Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.662.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Jopis prvo otjerao ripleja s foruma, sad voljuma...

U toj vašoj zločinačkoj organizaciji imate neka previranja, ili?

Nisam ja nikog otjerao.

Niti ima previranja. To samo pojedinci imaju pms s vremena na vrijeme pa kad ih bole guze onda budu tak uvrijeđeni i pišu svašta nešto, a ne dođu na ts komunicirat ko ljudi....

Viš kak je riplej sad super kad je proslavio 5g mature i kresnuo 2-3 kolegice za dobra stara vremena, odmah mu se osmijeh vratio na lice, tak će i voljum kad prekine držat i ženu i ljubavnicu u nemilosti isto bit bolje volje.

Ja ti više volim onu devizu vodimo ljubav a ne rat

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 12:59 (jopis).
13 godina
jopis kaže...

... cybera za geyburst....

Ko je to reko?? Nek se odma javi!

Friday kaže...
jopis kaže...

Btw, prck.m te malo, kako za sve ima neki sinonim (antrakš za rejpanje njubića, mene hebete za aa, peru za mortariranje, cybera za geyburst, replaya za snajpanje, nexa da je čiter), tak si ti za nepunjenje servera i switchanje

Nikako da se ja izborim za išta vrijedno spomena...

Probaj jednom naguziti ovcu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Friday kaže...

Pff, ti si zločinačka organizacija!

Da bar i tebe otjera s foruma, da i mi nešto osvojimo.

I Jopis, nemoj provocirati ljude! I ako sam misliš napisati da ne provociraš, da pišeš istinu, da nikad nisi... radije nemoj, nego mi klikni Hvala

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Probaj jednom naguziti ovcu.

Čuo sam da ne pomaže...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Instalirao Dirty Bomb, probao kako se puca i možda čak ipak tu ima nešto.

Što se tiče tog balansa, meni je apsolutno svejedno gdje će me staviti, ali u glavnom najviše volim igrati protiv naših jer najviše kukaju 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Što se tiče tog balansa, meni je apsolutno svejedno gdje će me staviti, ali u glavnom najviše volim igrati protiv naših jer najviše kukaju 

Onda nisi igrao protiv mene. :D

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Dama je alergičan na pelud pa ne obilazi baš ono žbunje po kojem ti ležiš...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Jopis,

.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Dama je alergičan na pelud pa ne obilazi baš ono žbunje po kojem ti ležiš...

Pa ja nisam kepmer, odkud je sad ta dezinformacija počela? Kad mene netko ubije, to je onda na sredini neke poljane! Nit znam koristiti zaklone, nit imam vremena za kemp! Bezglavi rush FTW!!

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pa ja nisam kepmer, odkud je sad ta dezinformacija počela? Kad mene netko ubije, to je onda na sredini neke poljane! Nit znam koristiti zaklone, nit imam vremena za kemp! Bezglavi rush FTW!!

Video dokazi ne lažu. Vidjeli smo tebe i Matu kako jedan pored drugog prašite iz žbunja nekidan dok Mrski nije pokvario zabavu!

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina
mrsmith kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Video dokazi ne lažu. Vidjeli smo tebe i Matu kako jedan pored drugog prašite iz žbunja nekidan dok Mrski nije pokvario zabavu!

Išao sam. .. ne znam, promjeniti pelenu sinu.

11 godina
Battlefield 4

E jebo vas balans...inace sutim i samo citam sta pisete,ali ste se sinoc boga mi svi pribacivali u drugu ekipu.

Cilo vrime sam bio na drugoj strani,ako nekog baci meni ono za 2 min u cosi pise poruka"ADMIN:taj i taj se probao prebacit u jaci tim" i tako dok se ne pribaci i vecinom je bilo vise za 2-3 na drugoj strani.

Ali nema veze bude zanimljivije,samo posle nemojte govorit nisam,reci lipo jesam,pička sam necu da mi statsi idju u - i gotovo.

60% moji smrti se desi jer ozivljavam nekog,vecinu bodova dobijem radi spotanja i ozivljavanja.Kad vidim da neko od nasi lezi odma trcim da dignem,nebitno ko ima okolo tako i sinoc.

A da se neko siti zariskirat i ozivit ma nebi da je ne znam sta,pogotovo sinoc.Zato sam i otisa iz igre.

Origin - hrka11
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Zar nije najzanimljivije igrat da se naši ljudi raspodijele po ekipama pola-pola?

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Zar nije najzanimljivije igrat da se naši ljudi raspodijele po ekipama pola-pola?

Ne, bolje da igramo svi protiv vekija!

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...

Opet mu nista nebi mogli.

Origin - hrka11
13 godina
hrka11 kaže...
Friday kaže...

Kako ćeš mu moć nešto kad nema zidove. Čak i ovi moje nekakvi crveni kvadratići iz onog auta su ništa u usporedbi sa nedostatkom zidova.

17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Znam, bilo bi kao da napadamo godzilu... Ali barem bih bio siguran da me nitko osim njega neće ubiti!

Freak Show Inc.
13 godina
hrka11 kaže...

E jebo vas balans...inace sutim i samo citam sta pisete,ali ste se sinoc boga mi svi pribacivali u drugu ekipu.

Cilo vrime sam bio na drugoj strani,ako nekog baci meni ono za 2 min u cosi pise poruka"ADMIN:taj i taj se probao prebacit u jaci tim" i tako dok se ne pribaci i vecinom je bilo vise za 2-3 na drugoj strani.

Ali nema veze bude zanimljivije,samo posle nemojte govorit nisam,reci lipo jesam,pička sam necu da mi statsi idju u - i gotovo.

60% moji smrti se desi jer ozivljavam nekog,vecinu bodova dobijem radi spotanja i ozivljavanja.Kad vidim da neko od nasi lezi odma trcim da dignem,nebitno ko ima okolo tako i sinoc.

A da se neko siti zariskirat i ozivit ma nebi da je ne znam sta,pogotovo sinoc.Zato sam i otisa iz igre.

Često je ružan disbalans, slažem se!

Ali ovo za prebacivanje, mislim da nisi u pravu. Vjerojatno si nešto krivo vidio.

Možda je server prebacivao? Pa kad se prebacuješ, ne ispisuje se ništa u chat.. kolko sam upoznat?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 15:13 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Možda je server prebacivao? Pa kad se prebacuješ, ne ispisuje se ništa u chat.. kolko sam upoznat?

Ma ispiše svaki puta kad se netko spaja da se taj netko pokušao prebaciti u veći tim. To je standardna glupost. Isto se za voljuma ispisalo pola minute prije nego je uopće bio vidljiv na serveru...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ma ispiše svaki puta kad se netko spaja da se taj netko pokušao prebaciti u veći tim. To je standardna glupost. Isto se za voljuma ispisalo pola minute prije nego je uopće bio vidljiv na serveru...

To da. Mislim da jako dugo nisam vidio da se netko naš prebacivao u pobjednički tim. Da, čak ni Teknokyo

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

To da. Mislim da jako dugo nisam vidio da se netko naš prebacivao u pobjednički tim. Da, čak ni Teknokyo

On svejedno ne puni servere. Dođe tek kad ima jedno-dva slobodna mjesta i praktički je svejedno.

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

On svejedno ne puni servere. Dođe tek kad ima jedno-dva slobodna mjesta i praktički je svejedno.

P.S.nisam ja slučajno njega prije dosta vremena pozvao u Gerijatriju. Ima i on jako dobrih strana.

Šteta što ne igraš warove s nama Tekno!

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

P.S.nisam ja slučajno njega prije dosta vremena pozvao u Gerijatriju. Ima i on jako dobrih strana.

Jeftino "nabavlja" tonere u firmi?

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 4

Pise to kad se ukljucis da si dosao na server i posle kad pocnes igrat i onda kad se pokusas prebacit to pise.Ali dobro,nebitno.

Origin - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
hrka11 kaže...

Pise to kad se ukljucis da si dosao na server i posle kad pocnes igrat i onda kad se pokusas prebacit to pise.Ali dobro,nebitno.

A, onda sve 5! Slobodno prozoveš takve koji se prebacuju

17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

E pa čekaj sada, bitno je!!! Ti hoćeš reći da je voljum smrad?

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Ulazak u Gerijatriju:

3 MrSmith
0 Krvavasisa
4 Oboje
5 Ni jedan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Javni natječaj :( zar i ovdje

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Smith pazi šta ti kažem - u roku tjedan dana ćeš im morati napraviti redizajn amblema.

Sinke "imam dobar avatar i usrane statse" nije na transfer listi?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
11 godina
Friday kaže...
hrka11 kaže...

E pa čekaj sada, bitno je!!! Ti hoćeš reći da je voljum smrad?

Ti si smrad .l.  

p.s. nikog ne prozivam,nego samo kazem kako je,jer znam sta sam vidio i osobno mi to ne smeta i ja sam volim igrat s onim s kim sam na ts-u,a to su nasi.

Origin - hrka11
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice