Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Nije radio TS whisper?

A nemam pojma, znam da sam cilo vrime nešto urla i drugim squadovima pokušava govorit di je ko ali nikakvog odgovora. Na kraju sam odusta i pisa u chat...

Jopis ovo za pb nisam ni znao, ali osobno nisam imao ni jednu čudnu situaciju. 

Jedino šta mi smeta je šta je za mene ovaj war proša da nije moga gore šta se tiče problema. Prvo mi krepala grafička za vikend, onda jučer navečer ruter pa moram žicati okolo ko će mi posudit. Bija sam čak spreman skupit komp i otići igrat kod ženinih. I onda još oni usrani fps dropovi, većinu vrimena nisam ima ni 30 fpsa. Na kraju od još drmnem tipkovnicu šakom kako mi je to diglo živce i sjebem i nju... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

Jutro.

Iskreno, s obzirom da se nismo manje više ništa dogovarali u vezi taktike na Shanghai-u i Golmudu još je super ispalo. Jasno mi je da su htjeli Conquest Large (to je nešto što sam odmah komentirao da nema smisla, osim na Lockerima, ajde), jer su imali uigranu ekipu u Attack Chopper-u za Shanghai.

Dodatno, 16 vs 16, gdje smo mi većinu vremena igrali bez jednog čovjeka na Shanghai-u, a pogotovo na Golmudu se jako osjeti. Netko je cijelo vrijeme vikao da je avion opet prazan, pa sad ne znam, Attack jet u zraku na Golmudu je velika stvar koji može donijeti prevagu.

Također, imam dojam da je većina ekipe na Golmudu pred kraj jednostavno odustala (a takav se ojsećaj dobije i kad se sluša razgovore sa TS-a), imali smo praktički egal tamo oko 250 ticketa pred kraj. Šteta.

Osim što je lik u tenku praktički bio imun na damage (kad pogledam snimku, vidim da je imao miniona cijelo vrijeme koji ga je šarafio, vjerojatno je u zaklonu i sam iskakao i dodatno popravljao), nisam (začudo) imao nekih totalno sumnjivih situacija.

Evo snimke od Lockera (nažalost nisam snimao cijele runde nego samo zadnjih 20 minuta), a svaka runda je trajala duže od 20 minuta. YT još obrađuje pa je max. 720p u času pisanja:

Ostale se mape upload-aju.

U svakom slučaju, smatram da smo se s obje strane pristojno ponašali, i uz malo razrađenije taktike to bi izgledalo puno drugačije. Također, server je bio bez pwd-a, pa su ulijetali totalni stranci kada je netko izletio van...

Radio je Whisper na TS-u.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bilo je zabavano, samo malo je meni bila prevelika gužva, pogotovo na Golmudu. Tijesno brate! Treba dogovorit Dragon Pass 10v10, ako se opet bude dogovarao war.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Dodatno, 16 vs 16, gdje smo mi većinu vremena igrali bez jednog čovjeka na Shanghai-u, a pogotovo na Golmudu se jako osjeti. Netko je cijelo vrijeme vikao da je avion opet prazan, pa sad ne znam, Attack jet u zraku na Golmudu je velika stvar koji može donijeti prevagu.

Vrlo kratki periodi su bili da je jet stajao na spawnu, manje od minute, i to isključivo zato što smo se rotirali u stealthu, attacku, attack heliju, maa, pa onda pješice kad bi ko poginuo da uzmemo e,c ili a flag. Nisu se baš naletjeli, kako god, štoviše, kompletna air postava im je bila u debelom minusu ili nuli s kd-om, čak i ona dva kempera u attack heliju koje sam stjerao na spawn 80% runde ;) Na kraju su njih dvojica gađali sraw-om naš helić nekoliko puta sa c na skoro naš spawn, i SVAKI .ebeni put pogađali -.-

17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...

Bilo je zabavano, samo malo je meni bila prevelika gužva, pogotovo na Golmudu. Tijesno brate! Treba dogovorit Dragon Pass 10v10, ako se opet bude dogovarao war.

Ili da bacimo BF3 - bandar desert!

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Imam puno toga za napisati, za 20min izlazi žena sa klincima na igranje k prijateljici, pa ću onda :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 9:34 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Činjenica je da smo mogli dobiti golmud bez problema samo da smo bili organizirani. Šangaj isto tako...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Činjenica je da smo mogli dobiti golmud bez problema samo da smo bili organizirani. Šangaj isto tako...

Ti šuti

U svoj dobroj namjeri da napraviš dobru stvar, tako si mi ga metnuo, da me duša boli

Ako znaš na što mislim

14 godina
jopis kaže...
Friday kaže...

Ti šuti

U svoj dobroj namjeri da napraviš dobru stvar, tako si mi ga metnuo, da me duša boli

Ako znaš na što mislim

Pišu? 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Imam puno toga za napisati, za 20min izlazi zženaena sa klincima na igranje k prijateljici, pa ću onda :D

S nestrpljenjm očekujemo! :-D

16 godina
Volume kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...

Ti šuti

Ako znaš na što mislim

Pišu? 

Molim ozbiljnost u pristupu, ja ovdje pričam o bf-u, zato mi i gubimo, zbog neozbiljnog pristupa

14 godina
jopis kaže...

Molim ozbiljnost u pristupu, ja ovdje pričam o bf-u, zato mi i gubimo, zbog neozbiljnog pristupa

Kad igram onda sam uvik ozbiljan, kad sam na forumu sam znaš da nisam u stanju napisati više od tri ozbiljna posta u nizu 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

S obzirom da mjesec dana nisam ni upalio BF dobro je i ispalo :) , no meni je stvarno hit reg bio loš ili sam ispao iz grifa od silnih "zmajeva" :)

Sve u svemu ponosan sam na sve Vas zbog fair playa i sportskog ponašanja tako da ću i drugi put vrlo rado odigrat koju partiju.

I da, umjesto Shanghaja je trebao biti Zavod . Mislim da bi reza bila malko drugacija ;)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

8 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
jopis kaže...
Friday kaže...

Ti šuti

Ako znaš na što mislim

AA? Pa jebote, skontam ga kako stoji "ostavljen" i uzmem ga. Vidim tebe kako hodaš pješke i kontam da ga tebi ostavim jer ćeš biti korisniji u njemu nego ja. A ti izgineš za 10 sekundi

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...

Ti šuti

Ako znaš na što mislim

AA? Pa jebote, skontam ga kako stoji "ostavljen" i uzmem ga. Vidim tebe kako hodaš pješke i kontam da ga tebi ostavim jer ćeš biti korisniji u njemu nego ja. A ti izgineš za 10 sekundi

Kako mali zna....

Da, maa. Vidim ti voziš, ja prašinarim uzet F da me ne hebu više sa artiljerijom, ti dođeš do mene i izađeš van, reko milina, imamo njihov maa, sad su tek hebali ježa, ja sjednem unutra, odmah u roku sekunde lock, uključim aktiv prot., kad odjednom pras tv s leđa, okrenem se, počnem gađat po heliću koji je km dalje i zdrobi me jet koji me je lockao 's ruba svemira' (bio je skroz visoko gore).

Eto, ideš napravit dobar potez i na kraju dobijemo po tamburi odmah

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Eto, ideš napravit dobar potez i na kraju dobijemo po tamburi odmah

Zato ćemo im na zavodu jebati majke drugi puta...

Riplej je definitivno najživčanija osoba koju sam slušao na TS-u. Vozio je heli na golmudu, ja sam ga šarafao. Ajme meni, kako je pizdio

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...

Riplej je definitivno najživčanija osoba koju sam slušao na TS-u. Vozio je heli na golmudu, ja sam ga šarafao. Ajme meni, kako je pizdio

Ne mores ovo igrat i ne bit zivcan.

A ja danas na ispovid odo radi partija od sinoc.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
13 godina
hrka11 kaže...
Friday kaže...

Ne mores ovo igrat i ne bit zivcan.

A ja danas na ispovid odo radi partija od sinoc.

Hahahaha :D

Monk i ja smo bili smireni :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Hahahaha :D

Monk i ja smo bili smireni :)

Ma ja sam isto bio smiren. smetao me samo odabir mapa - ne volim ni jednu od tri na kojima smo igrali iako su lockeri zapravo bili vrlo zabavni.

Imao sam zgodan detalj na golmudu. Spawnam se na ripleja, on vozi scouta. Gledam u daljini njihov attack heli. Ispalim SRAW (iz dosade jer nisam imao šta raditi) prema njemu i leti, leti, leti (a riplej krivuda ko da se naderao)... I kontam si kako raketa više ne leti jer je već prošlo ne znam koliko vremena. I na kraju ga pogodim .

Samo sam jednom uspio pogoditi heli sa srawom na velikoj udaljenosti i to na paracelu i to TRANSPORTNI koji se nije uopće micao nego je stajao na jednom mjestu. Ovo da probam još 1000 puta ne bih više uspio, kontam da su mi likovi skidali sve živo

Freak Show Inc.
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Imam puno toga za napisati, za 20min izlazi žena sa klincima na igranje k prijateljici, pa ću onda :D

Prošla ja ura vrimena skoro

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

"Imam puno toga za napisati"

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

"Imam puno toga za napisati"

Opet uči za faks? 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ej, citam malo i nije mi jasn, igrali ste war sa FF-of i spawn beaconom? pa bar se esl pravila mogu uzeti...opet, nije da se nesto mijesam nekome u poslove. al koliko se sjecam, uvijek smo igrali ESL pravila, pa bilo igrali G vs XCT ili bilo tko drugi s nama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kaj je najbolje od svega ja jučer predvečer upalim bf4 nakon godine dana.

pro skor na šangaju 14-24 

postat ću još malo ko kuky

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zašto stavljaš stare screenove? Opet izazivaš kavgu, sram te bilo :P
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

šta mene nitko nije zvao... :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Ej, citam malo i nije mi jasn, igrali ste war sa FF-of i spawn beaconom? pa bar se esl pravila mogu uzeti...opet, nije da se nesto mijesam nekome u poslove. al koliko se sjecam, uvijek smo igrali ESL pravila, pa bilo igrali G vs XCT ili bilo tko drugi s nama...

Likovi su 20 minuta prije zakazanog meča išli zakupiti server. Nuff said...

Jučer se partija dobrano zakuhala, ja tresem sa MG4 ko veliki i kontam si kako ću posjesti djecu da vide kako je tata najbolji. Jebote, a ja u donjem dijelu ljestvice

Tako mi i treba kad igram sa vekijem i njemu sličnima...

Freak Show Inc.
14 godina
xyan kaže...

Šta se mene osobno tiče jebeš pravila, pogotovo ta esl di je pola toga zabranjeno, dok se igra korektno s obe strane. Uzmi sve šta ti igra nudi i iskoristi to najbolje kako znaš 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Piše najdulji post koji smo ikad vidjeli u ovoj temi! :-)

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Šta se mene osobno tiče jebeš pravila, pogotovo ta esl di je pola toga zabranjeno, dok se igra korektno s obe strane. Uzmi sve šta ti igra nudi i iskoristi to najbolje kako znaš 

Bitno da ste dogovorili da se ne smije ucav koristiti

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice