Ako bude u redu odmah uzimam i DA:I jer je uz kod na -40% i hrpu toga
Koji kodovi? Odkud?
Nego, mene je kostalo 100 R.
Ako odem do banke javit cu brzinski koliko je to kuna.
Ako bude u redu odmah uzimam i DA:I jer je uz kod na -40% i hrpu toga
Koji kodovi? Odkud?
Nego, mene je kostalo 100 R.
Ako odem do banke javit cu brzinski koliko je to kuna.
Plaća se u južnoafričkim randima i to ti ispadne 58kn...
Ekipa ništa od ovoga valuta je provjereno ZAR južnoafrički rand, kad dobijem refund poslat ću vam slike kao potvrdu da je valuta ZAR, i bilo je predobro da bi bilo istinito.
150ZAR je 12,5$ a na meksičkom je 6,5$.
Nisam vas upratio,o cemu se radi?je li se more uzet premium ili je to ssamo normalna igra??
Imam ja elektron visa studentska,ne more mi ni u minus ni nista,platit cu s njom.
Edit: znaci nista,tek sam sad vidio o cem se radi,jbga.
Prvi put da je netko skužio moj nick bez da sam morao objašnjavati. lol
Dobro jutro ekipa! Prekrasno je odrapnuti 10+ sati sna u komadu!
Naglasak na netko. :p
Nego, dobro jutro radni narode Bug foruma.
Ekipa ništa od ovoga valuta je provjereno ZAR južnoafrički rand, kad dobijem refund poslat ću vam slike kao potvrdu da je valuta ZAR, i bilo je predobro da bi bilo istinito.
Hvala.
Morao sam to prije pročitati.
Obukao sam se, nahraniio i uredio kćer, obukao nju, čekao s njom nervoznom u redu u banci...
I onda mi kaže "Danas je to kupljeno? Kartične transakcije su na.. (čekanju?).. nekoliko dana, i tek će se onda vidjeti koliko je to koštalo u kunama".
Pff..
Idem napraviti refund.
Šteta.
JBG... bilo bi dobro da je njihova valuta. Ali kad vidim sta smo jadnicima u Vijetnamu i Indiji uradili sa cijenama mozda i bolje da nije istina . I Vijetnamu Hardline kosta sad 90 dolara XD
JBG... bilo bi dobro da je njihova valuta. Ali kad vidim sta smo jadnicima u Vijetnamu i Indiji uradili sa cijenama mozda i bolje da nije istina . I Vijetnamu Hardline kosta sad 90 dolara XD
Sad sam išao napraviti refund.
I moraš odabrati razlog.
I stavim ja "Namjeravao sam kupiti nešto drugo".
A kad tamo, crveni ekran: "Could not complete request"
Vratim se natrag i odaberem "It was no fun".
I onda prođe
Hvala.
Morao sam to prije pročitati.
Obukao sam se, nahraniio i uredio kćer, obukao nju, čekao s njom nervoznom u redu u banci...
I onda mi kaže "Danas je to kupljeno? Kartične transakcije su na.. (čekanju?).. nekoliko dana, i tek će se onda vidjeti koliko je to koštalo u kunama".
Pff..
Idem napraviti refund.
Šteta.
cajber, a u kojoj si banci?
Pff..
Idem napraviti refund.
Šteta.
Napisao sam na prosloj strani u poruci gdje je screenshot.
Raiffeisen. Kartica je VISA Electron.
Pff..
Idem napraviti refund.
Šteta.
Napisao sam na prosloj strani u poruci gdje je screenshot.
Raiffeisen. Kartica je VISA Electron.
aaa, nisam gledal, prek moba sam, meni je bil isti vrag, dosel u zagrebacku banku i rekli da mi ne mogu reci, al u biti napravili jedan poziv u zg, i sve se odma znalo kolko cega i sve, samo treba volje imati...
Najbolje da Špelac meni kupi Primijum i isproba kako to točno radi
Evo kako Zavod izgleda po mraku...puno bolje nego Shanghai, koji je pretaman i naporan za igrati. A mracnu Kita Railway stazu nisam ni probao igrati.
p.s. znam da bi neki volili viditi i koji SS sa A flaga, zato svi zainteresirani koji zele preuzeti album sa A flaga neka se jave na PM
Hvala!
Ovo je baš lijepo za vidjeti :)
Postoji nekoliko noćnih scope-ova. Koji je najbolji za ove mape?
Evo kako Zavod izgleda po mraku...puno bolje nego Shanghai, koji je pretaman i naporan za igrati. A mracnu Kita Railway stazu nisam ni probao igrati.
p.s. znam da bi neki volili viditi i koji SS sa A flaga, zato svi zainteresirani koji zele preuzeti album sa A flaga neka se jave na PM
I dalje to nije pravi mrak, kao što je npr. u Insurgency
Evo ti Golmud u mraku!
Jesu to štedne žarulje i mogu li se pogasiti ?
Vidiš da cendraju da im je Shanghai premračan,šta bi tek bilo da stave kmicu iz Insurgencyja.
Ajde mala pomoć, ovaj I7* rus mi je poželio rakove i slično, jer mi se činilo da koristi Wallhack ako ništa drugo. HS na manje više svemu oko 20-24% (i sniperima, ali izgleda da najviše igra HC, pa sad...).
http://bf4db.com/players/13462020
Uglavnom, meni se činilo da se lik sam oživio (no možda ga je i ovaj koji je plentao), pa sam ga opet "optužio" i nakon toga je server crash-ao i nestao (te nema reporta od dotične runde) - u snimci normalne brzine se defib ne čuje...
Čak je bilo i nekih admin poruka tipa odhebite i slično...
Runde prije toga:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/574105721863612736/199586046/ - čak i ovu je kao admin prekinuo dok su imali 1-0
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/574103469300066624/199586046/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/574101872746637632/199586046/
Interesantan pajdo.
Nizak ACC a dobar HS ratio.
Jel možeš taj video poslati DICEu ili Evenbalancu?
Najbolje da Špelac meni kupi Primijum i isproba kako to točno radi
Cigane jedan, pa novi miš sam ti poslao a ti otišao na skijanje
??
Jesi joj poslao PP i rekao za svoje eskapade s tenkovima?
??
Jesi joj poslao PP i rekao za svoje eskapade s tenkovima?
I jesi li je pitao koji joj je nick na Battlelogu?
Da mi je znati na šta liči tvoja Q tipka...
Da mi je znati na šta liči tvoja Q tipka...
Izlizana do boli, to je cijena kad nemaš autospot
A najbolje, imam neku staru HP PS/2 tastaturu, služi već godinama (nadam se da je nisam ureko sad).
??
Cyber priznaj jel ti ovo neka rodica ili šogorica koju pokušavaš utrpat nekom? Mogao si joj bar ime maknut, još će dobiti slom živaca sad kada joj ekipa počne javljati na FB
. (nemam FB, bem ti
, hehehe)
Možda (sigurno?) je bilo ali da utvrdimo gradivo jer sam to pričao danas šta se dogodi kada žemsko igra BF4 (NHF)
??
Cyber priznaj jel ti ovo neka rodica ili šogorica koju pokušavaš utrpat nekom? Mogao si joj bar ime maknut, još će dobiti slom živaca sad kada joj ekipa počne javljati na FB
. (nemam FB, bem ti
, hehehe)
Kaj ste svi zapeli :))
Dobio sam ovaj screenshot, nemam pojma tko je to
Nisam baš previše na Faceu. Pitaj Špelca kolko mi treba da odgovorim na njegove provokacije.