Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

Nisam igrao BC2...

Lako za gađanje helića sa SRAWom (to je sasvim legitimno korištenje tog launchera) ali gađanje pješadije sa zastave na zastavu (sa vrha šangaja na B/A ili di već) je toliko kretenski da glava boli.

My name is Legion... For we are many!
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Nisam igrao BC2...

Lako za gađanje helića sa SRAWom (to je sasvim legitimno korištenje tog launchera) ali gađanje pješadije sa zastave na zastavu (sa vrha šangaja na B/A ili di već) je toliko kretenski da glava boli.

Apsolutno se slazem s Jopisom. Zabrane su glupe ... noC4, no shotgun, 3 snipers/team ... gluposti. Iako je BF4 timska igra, na zalost ima pojedinaca koji su nonstop lone wulfovi i ako im tako pase - so be it. Dosta bude takvih u igri i onda pobjedu donese tim koji ima jedan uigran squad s igracima koji medjusobno komuniciraju ...

Ali branjenje srawa ili ostalih oruzja je po meni ubijanje cari battlefielda. Sjecam se malog TDM-a na noshar kanalima u BF3 ... tamo je sacmarica medju onim kontejnerima bila bog i batina. I onda se nadje neki nabrijani admin koji ima 18k killova samo s jednom jedinom puskom i onda zabrani shotgun ... jaka muda ...

SVIMA SVEGA!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo Mrski je trazio jednu kraj druge snimku pa sam stavio:

[G] carapa_junior
Moj PC  
10 0 hvala 5
13 godina
carapa_junior kaže...

Trebaš ih uskladiti u djelić sekunde (preko vizualnog ili zvučnog cue-a) i uračunati delay od 3 framea (bar mislim da je trenutno 3 framea, budem konzultirao Krisa)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen

Nitko nije tražio nikakve zabrane, samo mi je fascinantno kako netko može (lvl140, btw i x sati igre) biti takav genijalac da tako igra...

13 godina
carapa_junior kaže...

Za nekakvu normalnu obradu bi trebali originalni fajlovi, a ne ovo skinuto s Youtubea. Previše je degradirana kvaliteta pa sam odokativno spojio fajlove.

I onda sam još ramišljao kako najbolje iskoristiti cijeli ekran i ovo mi je palo na pamet:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Našao novu sortu "igrača" (gora nego ovi što sa onim letećim tujcem ruše heliće) - ekipa koja preko pola mape gađa nekog SRAWom... Debilana. To je sa razlogom zabranjeno na 99% servera koji imaju bilo koju vrstu zabrane...

Onda nas  voleš jako

13 godina
carapa_junior kaže...

Thnx čarapice na trudu.

13 godina
MRSKI kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Našao novu sortu "igrača" (gora nego ovi što sa onim letećim tujcem ruše heliće) - ekipa koja preko pola mape gađa nekog SRAWom... Debilana. To je sa razlogom zabranjeno na 99% servera koji imaju bilo koju vrstu zabrane...

Onda nas  voleš jako

Tko je radio montažu? Ti ili mali?

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Onda nas  voleš jako

Tko je radio montažu? Ti ili mali?

Možeš jednom pogađati

17 godina
Bastardo kaže...

SVIMA SVEGA!

Dragi moj Bastardo,

Pisem ti pismo u daleku zemlju tu tvoju Šricafsku ili kakolijojđavovećdade ime.

Eto tako si ti nama aktivan tute na ovijem forumu, ali te ništa nema sanama na sevreru.

Tuitamo nešto iskoči da piše Bastardo al to je neka pizdarija, jer tebe nema,a piše.

Pa de ti  nama malo navrati na taj sevrer ili kakoligaveć ova mlađarija zove, pa da se mi maloprogonjamo.

Puno te pozdravlja tvoj drugar Floyd i samo da znadeš Đekna još nije umrla, a kad će neznase. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 23:02 (mrfloyd).
17 godina
Battlefield 4

Osvojio sam Premium za onu igru na H. No nemam tu igru na H. Onak.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Zar lit treba igru da je igra :p

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
ceco22 kaže...
191x7 kaže...

Zar lit treba igru da je igra :p

Kad ja nisam Čak...

17 godina
Battlefield 4

Dobio H*** od prijatelja na Gaming Tribe. Sada neplanski imam H*** s Premiumom. lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro djecaci .

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Dobro jutro!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jbte Spelca jos nema - da nije prvoaprilska sala .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro....

J3bem onog tko izmisli VPN i Javu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro!!!

Želudac me zaboli kad vidim šta ovaj radi sa sraw-om...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Da ne kažete (XTC iliti extream camping team) da imam nešto protiv vas, odmah vam javno, pred svim ostalim klanovima i panjevima kažem da smo s vama imali jako zabavne i zanimljive fun warove u svim baterfildima do sada.

Dobro, bila je ona jedna epizoda s Nenom, ali kad to maknemo na stranu - nemam nikakvih zamjerki - samo riječi hvale za vas.

To Camping nije bezveze u nazivu klana. Kad kempamo to radimo odlično.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro puce, ja sam jucer na reddit-u procital da bi prva verzija community mape bila spremna u ponedjeljak za testiranje na CTE...

Hello...

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ne znam zašto, ali upravo sam pomislio kako bi bilo lijepo vidjeti Wake Island u Frostbiteu 3. Mozak mi danas čudno funkcionira. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Šta ste se stisli danas svi ko prdež u guzici...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
13 godina
NiramX kaže...

Ne znam zašto, ali upravo sam pomislio kako bi bilo lijepo vidjeti Wake Island u Frostbiteu 3. Mozak mi danas čudno funkcionira. 

Ma kakav Frostbite 3, sami problemi s njim.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Popeo sam se za još jedno mjesto na forumskoj ljestvici...

Da nije pustih piratovih kartona imao bih već 12 zvjezdica!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Onda nas  voleš jako

Pa uglavnom gađaš heliće, to je ok. Već sam se ja izjasnio oko toga, nećemo dalje raspredati bezveze jer će se netko nać uvrijeđen.

BTW, sad sam bio spojen VPNom (koji je jedva proradio) na mrežu jedne oveće firme sa ovog našeg dragog balkana. Trebao sam instalirati neki naš softverić (Friday - server + client imaju 14 MB ) ali kad sam se konačno spojio, ugledao sam njegovo veličanstvo Windows XP pa sam promptno ubio VPN. Iz kojeg su groba njega iskopali da mi je znati...

Nema .Neta 4.5, ne možeš instalirati MSSQL 2012, nema (ispravan) IE, ne možeš Javu updateati...

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday - server + client imaju 14 MB

Pederluk...

U .NET-u "hello world" mora imati barem 20 mega!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Onda sam do sad promijenio tri operatera, a zapravo nisam :D

Od pustog jebača ispao obični drkaždija... Sad si na iskonu, ili?

Yes! Aj skon :)

Sad će doći brža veza, novi router, budem ih nažicao da isključe interleaving. Ping mi bude oko 20 :)

Ima da mi KD... poznavajući mene, padne :/

Ping će ti se prelaskom na VDSL ionako smanjiti na 20-ak.

Na ADSL mi je sa isključenim interleavingom pao sa 30 na 20.

Htio sam da mi isključe interleaving na VDSL, ali rekli su mi da centrala na koju sam spojen to ne podržava.

Al ko ga jebe dobro je ovako!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice