malo zivcira sto mi ne sejva loadaout koji sam slozio nego nonstop ga resetira. Sa 7800x3d i 1660ti, sve low i 1440x1080 i FSR na quality imam 120-150 fpsa, kvaliteta slike je cak i dobra s obzirom da je niska rezolucija i upaljen FSR, ceka se 5070 Super...... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
hahhaajaads kaže...

Salu na stranu, odigrao cuku i pol na ovim community serverima i svidja mi se sto vidim... jedino malo zivcira sto mi ne sejva loadaout koji sam slozio nego nonstop ga resetira. Sa 7800x3d i 1660ti, sve low i 1440x1080 i FSR na quality imam 120-150 fpsa, kvaliteta slike je cak i dobra s obzirom da je niska rezolucija i upaljen FSR, ceka se 5070 Super...... 

Samo ti cekaj. Niti se zna hoce li biti uopce i izbacena, a jos manje po kojoj cijeni. Ako nista, doci ce prije ili kasnije 6xxx serija 

13 godina
hahhaajaads kaže...

7800x3d i 5070ti na 3440x1440 uw sa auto (vecina utlra postavkama i dlss quality) 150-200fps. Ja happy :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2025 20:33 (Bombilakus).
16 godina
Battlefield 6

Ja slobodno mogu grijanje isključiti. Dok sam čekao da mi skine SP, MP i highres texture, nisam stavio FPS lock. A podešeno bilo na max settings. Grafa preko 90% i CPU preko 30%, iz zida preko 500W... Nadam se da se ništa nije rastopilo u kućištu u tih pola sata skidanja.

Limitirao na 75 frameova i uživam u kampanji na max.

Semper Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Jel jos netko ima problem da samo doe splash screen i nakon minutu nestne i igra se ne pokrene. Inace igrao sam danas vec i radilo je normalno i sad ima taj problem.  Na PC u radi normalno samo laptop nece. Pokusao sam dosta toga kao admin startati te brisati onaj ea launcher pa instalirati. Windows 11 Msi katana 17" laptop sa rtx 4060. Inace sve ostalo radi normalno 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Koliko je vama igra velika na disku? Meni piše samo 32 GB.

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice