Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
RePlaY kaže...
Volume kaže...

To je ovaj panj

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/luckySkillFaker/

Samo sa snajperom igra, veći kemper od tebe

Nije mi do kolina 

Samo je ovaj možda al možda mrvicu bolji od mene: 

Mislin sad sastavi još jednu malu montažu pa fanovi moji veselite se.

Mislin da san malo svršia u gaće od uzbuđenja.  

Kad će više taj kompjuter
14 godina
protjeran
osvit kaže...

Koja vam je najbolja igra iz serijala Battlefield?

Evo baš igram Bad Company 2, i odlična je, pa me znaima od ovih ostalih neki redoslijed, po vama najbolje igre ,hvala.

Ne valja ni jedan, svi su sranje da neznaš koji je gori. Eto, ako sam ti pomogao stisni Hvala. Hvala

battlelog - Volume_CRO
13 godina
osvit kaže...

Evo baš igram Bad Company 2, i odlična je, pa me znaima od ovih ostalih neki redoslijed, po vama najbolje igre ,hvala.

Bad Company 2 + Vietnam je nešto najbolje što je Dice napravio.

Uvrstio bi i 1943 ali im nikada neću oprostiti što ga na kraju ipak nisu releasali za PC nego je ostao samo za konzole...

14 godina
protjeran
Cromaki kaže...

Bad Company 2 + Vietnam je nešto najbolje što je Dice napravio.

Kako da ne... Čak je i COD sto puta bolji od tog smeća, ne vridi pišljiva boba

battlelog - Volume_CRO
11 godina
protjeran
Volume kaže...
osvit kaže...

Ne valja ni jedan, svi su sranje da neznaš koji je gori. Eto, ako sam ti pomogao stisni Hvala. Hvala

Samo dirt rally.... jel tako tomislave blaž i dario?

13 godina
Volume kaže...

Kako da ne... Čak je i COD sto puta bolji od tog smeća, ne vridi pišljiva boba.

E sine moj, di si ti bio 2009...

14 godina
protjeran
Cromaki kaže...
Volume kaže...

Kako da ne... Čak je i COD sto puta bolji od tog smeća, ne vridi pišljiva boba.

E sine moj, di si ti bio 2009...

Ahahahah nemoj me jebat

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Ne vidim u čemu je problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cromaki kaže...

Ne vidim u čemu je problem ?

Nema problema druže, samo mi je smišno kad me dica nazivaju sine moj

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

A jbga, tako pišem frendovima pa često uleti i po forumima...

Nego, primjećujete li i vi lagg na nekim serverima ?

Zna mi se desiti da uletim na neki random server i nemoguće je igrati a pogotovo voziti... Svima bude ping < 90 ali vidim i ostale da pišu u chatu da je server lagga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Znači namistia san sve lipo i raptr neće da snima..... Jedino može bit do ovog sranja...... 

EDIT: A AB mi snima ogromne veličine fajlova...... 3 min 7,5 gb bože sačuvaj.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 19:56 (Du_Jo_Cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Du_Jo_Cro kaže...

Znači namistia san sve lipo i raptr neće da snima..... Jedino može bit do ovog sranja...... 

EDIT: A AB mi snima ogromne veličine fajlova...... 3 min 7,5 gb bože sačuvaj.....

Ma to ti se lako riješi, evo imaš ode na slici objašnjeno

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

Čak je i Špelac prešao na Nvidia-u, ne znam di ti je bila pamet kupovat Fury...

A meni je inače na Radeonu uvijek dobro radio Mirillis Action.

Ima trial, pa vidi je'l ti OK:

https://mirillis.com/en/products/action.html

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...

ako nemaš kinte za neka 3rd party rješenja koristi handbrake.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Ma to ti se lako riješi, evo imaš ode na slici objašnjeno

Voljum kad slusa Josipa sta ce kupit.. Fino mu je Spelac odmah rekao da je sjebo cjeli komp sa AMD.... Jos ce ga nagovorit da kupi PES

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

Voljum kad slusa Josipa sta ce kupit.. Fino mu je Spelac odmah rekao da je sjebo cjeli komp sa AMD.... Jos ce ga nagovorit da kupi PES

A moga je biti pr0... Šteta

battlelog - Volume_CRO
14 godina

Ako netko ima BF4 i i7 2600k/3770k, jel bi mi mogao odbenchat BF4 na mapi Hainan Resort s 64 igrača, ultra bez AA na nekoj niskoj rezoluciji (1280x720 recimo) da se istaknu CPU performanse? Najviše me zanima minimum framerate, meni padne na oko 65 zbog procesora. Imam priliku preć na i7 2600k pa me zanima jel se isplati davat pare.

11 godina
protjeran
Battlefield 4

To su ti ljubomorni pederi jer iman bolju grafu od njih..... A ko bolje igra da ne pričan.....  Jel tako jopis?... Šukurac bajo samo Fifa i Dirt Rally....

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
buljo781 kaže...

Ako netko ima BF4 i i7 2600k/3770k, jel bi mi mogao odbenchat BF4 na mapi Hainan Resort s 64 igrača, ultra bez AA na nekoj niskoj rezoluciji (1280x720 recimo) da se istaknu CPU performanse? Najviše me zanima minimum framerate, meni padne na oko 65 zbog procesora. Imam priliku preć na i7 2600k pa me zanima jel se isplati davat pare.

Nećeš ništa dobit prelaskom na i7, HT tu ne igra nikakvu ulogu. Neke mape su jednostavno loše optimizirane i nema veze s procesorom. Mene npr. Caspian jebe i to samo oko C zastave di mi fps s 150 pada na 60-70, na ostalim dijelovima mape sve radi odlično. 

Sandy/ivy su i dalje beštije od procesora i prelaskom na nešto novije nećeš ništa dobiti

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

....di mi fps s 150 pada na 60-70...

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...

To su ti ljubomorni pederi jer iman bolju grafu od njih..... A ko bolje igra da ne pričan.....  Jel tako jopis?... Šukurac bajo samo Fifa i Dirt Rally....

S AMD ni u WC!

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Volume kaže...

Nećeš ništa dobit prelaskom na i7, HT tu ne igra nikakvu ulogu. Neke mape su jednostavno loše optimizirane i nema veze s procesorom. Mene npr. Caspian jebe i to samo oko C zastave di mi fps s 150 pada na 60-70, na ostalim dijelovima mape sve radi odlično. 

Sandy/ivy su i dalje beštije od procesora i prelaskom na nešto novije nećeš ništa dobiti

Hvala ti! Nego, kak na 60-70 oko C? Toliko nisko čak ni meni ne pada oko C. Najniže što sam sad vidio je 75fps i 89% GPU usage.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 11:05 (buljo781).
14 godina
protjeran
buljo781 kaže...

Hvala ti!

Ma ništa. Ako oćeš možeš staviti sliku neke dobre rodice, šta da ti kažem.... 

battlelog - Volume_CRO
14 godina

Ako voliš bakice, možemo se dogovorit.

14 godina
protjeran
buljo781 kaže...

Kako misliš bakice, pa ko to ima babe za rodice? Ako je baš stvarno tako i ako se dobro drže može 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Battlefield 4

Šta mislite  o igračima koji imaju Accuracy preko 20% ? Da li se radi o odličnim igračima ili koriste pomagala (no re-coil...)

Npr: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/El_Mar1a/weapons/243906443/pc/

Sa Aek-om ima accuracy 20.4.

Malo mi je nelogično da ima bolji Accuracy sa Aek-om nego sa M416 i AKU-12 koje su mirnije puške.

Po ovome http://bf4db.com/players/163330 nema ništa sumnjivo, pa po tome ispada da se radi o odličnom igraču.

Lik igra Conquest Large.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...
buljo781 kaže...

Kako misliš bakice, pa ko to ima babe za rodice? Ako je baš stvarno tako i ako se dobro drže može 

Zbog drugih rodica bi u zatvor išo

17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
osvit kaže...

Pa sto igras jel te goni neko??? ):

14 godina
protjeran
mirkossam kaže...

Pa sto igras jel te goni neko??? ):

Igram zato šta sam uvik želio biti velik i snažan vojnik, ne radi sebe već jedne starije gospođe iz susjedstva koja je uvik bila slaba na momke u uniformi. Jadranka se zove. Naime, želim je zadiviti pa možda jednog dana postane slaba i na mene.

Jednom prilikom sam se čak prijavio u pravu vojsku i dobro mi je išlo sve do jednog dana. Sićam se da je bila nedilja, tuširali smo se. U misli mi je došla Jadranka i njene predivne bujne bijele grudi. Dobio sam erekciju, pamet mi se pomutila i zabio sam ga u dupe jednom žgoljavom dečku kraj sebe. Ovi u vojsci nisu ni htjeli čuti za opravdanja i izbacili su me. 

Sad je BF jedino šta mi preostaje (iako je sranje) u nadi da ću jednog dana Jadranku učiniti svojom ženom. 

Nadam se da je sad jasno zašto igram taj bf mada mi se gadi

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice