Periferija kompletirana
Sve je to dobro osim zvuka, šteta što Logi nema neki dobro-zvučeći headset.
Nije bitna funkcionalnost ni kvaliteta, bitno da je skupo i gay looking....
Periferija kompletirana
di je g930, ili sad cekas novu seriju pa ces onda upgradeat :D
Dajsovci sad polaku kuže nešto na što sam im ukazivao još prije CTE-a. Tvrdio sam da provideri vrte (pre)više instanci servera na jednom stroju (serveru) i da se zato događaju sranja, da su serveri preslabi za to.
Sad Dice testira 4 instance 64p servera na jednom hardveru s 30, 45, 60 Hz tickrate i znate koji im je zaključak za sada - preporučiti će server provajderima da na istom serveru ne vrte više od dvije instance servera.
Dajsovci sad polaku kuže nešto na što sam im ukazivao još prije CTE-a. Tvrdio sam da provideri vrte (pre)više instanci servera na jednom stroju (serveru) i da se zato događaju sranja, da su serveri preslabi za to.
Sad Dice testira 4 instance 64p servera na jednom hardveru s 30, 45, 60 Hz tickrate i znate koji im je zaključak za sada - preporučiti će server provajderima da na istom serveru ne vrte više od dvije instance servera.
Šta nisi ti krivio Kineske servere? Trebao si im i na to ukazati. :D
E da i koji vrag je sad RaspBerry dlc?
Ma nešt mi je danas Origin skidao za BF 2 puta po 3,5 GB ili nešt, nisam puno zagledao (zbog posla) al mislim da je pisalo RaspBerry dlc.
Periferija kompletirana
Neslušaj ga dujo on je samo ljut što nisi unboxing napravio
Ne slušaj ga Dujo on je samo ljut što nisi unboxing napravio
There, I fixed that for you.
Ne sluša on mene, sluša on očajni Logitech zvuk.
CTE 1 GB update!
Šta nisi ti krivio Kineske servere? Trebao si im i na to ukazati. :D
Uh, mislim da je u pitanju Robbery...
http://battlelog.battlefield.com/bfh/news/view/introducing-battlefield-hardline-robbery/
Koji q sam pustio da se to skida, pa to Hovno ni ne igram...
http://battlelog.battlefield.com/bfh/news/view/introducing-battlefield-hardline-robbery/
Imaš premium? ja sam je cak mislio deinstalirati....steta para koje sam potrosio na nju!
Imaš premium? ja sam je cak mislio deinstalirati....steta para koje sam potrosio na nju!
Naravno da imam Premium. Dali mi ga developeri. Da sam trebao išta platiti naravno da ne bih imao to Hmeće.
Chris o testiranju high tickrate servera u Retail BF4:
Reddit link:
https://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/3l6tid/pc_bf4_retail_high_tickrate_testing_plan/
Evo i linka na server browser:
A jel ti trebaju 3D kablovi za njega?
nije ti to za gaming nego za p0rn bajo moj
di je g930, ili sad cekas novu seriju pa ces onda upgradeat :D
Not gay lookin!!!!
nije ti to za gaming nego za p0rn bajo moj
yebeš p0rn bolje nečural bajo moj.
Evo mojih golubova, pa di ste dečaci?
Gaaay!
Jel ti seedaš il se zajebavaš?
Jel ti seedaš il se zajebavaš?
Naravno da seedam, sam ova dva filma koja su mi skinuo prije 4 dana, pokazuje mi da nisu skinuta. To je izgleda kod njih neka greška?
Dobio posao...
Dobio posao...
Čestitam.
Gdje, kada ideš, koliko (bar otprilike, u prosječnim HR plaćama)?
Nije me bilo neko vrijeme na bf-u pa me zanima dali imate koji hrvatski server trenutno?
Nije me bilo neko vrijeme na bf-u pa me zanima dali imate koji hrvatski server trenutno?
koji si ti sad
Leet to Hmece radi tri puta bolje nego BF4 sto se infatry borbe tice. Cak je taj DLC ala BF 3....
Leet to Hmece radi tri puta bolje nego BF4 sto se infatry borbe tice. Cak je taj DLC ala BF 3....
Ali ti svejedno preferiraš rejpić sa chopperom, je'l...
Ali ti svejedno preferiraš rejpić sa chopperom, je'l...
Taj chopper je isto daleko bolji nego u BF3 i BF 4...
Dobio posao...
Čestitam.
Gdje, kada ideš, koliko (bar otprilike, u prosječnim HR plaćama)?
Hvala...
Dublin! Odlazim koji dan kad mi istekne otkazni rok. Maksimalno mjesec dana. Plaća nije nešto ekstra, ali za početak neloše (oko 3.500 će biti).