Ima li tko problema s pokretanjem igre, sad mi stalno javlja:
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uništili su snajpera odi. Nemoš qrca pogodit ako se meta miče, nesmiš opalit jer će te počet "ion canon" iz svemira gađat (lens glare, bullet trail), neda bog da se pomakneš livo ili desno kad "aimaš"...itd. Totalna šteta! Plus šta su mape (po meni) za snajpera katastrofa.
Morao sam ovo podijelit:
http://gfycat.com/QualifiedDeadHerald
plačem :-))))))))))
Ovaj glitch bi trebalo uvesti svaki put kad se pogine.
Morao sam ovo podijelit:
ahahahaha
Morao sam ovo podijelit:
Podsjećam me na ovog nogometaša koji je umro na terenu,.....
Morao sam ovo podijelit:
Pozdrav,
Trazim neki tim u koji bi se skrpao da ne igram samo jer je predosadno...
Dodajte me na battlelog:
Morao sam ovo podijelit:
Podsjećam me na ovog nogometaša koji je umro na terenu,.....
Nije baš skroz umro. Štoviše, većinom je i preživio. Lik je imao je napad epilesije,i bio fit već za sljedeću tekmu.
I sad, sve na Ultra i dobijem blesave vrijednosti CPU usage, a Afterburner pokazuje 0 GPU usage.
WTF?
Postavim na High postavke,60 locka.
A na Ultra imam avg. 45.
Gdje je problem?!
Ti živiš od provokacija?
Ma ne Ivane, nego, kaže: ide mu na High u 60 FPS i na Ultra 45 FPS i onda ima problem...? Ne kužim, gdje je problem? U tome što mu neki alat ne pokazuje ispravno usage?
Jer, s obzirom na GPU koji ima, može biti sretan s performansama.
Brate mili.
Stavi u potpis "hranim se hejtom i sijem ga okolo".
Ućini mi tu uslugu.
Ovaj event veceras je bio predobar. Skinuo sam par likova sa snajperom i cijelo vrijeme sam pokrivao veci dio mape i govorio gdje se protivnici nalaze.
Svaka cast svim deckima koji su igrali. Samo tako nastavite!
Ovaj event veceras je bio predobar. Skinuo sam par likova sa snajperom i cijelo vrijeme sam pokrivao veci dio mape i govorio gdje se protivnici nalaze.
Daj prestani pokušavat trollat
Uništili su snajpera odi. Nemoš qrca pogodit ako se meta miče, nesmiš opalit jer će te počet "ion canon" iz svemira gađat (lens glare, bullet trail), neda bog da se pomakneš livo ili desno kad "aimaš"...itd. Totalna šteta! Plus šta su mape (po meni) za snajpera katastrofa.
Evo ga od sinoć 1 shot
Daj prestani pokušavat trollat
Covjece bozji sa kime si ti mene zamjenio!?
Znaci ja nesmijem napisati da mi je sinoc bilo dobro, Kao sto sam rekao volim mapu Zavod i samo mi je zao sto runda nije bila malo napetija ostalo cista petica.
Drago mi je bilo vidjeti ponovno clan XII. Možda se izrodi i dobrih partija u ovoj četvorci, ako se okupi staro društvo iz BFBC 2.
Drago mi je bilo vidjeti ponovno clan XII. Možda se izrodi i dobrih partija u ovoj četvorci, ako se okupi staro društvo iz BFBC 2.
Šteta što su svi raštrkani pa i nije toliki gušt igrat dok te netko (ili ti nekog ne) psuje... pošto mi u zadnja dva-tri dana igra radi najviše volim otić na bosanski server i malo prašit sa domaćom ekipom... oni strani su mi nekako sterilni.
vjerovatno ima još kakav domaći server ali ja ne znam za njega pa ako bi netko mogao ubacit kakav link bio bih mu zahvalan.
I? Kako je prošao ''ogled''? Nitko ništa ne priča osim ljudine wannabe trolla.
Jesu se poštovala pravila, koje mape su se igrale itd?
Na početku je bilo valjda 20x restart servera. Nije se baš igralo nešto timski, više je bilo stihijski. Ja sam odigrao samo prvu (zavod) i bilo je kao na publicu...
Na početku je bilo valjda 20x restart servera. Nije se baš igralo nešto timski, više je bilo stihijski. Ja sam odigrao samo prvu (zavod) i bilo je kao na publicu...
Onda bolje da nisam stigao. Jel se planira kasnije podjela i teamup, kao levelbf ili samo tako public napucavanje na unrankedu?
Onda bolje da nisam stigao. Jel se planira kasnije podjela i teamup, kao levelbf ili samo tako public napucavanje na unrankedu?
Ma ovo je bio samo test da se vidi hoće sve biti OK na TS-u i na serveru. Mislim da će kasnije biti OK, ipak je to stara garda sve.
BTW, dama je imao KDR manji od 4...
Ma ovo je bio samo test da se vidi hoće sve biti OK na TS-u i na serveru. Mislim da će kasnije biti OK, ipak je to stara garda sve.
BTW, dama je imao KDR manji od 4...
Ma to jer je unranked pa se nije trudio.
Ok, nadam se da ću zagrati u nekom od sljedećih pa da xct pokaže što zna :)
Šteta što su svi raštrkani pa i nije toliki gušt igrat dok te netko (ili ti nekog ne) psuje... pošto mi u zadnja dva-tri dana igra radi najviše volim otić na bosanski server i malo prašit sa domaćom ekipom... oni strani su mi nekako sterilni.
vjerovatno ima još kakav domaći server ali ja ne znam za njega pa ako bi netko mogao ubacit kakav link bio bih mu zahvalan.
Bio sam dosta na bosanskom ovih dana i sve ok, al 90% chata je 'kemperu', 'njubaro sa xy oružjem' i sl. Ko djeca...
e o tome ja pričam!
Ma to jer je unranked pa se nije trudio.
Ok, nadam se da ću zagrati u nekom od sljedećih pa da xct pokaže što zna :)
Ma sranje je što smo u nekakvim polu-random squadovima. Ja sam bio sa sinke-om, jukom i heatom. A za vozila je pravilo - tko prvi curi njegova je... Malo treba to ozbiljnije postaviti i bit će jako zabavno.
Ja sam tek na pol partije skuzio da ide live, a tad sam vec imao punu guzu olova, nije bilo komunikacije medju squadovima,valjda bu drugi put bolje :)

Mislim da ćeš lakše nagovoriti Tinu Katanić da ti pofafa labana nego što ćeš uzeti scout među tom ekipom...