Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.673.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
LudaVjestica kaže...
berto kaže...

u bf3 di se 5v5 igrao mali cq ili sq rush jos da, ali ovaj domination ima taktike koliko i TDM na kanalima...

Ti si probao s nekim igrat 5vs5?

Nama se prije isto činilo tako, ali kako više igramo sve mi je bolji domination...

pa ne kazem nista, i meni je kanalizacija tdm bio zabavan, ali da ima neke taktike za kompetitivno igranje... nema...

Steam: just_mau5
13 godina
neaktivan
berto kaže...

pa ne kazem nista, i meni je kanalizacija tdm bio zabavan, ali da ima neke taktike za kompetitivno igranje... nema...

Pa pitam te koliko si igrao da možeš to tako sigurno tvrdit? Meni je sve bolje igrat to jer počinjemo sve više igrat nazovimo to taktički, a sve manje trčat ko muhe bez glave.

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Duboko sam razocaran i izfrustriran igrom.Bf3 je zakon.Ali posto vidim kud ide gaming nabrij grafiku a mehaniku i iskustvo nije bitno.I napravi igru sta prije to bolje.A glupa raja kupuje.Igra je ubrzana primjetno ciljanik je uzas al sam skuzio mis trebas drzati put dolje.Spawn point isto tako nered teski.Veliki minus za mene .Zovte me noobom pljujte me al ova je igra uzas.Al eto divite se grafici.O battlefiedu 5 necu ni razmisljati jer prepostavljam da ce biti samo gore.Meni je zadnji bf3 a ostalo ce teziti nekim ludilima i cod shemi.Rip bf.I sad da vidimo palce dole koliko vas ima ,).

Moj PC  
5 9 hvala 2
13 godina
grungepunkfreak kaže...

Duboko sam razocaran i izfrustriran igrom.Bf3 je zakon.Ali posto vidim kud ide gaming nabrij grafiku a mehaniku i iskustvo nije bitno.I napravi igru sta prije to bolje.A glupa raja kupuje.Igra je ubrzana primjetno ciljanik je uzas al sam skuzio mis trebas drzati put dolje.Spawn point isto tako nered teski.Veliki minus za mene .Zovte me noobom pljujte me al ova je igra uzas.Al eto divite se grafici.O battlefiedu 5 necu ni razmisljati jer prepostavljam da ce biti samo gore.Meni je zadnji bf3 a ostalo ce teziti nekim ludilima i cod shemi.Rip bf.I sad da vidimo palce dole koliko vas ima ,).

pa si ti misli..

15 godina
LudaVjestica kaže...
berto kaže...

Pa pitam te koliko si igrao da možeš to tako sigurno tvrdit? Meni je sve bolje igrat to jer počinjemo sve više igrat nazovimo to taktički, a sve manje trčat ko muhe bez glave.

Kod mene osobno suprotno...nema one kohezije koja nas je držala kao u bf3, tamo je mapa imala taktičke pozicije, doduše bilo je headgličeva, ali moglo ih se razbiti. nadeovi su bili jedna vrsta itd.
Ovdje imaš par callouta i jednu do dve taktičke pozicije koje su bitnije, ako njih izgubiš partiju gubiš vrlo vjerovatno.

također mi se ne sviđa prebrzo uzimanje zastavica, super su neizvjesni mečevi ono sa 5-40 na 5-0 itd, sve to stoji, ali osjećao sam se bolje, tj. igrao sam bolje i opreznije na bf3 esl mapama.

Eto toliko od mene...ne kažem da je ovo short, ovo je zanimljiv pristup igri 5v5, ali mislim da je izgubilo draž, da su trebali prilagodit te mape, svaku tri zastavice, mali konkvest i peri deri, stari bf3 style. 

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kod mene osobno suprotno...nema one kohezije koja nas je držala kao u bf3, tamo je mapa imala taktičke pozicije, doduše bilo je headgličeva, ali moglo ih se razbiti. nadeovi su bili jedna vrsta itd.
Ovdje imaš par callouta i jednu do dve taktičke pozicije koje su bitnije, ako njih izgubiš partiju gubiš vrlo vjerovatno.

također mi se ne sviđa prebrzo uzimanje zastavica, super su neizvjesni mečevi ono sa 5-40 na 5-0 itd, sve to stoji, ali osjećao sam se bolje, tj. igrao sam bolje i opreznije na bf3 esl mapama.

Eto toliko od mene...ne kažem da je ovo short, ovo je zanimljiv pristup igri 5v5, ali mislim da je izgubilo draž, da su trebali prilagodit te mape, svaku tri zastavice, mali konkvest i peri deri, stari bf3 style. 

Meni se baš sviđa što se runda može lakše preokrenut, što ne moraš stajat na praktički istom mjestu cijelu rundu (sjetimo se samo bazara), što nema rejpa... naravno sve je to stvar ukusa, ni nama nije svima ovo leglo na prvu, ali sad kako više igramo, više i guštamo.

15 godina
LudaVjestica kaže...
fila2208 kaže...

Meni se baš sviđa što se runda može lakše preokrenut, što ne moraš stajat na praktički istom mjestu cijelu rundu (sjetimo se samo bazara), što nema rejpa... naravno sve je to stvar ukusa, ni nama nije svima ovo leglo na prvu, ali sad kako više igramo, više i guštamo.

Ako ti protvnik sjedi stalno na istom mjestu nešto ne radiš dobro, ili ne trčiš dovoljno :)

Meni je ok što se runda lako okrene i greške se plaćaju, ali prebrzo se point uzme svejedno.

naravno možda sa još igre (možda sam 40 mečeva odradio kako spada) i ja zavolim to i osjetim se slobodniji i sigurniji ajmo reć, ali zasad igram onako, lagano preko qurca, a i u ekipi na ts, vlada drukčije raspooloženje. Često netko baci whine radi netcodea ili nešto, puno je manje komunikacije a trebalo bi biti više, mislim konkrente komunikacije ne psovanja i deranja.

No nebitno, nećemo off.

drago mi je da vam je sjeo taj mode igre, vidim prašite stalno i otkidate, parasel strom otkinuli ove moje, bome fine partije.

baj d wej, nešto novo, lijep način da mi kažu da sam banan :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 22:18 (fila2208).
12 godina
Battlefield 4

- Koji je TS3 od vas ?

- I kako bi se mogao prikljutiti klanu [BOL] ?

BATTLELOG NEWBIE ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

- Koji je TS3 od vas ?

unutar BOL-a ima mnogo članova koji ne spadaju pod BOL. a sad vidi s kim najviše inače igraš pa se raspitaj.

13 godina
Battlefield 4

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
Skilledžija kaže...

wow antraks ti pratiš competitive igrača a?

fino bome, uči uči.

{#}

btw jel tko probao neki fxaa onaj color tweaker ili nešto za bf4?=

dal banaju za to?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 23:53 (fila2208).
14 godina
Battlefield 4

Hvala Bumble!! {#}

Ganjam assignment dva dana, dodje on i iz prve rjesim {#}

Zbog ovog sam malo kemperski igrao sa tenkom. Ogroman broj killova se moze dobiti, ali ne osvajas ni zastave ni ne podrzavas bas tim.

Nije moj stil igre :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Hvala Bumble!! {#}

Ganjam assignment dva dana, dodje on i iz prve rjesim {#}

Zbog ovog sam malo kemperski igrao sa tenkom. Ogroman broj killova se moze dobiti, ali ne osvajas ni zastave ni ne podrzavas bas tim.

Nije moj stil igre :D

jos da je i meni odma prvu rundu priznalo sve... {#}

al ajd,glavno da je rjesen {#}

The difference between who you are and who you want to be is what you do!!
14 godina
Gamer15 kaže...

Da, mozda nam pomogne Petku:

Bumble je napravio streak od 10 kao gunner u tenku (meni se cini da je i vise od 20), skocio na toranj i nista.

Zatim smo isli ponovo igrati, odma je skocio na toranj, i zatim je (ponovo u tenku, al ovaj put kao vozac) napravio kill streak i dobio assignment.

Tako da ocito nesto ne stima sa zbrajanjem, al da dobijes ideju kak je njemu uspjelo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Moj PC  
6 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Gamer15 kaže...

Da, mozda nam pomogne Petku:

Bumble je napravio streak od 10 kao gunner u tenku (meni se cini da je i vise od 20), skocio na toranj i nista.

Zatim smo isli ponovo igrati, odma je skocio na toranj, i zatim je (ponovo u tenku, al ovaj put kao vozac) napravio kill streak i dobio assignment.

Tako da ocito nesto ne stima sa zbrajanjem, al da dobijes ideju kak je njemu uspjelo.

Ma puca mi neka stvar za assignment - da mogu pogasio bih notifikacije na kraju runde. Jedina 2 assignemnta koja sam išao ciljano završiti su onaj za SW40 i assault expert (da dobijem ACE 23). Ovo ostalo mi uopće nije bitno...

Freak Show Inc.
16 godina
Šta treba napraviti za SW40?
Nije mi komp pri ruci…
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Šta treba napraviti za SW40?
Nije mi komp pri ruci…

10 killova sa impact granatom

Freak Show Inc.
16 godina

"Among the first things we will work on is the 'Netcode,' which is what the player experiences with the game world including player-to-player interactions like damage registration. This involves tweaking to the 'tickrate' servers and networking in general."

Ako je to istina i stvarno misle poraditi na tome, a to neće moći ako ne odvoje konačno PC od konzole u srži, bit će je*eno

16 godina
A?? Mislim da imam toliko killova, al pistole nemam :/
Who cares!!
14 godina

Ja fakat vise ne znam sto da mislim o DICEu...

Jedan dan saznamo da su na godisnjem za vrijeme najvecih problema.

Pa onda drugi dan odgovaraju i javljaju se na svaki upit ne netu, i svaki drugi dan izdaju patch..

Onda opet naprave neku glupost s patchem i usprkos proklinjanju igraca bug ostaje tjednima..

Onda idu raditi ODVOJENU igru da pokusaju rjesiti probleme!!

Kao da stvarno dva odvojena tima rade na igri... grupa majmuna i vrhunski strucnjaci.

Ali, sve mi se cini da su opet mediji krivi, i mi dobijamo samo one informacije koje povecavaju citanost, a ne i ono sve izmedju. Jer ovo stvarno nema logike...

Eto, moja razbacana razmisljanja.

Hvala 191x7 na linku!

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
A?? Mislim da imam toliko killova, al pistole nemam :/
Who cares!!

To je naval strike assignment. Ako nemaš premium (ili barem NS) onda ništa od pljuce...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan

Čovječe, pola godine nakon izlaska igre...

Izgleda da se može već početi sa testiranjem:

https://cte.battlelog.com/bf4/

Baš me zanima hoće li se morati ponovo skidati cijela igra.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
animosity_frenzy kaže...

Pise u tekstu da da! {#}

EDIT: 15GB

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 8:59 (CyberDemonVZ).
13 godina
animosity_frenzy kaže...

Čovječe, pola godine nakon izlaska igre...

Jbt, BF4 će bitisuper igra.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 9:06 (Soldier977).
16 godina
Battlefield 4

Ako se dobro siječam DICE je već prije znao puštati beta patcheve za svoje igre BF2 i 2142, te zadnje patch za BC2 i za njega znam da je bio pušten prije na testiranje. Uglavnom je taj patch ispao puno bolje nego svi ostali i popravio gotovo sve probleme, ta metoda im se pokazala korisna prije pa možda isto tako upali i ovdje.

Mislim da je ovo možda i dobro pošto nemaju dovoljno veliki QA tim, pa onda barem na taj način istestiraju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 9:16 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

Nešto slično su napravili i sa zadnjim patchem za BC2. Dvije zasebne instalacije i ponešto testnih servera. 

Edit: Nja, preteko me. Anyway, takve stvari bi bilo zgodno radititi prije nego se igra objavi, ovako,..

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 9:24 (Perki).
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

pošto nemaju dovoljno veliki QA tim, pa onda barem na taj način istestiraju.

Za novce koje su nam izmamili za taj poluproizvod mogu zaposliti 240 inzinjera, da ih po 80 radi u sve 3 smjene da isprave nedostatke. I garantiram da financijski ne bi osjetili to ljudstvo. Prije par godina mi je jedan klijent rekao nesto sto mi se urezalo u pamcenje: Nikad nema previse posla nego premalo ljudi ...

Perki kaže...

Edit: Nja, preteko me. Anyway, takve stvari bi bilo zgodno radititi prije nego se igra objavi, ovako,..

Da, igra treba biti 95% ispolirana prije nego izadje u prodaju. EA i DICE su imali na agendi biti brzi od CoD-a i zato smo dobili hrpu govana ...

Zasto je beta trajala par dana? Zasto je beta bila samo za one koji su preorderali nesto ili koji su vec imali BF3 premium? Pa to je najbolji, najidealniji test ... Otvori 50-ak servera diljem svijeta za sve i nek ljudi testiraju. Narod sretan jer ima priliku isprobati igru a programeri sretni jer mogu vidjeti kako se igra ponasa u stvarnom svijetu ...

Al ne ... nema probe nikome tko nije platio ... pa yebemu sunac ...

Toliko djetinjarija od firme koja okrece milijune ...

battlelog: b4stardo_CRO
12 godina
hahhaajaads kaže...

- Koji je TS3 od vas ?

- A koji je TS ?

BATTLELOG NEWBIE ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
13 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
hahhaajaads kaže...

- Koji je TS3 od vas ?

- A koji je TS ?

Ranko ti je par postova iznad lijepo objasnio ... samo treba procitati ...

battlelog: b4stardo_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice