Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
1987veki kaže...

Igra se danas u 21h,a šta bi se drugo igralo nego BF4  . Za staze ne znam koje su ( pretpostavljam 2 otvorene,1 zatvorena (lockeri,metro). Bilo je govora da nema UCAVa i sličnih pizdarija. Mislim da bi to bilo najbolje prije 21h se dogovoriti s njima,pa ćemo svima na TSu reći što i kako.

Za sada igraju :

Volume

Veki

Replay

Carapa junior

Animosity_frenzy

Monk

Hrka11

Cyber

Nex

Mrski ( bolje junior ,ali zadovoljiti ćemo se i sa seniorom   )

Mato

Špelac

Dama

Carapa senior ( možda )

Jopis ( možda )

Danny ( možda )

Toliko za sada ja znam.

Ja se iskreno nadam da srbi znaju sa kakvim seronjama čiterskim će igrati

Još vam samo fale ceco i corona da sve poprimi obrise međunarodnog incidenta...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Jesi znao da je Ceco u Gerijatriji?

A pošto je online...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Battlefield 4

Poslao sam poruku njihovom glavnom da će nas biti dovoljno za 16 na 16 (bar tako sad stvari stoje) i da mi javi kad može na ts da dogovorim s njim detalje oko izbora mapa, određenih pravila ako ih bude i sl. Čim doznam kako i šta javim vam sve ode i u platoon.

Ceco šta je s tebom, moga si uletit majku mu?

Osobno imam jedno pravilo/molbu za koje bi vas odma u startu zamolio da ga poštujete. S obzirom da igramo s kim igramo molio bi sve da se suzdrže bilo kakvih vrijeđanja na nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Ponašajmo se pristojno, a ako netko bude imao bilo kakvih tendencija neka se izrazi u borbi a ne u chatu.

U slučaju da oni krenu s takvim sranjima molio bih vas da ne nasjedate na provokacije i ne spuštate se na takvu razinu. Ako do toga dođe ugasite chat, partiju odradite do kraja najbolje kako znate, zahvalimo se na pozivu i izlazimo sa servera...

battlelog - Volume_CRO

15 1 hvala 4
11 godina
Volume kaže...

Poslao sam poruku njihovom glavnom da će nas biti dovoljno za 16 na 16 (bar tako sad stvari stoje) i da mi javi kad može na ts da dogovorim s njim detalje oko izbora mapa, određenih pravila ako ih bude i sl. Čim doznam kako i šta javim vam sve ode i u platoon.

Ceco šta je s tebom, moga si uletit majku mu?

Osobno imam jedno pravilo/molbu za koje bi vas odma u startu zamolio da ga poštujete. S obzirom da igramo s kim igramo molio bi sve da se suzdrže bilo kakvih vrijeđanja na nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Ponašajmo se pristojno, a ako netko bude imao bilo kakvih tendencija neka se izrazi u borbi a ne u chatu.

U slučaju da oni krenu s takvim sranjima molio bih vas da ne nasjedate na provokacije i ne spuštate se na takvu razinu. Ako do toga dođe ugasite chat, partiju odradite do kraja najbolje kako znate, zahvalimo se na pozivu i izlazimo sa servera...

Za DOM!! 

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
13 godina
Volume kaže...

Pokušat ću streamat meč.

Budemo imali 2 ili 3 kanal na TS-u, jer nas je 16 ipak previše.

Tak da ovi koji su u mojem kanalu da slučajno nešto ne počnu srat na nacionalnoj razini, a ako već znaju (a znaju) da će im izletiti, onda nek budu u drugom kanalu.

U tekst chat ni slučajno.

U zasebnim TS kanalima slobodno malo rejđanja, al nemojte pretjerat, jer onda bude netko sigurno (po defaultu) nešto napisao u chat.

Već unaprijed znate tko bi to mogao biti, pa se probajte suzdržati :)

Ako smo od BF3 do sad dobili neke Egipćane, Francuze, jednu partiju čak i XCT.. pa valjda možemo i jedan srpski klan.

P.S. čuo sam se s Cecom, čekam odgovor.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 17:39 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

A zato ivanec ne igra?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

A pošto je online...

Moram stavit da mi se skida BF 4. Valjda stigne ;)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Nek ti netko pošalje na mail!

Freak Show Inc.
12 godina
ceco22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

A pošto je online...

posudim ti ja svoj 100/100 link sami ih naguzite

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 18:39 (SiNkE.Zgb).
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina

Napred naši! XD

Twitter: @191x7
17 godina
Battlefield 4

Bravo dečkovi 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mrfloyd kaže...

Bravo dečkovi 

Jbte više sam se preznojio u prvoj rudni nego 8 sati na poslu

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
Battlefield 4

Na prijenosu kod VV je završila runda Lockera. 

Jel to to ili ima još ?

Btw malo sam se smrznuo pri rezultatu 400:200. Stisli malo dečki. Al svaka čast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mrfloyd kaže...

Jel to to ili ima još ?

Btw malo sam se smrznuo pri rezultatu 400:200. Stisli malo dečki. Al svaka čast.

Sad su nas u drugoj rundi razguzili......

Ali Šangaj sa 16 vs 16 je pregolema mapa...pa doslovce svaki čovjek more imati svoje vozilo

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

JBG meni jos nije skinulo, a i tek sam u 22h dosao u stan :/

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Dide gube od dece. :(

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Granzon kaže...
mrfloyd kaže...

Jel to to ili ima još ?

Ali Šangaj sa 16 vs 16 je pregolema mapa...pa doslovce svaki čovjek more imati svoje vozilo

Kriva mapa!

Pa imate Damu i Nexa! To je == Zavod!!!

Shangai je kurvanjska mapa radi presinga na A i E!

Kako je Golmud završio?

12 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Granzon kaže...
mrfloyd kaže...

Jel to to ili ima još ?

Kriva mapa!

Kako je Golmud završio?

sveukupno 2:1 Za njih, ali vidi se da su puno uigraniji sto se tice velikih mapa, tocno znaju gdje idu i ko gdje ide, mi smo se stigli dogovoriti gdje tko  samo za lockere, uglavnom jako dobre 3 runde  :D

[G] carapa_junior
14 godina
mrfloyd kaže...

Kriva mapa!

Kako je Golmud završio?

Isto su nas pobijedili ali je bila dosta manja razlika

Dečki igraju VEOMA timski i tom segmentu su nas razguzili i to im se mora priznati, ali ostaje činjenica da su i Šangaj a pogotovo Golmud prevelike mape za 32 igrača....igralo se većinom full vehicle spam koji je čak gori i od fast spawn servera. Osobno mrzim takav stil igre tak da ne mogu reći da sam uživao u zadnje dvije runde. I isto bih rekao čak i da smo pobijedili....meni to jednostavno ne predstavlja neki užitak jer ubiješ jedan tenk/heli a druga 2 su ti već za vratom i tako se stalno vrtiš u krug

Debelo se osjetio nedostatak pješadije a i ovi naši inf. specijalisti stvarno nisu mogli doći na svoje....Nex je čak igrao snajpom na Golmudu, ali nisam siguran da je od silnog oklopa mogao nekaj napraviti

Btw. ja i dalje svu krivicu prebacujem na Cybera....on je za sve kriv!!!!!  

Također bih pohvalio sve sudionike spomenutog wara...niti jedna uvreda, ma niti jedna hebena psovka nije spomenuta niti u jednom smjeru i zaista sam se iznenadio kako je sve korektno prošlo...svaka čast

14 godina
Battlefield 4

Sve je to dobro čarape moje samo šta ja od muke još ne mogu doć sebi, više bi volija da sam pare izgubija nego ono sinoć... 

Tom, Špelac i Dama (valjda nisam izostavio koga) fala još jednom šta ste uskočili

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Sve je to dobro čarape moje samo šta ja od muke još ne mogu doć sebi, više bi volija da sam pare izgubija nego ono sinoć... 

Tom, Špelac i Dama (valjda nisam izostavio koga) fala još jednom šta ste uskočili

Da je umjesto golmuda išao zavod - bila bi to druga priča. Golmud je jebeno prevelik za toliko igrača a njima je to očito pasalo. A taktika nam je isto bila nepoznat pojam - svi smo trčali/vozili kako smo htjeli...

EDIT:

Bio je i jedan pisovac zadnju partiju

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 6:57 (Friday).
14 godina
Friday kaže...

Da je umjesto golmuda išao zavod - bila bi to druga priča. Golmud je jebeno prevelik za toliko igrača a njima je to očito pasalo. A taktika nam je isto bila nepoznat pojam - svi smo trčali/vozili kako smo htjeli...

EDIT:

Bio je i jedan pisovac zadnju partiju

Neznam zašto nije bio zavod kad smo se dogovorili da ćemo to tražiti od njih. Lokeri, zavod i langcan dam su tri mape koje bi ja tražija od njih kako smo i dogovarali popodne. 

Taktika i komunikacija nam je bila stvarno očajna, jebeš ti ono kad ja moram pisati u chat ako imam kome šta reći. Golmud i nije bio toliko loš, šangaj je bio katastrofa

Jbg ja sam mislija da se nađemo na tsu po ure prije pa bar nekakvu taktiku dogovorimo, al ruter me počeja jebat u najboljem trenutku. 

Bitno da samo se zabavili, drugi put će biti bolje... 

Onda fala i njemu

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Bitno je da se odigralo i svaka čast na uspješnoj organizaciji. Drugi put će biti bolje što se tiče detalja. Jednostavno se na warovima ne treba igrati CQ large. Samo CQ small, uz određena pravila. 

Nekao smo se uspjeli dogovoriti na brzinu za taktiku na Lockerima i to je otprilike dobro štekalo, a na Shangaju se vidjelo da nema dogovora iako smo se još i dobro nosili.

4 mape su previše za jedno večer igrat. Možda bolje 3 po jedan meč ili dvije po dva svaka mapa (brže ide jer je sve dogovoreno).

Ako planirate još dogovarati u budućnosti ovakve happeninge, bilo bi dobro razraditi nekakvu malu taktiku samo da se zna ko šta treba da radi.

Sve u svemu bilo je odlično.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
Volume kaže...

Taktika i komunikacija nam je bila stvarno očajna, jebeš ti ono kad ja moram pisati u chat ako imam kome šta reći. Golmud i nije bio toliko loš, šangaj je bio katastrofa

Nije radio TS whisper?

16 godina
Battlefield 4

Ovo što Dama kaže.

Prepremalo je 16-16 na cq large i to još na golmudu (lockere nisam bio, shangai sam došao al ste bili puni pa sam samo slušao na tsu), pogotovo što smo se mi svi razdijelili na vozila i (loše) pokrivali flagove. Naš squad, tzv air squad je još i solidno pokrivao a,b,c,f, još smo i mijenjali vozila kad bi poginuli i uzimali nešto na zemlji samo da vratimo te flagove nazad, ali što vrijedi kad su oni svaki put imali beacon na c ili između c i b, i vraćali to u roku odmah, plus što su daleko organiziranije se kretali.

Next time, cq small jedino dolazi u obzir na toliko ljudi.

I prijateljski prijedlog, igrat na normal i ranked serveru, bilo je masu čudnih situacija, ne samo meni tu zadnju rundu, nego koliko čujem bilo je još komentara na tu temu. Mislim da nikog neće zabolit 3-4 poraza ili pobjede i 'narušavanje' kd-a (mada s tim nismo imali problema, nego samo sa čuvanjem zastava), ali smatram da je kudikamo realnije i poštenije igrat sa upaljenim pb-om i ff-om.

Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Da,super je bilo... Kao sto su decki rekli,falilo je malo dogovaranja prije svega,al ok,dobro smo se drzali. Samo bi se jos jednom javno ispricao sto sam otisao prije pravog pocetka runde na Golmundu,sve mi je pocelo cudno trzat,nisam imao zvuka,pa se vratio,pa ga opet nisam imao,uglavnom nemojte mi zamjerit.

I da,stvarno svaka cast za obje ekipa zbog izostavljanja ikakvih uvreda pa cak i PSOVKI!!Obje strane su igralo opusteno i fer.

Evo jos uvijek se smijem onom Ristitraktoristi

Battlelog: Ratkapa16
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 8:24 (Gago4).

5 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Jutro curke.

Vidim bilo je zanimljivo sinoć. Ja nažalost nisam uspio doći i baciti koju.

A i da sam doša nebi h vam bio od prevelike pomoći. U subotu sam se fizički satra i jučer sam ima upalu svih mišića. Bio sam usporen ko puž.

Ev za drugi put ću biti spreman. Pripremiti ću muda da držim sa svakim po jednu zastavu. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Evo lokeri video. Nije bog zna kako zanimljiv jer smo mi držali onaj prevoj vani, ali bilo je par puta žestokog napucavanja:

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
jopis kaže...

Next time, cq small jedino dolazi u obzir na toliko ljudi.

I prijateljski prijedlog, igrat na normal i ranked serveru, bilo je masu čudnih situacija, ne samo meni tu zadnju rundu, nego koliko čujem bilo je još komentara na tu temu. Mislim da nikog neće zabolit 3-4 poraza ili pobjede i 'narušavanje' kd-a (mada s tim nismo imali problema, nego samo sa čuvanjem zastava), ali smatram da je kudikamo realnije i poštenije igrat sa upaljenim pb-om i ff-om.

Bilo ih je pun k...Koliko puta je bilo dodjem im s ledja ispalim pun spremnik metaka,on se okrene i ja padam ko pokosen,a i nexu je ista stvar bila cilo vrime.Bezveze.

ps.Jutro ekipa!

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice