Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.663.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
jopis kaže...

Pa jesi ti danas ugrižen od kobre ili šta?

To što ima 4 klase je poveznica s bf-om? Daj me nemoj j....

Ta igjica nema apsoštrumfno nikakve veze s bf-om, to je cs-tf2-cod.

Jutros poskok za livo jaje. 

Brate mili ti moje postove uvik izvrneš kako tebi paše... Napisa sam da imaju iste klase ki u bf-u di medic revivea defibom i baca medpackove, da support baca ammo packove, da inžinjerac popravlja itd. 

Da je mod koji sam igra praktički isti rush u kojem ki u bf-u imaš 4 etape u kojima tribaš uništiti/obraniti određeni objective. To su jedine poveznice u kojima ja vidim sličnost s bf-om, a to sam i napisa. 

Niti sam reka da je ta igra bf, niti sam kome iša solit pamet. Samo sam pita Damu oće igrat i opisa mu gameplay ukratko. 

Meni ni u samom bf-u ništa osim cq-a nema veze s bf-om, ali jbg to sam samo ja

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
jopis kaže...

Pa jesi ti danas ugrižen od kobre ili šta?

To što ima 4 klase je poveznica s bf-om? Daj me nemoj j....

Ta igjica nema apsoštrumfno nikakve veze s bf-om, to je cs-tf2-cod.

Jutros poskok za livo jaje. 

Brate mili ti moje postove uvik izvrneš kako tebi paše... Napisa sam da imaju iste klase ki u bf-u di medic revivea defibom i baca medpackove, da support baca ammo packove, da inžinjerac popravlja itd. 

Da je mod koji sam igra praktički isti rush u kojem ki u bf-u imaš 4 etape u kojima tribaš uništiti/obraniti određeni objective. To su jedine poveznice u kojima ja vidim sličnost s bf-om, a to sam i napisa. 

Niti sam reka da je ta igra bf, niti sam kome iša solit pamet. Samo sam pita Damu oće igrat i opisa mu gameplay ukratko. 

Meni ni u samom bf-u ništa osim cq-a nema veze s bf-om, ali jbg to sam samo ja

Meni još nije jasno kako to da ti igraš igru u kojoj nema tenkova i avijončića? 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Battlefield 4

Evo za Fridaya da sluša na novim slušalicama:

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Meni još nije jasno kako to da ti igraš igru u kojoj nema tenkova i avijončića? 

Nema, ali ima puno pozitivnih stvari koje bf-u itekako fale. Čim uđeš u igru odma ti se upali video u kojem ti govori da kd tablica ne postoji, da ne budeš kemper, da rivajvaš svoje i da se sve svodi na teamplay. I ljudi se drže toga u igri, svi se trgaju da ti bace medpack municiju, da te pokrivaju itd. To se u bf-u viđa sve rjeđe pa mi je zato ok igra

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Nema, ali ima puno pozitivnih stvari koje bf-u itekako fale. Čim uđeš u igru odma ti se upali video u kojem ti govori da kd tablica ne postoji, da ne budeš kemper, da rivajvaš svoje i da se sve svodi na teamplay. I ljudi se drže toga u igri, svi se trgaju da ti bace medpack municiju, da te pokrivaju itd. To se u bf-u viđa sve rjeđe pa mi je zato ok igra

Tako je bilo u BF2...(uz puno naprednije spotanje i par zgodnih stvari na commo rose)

U BF3 je samo rivajv vlakić bio popularan. Sada nema ničega. Ne znam jel me u prosjeku rivajvaju 1-2 puta u partiji od pola sata

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Dirty Bomb merc vs Thonson

Slučajnost - I think not! Ivanec, ovo je igra za tebe :D

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Tako je bilo u BF2...(uz puno naprednije spotanje i par zgodnih stvari na commo rose)

U BF3 je samo rivajv vlakić bio popularan. Sada nema ničega. Ne znam jel me u prosjeku rivajvaju 1-2 puta u partiji od pola sata

Radi toga mi se bf i gadi više... Eno sinoć na našem serveru, igramo dominaciju, napravim milijun i jedan rivajv a ne dobijem niti jedan jedini iako pokraj mene u bezbroj situacija stoji po nekoliko medica. 

A o onom balansu svaku večer da i ne pričam. Zamoliš nekog da se pribaci, ali nitko se ne udostoji odgovoriti a kamoli pribaciti. Ipak su statsi najbitniji pa nedaj bože završit partiju u negativnom kd-u ili izgubiti...

Ako međusobno ne možemo igrati fair play šta očekivati od public servera? 

Plakanje pojedinaca kad sam na dva dana isključio rank plugin sad sve govori samo za sebe

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...

Radi toga mi se bf i gadi više... Eno sinoć na našem serveru, igramo dominaciju, napravim milijun i jedan rivajv a ne dobijem niti jedan jedini iako pokraj mene u bezbroj situacija stoji po nekoliko medica. 

A o onom balansu svaku večer da i ne pričam. Zamoliš nekog da se pribaci, ali nitko se ne udostoji odgovoriti a kamoli pribaciti. Ipak su statsi najbitniji pa nedaj bože završit partiju u negativnom kd-u ili izgubiti...

Plakanje pojedinaca kad sam na dva dana isključio rank plugin sad sve govori samo za sebe

MadTom je neku večer psovao što ga je admin prebacio u tim koji pobjeđuje u rushu. Umro sam od smijeha

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Kupio playclaw

Nije loše :D izgleda skoro kao da je snimljeno s nVidijom! Ali vidi se da su ti performanse pale :D ništa mi nije bilo jasno.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
16 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

E da, ovo je posta glavni problem u zadnje vrime. Sinoć sam dobio samo 2 rivajva u tri partije. 

Nitko više ne diže, nitko više ne popravlja tenk. Svi gledaju na K/D i boli ih kita za pobjedu.

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Kupio playclaw

Nije loše :D izgleda skoro kao da je snimljeno s nVidijom! Ali vidi se da su ti performanse pale :D ništa mi nije bilo jasno.

Koji si ti lik

Freak Show Inc.
13 godina
amater_2 kaže...

E da, ovo je posta glavni problem u zadnje vrime. Sinoć sam dobio samo 2 rivajva u tri partije. 

Nitko više ne diže, nitko više ne popravlja tenk. Svi gledaju na K/D i boli ih kita za pobjedu.

Omg, nema me nekoliko dana na BFu i odma kaos!!

Na CTE su me likovi popravljali, trojica su se gurali tko će mi baciti healing, tip prolazi pored mene s motorom, stane i potrubi da me pokupi da ne moram hodati... Kad bacim ammo likovi se zahvale, popravljam lika, napise tnx, get in..

Il sam pogodio dan, ili su neki od pametnijih igrača prešli na CTE.

Uglavnom, bio je užitak igrati, osjećaš timski rad!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 12:06 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Na CTE su me likovi popravljali, trojica su se gurali tko će mi baciti healing, tip prolazi pored mene s motorom, stane i potrubi da me pokupi da ne moram hodati... Kad bacim ammo likovi se zahvale, popravljam lika, napise tnx, get in..

Il sam pogodio dan, ili su neki od pametnijih igrača prešli na CTE.

Ili lažeš!

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

Talking about balance

Eto te guja ujela opet. Sinoć. I ne, nisam ja taj koji je to primjetio nego dečki na ts-u. Balans? Brate mili, upali rcon i prebaci kog hoćeš. Ja kad sam došao na server bilo je stalno 12-13 hr igrača na serveru i igrali smo jedni protiv drugih, nije bilo ko ovu gore rundu što sam ti linkao kad ste igrali vas 9 protiv hrke.

Zamoljavanje? Taj sam dio propustio, ili nisam još došao na server... Nema zamoljavanja, znaš i sam kako tko igra i s kim igra, ako se neće sam switchat, prebaci njega i njegov squad na drugu stranu, vamo povučeš druge igrače opet bolje ili lošije, ovisi o potrebi balansa i to je to. Ovdje ste imali kudikamo jači tim na svojoj strani i bilo vas je 7 vs 3 (fer i izbalansirano, jel tak), pa ste opet spušili...

Mislim, ono, wtf, pa bar se mi na ts-u uvijek switchamo preko kad treba i kad je server debalansiran, veki prvi, on će igrat sam protiv 10 ak treba.

Evo, ne bijah lijen, pročitao sam cijeli chat log od sinoć od 19:57 na dalje, o balansu ima samo ovo, nikakva zamolba za switch niti išta sličnog...

2015-06-09 21:40:42 - Chat Volume_CRO to Team2 Squad2: sta momci vole balans a?

- to što ti pišeš u sq chat vidi samo squad, ostali ne, al to nije niti bila zamolba. btw, radilo se o ovoj rundi.

2015-06-09 22:07:30 - Chat Volume_CRO to all: kapa do poda za balans jos jednu vecer za redom, gg

- ovo je napisano nakon ove runde, nakon čega ste ti i veki otišli igrat na engleski server cq large, dakle ni slova o prebacivanju, balansu ni ničem. Pa nismo ti mi tekno da ćemo igrat samo u jačem timu i grupirat se ko jozo i ekipa na tinu... Prebaci 2-3 igrača sebi i igraj, meni prvom to ne smeta ako se to radi da bi bilo npr 6 140ki protiv 6 140ki, a ne 10 protiv 2, ostalo <100lvl....

Edit: Antraks ti misliš da mene smetaju tvoje djetinjarije i dijeljnje td-a za sve što pišem? Pa opet ćeš ispalit na živce i dobit ban ak nastaviš sa tim svojim pubertetskim neshvaćenim pristupom.... Odi bolje trenirat njubiće na lowlevel serverima

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 12:15 (jopis).
16 godina
amater_2 kaže...

Kad si igrao u krivom timu

Eto vidiš, kod mene je baš suprotno, cijeli squad igra timski svaku večer, meni je isto kd pao za 0.05 zadnjih tjedan-dva dana jer se prilagođavam potrebama squada, uzimam snajp zbog beacona kad treba ostat iza leđa protivniku na chainlinku ili vani na lockerima, uzimam supporta čim netko zatraži ammo, uzimam medica kad igramo rush da se možemo svi međusobno revvat, i baš mi je dobro, boli me kifla za kd (nisam se nikad s tim ni smarao doduše, da jesam imao bi kd ko ovi obučavatelji njubova na maxlvl 50 serverima) i igram još 10x opuštenije otkad tak igram. Ja osobno oduvijek, dakle od dvojke još, igram samo i isključivo zbog pobjede, na bilo koji način, bmk za sve ostalo.

15 godina
neaktivan
jopis kaže...
Pa nismo ti mi tekno da ćemo igrat samo u jačem timu

Say what?

1.3 W/L ratio......

Proof! http://bf4stats.com/pc/Teknokyo

I btw kako je moguće da se uopće sjetiš toga, ako sam u posljednjih 6 mjeseci igrao jako rijetko.... ali evo, da ti pomognem:

http://bf4db.com/players/24120/battlereports

pa broji "pobjede"

AA kemperu! ;)

16 godina

Fkin quitter!!!!

16 godina
Teknokyo kaže...
jopis kaže...
Pa nismo ti mi tekno da ćemo igrat samo u jačem timu

Say what?

1.3 W/L ratio......

Proof! http://bf4stats.com/pc/Teknokyo

I btw kako je moguće da se uopće sjetiš toga, ako sam u posljednjih 6 mjeseci igrao jako rijetko.... ali evo, da ti pomognem:

http://bf4db.com/players/24120/battlereports

pa broji "pobjede"

AA kemperu! ;)

Ne laži

Pero je živi svjedok da se switchaš u winning tim i da nećeš punit server

Btw, prck.m te malo, kako za sve ima neki sinonim (antrakš za rejpanje njubića, mene hebete za aa, peru za mortariranje, cybera za geyburst, replaya za snajpanje, nexa da je čiter), tak si ti za nepunjenje servera i switchanje

12 godina
Battlefield 4

jopis reci mu da AA nije za napad već za zaštitu zračnog prostora pri zapovjedništvima i značajnim instalacijama i objektima.

battlelog pukycro

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Btw, prck.m te malo, kako za sve ima neki sinonim (antrakš za rejpanje njubića, mene hebete za aa, peru za mortariranje, cybera za geyburst, replaya za snajpanje, nexa da je čiter), tak si ti za nepunjenje servera i switchanje

Nikako da se ja izborim za išta vrijedno spomena...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

Btw, prck.m te malo, kako za sve ima neki sinonim (antrakš za rejpanje njubića, mene hebete za aa, peru za mortariranje, cybera za geyburst, Friday za njuba, replaya za snajpanje, nexa da je čiter), tak si ti za nepunjenje servera i switchanje

Nikako da se ja izborim za išta vrijedno spomena...

Zaboravio je napisati.

Popravio sam mu post.

[19xx] 4ntraks
12 godina
Battlefield 4

...da zaboravio je spomenuti UCAV.

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
16 godina
pukycro kaže...

Nije časno napisati to ovdje, ali prestigao sam ga s tim čudom, pa ne mogu napisat petku da je ucav njub/frik/whatever, kad imam više killova s istim.

Preksinoć leti ucav na propagandi, viče danny šta je ovo, ko je toliko ostao živ i lud da proba, reko pssssst

16 godina
moderator
Volume kaže...

Koliko vidim,jedino se ti plačeš. 

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 4

Slažem se sa ovim što je jopis napisao. Obično među zadnjima dođem u pola partije  na server i uvijek se jojnam na nekoga od Gejevaca. Da li ta strana dobija ili gubi apsolutno mi je svejedno. Chat 99% vremena ne pratim tako da mogu pisati šta hoće (osim kad ubijem ivaneca onda znam da će me nazvati turčinom ). Volume ne znam zašto ručno ne izbalansiraš timove ako vidiš da ovako ne ide ili uključi taj plugin kako već radi. Neku večer kad si otišao napisao sam ti razlog zbog čega se onda nisam mogao prebaciti. U svim ostalim slučajevima ja se prvi neću ljutiti ako mene prebaciš sa bar još nekim sa kojim mogu napraviti normalan squad. Pa i najbolje partije budu kada se pomiješamo. Znam da nisi ti jedini admin i da ne trebaš samo ti paziti na to, ali ako prvi primjetiš slobodno prebacuj. Glupo je da imamo server a da se mi međusobno ne možemo dogovoriti oko toga kako igrati na njemu. Pa jebo ga nismo djeca da se još svađamo oko toga.

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
jopis kaže...
pukycro kaže...

Nije časno napisati to ovdje, ali prestigao sam ga s tim čudom, pa ne mogu napisat petku da je ucav njub/frik/whatever, kad imam više killova s istim.

Preksinoć leti ucav na propagandi, viče danny šta je ovo, ko je toliko ostao živ i lud da proba, reko pssssst

Ja ga ne koristim već dosta dugo. Prešao sam 1000 killova i to je to. Prije koji dan sam htio na zavodu (lik ima 45 kill streak sa helijem). Ali ne možeš dočekati da se jebeno "napuni"

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
jopis kaže...

Tu partiju šta si linka je balans bija ok, to šta su ares i njegova pro ekipa, koji su nas gazili na tdm-u, počeli izlaziti sa servera kad su vidili da nemaju blage za cq je druga priča... 

U squad chat sam napisao tu jednu pišljivu rečenicu jer je netko preko voipa dobacio nešto u vezi toga. 

Ručno neću switchat nikog i molit više neću nikog. Nisam molio ni sinoć jer sam se prije uvjerio da sve boli k za to. Eto pa neka i Kuky potvrdi malo koliko je ljudi znalo srati o balansu ovih dana pa nikog nije bilo briga. 

Sto puta sam se pribaciva u slabiji tim i ulazija u najgore squadove. Pa eto za primjer ti može potvrditi i Mudonja sinoć kad me tražija da dođem u njegov squad. Nisam doša nego sta s likovima koji nemaju pojma dok nisu izašli sa servera. 

Ukratko s administracijom više nemam veze nit me boli k di će ko igrat

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Ja ne volim kad me se prebacuje iz tima u tim - bez obzira pobjeđivao ili gubio.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

...Chat 99% vremena ne pratim tako da mogu pisati šta hoće (osim kad ubijem ivaneca onda znam da će me nazvati turčinom )...

Pa ti si napredovao iz Srbina (u Turčina), to mu je obično početna točka :D

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jopis prvo otjerao ripleja s foruma, sad voljuma...

U toj vašoj zločinačkoj organizaciji imate neka previranja, ili?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice