Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.607.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Granzon kaže...

Ok, ako ima koja dobra duša da mi pojasni zašto se pobogu ja ne mogu nikako spojiti na onaj bosanski server di većina mojih frendova igra??????????????

Jedini server di mi vječito izbacuje poruku"Game disconnected: client closed down connection" čak i kada je prazan.

Da li itko ima ideju, bilo kakav brainstorm ili čak koji vic o bosancima jer meni ovo više baš i nije smiješno {#}

Danas sam se uspio čak spojiti jednom na njega...... od jedno 80-ak pokušaja {#}

EDIT: u trenutku pisanja poruke sam se uspio ulogirati čak drugi put danas :)))

A moguće je jer se i meni to nekad dešava na serveru na kojem se nekad okuplja moja ekipa. Ne na ovom bosanskom nego neki GS Domination.....  i tek se uspijem spojiti  iz 86-og puta, dok sa ostalim serverima nemam problema (bar nekih velikih). Uglavnom nemam pojma zašto me samo taj zeza....ako ti je imalo lakše sad {#}

15 godina
bennyPro kaže...

Posto je po bjedila moja mapa ZAVOD, prijavljujem se ja kao Snajperista. Bez problema vam mogu pokrivati pola mape sa snajperom sa sigurne pozicije!

o maj gad

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav momci,

odavno sam prestao pratiti temu i igrati igru te razmišljam kako bi ju prodao.

Dakle, cijeli svoj origin account.

Van ostalih igara, glavne su na računu Battlefield 3 Premium i Battlefield 4 Premium.

Obe kupljene preko G2Play-a.

Ajde mi recite koliko bi bilo fer tražiti za ovo sve skupa, da ne otvaram nekakve posebne teme i procjene

te da se možda napokon rješim ovog sranja od igre (Četvorka) i povratim koju rasparanu kunu.

Hvala svima.

Edit: kao što vidite, sad sam otvorio Origin da uhvatim SS i nit sam skinuo onu Čajnu a kamoli išta drugo (patchevi, ako ih je bilo..)

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 0:15 (forzzuk).
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
5000 kn.
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
14 godina
Battlefield 4

Pozdrav svima koliko vas ima.

Evo, radi se o sljedećem.
Kao što ste mogli vidjeti jučer sam kupio BF... bla bla.

Uglavnom, koga briga.

Pokrenem prvo kampanju kao svaki iole ozbiljan igrač prije MP-a.
I sad, sve na Ultra i dobijem blesave vrijednosti CPU usage, a Afterburner pokazuje 0 GPU usage.
WTF?

Postavim na High postavke,60 locka.

A na Ultra imam avg. 45.
Konfa pod moj PC.

Svi driveri up to date

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Intel khm khm..

jk ofc..

bilo je već na forumima govora o 15-20 sekundi 100% gpu usaga , i onda rokne dips na 50-60 % ... i više ne ide gori.

0 2 hvala 0
14 godina
Arienos kaže...

Intel khm khm..

jk ofc..

bilo je već na forumima govora o 15-20 sekundi 100% gpu usaga , i onda rokne dips na 50-60 % ... i više ne ide gori.

Po forumima diljem svijeta or Rusije do Amer'ke ista priča.

AMD - AMD, Intel - nVidia, AMD - nVidia, Intel - AMD.
U bilo kojoj kombinaciji, ista priča.

To znači, dobro došao u klub? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
sudy_freak kaže...

I sad, sve na Ultra i dobijem blesave vrijednosti CPU usage, a Afterburner pokazuje 0 GPU usage.

Pod blesave vrijednosti CPU-a mislis na onu "rupu"?

Afterburner imas najnoviji? Onu betu koja podrzava 64 bitne igre?

(Cudne vrijednosti GPU-a se pojavljuju ako si instalirao drivere od grafe, a nisi resetirao komp).

Uglavnom:

MSI Afterburner

RivaTuner Statistic Server

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 4 -> balkan community

Evo ljudi organizira se ovu nedjelju u 19:00 prvi balkan community event 32vs32...ima još slobodnih mjesta pa se slobodno prijavite....

više detalja o eventu kao što su server, TS server, pravila i slično možete pronaći na linku

{#}{#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4 -> balkan community
plavi83 kaže...

Evo ljudi organizira se ovu nedjelju u 19:00 prvi balkan community event 32vs32...ima još slobodnih mjesta pa se slobodno prijavite....

više detalja o eventu kao što su server, TS server, pravila i slično možete pronaći na linku

{#}{#}

Bi, al ništa od gejma ovaj vikend 99%, tako da preskačem ovaj, bude neki drugi match{#}

13 godina
Re: Battlefield 4 -> balkan community
jopis kaže...
plavi83 kaže...

{#}{#}

Bi, al ništa od gejma ovaj vikend 99%, tako da preskačem ovaj, bude neki drugi match{#}

Naravno, ovo je tek test-početak da ljudi vide svu moguću draž BFa :) Sada je malo nezgodno vrijeme, ali nadam se zahuktavanju u novoj g :)
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Ova igra je tak potrgana da je to pre strasno. I sve vise i vise imam osjecaj da je nece ni popravit. I dalje je one shot kill tu, kill trade takoder. Hitreg je i dalje koma, revive bug (kad nemres lika dic uopce), a spawn killovi di te ubije prije nego ti se slika pokaze je pre heben. Prvi metak kad pogodi frajera ga tak odense da ga sljedeca tri fulaju makar on stoji na mjestu, a obratite pozornost i na to kad tebe pogodi prvi metak kao da imas mali delay kod kretanja od mozda pol sekunde. Kad metak pogodi lika on se uvjek naginje nazad, bilo od iza s boka ili od naprijed. Znaci ako ga gadas s boka on ce se izmicat metcima ko da je fkin neo iz matrixa -.-.

Ja samo znam da sljedecu igru koju izbace nema vise preordera. Cekam duzi period da vidim na kaj cebto licit. Ova igra uopce nema feel di znas kolko ti metaka treba za skinut nekog. Ako iz neke puske treba pet metaka da padne ja kad vidim da ga je pet komada pogodilo ja idem dalje, al tu nakon pet komada ja odem i onda me taj isti lik ubije i ima jos 70% hp'a. Pre strasno... Jedino kaj kolko tolko valja je little bird, a i da on nema one eksplozivne metke bi isto bio kita...vazno da su tu razno razni dronovi i letjelice. Attack heli necu ni spominjat...

Dobro jutro btw...morao sam izbacit malo frustracije :)
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
13 godina
Sale_ds kaže...

{#}

Nemoj se odma ujutro zivcirat, dobit ces cir na zelucu!

14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Ja samo znam da sljedecu igru koju izbace nema vise preordera. Cekam duzi period da vidim na kaj cebto licit. Ova igra uopce nema feel di znas kolko ti metaka treba za skinut nekog. Ako iz neke puske treba pet metaka da padne ja kad vidim da ga je pet komada pogodilo ja idem dalje, al tu nakon pet komada ja odem i onda me taj isti lik ubije i ima jos 70% hp'a.

Da ni ja nemogu kao npr u trojci opalit otprilike 5-7 pa prestat jer 2 padnu tako a sljedeci sto kazes ostane na 70hp,mah ocito ju moramo prihvatit kakva je jer mislim da nemogu to popravit,mozda ublazit ali ocito je teze to sredit.Dobro jutro!!

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
Sale_ds kaže...
Ova igra je tak potrgana da je to pre strasno. I sve vise i vise imam osjecaj da je nece ni popravit. I dalje je one shot kill tu, kill trade takoder. Hitreg je i dalje koma, revive bug (kad nemres lika dic uopce), a spawn killovi di te ubije prije nego ti se slika pokaze je pre heben. Prvi metak kad pogodi frajera ga tak odense da ga sljedeca tri fulaju makar on stoji na mjestu, a obratite pozornost i na to kad tebe pogodi prvi metak kao da imas mali delay kod kretanja od mozda pol sekunde. Kad metak pogodi lika on se uvjek naginje nazad, bilo od iza s boka ili od naprijed. Znaci ako ga gadas s boka on ce se izmicat metcima ko da je fkin neo iz matrixa -.-.

Ja samo znam da sljedecu igru koju izbace nema vise preordera. Cekam duzi period da vidim na kaj cebto licit. Ova igra uopce nema feel di znas kolko ti metaka treba za skinut nekog. Ako iz neke puske treba pet metaka da padne ja kad vidim da ga je pet komada pogodilo ja idem dalje, al tu nakon pet komada ja odem i onda me taj isti lik ubije i ima jos 70% hp'a. Pre strasno... Jedino kaj kolko tolko valja je little bird, a i da on nema one eksplozivne metke bi isto bio kita...vazno da su tu razno razni dronovi i letjelice. Attack heli necu ni spominjat...

a kak prebrojis metke koji su  ga pogodili

13 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...
Sale_ds kaže...

a kak prebrojis metke koji su  ga pogodili

pa na prste {#}

17 godina
neaktivan
Ma pucam dok ne padne, onda ako stignem ga jos izresetam dok lezi. Potrosim kamion municije po partiji, al kad je badave ne brinem se previse. Accuracy me nezanima ni najmanje.
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
sudy_freak kaže...

Pod blesave vrijednosti CPU-a mislis na onu "rupu"?

Afterburner imas najnoviji? Onu betu koja podrzava 64 bitne igre?

(Cudne vrijednosti GPU-a se pojavljuju ako si instalirao drivere od grafe, a nisi resetirao komp).

Uglavnom:

MSI Afterburner

RivaTuner Statistic Server

Rupu i što je i7 4770k toliko OP da ga GTX 760 ne iskoristi do kraja.
Sve nekako kontam da mora 760 to gurati puno bolje.

Jesi ti demone riješio svoj problem s fantomkom?

Btw. nemam taj 64-bitni a.burner. 

14 godina
sudy_freak kaže...

Rupu i što je i7 4770k toliko OP da ga GTX 760 ne iskoristi do kraja.
Sve nekako kontam da mora 760 to gurati puno bolje.

Nažalost ova igra nije baš briljirala u području optimizacije tako da i sa i7 + gtx 760 ne očekuj neku igrivost pri ultra detaljima. Moj ti je savjet da smanjiš detalje barem na medium i vidjeti ćeš koliko je fluidnije igrati.

Btw ja imam amd 280x (čitaj 7970) pa ne mogu na ultra normalno igrati, smanjio sam na medium detalje te naravno scaling ne dizati iznad 100% ‹- postavka koja ima najveći utjecaj na fps u samoj igri.

Također ti preporučam isključivanje virtualne memorije ako imas micro štekanja u igri koja nemaju smisla jer imaš puno fps-ova. Zapravo ta je opcija meni najviše poboljšala igrivost ove igre jer mi je toliko štekalo da nisam mogao ni trčati normalno a kamo li ulaziti u ozbiljnije okršaje.

Btw. Čarapa dns nema jer ćemo uskoro u svatove  a sutra pak tko živ, tko mrtav (to će biti Junior..... pobrinuti ću se za to :DDDDD) tak da se viđamo tamo negjde kad izbacim/o sav taj konzumirani alkohol iz sistema {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Granzon kaže...

Btw. Čarapa dns nema jer ćemo uskoro u svatove  a sutra pak tko živ, tko mrtav (to će biti Junior..... pobrinuti ću se za to :DDDDD) tak da se viđamo tamo negjde kad izbacim/o sav taj konzumirani alkohol iz sistema {#}

O Bože ludosti.

Poluproizvod.

Ništa, bit će fino na High i GG. 

17 godina

tocno to vidi moj rig all max out kaj ide 1200p 150% scaling aka 4k texture i dobim samo sa jednom 60 a dve 80 LOL optimizacija im je do jaja,clap clap dice a bogami i AMD

znaci niti 15 % u cf scaliranju dok u krizi 3 dobim 90% koja je zahtjevnija od nje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 12:31 (4mal).
14 godina
4mal kaže...

tocno to vidi moj rig all max out kaj ide 1200p 150% scaling aka 4k texture i dobim samo sa jednom 60 a dve 80 LOL optimizacija im je do jaja,clap clap dice a bogami i AMD

znaci niti 15 % u cf scaliranju dok u krizi 3 dobim 90% koja je zahtjevnija od nje {#}

Hvala Bogu pa nisam dao punu cijenu za Premium pack.
Onda bi' se živ pojeo.

Ovako, čekati kao i vi svi neki pošteni update ili su to gamad namjerno napravili.
Da mogu pustiti u punoj snazi kad Mantle dođe.
I tako u tom high end gamingu izgurati DirectX.

Gamad, par linija koda i daju 50% performansi.

Klasika. 

13 godina
protjeran
4mal kaže...

to ti je ono amd optimized {#}

u prijevodu - kupi nvidiu {#}

17 godina
Battlefield 4

mah labudi {#} al to je sam bf4 ostalo je sve ok , budemo vidjeli na kaj ce mantle licit i iskoristivost u buducim igrama , nije bzvz ova serija nex.gen konzolama {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 13:01 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4
Molim neko da mi da zadnje beta drivere za nvidiu onu sto i ostali koriste (vecina)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tireN1337 kaže...
Molim neko da mi da zadnje beta drivere za nvidiu onu sto i ostali koriste (vecina)

Pa odes na nvidia stranicu i skines,ovo su zadnji beta za win 8 i 8.1 64bit  http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/70737/en-us

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 13:39 (Blade Runner31).
13 godina
sudy_freak kaže...

Je, ugasil sam sve programe za mjerenje performansi i FPSa i vise nemam pojma sto se dogadja i super mi je :D

Postavke na Med-High-Ultra, igra ide glatko i nis mi ne fali :)

A pa snimi novi Afterburner, cak sam se i potrudio nac linkove :))

15 godina
Battlefield 4

Avioni su prejako oružje u rukama jednog igrača jer jedan dobar pilot odluči partiju.Jednostavno vatrena moć mu je prejaka dok lagano lebdi briznom ljudskog hoda nad mapom.mislim da im na ovako malim mapa nema ni mjesta...hebena igra...

Jel primjetio netko kako nakon zadnjeg peča LAV-ov main gun puca van ciljnika?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 14:28 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...

Da odlični su.

Neki dan sam se tuko s jednim likom takodjer u LB-u dobih pet minuta.Naravno u svakom su bila po dva inžinjera sa stingerima. Toliko smo se izgađali da smo se na kraju razišli i rokali po mapi tj drugim igračima.Nismo kasnije uopće obraćali pažnju jedan na drugog jer nema smisla. Jedna od najgore balansiranih stvari u igri

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Avioni su prejako oružje u rukama jednog igrača jer jedan dobar pilot odluči partiju.Jednostavno vatrena moć mu je prejaka dok lagano lebdi briznom ljudskog hoda nad mapom.mislim da im na ovako malim mapa nema ni mjesta...hebena igra...

Jel primjetio netko kako nakon zadnjeg peča LAV-ov main gun puca van ciljnika?

Kako van ciljnika?

[M|C] jokaCRO ingame
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice