Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.604.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima li tko problema s pokretanjem igre, sad mi stalno javlja: 

ERROR
You were disconnected from EA Online (1)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Uništili su snajpera odi. Nemoš qrca pogodit ako se meta miče, nesmiš opalit jer će te počet "ion canon" iz svemira gađat (lens glare, bullet trail), neda bog da se pomakneš livo ili desno kad "aimaš"...itd. Totalna šteta! Plus šta su mape (po meni) za snajpera katastrofa.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
10 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Morao sam ovo podijelit:

http://gfycat.com/QualifiedDeadHerald

plačem :-))))))))))

Ovaj glitch bi trebalo uvesti svaki put kad se pogine.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
30 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
animosity_frenzy kaže...

Morao sam ovo podijelit:

ahahahaha

16 godina
animosity_frenzy kaže...

Morao sam ovo podijelit:

Podsjećam me na ovog nogometaša koji je umro na terenu,.....

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
animosity_frenzy kaže...

Morao sam ovo podijelit:

http://img585.imageshack.us/img585/3310/8p10n.gif

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
11 godina
Battlefield 4

Dva nemoguca poteza u manje od minute.

15 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav,

Trazim neki tim u koji bi se skrpao da ne igram samo jer je predosadno...

Dodajte me na battlelog:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/hrza-cro-/

0 0 hvala 0
13 godina
LuX_CRO kaže...
animosity_frenzy kaže...

Morao sam ovo podijelit:

Podsjećam me na ovog nogometaša koji je umro na terenu,.....

Nije baš skroz umro. Štoviše, većinom je i preživio. Lik je imao je napad epilesije,i  bio fit već za sljedeću tekmu.

14 godina
Tonči kaže...
sudy_freak kaže...
Tonči kaže...
sudy_freak kaže...

I sad, sve na Ultra i dobijem blesave vrijednosti CPU usage, a Afterburner pokazuje 0 GPU usage.
WTF?

Postavim na High postavke,60 locka.

A na Ultra imam avg. 45.

Gdje je problem?!

Ti živiš od provokacija? {#}

Ma ne Ivane, nego, kaže: ide mu na High u 60 FPS i na Ultra 45 FPS i onda ima problem...? Ne kužim, gdje je problem? U tome što mu neki alat ne pokazuje ispravno usage?

Jer, s obzirom na GPU koji ima, može biti sretan s performansama.

{#}

Brate mili.
Stavi u potpis "hranim se hejtom i sijem ga okolo".
Ućini mi tu uslugu.  {#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ovaj event veceras je bio predobar. Skinuo sam par likova sa snajperom i cijelo vrijeme sam pokrivao veci dio mape i govorio gdje se protivnici nalaze.

Svaka cast svim deckima koji su igrali. Samo tako nastavite!

Moj PC  
6 7 hvala 0
15 godina
bennyPro kaže...

Ovaj event veceras je bio predobar. Skinuo sam par likova sa snajperom i cijelo vrijeme sam pokrivao veci dio mape i govorio gdje se protivnici nalaze.

Daj prestani pokušavat trollat {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
13 godina
Hedrick kaže...

Uništili su snajpera odi. Nemoš qrca pogodit ako se meta miče, nesmiš opalit jer će te počet "ion canon" iz svemira gađat (lens glare, bullet trail), neda bog da se pomakneš livo ili desno kad "aimaš"...itd. Totalna šteta! Plus šta su mape (po meni) za snajpera katastrofa.

Evo ga od sinoć  1 shot {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
11 godina
protjeran
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
bennyPro kaže...

Daj prestani pokušavat trollat {#}

Covjece bozji sa kime si ti mene zamjenio!?

Znaci ja nesmijem napisati da mi je sinoc bilo dobro, Kao sto sam rekao volim mapu Zavod i samo mi je zao sto runda nije bila malo napetija ostalo cista petica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 6:18 (bennyPro).
15 godina
Battlefield 4

Drago mi je bilo vidjeti ponovno clan XII. Možda se izrodi i dobrih partija u ovoj četvorci, ako se okupi staro društvo iz BFBC 2.

Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kendo kaže...

Drago mi je bilo vidjeti ponovno clan XII. Možda se izrodi i dobrih partija u ovoj četvorci, ako se okupi staro društvo iz BFBC 2.

Šteta što su svi raštrkani pa i nije toliki gušt igrat dok te netko (ili ti nekog ne) psuje... pošto mi u zadnja dva-tri dana igra radi{#} najviše volim otić na bosanski server i malo prašit sa domaćom ekipom... oni strani su mi nekako sterilni.

vjerovatno ima još kakav domaći server ali ja ne znam za njega pa ako bi netko mogao ubacit kakav link bio bih mu zahvalan.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

interview sa BF cheaterima(na njemačkom). 

strašno. ne znam mogu li ovo u punoj igri raditi na serverima sa PB i FF, ali ako mogu to je samo takvo sranje. 

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

I? Kako je prošao ''ogled''? Nitko ništa ne priča osim ljudine wannabe trolla.

Jesu se poštovala pravila, koje mape su se igrale itd?

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Na početku je bilo valjda 20x restart servera. Nije se baš igralo nešto timski, više je bilo stihijski. Ja sam odigrao samo prvu (zavod) i bilo je kao na publicu...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Na početku je bilo valjda 20x restart servera. Nije se baš igralo nešto timski, više je bilo stihijski. Ja sam odigrao samo prvu (zavod) i bilo je kao na publicu...

Onda bolje da nisam stigao. Jel se planira kasnije podjela i teamup, kao levelbf ili samo tako public napucavanje na unrankedu?

potpis uklonjen, staff
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Onda bolje da nisam stigao. Jel se planira kasnije podjela i teamup, kao levelbf ili samo tako public napucavanje na unrankedu?

Ma ovo je bio samo test da se vidi hoće sve biti OK na TS-u i na serveru. Mislim da će kasnije biti OK, ipak je to stara garda sve.

BTW, dama je imao KDR manji od 4... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Ma ovo je bio samo test da se vidi hoće sve biti OK na TS-u i na serveru. Mislim da će kasnije biti OK, ipak je to stara garda sve.

BTW, dama je imao KDR manji od 4... {#}

Ma to jer je unranked pa se nije trudio.{#}

Ok, nadam se da ću zagrati u nekom od sljedećih pa da xct pokaže što zna :)

potpis uklonjen, staff
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Kendo kaže...

Šteta što su svi raštrkani pa i nije toliki gušt igrat dok te netko (ili ti nekog ne) psuje... pošto mi u zadnja dva-tri dana igra radi{#} najviše volim otić na bosanski server i malo prašit sa domaćom ekipom... oni strani su mi nekako sterilni.

vjerovatno ima još kakav domaći server ali ja ne znam za njega pa ako bi netko mogao ubacit kakav link bio bih mu zahvalan.

Bio sam dosta na bosanskom ovih dana i sve ok, al 90% chata je 'kemperu', 'njubaro sa xy oružjem' i sl. Ko djeca...

The Chinaman is not the issue here!!!
16 godina
odjavljen

e o tome ja pričam!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ma to jer je unranked pa se nije trudio.{#}

Ok, nadam se da ću zagrati u nekom od sljedećih pa da xct pokaže što zna :)

Ma sranje je što smo u nekakvim polu-random squadovima. Ja sam bio sa sinke-om, jukom i heatom. A za vozila je pravilo - tko prvi curi njegova je... Malo treba to ozbiljnije postaviti i bit će jako zabavno.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 11:07 (Friday).
17 godina
neaktivan
To sa vozilima mi je bilo cudno, nikakav dogovor i jedno dva puta sam u deploy screenu vidio prazan LB u bazi. Sve u svemu kako kaze Spelac stihiski, ali zabavno. Odigrao se zavod 3x, ali poslje druge partije se vec ekipa rasula. Treba jos vremena da se poslozimo u podjednake timove i ucinimo partije neizvjesnima. Nadam se da ekipa nece odustati od ovih eventa.
12 godina
Battlefield 4

Ja sam tek na pol partije skuzio da ide live, a tad sam vec imao punu guzu olova, nije bilo komunikacije medju squadovima,valjda bu drugi put bolje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Nova reklama od AXE-a za BF4. Ovaj puta napravljena kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 12:07 (Super64).

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako cete opet imat fajt ja vam mogu vozit scouta. Dva inzinjera (po potrebi) imam, samo mi treba jos jedan koji zna iskocit na tocku i brzo uc nazad u heli kad ga kupim :D
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Ako cete opet imat fajt ja vam mogu vozit scouta. Dva inzinjera (po potrebi) imam, samo mi treba jos jedan koji zna iskocit na tocku i brzo uc nazad u heli kad ga kupim :D

Mislim da ćeš lakše nagovoriti Tinu Katanić da ti pofafa labana nego što ćeš uzeti scout među tom ekipom...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice