Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.674.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Vještice sad je na tebi red ako se ne varam? 

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Ja se ne sjećam nikakvih pregovora s tobom. Obrati se mudi, mi smo sve lijepo dogovorili i razmijenili.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

I dalje offtopic a i nitko mi nije odgovorio na problem skovrcanih noktiju ...

Uglavnom ... suska se o detaljima za novi DLC ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 13:55 (Bastardo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...

Ja se ne sjećam nikakvih pregovora s tobom. Obrati se mudi, mi smo sve lijepo dogovorili i razmijenili.

Jel ga repetirao ili ga je ostavio u ležernom stanju?

Freak Show Inc.
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Bok Vještica i Tetka! Nemojte samo nasjedati na provokacije i priključiti se ovom ludilu! Hvala unaprijed

Bok Sajber, ne brigaj, bude ih Vještica sve nakantala ako pretjeraju, ja ću stat iza nje i bodrit ;)

pirat kaže...
MatoOO13 kaže...

Možda, iako mi ovako bez smajlića izgleda jako tužno. Onako kao jadikovka neka, da ti znaš šta žena sve prođe u životu kraj pirata... evo neću se ni smijati dok ne pojasniš, deder baci kakav smajli da znam kaj misliš...  

Želi reći da jedino kad pored sebe ima muškarca kao ja(lijep,zgodan,pametan,seksi) može svašta lijepo doživjeti u životu.

Ne bih sama bolje natipkala. <3

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
16 godina
Ukulele kaže...13 kaže...

Možda, iako mi ovako bez smajlića izgleda jako tužno. Onako kao jadikovka neka, da ti znaš šta žena sve prođe u životu kraj pirata... evo neću se ni smijati dok ne pojasniš, deder baci kakav smajli da znam kaj misliš...  

Želi reći da jedino kad pored sebe ima muškarca kao ja(lijep,zgodan,pametan,seksi) može svašta lijepo doživjeti u životu.

Ne bih sama bolje natipkala. <3

Jel mi to imamo novi par na forumu i u BF4 svitu? 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
CroPower76 kaže...

Ajde Ante pa daj više neku sliku Malezijki. Nemoj sad po netu tražiti nego slikaj i baci na forum. 

A je da stavim pa vi napaljeni "znalci" kazete to je tboy a uzivo niste ni jednog vidjeli

Imate vi svoje slike u glavi a ne treba to kvariti.

Osim toga prave Malajke su zamotane tako da nista od toga

克罗地亚电源
13 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Bok Sajber, ne brigaj, bude ih Vještica sve nakantala ako pretjeraju, ja ću stat iza nje i bodrit ;)

Mislim da im već lagano preuzimamo temu. Tako su nam se poveselili, a ni ne vide što slijedi.

Friday kaže...

Jel ga repetirao ili ga je ostavio u ležernom stanju?

Pa dokumentirao je cijeli proces. Nemoj da te zavara ovaj njegov nick na forumu. Meni se čini da je profesionalac.

10 godina
neaktivan
pirat kaže...

Usta moja hvalite me, zaboravio si skroman i povučen  (iako lijep i zgodan su pomalo sinonimi tako da to dovodi u pitanje treći navod ali kaj sad ). Dok ne vidim TU pored ovog posta no soup for you.

EDIT: sad vidio drugu poruku: Mazeltov!

TomoR kaže...
MatoOO13 kaže...

Mudo pazi spelling znaš da gramarnazzi for CH is on patrol 

Pusti Mudu na miru, vidiš da je sav uzbuđen od pregovora, pa mu bježe malo slova.

A nije lako beštiju ukorotit i još dopisivat se sa ljudima, ae .

i još jedan prigodni da opiše atmosferu teme:

http://9gag.com/gag/a7KQzxr

potpis
16 godina
Battlefield 4

Imam jedan zanimljiv selfie ali bi probrao crvenog kad bi ga pokazao ovako javno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Imam jedan zanimljiv selfie ali bi probrao crvenog kad bi ga pokazao ovako javno.

Daj na PP onda. 

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Ja sam si jednom prilikom "malo" popio i skontam da mi trenerka ima pukotinu na međunožju. Možda centimetar-dva. Onda sam kroz tu rupu izvukao kesu (mošnju za vas fine) koliko god sam mogao, uslikao i slao frendovima na fejsu.

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
CroPower76 kaže...

A je da stavim pa vi napaljeni "znalci" kazete to je tboy a uzivo niste ni jednog vidjeli

Imate vi svoje slike u glavi a ne treba to kvariti.

Osim toga prave Malajke su zamotane tako da nista od toga

Vidim da si pun znanja a tamo si manje od dva tjedna, samo primjećujem.... 

LudaVjestica kaže...

Mislim da im već lagano preuzimamo temu. Tako su nam se poveselili, a ni ne vide što slijedi.

is it this? NHF 

potpis
13 godina
amater_2 kaže...

Jel mi to imamo novi par na forumu i u BF4 svitu? 

Vanserijska ljubav, ne stane to u jedan post.

LudaVjestica kaže...

Prikupila si svu potrebnu "dokumentaciju", sad ih imamo, mislim da možemo počet o menstrualnim ciklusima :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
17 godina
odjavljen
Ukulele kaže...

sad ih imamo, mislim da možemo počet o menstrualnim ciklusima :)

LOL, pa ako malo prekopaš naći ćeš sigurno nešto i o ome. A vjerojatno i naučiti nešto.

Freak Show Inc.
16 godina
amater_2 kaže...

Daj na PP onda. 

I što kažeš? Jesi to ti?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ujutro u vlaku naletim na pirata pa sam morao selfirat taj trenutak.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
Ukulele kaže...

Vanserijska ljubav, ne stane to u jedan post.

Ne bih sam bolje natipkao. <3

سمندری ڈاکو
16 godina
Jack Sparrow kaže...

I što kažeš? Jesi to ti?

Skoro.

Ruka je zakon. Svaka čast. 

14 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...
Volume kaže...

Ti znaš da je meni Mudonja ka brat i da sve dilimo? Posla mi je slike i moran ti reći da imaš mota za dobru pozu skroz

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Jack Sparrow kaže...

I što kažeš? Jesi to ti?

Skoro.

Ruka je zakon. Svaka čast. 

Znao sam da je fisting u pitanju

Ali nema te cure koja će ostati ravnodušna na dobar fisting!

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 4

izvinite na off topic-u ali tribam savjet na brzinu...pisa sam vec u drugoj temi,receno mi je ono sto sam i mislio sam da je,ali

neko ko ima vise iskustva bolje ce znat.

problem s laptopom,nije bas star ali nije ni nesto posebno.Prvo bio je spor,ali ubacio sam mu rama jos i sad je ok,ali grije se nenormalno.

Samo sto ga upalim i nek stoji bez ista da radi ugrije se ko pekara,ventilator puse mores kosu osousit ispod njega.

Ne kontam sta moze bit,jer sam win nanovo podigao,nije nista instaliravano od gluposti,gledam upravitelja zad. nema nista da zdere memoriju ili da je zauzece procesora velika,a ventilator vrti punom snagom.

Ciscenje ventilatora i promjena paste??

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - cohr23
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 14:25 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Nema Ivaneca, ali poprilično sam siguran da je pasta...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Ti znaš da je meni Mudonja ka brat i da sve dilimo? Posla mi je slike i moran ti reći da imaš mota za dobru pozu skroz

Vidjela sam i ja tvoje te uzvraćam komplimente. Naime, znaš kako je mudo slab na ženske slike pa je bio spreman otkrit sve svoje tajne pa mi je poslao čak i vaše zajedničke fotke... lijepo je kad se braća tako vole.

11 godina
Friday kaže... 

sad ja ne znam je li ti mene prcas s tim vasim izrazom "pasta"(vjerovatno jesi) ali dobro... 

14 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...
Volume kaže...

Vidjela sam i ja tvoje te uzvraćam komplimente. Naime, znaš kako je mudo slab na ženske slike pa je bio spreman otkrit sve svoje tajne pa mi je poslao čak i vaše zajedničke fotke... lijepo je kad se braća tako vole.

O fala, fala  Te naše su se dogodile u pijanstvu i nitko za njih nije triba doznati, ali eto nema veze... 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
hrka11 kaže...
Friday kaže... 

sad ja ne znam je li ti mene prcas s tim vasim izrazom "pasta"(vjerovatno jesi) ali dobro... 

Pasta je pasta mater mu, kakvi izrazi... 

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Volume kaže...

Pasta je pasta mater mu, kakvi izrazi... 

izvini ali ja sam prije naveo da mi je taj pojam jos nepoznat...i da trazim objasnjenje??

s drugim nekim su me upoznali ostale kolege. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 14:39 (hrka11).
16 godina
Volume kaže...
LudaVjestica kaže...
Volume kaže...

O fala, fala  Te naše su se dogodile u pijanstvu i nitko za njih nije triba doznati, ali eto nema veze... 

16 godina
hrka11 kaže...
Friday kaže... 

Evo kolega ja ću ti odgovoriti (pusti ovu mučku đubrad). Očisti vent i obavezno promini pastu.

Ako neznaš kako, otiđi do cybera. Čak ćeš dobiti pivu, kavu, kolače, kobasicu, janjetine.....

EDIT: U KURA** REPLAY, zar i ti.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 14:44 (amater_2).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice