Ahaha jeba mater kralj je na 600 promila
battlelog - Volume_CRO
battlelog - Volume_CRO
A, desi se to kad se Zemlja prebrzo zavrti nakratko.
Naručija sam novog štakora, roccat xtd optical. Ima netko da ga je koristio, jel valja to sranje šta?
http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-XTD-Optical/
Ja imam Kone Pure Optical i prezadovoljan sam.
ja imam 20cm i prezadovoljan sam 
A glava?
A glava?
glava ga boli kad mu se digne jer ne ostane ništa krvi u glavi 
A, desi se to kad se Zemlja prebrzo zavrti nakratko.
Istina druže, istina... Znam po sebi...
Ja imam Kone Pure Optical i prezadovoljan sam.
Ovaj xtd je valjda ista stvar samo šta ima one gej trake sa strane šta svitle
Počeja si ki Mudonja, neki od nas su osjetljivi na to
A glava?
Dosad smo naučili da je mačkova s 25cm, onda je njegova valjda ka u žabe s 20
Dama a vidi ovog citiranja
battlelog - Volume_CRO
Koliko vidim razlika je u DPIu jos i u r3 vs r5 senzoru.
Ali neces pogrijesiti. Ja sam jako zadovoljan sa misem i nikakvih problema do sada. (kuckuc)
Da imas i tipkovnicu njihovu imao bi stotine mogucnosti sa pritiskom tipke na keyb. +mis. Odlicna kombinacija ako netko bas koristi dosta shortcute.
Da imas i tipkovnicu njihovu imao bi stotine mogucnosti sa pritiskom tipke na keyb. +mis. Odlicna kombinacija ako netko bas koristi dosta shortcute.
Ovako ima samo 100+ tipki na tipkovnici i to je to...
Damn!!! Malo mu je falilo za puni krug 
Koliko vidim razlika je u DPIu jos i u r3 vs r5 senzoru.
Ali neces pogrijesiti. Ja sam jako zadovoljan sa misem i nikakvih problema do sada. (kuckuc)
Da ovaj xtd ima taj neki 3310 senzor. Koliko sam vidio po netu navodno je pojam za fps gejming, nema nikakve predikcije ili ubrzanja. Šta je najgore kupija sam deathaddera prije par miseci i mali mi ga j*bački ''uredi'' prije par dana. Majku mu nabijem uništija mi je pola periferije već... Te makro tipke ja nikad ni ne koristim, bitne su mi samo ove dvi sa strane na mišu, jedna za spotanje i druga za pitch up jetu
Nego šta su se svi nešto počeli k*rčit s veličinom i glavama u zadnje vrime? Samo čekam da se pojavi nova faca sa 40cm i glavom vola... Na kraju će ispast da nam i Mudonja prodaje priče, biće ima neku žalost od 12-13 cm 
evo da imamo neke okvirne veličine kad već pretjerujemo.....
Prvi među jednakima 
Nego šta su se svi nešto počeli k*rčit s veličinom i glavama u zadnje vrime? Samo čekam da se pojavi nova faca sa 40cm i glavom vola... Na kraju će ispast da nam i Mudonja prodaje priče, biće ima neku žalost od 12-13 cm 
Stari, kažem ti veči je nego rep kod mačka. A za glavu već znate. 
EDIT:
Jbt ja sam u biti Francuz. 
Bilo bi zanimljivo doznati koji su postupak prikupljanja podataka koristili pri utvrđivanju prosječne veličine penisa. Jesu išli ulicom i pitali ljude, ili su anketari osobno mjerili i unosili podatke, ili su skupili podatke od doktora koji su mjerili penise ekipi, ili kako...?
Sumnjam u ove podatke jer je poznato da u HR niko nema ispod 20cm.
Da su samo pitali ljude onda bi prosjek bio oko 32 cm i glava ko u jazavca!
Za nas ovamo nemaju dovoljno dug metar da izmjere.
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Bilo bi zanimljivo doznati koji su postupak prikupljanja podataka koristili pri utvrđivanju prosječne veličine penisa. Jesu išli ulicom i pitali ljude, ili su anketari osobno mjerili i unosili podatke, ili su skupili podatke od doktora koji su mjerili penise ekipi, ili kako...?
Sumnjam u ove podatke jer je poznato da u HR niko nema ispod 20cm.
Mislim da je pisalo self-reporting, ali nisam siguran. Uglavnom radio sam neke takve ankete kad sam studirao i začudio bi se kako se ekipa zbrejka kad im postavljaš takva pitanja na cesti
. Uglavnom nismo imali puno junaka/nja koji su se hvalili previše, a i komp ti izbaci anomalije (Gausova krivlja i tako to).
A u HR nitko nema ispod 20 cm jer nam Mudo diže prosjek....
Jbg, u Francuskoj je ostalo puno berača pamuka 
Ako malo zumirate vidjet ćete da je oko zadra situacija znatno bolja. Mudo, gdje ti ono živiš?
Jbg, u Francuskoj je ostalo puno berača pamuka 
netko je dobro napisao da Francuzi imaju najveće komplekse pa zato i pretjeruju najviše
Ako malo zumirate vidjet ćete da je oko zadra situacija znatno bolja. Mudo, gdje ti ono živiš?
Pa oko Zadra. :) Dižem prosjek. 
Ljudi moji moram vam priznat da je ovo bija stvarno poučan tjedan, od toga kako uzgojiti jogurt u p*čki pa do prosječne veličine rođe kod nas i susjeda...
Budite mi živi, zdravi i pijani preko vikenda pa se čujemo u ponediljak 
battlelog - Volume_CRO
Voljum ošo i svi utihnuli... Vidim ja tko je glavni kolovođa ovdje!
EDIT:
Jbt ja sam u biti Francuz. 
Mudoa?
Voui?