Tako se i Mamić grčevito brani "nisam ja"....
Iliti kako je u die hard lik rekao "hoćeš mi reći da si se potepao i slučajno zabio qurac u moju ženu?"
Iliti kako je u die hard lik rekao "hoćeš mi reći da si se potepao i slučajno zabio qurac u moju ženu?"
Ili pak drug Šojić - "Jao ja se izvinjavam, opliznuo sam se."
Provokacije.
Samo istina, anti cheat stranice govore same za sebe a tvoj nick se može naći na sve strane... Plus šta su ljudi iz tvog bivšeg x3m klana bili uvjereni da vidiš kroz zidove i uvik znaš di se ko nalazi.
Spelac vise napisu tamo nego ti na forumu.
Sjebali su me uzduž i poprijeko!
Nego, do kad ostaješ u čepinu?
Ako odem biti cu vikend samo tamo.
Ako odem biti cu vikend samo tamo.
A jebo konju majku, bitno da u singapuru možeš bit 5 mjeseci...
di ste ljudi?
idemo igrati.
nije valjda da si niste uzeli godisnji za najtopliji vikend ikad? e magarci
Prljavi igraju prljavo!
Ne laži ovaj napaćeni narod -- kako bi rekao naš jedan sugrađanin
Prljavi igraju prljavo!
A jbg, bilo je davno
Samo istina, anti cheat stranice govore same za sebe a tvoj nick se može naći na sve strane... Plus šta su ljudi iz tvog bivšeg x3m klana bili uvjereni da vidiš kroz zidove i uvik znaš di se ko nalazi.
Nema ti se smisla natezati s takvima Voljum moj :)
di ste ljudi?
idemo igrati.
nije valjda da si niste uzeli godisnji za najtopliji vikend ikad? e magarci
Nažalost ne...
Ali upravo radimo na činjenici da je odjednom pozlilo određenom članu familije pa ga vodimo na hitnu....mislim da ću barem dns ostati doma i uživati u hladu
kaos
pa ne bi to igral da mi neko plati
Jebe se tebi kad imaš pravu makinu! Kao da bi nex igrao BF da mu netko da 2 tone C4 i da ga smije bacati gdje hoće...
Znam da nema, ali eto... Evo baš pričam s čovikom iz X3M-a. Ista situacija ki kod nas, znači ukratko prosječno loš igrač u tri dana dobije takav skill da odjednom postane pravi esl pro. Kompletan klan ga je optuživao da ima pomagala, a on je samo mučao ili se pravdao da nema ništa
Ja sa C4 prvo sebe ubijem. Čisto da budem siguran da radi.
kaos
Zašto?
Bio sam siguran da je to tvoj wet dream!
Pa pogledaj koje sve addonove ima - skandinavija, južna amerika, rusija - razmisli koje bi sve krajeve vidio što ti se u RLu ne bude ostvarilo
Ja isto
Gledam nexa kako ga baci 50 metara dalje pa si mislim "sad ću i ja"... Onda samo smijanje ide u chat!
A jebo konju majku, bitno da u singapuru možeš bit 5 mjeseci...
A j.... ga nemogu ni ja kako hocu.
Samo da znas kako se zubarica veseli mojim posjetama sljedeca 3 tjedna. Vidi samo $ .
A ja vidim samo nju
Decki jos se malo budemo druzili dok se ja ne preselim. Nude mi jedan stancic u SG. Za internet
se moram sam pobrinuti.Gledao ponude malo i moram birati izmedju 500 mbit, 1GBit i 2GBit
razmisli koje bi sve krajeve vidio što ti se u RLu ne bude ostvarilo
Firma ga jedva pusti na magistralu jebote!
Znam da nema, ali eto... Evo baš pričam s čovikom iz X3M-a. Ista situacija ki kod nas, znači ukratko prosječno loš igrač u tri dana dobije takav skill da odjednom postane pravi esl pro. Kompletan klan ga je optuživao da ima pomagala, a on je samo mučao ili se pravdao da nema ništa
- Za video koji sam snimio nije ti rekao ? na videu sve cisto, ali i dalje on po svom lupa.( video je bio sniman mobitelom )
kaos
Jebe se tebi kad imaš pravu makinu! Kao da bi nex igrao BF da mu netko da 2 tone C4 i da ga smije bacati gdje hoće...
Nex u stvarnom životu nebi zgazio mrava .. extremni pacifista :)
Nex u stvarnom životu nebi zgazio mrava .. extremni pacifista :)
Bez obzira što onako zvučiš preko TS-a?
- Za video koji sam snimio nije ti rekao ? na videu sve cisto, ali i dalje on po svom lupa.( video je bio sniman mobitelom )
Dečko, da mene svi optužuju da sam peder a ja se pravdam da nisam onda sigurno ne bi snima sam sebe kako se prašim u guzicu
Ja isto
Gledam nexa kako ga baci 50 metara dalje pa si mislim "sad ću i ja"... Onda samo smijanje ide u chat!
Pa to svi radimo sa prvim C4 čim krene runda.
Gledaš da li ima delay kada treba ruknuti!
Pitaj Nexa, majke mi!
Dečko, da mene svi optužuju da sam peder a ja se pravdam da nisam onda sigurno ne bi snima sam sebe kako se prašim u guzicu
- Ajde mi ti daj savjet, sta da napravim da dokazem da nisam citer ? Druga opcija je Stremat preko Twitcha, ako ne to, reci nesto drugo.
- Vidim Izet je tu, de ti reci nesta...
- Ajde mi ti daj savjet, sta da napravim da dokazem da nisam citer ? Druga opcija je Stremat preko Twitcha, ako ne to, reci nesto drugo.
Jedini spas ti je vremeplov!
Jedini spas ti je vremeplov!
u wot m8 ?
Nema ti spasa. Ništa se više napraviti ne može. Okaljao si obraz jednom zauvijek.
Vidjet ce te vi svi za nekoliko sati.