Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja bi da ga KAZNIMO.....  Istina silvinjo, replay i veki...... Šta prije ih gonite ća.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ma kick iz klana odmah. Mi smo se znali pokajati i sa nekim prištavcima od 17 godina, dok je bilo pozitivnih primjera kao mali Čarapa.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Ma kick iz klana odmah. Mi smo se znali pokajati i sa nekim prištavcima od 17 godina, dok je bilo pozitivnih primjera kao mali Čarapa.

A neman pojma, ne mogu tvrditi da je čiter tek tako... U statsima ne vidim ništa sumnjivo, a sinoć na lost islandu sam ga ubia svako malo tako da nisam primjetia ništa čudno

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

a sinoć na lost islandu sam ga ubia svako malo tako da nisam primjetia ništa čudno

Da pogodim - ti si bio u fantanu a on medic

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Da pogodim - ti si bio u fantanu a on medic

Nisam uzima jet namjerno da ne pizde da sam dosadan. Nešto u brodu, nešto pješke... 

battlelog - Volume_CRO
11 godina
protjeran
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

A neman pojma, ne mogu tvrditi da je čiter tek tako... U statsima ne vidim ništa sumnjivo, a sinoć na lost islandu sam ga ubia svako malo tako da nisam primjetia ništa čudno

Ko će koga nego čiter čitera...... Kaznia bi ja i tebe 

17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...

Kaznia bi ja i tebe 

Onim svojim lijepim usnama?

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Kaznia bi ja i tebe 

Onim svojim lijepim usnama?

U početku.... 

14 godina
Battlefield 4

Uredi guzu za petak, već san ti lipo reka. Neću se ja opet borit s onom tvojom šumom dlaka cilu večer 

battlelog - Volume_CRO

6 0 hvala 0
13 godina
LuX_CRO kaže...

Ekipi iz G klana savjet

Počnite dovoditi u red vašu stranku (klan), jer izgleda da će biti neki virtualni Remetinec otvoren  

Jedan clean-up je potreban

Ovo si napisao jer je spomenuta jedna osoba, il imaš nešto posebno na pameti?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Veki, Nex, Monk, mali Mrski... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A ko bi onda igrao?

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Jack Sparrow kaže...
Du_Jo_Cro kaže...
pirat kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Pirat daj to malo jače da zaboli.... 

Ma kaj će ti,nema potrebe. 

HAHAHAHAHAHA 

Kolko znam objavljivanje privatnih poruka je protiv pravila. Ako želiš rdeči karton sve se da srediti, samo te prijavim, a pirat će djelovati.

A sad mu izađi iz g....ce pa nam na tren samo objasni kakve veze imaju privatne poruke sa kartonom? Tj objavom istog

14 godina
Soldier977 kaže...

A ko bi onda igrao?

Ma sve ću sam da ih bijem. SVEEEEEE! Ustvari samo neka mi ostavi gejvanca i njegove seksi nožne prstiće 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

U petak pošaljem mail HZZ-u, svom savjetniku - redovita mjesečna prijava. Ništa od odgovora.

Jutros me probudi poziv s budućeg radnog mjesta, da je došlo odobrenje i da dođem potpisati papire za posao.

Provjerim mail, dobio od zavoda i to mi navode da je odobren posao i da sam od danas prema njima već trebao raditi.

Mislim da ću napokon imati vremena /volje/ za igrati Battlefield 4, nekako sam ga zapustio zadnjih mjeseci.

Twitter: @191x7
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Znam ja, al pitao sam Luxa.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

U petak pošaljem mail HZZ-u, svom savjetniku - redovita mjesečna prijava. Ništa od odgovora.

Jutros me probudi poziv s budućeg radnog mjesta, da je došlo odobrenje i da dođem potpisati papire za posao.

Provjerim mail, dobio od zavoda i to mi navode da je odobren posao i da sam od danas prema njima već trebao raditi.

Mislim da ću napokon imati vremena /volje/ za igrati Battlefield 4, nekako sam ga zapustio zadnjih mjeseci.

Ajde, to je baš lijepo! Čestitam kolega!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

...

Ajde, to je baš lijepo! Čestitam kolega!

Hvala kolega. :)

Twitter: @191x7
13 godina
191x7 kaže...

Čestitke!

Nego, ti se trebaš zaposliti da bi dobio slobodno vrijeme?? Kod Špelca radiš?

16 godina
191x7 kaže...

Ma pusti ti igranje, bitnije je to da ćeš moći kao i kolega Špelac, puno aktivnije koristiti forum

Čestitke!

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
14 godina
Battlefield 4

Leet čestitam! 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Šmit i sajber vas dvojica ste obični provokatori

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Leet, sad odmah bijesan PC na 36 rata i kvalitetnu recenziju na YT. :)
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
LuX_CRO kaže...

Ekipi iz G klana savjet

Počnite dovoditi u red vašu stranku (klan), jer izgleda da će biti neki virtualni Remetinec otvoren  

Jedan clean-up je potreban

Jok,

ovo sam spomenio, onak da vidite tko ima mogućnosti da bude G član (iznad 18g minimum ili iznad 25g)

Mislim na taj način čišćenje,

a što se tiče ostatka ekipe u to nebi ulazio pošto neznam tko kako igra, tko je kakav, tko je pro, noob, lamer, isus, mamić te ostale privilegije

ja igram BF i ostale igre da zadovoljim svoju dušu i svoje živce, a što se tiče varanja neka ekipa vara KARMAradi čuda.

[M|C] LuX_CROATIA
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Šmit i sajber vas dvojica ste obični provokatori

Veli se "mučki provokatori"...

Hello...
15 godina
neaktivan
Volume kaže...

Leet čestitam! 

Čestitam!

Samo ne znam zašto te zovu leet?

Pa nemaš u avataru 1337 :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 12:41 (Teknokyo).
17 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...

Čestitam!

Oooooo, evo ga naš punjač serverski...

Freak Show Inc.
16 godina
jopis kaže...

A sad mu izađi iz g....ce pa nam na tren samo objasni kakve veze imaju privatne poruke sa kartonom? Tj objavom istog

Aj me nemoj karat da si ovo ozbiljno shvatio. Pa šalio sam se.

E da leet jel si to za zavoda 311 dobio mail?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 12:43 (Jack Sparrow).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
jopis kaže...

Boooože Peeeeeetrakeksiću.... A ti isto ne vidiš moje smajliće

16 godina
Jack Sparrow kaže...
jopis kaže...

Pa dobro Kuky jel' ti vidiš da se ovdje itko ikad šali??? Pa nije ovo humor.com

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice