Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
amater_2 kaže...

A o kojem je autu rič?

Peugeot 106, 1994. god.

Friday kaže...
Treba mi cca 250 kn do splita i nazad preko bosne

Pa kako naprijed sa ovakvima... Umjesto da fino da hrpetinu love za autoput i plaća kave na skupim odmorištima, on potpomaže gospodarski razvoj Bosne...

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
amater_2 kaže...

A o kojem je autu rič?

Peugeot 106, 1994. god.

Friday kaže...
Treba mi cca 250 kn do splita i nazad preko bosne

Pa kako naprijed sa ovakvima... Umjesto da fino da hrpetinu love za autoput i plaća kave na skupim odmorištima, on potpomaže gospodarski razvoj Bosne...

Slab si, ja sam do prije nekog vremena vozio kadetta '91 godište

Ne plaćam više za autocestu, nema šanse. Odem preko bosne, dama plati pivo i sve 5

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Arabarran kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ti si još dobro i prošao. Ja sam mijenjao alternator, četkice alnasera, čistio/popravljao motorić ler gasa... ~1000kn. Yay.

Akumulator, četkice, Automat od anlasera = 600,00kn

Redovni servis prije 3 mjeseca: 2350 kn

Amateri. Ja samo odem kući, uđem u radionu i ak sam dovoljno lijen za radit si sam, kažem šegrtima da skinu s lagera dio koji trebam i zamijene. Trošak = 0 Kn

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Amateri. Ja samo odem kući, uđem u radionu i ak sam dovoljno lijen za radit si sam, kažem šegrtima da skinu s lagera dio koji trebam i zamijene. Trošak = 0 Kn

Izgubio bih garanciju ako nešto na autu bude napravljeno izvan ovlaštenog servisa!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

Izgubio bih garanciju ako nešto na autu bude napravljeno izvan ovlaštenog servisa!

Otkad ti poštivaš pravila?

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Otkad ti poštivaš pravila?

Legitimist oduvijek!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

Friendly advice - ne daj Bože da ti uistinu zatreba garancija za neki pravi kvar, ikad, kod Hr ovlaštenih servisera

16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Slab si, ja sam do prije nekog vremena vozio kadetta '91 godište

Ne plaćam više za autocestu, nema šanse. Odem preko bosne, dama plati pivo i sve 5

Ja sam isto do nedavno vozio Yuga 45, '89. godina

jopis kaže...

I ja bi tako da imam radionu. Zapravo imam, ali je 150km od mene i baš se nebi proveo do tamo sa pola neispravne elektronike...

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Friendly advice - ne daj Bože da ti uistinu zatreba garancija za neki pravi kvar, ikad, kod Hr ovlaštenih servisera

Znači da odjebem servisiranje kod ovlaštenog servisera? I šta onda ako stvarno nešto bude?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kaj je dacia auto? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kaj je dacia auto? 

A jbg, nismo svi iz bogatih familija pa da se možemo kurčit "vidi šta mi tata kupio"...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Napuni taj akumulator, dolij destilirane vode u njega ako treba (skini one čepove, vidi jesu li ćelije bar na pola pune).

Ti si još dobro i prošao. Ja sam mijenjao alternator, četkice alnasera, čistio/popravljao motorić ler gasa... ~1000kn. Yay.

Svi novi akumulatori su uglavnom "suhi" i ne može se u njih ništa dolijevati.

Jesi uzeo premium majku mu?

Špelac nisu. Ne dezinformiraj mase.  većina su klasični kiselinski akuulatori, koji su kao "bez održavanja". Ali sadrže kiselinu. Dok su skuplji sa gelovima(ima ih više vrsta) i nisu toliko popularni jer su dosta skuplji.

Cyber ako ti je akumuljator star 3 godine i neke je normalne marke, imaš ga šanse "popraviti"

Uzmi kadicu , ili sličnu posudu, izlij tekučinu van te ga dobro operi sa šlaufom tak da izleti van svo "crnilo" tj sediment.

Ulij ponovo unutra tekućinu, ako fali dolij destilirane vode i na punjač kroz noć. Ja 2 akumulatora tako produžio za godinu dana..

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

Znači da odjebem servisiranje kod ovlaštenog servisera? I šta onda ako stvarno nešto bude?

Ma jok, sve 5 je tih 1-2-3g koliko daju garancije na mehaniku je za ovak neke banalnosti (a i nije sad da ti je redovni servis neka basnoslovna cifra, bar dok je auto u garanciji), ali da ti odapne neki veći kvar, to su muke po križu za riješit.

Istinabog je da je mala vjerojatnost i da će nešt tak kardinalno otić u prvih 2-3g starosti auta, ali događalo se, a kad se dogodi, svi su krivi, samo ne proizvođač i serviser koji je dužan dovesti auto u ispravno stanje.

Neću nikad zaboravit kad su izašli pežoovi 1.6thp motori, lik izbulji 27-28k € za auto, da bi nakon pol godine mjenjač krepo. Odgovor servisa - vi ste se iživljavali na autu i vi ste krivi -.- Lik pošalje pritužbu u Francusku, ovi ga odhebu da nek to rješava sa ovlaštenim serviserom u svojoj državi.... Golgota je trajala mjesecima...

Frend je 2001e kupio corsu 1.7dti, nakon jedva godinu dana, krepa pumpa, dizne, turbina... Trošak popravka po predračunu 35000kn, i kažu njemu u servisu, ovlaštenom naravno, di je i kupio auto, ma to ste vi sjebali, ko zna kakvo ste gorivo tankali u auto, donesite račune za gorivo za cijelu godinu, pa ćemo se nagodit oko popravka!?!? Kakva faking nagodba, auto je u garanciji. Kad je odneo sve odvjetnici i ona poslala pritužbu službenim putem, riješilo se, al isto uz višemjesečno otezanje.

Na žalost, imam takvih primjera xx, raznoraznih marki auta.

13 godina
Battlefield 4

Šta će vam auto pored BF4.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

Šta će vam auto pored BF4.

Kako kome

Ja sam se rodio s benzinom u krvi, pa su mi zato od rođenja auti interes br1, možda je to i razlog zašto nisam normalan

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Ja sam se rodio s benzinom u krvi, pa su mi zato od rođenja auti interes br1, možda je to i razlog zašto nisam normalan

Mene su prvi puta uhvatili sa susjedom u ormaru kad sam imao 4 godine...

Ali volim ja i benzin!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kaj je dacia auto? 

A jbg, nismo svi iz bogatih familija pa da se možemo kurčit "vidi šta mi tata kupio"...

Je, to mi je baš retardirano kak je negdje pokazatelj kakav si čovjek tvoj auto. A to da si bahati idiot nema veze.

Kak je prije Golf bio "Das auto" (ne znam dal je još uvijek).

Vozio sam poslovno Trojku dizel turbo.

"To ti je nepoderivo!" "Njemački auto!" Je... ako na svakih 100km popraviš neku sitnicu.

Imao sam privatni broj od servisera i znao sam mu adresu. I još sam upoznao servisere u 4 grada od Koprivnice do Rijeke

I onda veli meni serviser "Sva sreća da se i dalje prodaju, pola malih servisa bi se moglo zatvoriti da ih nema"

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 16:28 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
I onda tko to otvara auto servis na Golmundu ? BTW. Dacia je dobro auto, pogotovo Sandero + plin.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
Vozit auto koji nije iz Japana nema smisla. Točka! :)
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
 A to da si bahati idiot nema veze.

Zenge?

Ne poznam ga.

Al postoji mogućnost.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Arabarran kaže...
Vozit auto koji nije iz Japana nema smisla. Točka! :)

Pff.

Auto iz njemačke, motor iz japana, žena s mediterana.

Al dobro, mlad si, naučit ćeš

13 godina
jopis kaže...

Svo troje: proizvođač, model i godina?

Može i slika!

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...

Može i slika!

Eeee, ne može.

Sad bi se ti naslađivao tuđim mladim ženama, ja se oženih puno mlađom da bi ja uživao

13 godina
jopis kaže...
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...

Može i slika!

Eeee, ne može.

Sad bi se ti naslađivao tuđim mladim ženama, ja se oženih puno mlađom da bi ja uživao

A jesi neki...

Aj onda bar prvo dvoje :)

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...

Može i slika!

Eeee, ne može.

A jesi neki...

Aj onda bar prvo dvoje :)

A jesi uporan....

Pa recesija je vražja već koju godinu (ma.er joj više kad će proć), sad je francuski auto u igri i talijanski bicikl, a dok su bila dobra stara vremena, bmw i kawasaki.

Samo je žena ista sve vrijeme

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo došli štakor i podloga mater im, nije onaj xtd nego kone pure military. Ovaj xtd nije bija na stanju pa tribalo čekat nekih tjedan dana, a meni se nije dalo pa uzeja ovo...

battlelog - Volume_CRO

11 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Evo došli štakor i podloga mater im, nije onaj xtd nego kone pure military. Ovaj xtd nije bija na stanju pa tribalo čekat nekih tjedan dana, a meni se nije dalo pa uzeja ovo...

Najs!

Što imaš (ćeš imati) složeno na bočnim tipkama?

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Najs!

Što imaš (ćeš imati) složeno na bočnim tipkama?

On ne koristi bočne tipke. On ti je pro. 

Sad  mu K/D ide iznad 3.

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
ceco22 kaže...
I onda tko to otvara auto servis na Golmundu ? BTW. Dacia je dobro auto, pogotovo Sandero + plin.

Di bas tu mapu. Inace mi je ta mapa onako...awesomes, steta sto nije malo otvorenija! Evo malo sam obiljezio fighting podrucija. Uglavnom pravi fight se uvijek vodi oko A i B. Znam ici i do C i D al to samo kad igra bude do jaja. Na E sam bio jednom, a na G nikada. Dok na F uglavnom kempaju supci. 

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel se to meni samo čini ili netcode kad ne zna što bi napravio kad nestane par paketića te jednostavno ubije uz romantičnu poruku "Killed in action"? Ono, interpolacija kamo si se kretao i što si radio nula bodova - u catch bloku je KillPlayerForShitAndGiggles()...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice