Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.662.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

I svaka čast CHC ovcima posebno ali  i ostalim koji su sinoć igrali protiv nas na taktici i kretanju. U svakom trenutku bar troje je pucalo po mene. Jbga ja se uvijek sponam na nekoga ali uvijek odem ko zalutala ovca u drugom smjeru, jednostavno nemam naviku kretati se za ostalima i naletim na njih nekoliko. Znam da mi je to greška ali staro pa sporo uči {#} Ako i ubijem nekog na kilkamu vidim  kako iskaču iza ćoša i dižu se.... Uglavnom gušt mi je igrati protiv domaće ekipe pa tama i gubio (lažem ne volim gubiti i  vajnam stalno ali ni blizu kao Riplay {#})

Haha, potpisujem svaku riječ! {#}

A posebno mi je super igrati s Replayem, kad mu nejde to su prave psovke (koje me baš nasmiju), al je još bolje kad izvede neku glupost il napravi dobar kill, onda stvarno uživa i smije se! {#} (Al on fakat mrzi BF4! :)

sinoč mu je svaka bila pas mater ovo, pa pas mater ono

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

No dobro, jel netko napravio upload na YT? I mi bi se smijali {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Hm... uvijek zanimljive partije kad mene nema  {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

U pravu si Špelac. Uvijek sam ja taj koji nešto uploadira, a gdje su drugi? GDJE?

16 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

I svaka čast CHC ovcima posebno ali  i ostalim koji su sinoć igrali protiv nas na taktici i kretanju. U svakom trenutku bar troje je pucalo po mene. Jbga ja se uvijek sponam na nekoga ali uvijek odem ko zalutala ovca u drugom smjeru, jednostavno nemam naviku kretati se za ostalima i naletim na njih nekoliko. Znam da mi je to greška ali staro pa sporo uči {#} Ako i ubijem nekog na kilkamu vidim  kako iskaču iza ćoša i dižu se.... Uglavnom gušt mi je igrati protiv domaće ekipe pa tama i gubio (lažem ne volim gubiti i  vajnam stalno ali ni blizu kao Riplay {#})

Ahahaha malo mu je falilo da sinoć dobije slom živaca. U najmanju ruku sam očekiva da će bacit komp kroz prozor i sve poslati u tri pm

Ne bi se složio da mu je malo falilo, po zvuku udaranja u pozadini koji je dopirao s njegovog mic-a, rekao bi da je slom bio prisutan, pogotovo kad taj zvuk iskombiniramo sa činjenicom da u tim trenucima nije imao snage ni psovati do kraja nego je to bilo nerazgovjetno mumljanje{#}

13 godina
Friday kaže...

Ovo nije bilo planirano, nas je na serveru bilo 8, njih je došlo 6 ili 7 +2 koji nisu iz CHC-a (ako se ne varam, nisam dobar ni s brojkama, ni s pamćenjem {#} )

I sve je bilo public i uopće mi nije palo na pamet da to moram snimati.

jopis kaže...

Ahahaha malo mu je falilo da sinoć dobije slom živaca. U najmanju ruku sam očekiva da će bacit komp kroz prozor i sve poslati u tri pm

Ne bi se složio da mu je malo falilo, po zvuku udaranja u pozadini koji je dopirao s njegovog mic-a, rekao bi da je slom bio prisutan, pogotovo kad taj zvuk iskombiniramo sa činjenicom da u tim trenucima nije imao snage ni psovati do kraja nego je to bilo nerazgovjetno mumljanje{#}

{#}

Još se ne javlja, valjda se smiruje s nekim tabletama, ili s nekom curom u jacuzziu, il s hranom ... il kak to on već radi... {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 14:02 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ovo nije bilo planirano, nas je na serveru bilo 8, njih je došlo 6 ili 7 +2 koji nisu iz CHC-a (ako se ne varam, nisam dobar ni s brojkama, ni s pamćenjem {#} )

I sve je bilo public i uopće mi nije palo na pamet da to moram snimati.

Pa dobro... {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Ja se s mudom dogovaram za pivo u zadru. Nadam se da tamo negdje ima A zastavica jer u protivnom ne znam kako ćemo se naći {#}

Ne brini. U Zadru znam di su sve zastavice, ovaj pivnice. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

U pravu si Špelac. Uvijek sam ja taj koji nešto uploadira, a gdje su drugi? GDJE?

Zato si ti od yubito subskrajbera kupiJo sebi bemveja koji ima cvaj rore i zeks silinder. Čuo sam da je tako spušćan da njuši cestu i da osjetiš žvaku na cesti kad pređeš preko nje {#}

13 godina
Battlefield 4

Jet ski skok u dalj!

A koji je vaš rekord?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 14:13 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Čuo sam da je tako spušćan da njuši cestu i da osjetiš žvaku na cesti kad pređeš preko nje {#}

To je astrina astra takva (eto mu sad kad ima takav nick, pa rečenica ispadne glupa).

Navodno je prije koji mjesec udario u punu liniju

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Jet ski skok u dalj!

A koji je vaš rekord?

I onda kad on kaže da ima puno obveza... {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jet ski skok u dalj!

A koji je vaš rekord?

A ne, citat je: "Kad imam obaveze onda.."

{#}

Btw, uplodana je nova slika s novim rekordom!

I ako će nekome pomoći, upravo sam skužio da se kod vraćanja broda nožem u vodu, brod treba udarati od dolje prema gore, a ne vodoravno. Onda čak i poleti, odvoji se od zemlje i leti, leti :)

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

A ne, citat je: "Kad imam obaveze onda.."

Ti si samo otišao malo počistiti na serveru jer je ostalo nereda od sinoćnjeg meča, ne?

Freak Show Inc.
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jet ski skok u dalj!

I ako će nekome pomoći, upravo sam skužio da se kod vraćanja broda nožem u vodu, brod treba udarati od dolje prema gore, a ne vodoravno. Onda čak i poleti, odvoji se od zemlje i leti, leti :)

A ko nam garantira da ga nis nožem malo pogurao u pogrešnom smijeru {#}

13 godina
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Zato si ti od yubito subskrajbera kupiJo sebi bemveja koji ima cvaj rore i zeks silinder. Čuo sam da je tako spušćan da njuši cestu i da osjetiš žvaku na cesti kad pređeš preko nje {#}

{#}

13 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...

Čuo sam da je tako spušćan da njuši cestu i da osjetiš žvaku na cesti kad pređeš preko nje {#}

To je astrina astra takva (eto mu sad kad ima takav nick, pa rečenica ispadne glupa).

Navodno je prije koji mjesec udario u punu liniju

{#}

{#}

A zato mu se ogrebalo malo po pragovima {#}

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Moram ženi pokazati ovo pa da vidi da nisam ja jedini koji ga zajebava {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Pa šta ima lipše nego lipo zavajnat, onako s gušton poslat sve di in je misto.

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
RePlaY kaže...

Ae!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
RePlaY kaže...

Ae!

{#}

14 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
Friday kaže...
RePlaY kaže...

Ae!

{#}

AE AE
Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
Battlefield 4

Koji oftopik čovječe, mislim da ovo treba sankcionirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Vidim Replay je preuzeo krunu "King Of whiners" .. nosi je ponosno :) ... nekad je stvarno teška kako nositelju tako i slušateljima no i to je dio gejmerskog "folklora" ;)
All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

11 0 hvala 1
13 godina
Nexus66 kaže...
Vidim Replay je preuzeo krunu "King Of whiners" .. nosi je ponosno :) ... nekad je stvarno teška kako nositelju tako i slušateljima no i to je dio gejmerskog "folklora" ;)

Tebe odavno nema na ts,  a tu su i novi mladi vajnerski talenti :) 

13 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

E, pametniji sam od prije koji sat kad me Spelac gnjavio sa snimkom meca, pa je ovaj poduhvat snimljen, jer sam pretpostavio da ce me netko prozvat citerom! Al nisam se nadao da ces to biti ti :-(

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

E, pametniji sam od prije koji sat kad me Spelac gnjavio sa snimkom meca, pa je ovaj poduhvat snimljen, jer sam pretpostavio da ce me netko prozvat citerom! Al nisam se nadao da ces to biti ti :-(

I gdje je link?

13 godina
Nexus66 kaže...

Nex je ziv :D

Daj dodji opet do Varazdina, moras vidjeti kako su varazdinke prekrasne!

Il organiziraj neki LAN kod sebe, pa ja dodjem do tebe, naravno, ako zena dopusti.

13 godina
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I gdje je link?

Cek, trebam prvo obraditi i uploadati video, dobis navecer link :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice