Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.607.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Arabarran kaže...
Kad već spominjete sens i dpi, spomenite i rezoluciju jer se miš ne ponaša isto na različitim rezolucijama.

Da. Ali na desktopu.

U igri ces se isto brzo okretat ako igras na 640x480 ili na 4K rezoluciji.

pa to bas i ja mislim jer koliko znam igra pokrete racuna u stupnjevima, a ne broju piksela kao desktop pa nebi trebalo utjecat, ali svejedno sam napisao gore za aru njuba :P

Battlelog: just_mau5
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ova tema je kao tetris - skupljaju se sranja na ekranu i kad se čini da će sve otići u materinu moderatori ubace par pravih elemenata i pola toga nestane sa ekrana.

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

DPI 600

IN game 5% - infantry, 7% Vozila

1080p

G700S

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Ova tema je kao tetris - skupljaju se sranja na ekranu i kad se čini da će sve otići u materinu moderatori ubace par pravih elemenata i pola toga nestane sa ekrana.

Ovo je tema za Dosije X {#}

naglasak je na boldanom, dok druga polovina bezbrižno pluta bespućima digitalije

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 9:10 (Soldier977).
16 godina
neaktivan
Probajte stavit sa visoke na najmanju rezu, pa javite. Samo kažem kako se meni ponaša u igri. To sam skužio dok sam isprobavao reze koje mi pašu. Pričam o BF3 i BF4 beti
13 godina
Arabarran kaže...
Probajte stavit sa visoke na najmanju rezu, pa javite. Samo kažem kako se meni ponaša u igri. To sam skužio dok sam isprobavao reze koje mi pašu. Pričam o BF3 i BF4 beti

Tako je Ara, ima razlike. Pusti Mausa, ne zna šta priča {#}  n00b

13 godina
neaktivan
jopis kaže...

O čemu ti klinjo briješ? Di sam ja išta od toga u temi o kupovini bf4 pisao? A i da mi je znati otkud si izvukao zaključak o mom 'nepoznavanju' računala{#}

Pomiješao te je s jokom ako se ne varam. Svi vi "starci" ste njemu isti :P

CyberDemonVZ kaže...
ARazer kaže...

900 dpi, 0.007 sens in game. Logitech g700s

Gdje se gleda sensitivity? Ja u BF4 settings editoru imam 1,00%.

EDIT 2: U igri imam sens 7%, u BF4 editoru pise 1%. Ne znam gdje si ti vidio ove brojke bez postotka (0.007)

Razer - te postavke znaš napamet ili si već nanovo instalirao? Ili si to spremio za trenutak kad ćeš ponovno instalirat? {#}

Cyber ovu brojku možeš vidjet u prof save profile (documents - battlefield 4 - settings). Otvori file s wordpadom i nađi mouse sensitivity.

Kod mene je 0.007, a igram na 1600dpi (G700s), iako ja to ovisno o raspoloženju mijenjam jer nekad mi bude presporo, nekad prebrzo pa šaltam dpi na mišu na 1200 i 2000.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

znaš kaj ću ti reć, da je ljudina u zadnjim postovima bio u pravu , a vi si mislite kaj god želite.

i onda ga jopis  prijavi.

što se tiče ljudine ili pak mene, mislim nemorate se vi slagat sa nekim našim pogledima na neke stvari, našim ajmo reć "ponašanjem preko foruma" koliko god to banalno zvučalo ili nekim našim mislima ,

jer se tako ni ja ne slažem sa hrpom ljudi ,ali ako netko ima pravo - IMA PRAVO.

i slažem se s onim šta je ISTINITO, bez obzira tko je to rekao, bio to pero perić , ljudina ljudojević ili zenge zengić , ako ČOVJEK IMA PRAVO ja to priznam.

jer ja se sa ljudinom ne slažem u 90 % slučajeva niti sa tobom ili nekim trećim ,ali ako imaš pravo, ja kažem imaš pravo.

eto ti primjer.

jučer ja kažem ono za netcode i dobijem hrpu td i nekolicini sam "ja to izmislio" ili šta je još smiješnije "neki su se našli čak i uvrijeđeni s mojim postom".

javlja se i tonči,danny.maxon,ovaj,onaj da je to samo nekolicini ljudi......

i onda na kraju dana fila-isti taj fila koji mi stiska td na svaki drugi post STAVI  na ovaj isti forum OBJAVU OD DICE-a  di oni spominju kako NETCODE NE RADI I KAKO DOLAZI FIX.

i onda ja pričam gluposti?

zapravo je fascinantno vidjet takve stvari i samo se na kraju dana lijepo nasmiješ :)

a ovom jopisu neželim uopće odgovarat....

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 9:33 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
Battlefield 4

evo jedne vijesti koja će razveseliti korisnike starijih kartica, izgleda da mantle ne zahtjeva kartice sa gcn arhitekturom...

http://www.dsogaming.com/news/amds-mantle-does-not-require-gpus-with-gcn-architecture/

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 9:35 (Zločko).

5 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Zločko kaže...

evo jedne vijesti koja će razveseliti korisnike starijih kartica, izgleda da mantle ne zahtjeva kartice sa gcn arhitekturom...

http://www.dsogaming.com/news/amds-mantle-does-not-require-gpus-with-gcn-architecture/

ne kužim? pa kaj nije AMD na svojim stranicama objasvio da mantle ide samo sa 7XXX karticama?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jučer sam pogodio nekoga sa tenkom, granata je prošla kroz njega i gle čudo preživio je :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i onda na kraju dana fila-isti taj fila koji mi stiska td na svaki drugi post STAVI  na ovaj isti forum OBJAVU OD DICE-a  di oni spominju kako NETCODE NE RADI I KAKO DOLAZI FIX.

Vidi, činjenica je da nekima radi dobro, nekima loše. Mi kojima radi dobro ne negiramo da nekima radi loše. Na kraju krajeva postoji gro videa na YT gdje se vidi kako stvari nisu OK. Ali onda se nađe antraks i rezonira kako mi kojima radi dobro zapravo nemamo pojma jer NIKOME ne radi dobro i ne odstupa od toga ni milimetar. Ti p1zdiš jer ti ne radi dobro i to je OK ali treba shvatiti da nekima ipak stvar funkcionira.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Vidi, činjenica je da nekima radi dobro, nekima loše. Mi kojima radi dobro ne negiramo da nekima radi loše. Na kraju krajeva postoji gro videa na YT gdje se vidi kako stvari nisu OK. Ali onda se nađe antraks i rezonira kako mi kojima radi dobro zapravo nemamo pojma jer NIKOME ne radi dobro i ne odstupa od toga ni milimetar. Ti p1zdiš jer ti ne radi dobro i to je OK ali treba shvatiti da nekima ipak stvar funkcionira.

mislim da si krivo razumio i mene i antraksa.

igra RADI.

vrti kao i bf3 ako ne čak i malo bolje.

neki imaju te probleme sa crashom, nekad se i meni javi, ali večinom igram "bez problema", a NETCODE je SVIMA ISTI.

i on je htio replicirat da, karikiram ti ako ne shvaćaš da je netcode pokvaren neznaš igrat tj. njubara si.

neznam kako da drugačije objasnim, tako da nitko nigdje u ovim zadnjim postovima nije ukazivao da igra(u globalu) ne radi nego da je netcode pokvaren.

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Zločko kaže...

ne kužim? pa kaj nije AMD na svojim stranicama objasvio da mantle ide samo sa 7XXX karticama?

vjerojatno su se malo zaletjeli... citiram: today Johan said that although Mantle is built with GCN-architecture cards in mind, it does not require them

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i on je htio replicirat da, karikiram ti ako ne shvaćaš da je netcode pokvaren neznaš igrat tj. njubara si.

Prije par dana igram na Lancangu. S druge strane su bučer i vještica. On je završio partiju sa nekih 45-5 (bio je pješak uglavnom), vještica dosta sličan skor. I onda trebamo ustvrditi da netcode apsolutno u svakom slučaju ne valja?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...

jbg. Ne igram na tim pro 16x12 pixela rezolucijama :P

Battlelog: just_mau5
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

valjda si skužio kaj sam mislio reć {#}

u svakom slučaju pitaj darka ili ludu jesu ikad doživjeli nekaj od svih onih silnih videa koji su na ea ofišli forumu postali raznorazni useri ili da su skužili da "nekaj ne valja s netcodeom".

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...

Ups. Hvala na ispravku :) {#}

Znaci cak i kad znam DPI, in game sens, iskljucena akceleracija, i ja nemam 1080p ne mogu podesiti kak netko ima, i opet su mi te brojke imaginarne :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 4

sad mi se par puta dogodilo da sam od istog igrača pao od "pola" metka.dakle nisam uspio niti stisnut miša  a vać sam bio ubijen sa pp2000 puškicom,izletili jedan pred drugoga.prije sam pao nego što sam čuo zvuk njegove puške :D(100% energija, nitko drugi u sobi)

i frend kaže da mu se to događa.jel to registrirani problem ili to pripada pod normalno :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

sad mi se par puta dogodilo da sam od istog igrača pao od "pola" metka.dakle nisam uspio niti stisnut miša  a vać sam bio ubijen sa pp2000 puškicom,izletili jedan pred drugoga.prije sam pao nego što sam čuo zvuk njegove puške :D(100% energija, nitko drugi u sobi)

i frend kaže da mu se to događa.jel to registrirani problem ili to pripada pod normalno :)

{#} Ne znamo, nitko nije spomenuo takve slucajeve na ovoj temi.

Danas ide BF4 patch koji popravlja takve slucajeve pa onda ponovo probaj naletet na tog tipa :D

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

to ti je samo jedan od problema netcode-a.

u ovom slučaju je 99% da je on tebe vidio prvi i prvi krenuo pucat ,ali na tvom ekranu se pojavilo da je on tek došao pred tebe.

začudio bi se kad bi ti to bio frend i da ste na ts-u, kaj bi ti on rekao:"pa ja sam prvi počeo pucat"-nešto u tom smislu.

16 godina
Kill Frenzy kaže...

Netkod i drajveri.... {#}

Meni se to sinoć dogodilo par puta. Čak mi je dva puta RPG proletio kroz lika. Od toga jednom sam dobio ubijen u akciji. lol

Prije ovog updata servera tih problema nisam imao.

P.S. u ovo ne računam kad su me Danny, kuky, dado i Pirat izbužali {#} {#} i bučer

Vratit ću vam {#}

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 10:25 (amater_2).
15 godina
Battlefield 4

praktički sam pao istog trena kad sam ga vidio :)

nije to prvi put,dapače

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
amater_2 kaže...

P.S. u ovo ne računam kad su me Danny, kuky, dado i Pirat izbužali {#} {#} i bučer

Vratit ću vam {#}

Može :)

Jedno vrijeme si bio s nama u squadu,i onda te vidim na drugoj strani.Izbacilo te van pa si se opet spojio ili te balansiralo?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 10:25 (pirat).
17 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

praktički sam pao istog trena kad sam ga vidio :)

nije to prvi put,dapače

Ti da si žensko bio bi vrlo popularan!

Freak Show Inc.
16 godina
pirat kaže...
amater_2 kaže...

Vratit ću vam {#}

Može :)

Jedno vrijeme si bio s nama u squadu,i onda te vidim na drugoj strani.Izbacilo te van pa si se opet spojio ili te balansiralo?

Balansiralo pa izbacilo.

Jučer nije bio moj dan nikako.

Rokaju me sa svih strana, žena zove da se mali probudio da mu je nosić začepljen... ajoj {#}

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
moderator
amater_2 kaže...
Balansiralo pa izbacilo.

Rokaju me sa svih strana, žena zove da se mali probudio da mu je nosić začepljen... ajoj {#}

Nadam se da danas nakon patcha izbacivanja više neće biti.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
amater_2 kaže...
Balansiralo pa izbacilo.

Nadam se da danas nakon patcha izbacivanja više neće biti.

I da će nosić biti OK! {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Prije par dana igram na Lancangu. S druge strane su bučer i vještica. On je završio partiju sa nekih 45-5 (bio je pješak uglavnom), vještica dosta sličan skor. I onda trebamo ustvrditi da netcode apsolutno u svakom slučaju ne valja?

Ne znam za druge, ali ja sam omađijala netcode pa meni zato radi.

Nego sad za ozbiljno, meni je to negdje na razini bf3. Nekad mi se događaju čudne situacije, ali nije mi to toliko često i ne smeta me baš toliko, ali imam ih na TSu (a bome i u kući) koji znaju bit uznemireni situacijama u igri, tako da problemi očito postoje.

13 godina
Battlefield 4

I tako, danas treci dan dopisivanja s Optimom.

Kazu oni meni da je sve OK, da je ping u granicama normale. I da je normalno da je malo vidi od T-coma.

I ja njima napisem "Ali kolega mi je rekao da ak se potrudite, da se uvijek moze nesto malo poboljsat"

{#}

I sad mi je stigao mail:

Poštovani,
napravljene  su izmjene na vašoj liniji, tako da bi vas zamolili da testirate i javite se ukoliko budete imali  poteškoća.

{#} Nemam pojma sto su izmjenili.

Kod traceroutea je isti broj hopova prema BF4 serverima kao i jucer, al ovako na brzinu isprobano ping je nizi za 10ms. Mozda jer nije navala ujutro.

A mozda jer su fakat nesto napravili :)

Moj PC  
4 0 hvala 4
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice