Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.656.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Svima sretan i blagosolovljen Božić. {#}

E da, moram se pohvaliti što sam dobio od žene na poklon.

Slika govori tisuću riči. Volim te Ženo...... {#}

Kaže mi da je to da bolje čujem u BF. 

Mislim da imam najbolju ženu na svitu. {#}

EDIT: Zanemarite natpis na tipkovnici. {#}

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 1:45 (amater_2).
Moj PC  
19 0 hvala 12
17 godina
Re: Battlefield 4
amater_2 kaže...

Uživaj (iako, čini se, da ti ženstvenija polovica baš i ne čita Bug redovito).

Pridružujem se čestitkama.

Čestit i blagoslovljen Božić svima koji ga danas slave, a onima koji ne želim ugodne blagdane.

SRETAN BOŽIĆ!

Btw meni za Božić T-Com poslao novi router, pustit će mi VDSL za koji dan.

I onda čaća dobio božičnicu u firmi (u obliku kupnje proizvoda) pa mi donio i jako kvalitetan kompresor (za čišćenje kompa će mi dobro dođi, a ne za ono na šta ste svi pomislili perverznjaci moji dragi).

A uskoro možda bude i jedan Deathadder Chroma na redu te možda i nova podloga.

Ak već od mene nikad poštenog BF igrača, barem da mi je periferija poštena (periferijom ispravljam slab periferni vid! XD).

Twitter: @191x7
13 godina
Battlefield 4

27.12. (ova subota) ili 28.12. (nedjelja) oko 20:00 sati, veliko Božićno/Novogodišnje fotkanje na [G] serveru!

Treba nam snijeg, znači neka od mapa iz novog DLC-a (sorry ljudi bez Premiuma, ajd brzo kupiti kad su popusti).

Najfotogeničnije mi izgleda Operation Whiteout.

Da vidimo kolko nas ima, možda pozovem ljude s drugih foruma.

22 Subota
4 Nedjelja
2 Dosta fotkanja, imam život
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imao sam prilike igrati većinu battlefielda. I nije mi jasno koja je svrha dati 60+ eura za isključivo multiplayer igru. Bad company 2 je mrtva , tj nema nikoga na serverima i ostaje igra sa jadnim singleplayerom koja mi bezvrijedno stoji u steam library. Battlefield 3 isto tako malo pomalo se gasi. A kako stvari stoje buduci da EA svake godine izdaje novi battlefield u biti nakon kupljene igre ostaje ti 6 mjeseci do godine dana kvalitetnog multiplayera dok ne izađe nova igra. Nakon 2 godine igra skroz umire. Call of duty ipak sa druge strane ima dosta igrača čak i na dvojci i četvorci nakon toliko godina. Sad kad izađe opet neki novi battlefield kad zbrojimo dlc-jeve i sve premium gluposti to ce opet biti 100+ eura za igru koja je unaprijed osuđena na propast u roku od godine dana.

2 7 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Cestit Bozic svima i sve zdravlje i srecu.

@Cyber  Znaci tako je to kad imas bebu pa si dezuran rano u jutro. Sve vec vidjeno 2X

battlelog pukycro

1 0 hvala 4
12 godina

Battlefield 60 e, nadogradnja racunala 500 e, podizanje brzine interneta 10 e mjesecno, druzenje i zabava NEPROCIJENJIVO {#}

battlelog pukycro
13 godina
Battlefield 4

Sretan Božić bolesna braćo! {#} {#}

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P BF4 Nick:Godfather0501
Moj PC  
0 0 hvala 9
16 godina
Skilledžija kaže...

Onaj osjećaj kad te admini servera šlajsaju cijelu rundu, a ti ih filaš municijom i rokate sve pred sobom... usput kickaju (ili čak baniraju - nisam siguran) lika koji mi uzme heli zato jer sam ja "chosen one" - neprocjenjivo!

Koja si tti budaletina!! Mamuran ko' konj i suze mi naviru!!
Točno sam te mislio izazvati 1 vs 1 u ispijanju krigli i onda sam se sažalio jer to ne bi bilo nikako fer...
Sretan Božić Geymeri!
Cyber, slikanje ne može nikako jer je server za Premium pice {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 9:37 (Arabarran).
13 godina
Arabarran kaže...
Skilledžija kaže...

Onaj osjećaj kad te admini servera šlajsaju cijelu rundu, a ti ih filaš municijom i rokate sve pred sobom... usput kickaju (ili čak baniraju - nisam siguran) lika koji mi uzme heli zato jer sam ja "chosen one" - neprocjenjivo!

Točno sam te mislio izazvati 1 vs 1 u ispijanju krigli i onda sam se sažalio jer to ne bi bilo nikako fer...
Sretan Božić Geymeri!

Aj, nek ti jedna od zenski kupi Premium!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Arabarran kaže...
Skilledžija kaže...

Sretan Božić Geymeri!

Aj, nek ti jedna od zenski kupi Premium!

Nemam ih srca tražiti... ionako im sva lova ode na kondome i lubrikante... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 9:45 (Arabarran).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

0 0 hvala 0
16 godina

Pih!
Jesi ti svjestan koliko je to pivčine??! {#}

10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sretan Božić svima. {#}

Hello...

6 0 hvala 14
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Pih!

Ma znam, ali treba nam netko da pravi paniku na slikanju kao prošli puta {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Sretan Božić i svako dobro: zdravlja, para, nekretnina, pokretnina i nadasve kvalitetan K/D {#}

Moj PC  
5 0 hvala 8
14 godina
zeroname kaže...

Imao sam prilike igrati većinu battlefielda. I nije mi jasno koja je svrha dati 60+ eura za isključivo multiplayer igru. Bad company 2 je mrtva , tj nema nikoga na serverima i ostaje igra sa jadnim singleplayerom koja mi bezvrijedno stoji u steam library. Battlefield 3 isto tako malo pomalo se gasi. A kako stvari stoje buduci da EA svake godine izdaje novi battlefield u biti nakon kupljene igre ostaje ti 6 mjeseci do godine dana kvalitetnog multiplayera dok ne izađe nova igra. Nakon 2 godine igra skroz umire. Call of duty ipak sa druge strane ima dosta igrača čak i na dvojci i četvorci nakon toliko godina. Sad kad izađe opet neki novi battlefield kad zbrojimo dlc-jeve i sve premium gluposti to ce opet biti 100+ eura za igru koja je unaprijed osuđena na propast u roku od godine dana.

Večina igrača ovdje ima preko 1000h igranja u BF3 i imat će (ili već ima) i u BF4.

Računica je jednostavna: 1h dobre zabave uz BF4 i uz dobru ekipu iz klana, manje od 1kn. Za mene, odlično uložen novac.

13 godina
Arabarran kaže...

Sretan Božić Geymeri!

Sori, ali ne pijem kad vozim.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Brega55 kaže...

Pozz ekipa,

Neznam kako da pocnem, umjesto da se pohvalim kako sam i ja upecao BF4 premium na popustu, moram se odmah pozaliti na probleme koje nikako nemogu riješiti.

Naime radi se o tome da mi se desava da jednostavno mi se igra crasha, i to odmah pri startu skoro: "Battlefield 4 has stopped working" nekada uspijem uci u mapu ali odmah par sec. nakon crash.

Neznam u cemu je problem, pokusao sam googlati i naisao sam na svasta, od iskljucivanja opcije Origin ingame, pa reinstaliranja Dx-a, repairanja igrice preko origina, updateanja drivera, mrdanja po cfg-u (kojeg nemam u mapi??), do svacega nesto.

Igrica se pali preko Mozzile, te sam pokusao i sa ciscenjem cachea, ali bezuspijesno.

Ima li netko iskustva sa tim problemima?? Ovo je za poluditi, stvarno sam nevjerovatno bijesan, cijeli dan cekam da se skine igrice i DLC-ovi kad ono j**e me ko sam vrag!

Dali ima netko ideje u cemu je mozda stvar?? neki fix ili nesto slicno?? Svaki savjet je dobrodosao

Takoder imam BF3 premium instaliran te nikada nikakvih problema nisam imao.

Jesi instalirao sve Windows update-e? To je meni rješilo hrpu problema tako da probaj s tim. Doduše to ti neće pomoći oko same igre je je ona sama po sebi smeće, al to je drugi par opanaka.

Sve najbolje za blagdane svima!

BF Nick: Xtream_Switch
16 godina
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Pih!

Ma znam, ali treba nam netko da pravi paniku na slikanju kao prošli puta {#}

Ne može mi nitko željeznicu nekažnjeno dirati...

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sretan Božić koljači...

0 0 hvala 7
16 godina
Battlefield 4

Ekipa sretan van Božić svima koji slave, i vama i vašima sve najbolje, nemojte se prejest, govorim iz vlastitog iskustva {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
2 0 hvala 9
12 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Jučer sam frendu kupio igru znači sa premiumom 20 USD. Viva Mexico! Igra vrijedi itekako toliko.

Sretan Božić svima koji ga slave {#}

Xatta6_BIH
13 godina
zeroname kaže...

Bad company 2 je mrtva , tj nema nikoga na serverima i ostaje igra sa jadnim singleplayerom koja mi bezvrijedno stoji u steam library. 

Servera i igrača ima više nego dovoljno.

Battlefield ne umire tek tako.

13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Spelaccccc .

Jesi konacno pun ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
C64 kaže...
zeroname kaže...

Večina igrača ovdje ima preko 1000h igranja u BF3 i imat će (ili već ima) i u BF4.

Računica je jednostavna: 1h dobre zabave uz BF4 i uz dobru ekipu iz klana, manje od 1kn. Za mene, odlično uložen novac.

ili kupiš u Meksiku za 10-20 gringo $ i pomogneš njihovom ekonomskom prosperitetu {#}, možeš i samnom u sqaud ako ti se trpi njuba 

Po trenutnom duhu teme, sretan Božić svima uz sve najbolje želje.

Mene nebu na slikanju radi razloga koji naknadno objasnim, da ne bi bilo da se ljutim {#}

I jedan prigodni vic za kraj. 

Kako znati da si bio zločest prošlu godinu? Djed Božićnjak ti umjesto darova dođe po noći i pokvari komp {#}.

hint pogledaj potpis {#}

edit: ne zna staviti potpis sa tableta

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 18:43 (MatoOO13).
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Spelaccccc .

Jesi konacno pun ?

Ko čarapa jebote... (kad ju navučeš na nogu, a ne ovi naši čarapani {#})

Jutros sam napravio statistiku dok ste svi spavali. Ajme meni, stvarno serem preko svake mjere {#}

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Jel to EA pod napadom, nema spoja na niti jedan sever...

Ah ta Koreja

battlelog pukycro

4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Spelaccccc .

Jesi konacno pun ?

Ko čarapa jebote... (kad ju navučeš na nogu, a ne ovi naši čarapani {#})

Jutros sam napravio statistiku dok ste svi spavali. Ajme meni, stvarno serem preko svake mjere {#}

Jos jedna tura purice z mlincima + pivica za light vecericu {#}.

Ujutro na jezero {#}.

13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Mislim da imam najbolju ženu na svitu. {#}

EDIT: Zanemarite natpis na tipkovnici. {#}

Oprezno sa slusalicama ... vidi sto su meni moje napravile ... 

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Šta je ovo sad sa Battlelogom ???   Izgleda poklon za Božić....

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 21:00 (barcaINTER).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice