Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.662.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Spojiš se na random rush server, ni ne zapucaš, puuffff:

{#}{#}{#}

Drugi server iza toga (opet random), kick, koristio Airburst koji inače ne koristim (u opisu servera ništa ne piše za airburst...):

Idem natrag na Diablo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 19:49 (TomoR).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
RePlaY kaže...

Pa šta ima lipše nego lipo zavajnat, onako s gušton poslat sve di in je misto.

popit apaurine {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 20:07 (peroko).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sto se desilo sa G serverom, pocela druga partija i disconnected?!

Taman se poceo punit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
desh kaže...

Sto se desilo sa G serverom, pocela druga partija i disconnected?!

Taman se poceo punit!

Ma crasha je server, tako je i jučer. Očito nešto zahebava G-portal, triba vidit šta je.

13 godina

Pravi svestrani igrač!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Dobro jutro Špelac, a i ostali... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Morgen!

Kako su me "oženili" jučer na servisu {#}

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
TomoR kaže...

Morgen!

To ti je zato jer si skrt pa vozis Daciju : )

13 godina
Alien 22 kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

Morgen!

To ti je zato jer si skrt pa vozis Daciju : )

{#}

Skrivena boljka mu je BMW {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

Evo ga od sinoć sam za druga Jopisa (obrati pozornost na mapu na 10:10) {#}

P.S.

Ja ne znam, ali vjerojatno je samo do mene, da kada me neko ubije, posebno od domaće ekipe, nikad nemam upitnik iznad glave "kako?".

Pa čak i Kukyju kada to nekad pođe za rukom {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

P.S.

Ja ne znam, ali vjerojatno je samo do mene, da kada me neko ubije, posebno od domaće ekipe, nikad nemam upitnik iznad glave "kako?".

To je vec staro : )

Pogledao u 6 h na kavi .

Bdw kaj se tice Kukya , zna on ....

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

10:34 - brutala {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Ide brzo još jedan video od zaksinoć {#} isti server

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

10:34 - brutala {#}

Je... a baš je naskočio na magnum {#}

13 godina

Jedan od jačih, ako ne i najači PTFO igrac kojeg sam ikad vidio!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
Soldier977 kaže...

P.S.

Vidim ja mapu, zato mi ništa ni nije jasno ;)

Dakle, random spawn na mapi, nikog iz vašeg tima ni blizu jer ste svi ispred A i na A, i ja sam tebi spottan cijelo vrijeme na mapi, a zapucao nisam -.-

Fascinantno.....

Ovaj ps bi ti najradije zanemario jer si promašio point, pročitaj moju rečenicu iznad, uopće nije point kako netko nekog ubije, nego otkud spoznaja da taj netko dolazi s leđa ako je cijeli squad okrenut skroz u drugom smjeru i puca, a ne trčiš i ne pucaš ko panj da bi se sam spottao na mapi.

13 godina
jopis kaže...

Dakle, random spawn na mapi, nikog iz vašeg tima ni blizu jer ste svi ispred A i na A, i ja sam tebi spottan cijelo vrijeme na mapi, a zapucao nisam -.-

Fascinantno.....

Ovaj ps bi ti najradije zanemario jer si promašio point, pročitaj moju rečenicu iznad, uopće nije point kako netko nekog ubije, nego otkud spoznaja da taj netko dolazi s leđa ako je cijeli squad okrenut skroz u drugom smjeru i puca, a ne trčiš i ne pucaš ko panj da bi se sam spottao na mapi.

{#}

kažeš pogledao si mapu sada na videu na 10:10 i opet me pitaš to? Pa ne morašti biti spotan na mapi, može bilo ko iz tvog tima, što je dovoljan razlog da pazim leđa. A i da nisam primjetio onu dvojicu spotanu na mapi još jedna bitna stvar: Zašto da gađam u smjeru gdje 4 čovjeka gađaju, pa valjada je pametnije pripaziti drugi smjer.(?!)

13 godina
jopis kaže...

Fascinantno.....

Nisi ti bio spotan nego ona dvojica iza što su pucali k'o na svadbi.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Soldier977 kaže...

Ide brzo još jedan video od zaksinoć {#} isti server

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Što volim kad se dobre provale "prime" u narodu {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Soldier977 kaže...

{#}

kažeš pogledao si mapu sada na videu na 10:10 i opet me pitaš to? Pa ne morašti biti spotan na mapi, može bilo ko iz tvog tima, što je dovoljan razlog da pazim leđa. A i da nisam primjetio onu dvojicu spotanu na mapi još jedna bitna stvar: Zašto da gađam u smjeru gdje 4 čovjeka gađaju, pa valjada je pametnije pripaziti drugi smjer.(?!)

JA sam bio spottan, ODMAH po spawnu, i čarapa također, čim se spawnao na mene, a pucali nismo po nikome jer kao što se jasno u videu vidi, dolje na B nikog nije ni bilo, o tom pričam cijelo vrijeme. Što se tiče ovog o pucanju u smjeru gdje 4 čovjeka gađaju, 2 sec prije si upravo u tom smjeru ubio lika, dolazim ja s leđa uz stepenice, spottan cijelo vrijeme, a zapucao sam istog momenta kad si se okrenuo, a svi okrenuti leđima....

Kužim ja da bf ima svojih idiotarija po pitanju hitrega i animacije protivnika, ali da sam spottan od spawna na dalje, e to još nisam vidio ;)

Skilledžija kaže...
jopis kaže...

Fascinantno.....

Ne bi išlo ;)

Spottan sam bio ja, prvi sam se spawnao, i NISAM pucao, uzimao sam B, i kad sam vidio njih gore kako pucaju ko sumanuti, išao sam uz stepenice s leđa, a kao što vidiš, bio sam spottan iste sekunde čim sam se spawnao DOLJE na B.

Pucao je čarapa shotgunom, i to NAKON što sam ja pao, ili iste sekunde, jer je dama tek onda izvirio/okrenuo se prema nama.

Ne igram bf od jučer, nego od početka franšize, imam tri čiste u glavi, i koristili smo ts, bez obzira što nitko od nas nije inf only igrač, zna se da ako se kaže na ts-u ne pucaj, flenkamo, onda se ne puca.

Otkud ovaj spot, samo me to zanima ;)

AFAIK, ako je nas 5 u squadu, i jedan puca, samo je taj 1 spottan, a ne svih 5, a ovdje smo bili samo dvojica, spawnani DOLJE na B, dok su svi protivnici bili gore, i nismo pucali ni jedan, pogotovo ne po flagu ili zidovima dolje jer igrača tamo nije bilo, a spot na mapi se pojavio instant -.-

13 godina
jopis kaže...
Soldier977 kaže...

{#}

JA sam bio spottan, ODMAH po spawnu, i čarapa također, čim se spawnao na mene, a pucali nismo po nikome jer kao što se jasno u videu vidi, dolje na B nikog nije ni bilo, o tom pričam cijelo vrijeme. Što se tiče ovog o pucanju u smjeru gdje 4 čovjeka gađaju, 2 sec prije si upravo u tom smjeru ubio lika, dolazim ja s leđa uz stepenice, spottan cijelo vrijeme, a zapucao sam istog momenta kad si se okrenuo, a svi okrenuti leđima....

Kužim ja da bf ima svojih idiotarija po pitanju hitrega i animacije protivnika, ali da sam spottan od spawna na dalje, e to još nisam vidio ;)

Ne bi išlo ;)

Spottan sam bio ja, prvi sam se spawnao, i NISAM pucao, uzimao sam B, i kad sam vidio njih gore kako pucaju ko sumanuti, išao sam uz stepenice s leđa, a kao što vidiš, bio sam spottan iste sekunde čim sam se spawnao DOLJE na B.

Pucao je čarapa shotgunom, i to NAKON što sam ja pao, ili iste sekunde, jer je dama tek onda izvirio/okrenuo se prema nama.

Ne igram bf od jučer, nego od početka franšize, imam tri čiste u glavi, i koristili smo ts, bez obzira što nitko od nas nije inf only igrač, zna se da ako se kaže na ts-u ne pucaj, flenkamo, onda se ne puca.

Otkud ovaj spot, samo me to zanima ;)

AFAIK, ako je nas 5 u squadu, i jedan puca, samo je taj 1 spottan, a ne svih 5, a ovdje smo bili samo dvojica, spawnani DOLJE na B, dok su svi protivnici bili gore, i nismo pucali ni jedan, pogotovo ne po flagu ili zidovima dolje jer igrača tamo nije bilo, a spot na mapi se pojavio instant -.-

A tebi nije jasno kako ste bili spotani odmah na početku? A šta ja znam ...  Ja sam vidio da je neko spotan, pucao još malo po ovima ispred i očekivao sam da će nam neko doći s leđa kao šo i jesi. Ali doduše da Čarapa nije prvi pucao sa shotgunom onako iz daleka na mene, možda bi ti i uspio ubiti nekog. 

Samo se pitanje otvorilo: Na koje sve načine si spotan na mapi i na koliko seundi? Očito to od nas niko ne zna i vjerojatno nas ni ne zanima.

edit: natjerao si me da detaljnije pogledam taj trenutak:

A zašto bezveze petljaš? Pogledaj na 10:10 točno, kada ste se pojavili na mapi, da je na mene neko pucao iz tog smjera (shotgun pretpostavljam) i oduzeo mi 10% healtha i to je bio razlog zašto ste bili spotani!

Bezveze dovodiš u sumnju mene i igru radi gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 9:41 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne bi me nakon svega uoće čudilo da ispadne da je dama čiterčina... Prije par dana je došao sa mora - i odjednom dobro igra, svi spotani... Da nije bio kod corone?

Freak Show Inc.

3 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...

Ne bi me nakon svega uoće čudilo da ispadne da je dama čiterčina... Prije par dana je došao sa mora - i odjednom dobro igra, svi spotani... Da nije bio kod corone?

Uh da... sinoć smo igrali AA i bio je Corona na serveru te sam ga malo spectatao (pošto sam većinom bio mratv :) ). Tip igra za deset. Fino se kreće, pazi sve.... Samo ne znam što mu je u BF3 ikako trebao cheat.

16 godina
neaktivan
Friday kaže...

... Prije par dana je došao sa mora - i odjednom dobro igra, svi spotani... ?

Ovo je razlog. Izoštrio mu se vid. Vidi sve do Čiova.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Uh da... sinoć smo igrali AA i bio je Corona na serveru te sam ga malo spectatao (pošto sam većinom bio mratv :) ). Tip igra za deset. Fino se kreće, pazi sve.... Samo ne znam što mu je u BF3 ikako trebao cheat.

Jela igrao hrca? Cugali smo malo jučer pa zato pitam {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

A misliš da ga ovdje nema?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Jela igrao hrca? Cugali smo malo jučer pa zato pitam {#}

Jeste. Bila cijela njegova ekipa. Pita kad ćemo 6na6, ja sam mu odgovorio da možemo eventualno 3na3 ako mognemo se skupit {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 9:51 (Soldier977).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

dama autospoteru

Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice