Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.609.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
mrxa1 kaže...

Pozz kolege, jel ovo ok ponuda? 

S tim da imam još 5% popusta, dakle oko €34.

Je, to je dobra cijena. Mislim da na nijednom key shopu ne možeš proć jeftinije - jeftinije je samo preko Meksika (ako slučajno ne znaš, o tome imaš sve na temi bf4 kupovina).

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 23:09 (LudaVjestica).
15 godina
Battlefield 4

bem ti mrtvu igru vise dokle vise ce se gasit pri kraju partije toliko bodova skupim i boostup potrosim za nista -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Hvala Dice..{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

bem ti mrtvu igru vise dokle vise ce se gasit pri kraju partije toliko bodova skupim i boostup potrosim za nista -.-

Nemaš se zašto opterećivat s bodovima jer ako ti se igra crasha svejedno dobiješ bodove. Jedino ako se server sruši ne dobiješ, ali to se ne događa već bar tjedan dana.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo, još mjesec dana pa će biti godina da smo bili skupa ode na pisti {#}

Good times.

EDIT : Evo da si propisno možete pročitati imena #1 , ne znam neki drugi servis koji nema limit jer slika ima 10 MB.

Pro tip: odite na 'raw image' u donjem lijevom uglu.

Battlefield 4 mi naprosto nije sjeo i žao mi je što sam kao pravi fanboy bez razmišljanja rasparao 600 kuna.

Igra naprosto nema za mene 'ono nešto'. Ne kažem da se neće s vremenom popraviti ali

znam da me sada niti zabavlja niti zadovoljava odigrati partiju.

Tehničke probleme s igrom ne želim niti komentirati, na žalost, ovoj franšizi i firmi koja stoji iza svega je to ™.

Da sam kupio išta ovako broken u dućanu, poput tostera, lampe ili ljubičastog dilda - vratio bih artikal i tražio povrat novca ili zamjenski.

Najjednostavnije rečeno, za mene osobno, Battlefield 4 je uvjetno rečeno 'loš' naspram

Battlefielda 3 puno više nego koliko je Battlefield 3 bio 'loš' naspram Bad Company 2.

Možda taj slijed retroaktivno vrijedi za cijeli serijal - neznam, nisam veteran.

Battlefield 3 mi je u svakom pogledu bolja i kompletnija igra.

Bad Company 2 je miljama od ovog i ostaje neprikosnoveni kralj BF-a po 'fun factoru'.

Uglavnom, svakom svoje i svaka čast svima ali meni je sve ovo ostavilo gorak okus u ustima

i osjećam se preveslano (nakon svih trailera i najava, videa i hypea) jer je ovo kozmetička i funkcionalna dorada Battlefielda 3 - ništa više.

Nije nova i inovativna igra - dapače, koliko čitam vaša iskustva ode - ukakali su i vlastitie provjerene izume

iz prethodnih serijala poput Commandera i zaribali provjerene mehanike poput attack choppera itd.

Fakit, možda san se i ja više generalno zasitio igara na računalu ili samo shootera, ne znam..

Sve u svemu, da imam samo BF4 na Origin acc-u, prodao bih ga odmah.

Kako imam BF3 koji planiram re-visitat i još pokoju zanimljivu igru, mislim da ću se poklopit ušima

i eventualno nadati da će s budućim patchevima, DLC-ima i doradama popraviti neke meni bitne stvari.

Van toga, živim za BC3 ali isto tako sam živio i za Diabla III...

Pozdrav svima, vidimo se povremeno ingame kad mi stvarno bude mazohistički dosadno.

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 23:56 (forzzuk).
Moj PC  
26 1 hvala 12
13 godina
forzzuk kaže...

Good times.

Battlefield 4 mi naprosto nije sjeo i žao mi je što sam kao pravi fanboy bez razmišljanja rasparao 600 kuna.

Igra naprosto nema za mene 'ono nešto'. Ne kažem da se neće s vremenom popraviti ali

znam da me sada niti zabavlja niti zadovoljava odigrati partiju.

Tehničke probleme s igrom ne želim niti komentirati, na žalost, ovoj franšizi i firmi koja stoji iza svega je to ™.

Da sam kupio išta ovako broken u dućanu, poput tostera, lampe ili ljubičastog dilda - vratio bih artikal i tražio povrat novca ili zamjenski.

Najjednostavnije rečeno, za mene osobno, Battlefield 4 je uvjetno rečeno 'loš' naspram

Battlefielda 3 puno više nego koliko je Battlefield 3 bio 'loš' naspram Bad Company 2.

Možda taj slijed retroaktivno vrijedi za cijeli serijal - neznam, nisam veteran.

Battlefield 3 mi je u svakom pogledu bolja i kompletnija igra.

Bad Company 2 je miljama od ovog i ostaje neprikosnoveni kralj BF-a po 'fun factoru'.

Uglavnom, svakom svoje i svaka čast svima ali meni je sve ovo ostavilo gorak okus u ustima

i osjećam se preveslano (nakon svih trailera i najava, videa i hypea) jer je ovo kozmetička i funkcionalna dorada Battlefielda 3 - ništa više.

Nije nova i inovativna igra - dapače, koliko čitam vaša iskustva ode - ukakali su i vlastitie provjerene izume

iz prethodnih serijala poput Commandera i zaribali provjerene mehanike poput attack choppera itd.

Fakit, možda san se i ja više generalno zasitio igara na računalu ili samo shootera, ne znam..

Sve u svemu, da imam samo BF4 na Origin acc-u, prodao bih ga odmah.

Kako imam BF3 koji planiram re-visitat i još pokoju zanimljivu igru, mislim da ću se poklopit ušima

i eventualno nadati da će s budućim patchevima, DLC-ima i doradama popraviti neke meni bitne stvari.

Van toga, živim za BC3 ali isto tako sam živio i za Diabla III...

Pozdrav svima, vidimo se povremeno ingame kad mi stvarno bude mazohistički dosadno.

Stari se {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Do sada se nisam previse žalio na bf4, ali nakon danasnjeg server updatea igra mi jednostavno ne radi. Svaki put mi se crasha na deployment screenu "bf4 stopped working".

DICE me svaki put nanovo razočara. Polako mi idu na živce ti svi problemi oko bf4, mogli su to sve rijesit nakon bete.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 0:08 (Bruno Matejcic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Jesu li problemi vezani uz sejvanje SP-a riješeni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4
Kako EA lako naljuti covjeka http://m.youtube.com/watch?v=MknLARblrDQ
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...
Kako EA lako naljuti covjeka http://m.youtube.com/watch?v=MknLARblrDQ

U pravu je kada kaže da se ne radi o sitnim bugovima i sitnicama nego o nestabilnoj igri koja je definitivno požurena. Ali barem je jeftina, nije ni 150 dolara sa premiumom. Meni igra dobro radi u većini slučajeva, ali očito nisam u velikoj većini. Napokon da netko malo poznatiji na tjubu da kaže kako stvari stoje. Ipak se ovdje ne radi o nekome indie timu sa budžetom od 100000 dolara.

Battlelog - FalloutOrigins
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

famas je OP, jedini nedostatak par meteka manje u klipu{#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
forzzuk kaže...

Good times. 

GRUPNA FOTKA - PNG format bez kompresije

Grupna fotka - JPG, bez natpisa Greetings, popis imena sa strane

Grupna fotka - JPG, bez natpisa Greetings i bez "fotografa", popis imena sa strane

Meni je BF4 OK. Igram ga skoro svaki dan.

Mozda je problem da ne igras s puno frendova? Jer su ga napravili malo vise timski orjentiranog nego trojka.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 1:41 (CyberDemonVZ).
15 godina
protjeran
Battlefield 4

Za sve što im se događa BF4 has stopped working error, jedan savjet. Provjerite si temperaturu grafičke kartice...

Ja imam 670gtx, i koristim gpu tweak za ubrzavanje ventilatora na grafičkoj. Kad mi temperatura grafe. skoči na nekih 70+ stupnjeva,

bf4 se zamrzne i izbaci taj error. jednostavno ubrzam fan speed na 85-90% i održava mi se temperatura oko 40-50 stupnjeva i sve

radi savršeno, nema više bf4 has stopped working.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ivan1991 kaže...

Ja imam 670gtx, i koristim gpu tweak za ubrzavanje ventilatora na grafičkoj. Kad mi temperatura grafe. skoči na nekih 70+ stupnjeva,

Lako tebi s DC2 ventom,ja svoju nebi u idlu dobio na 40 haha

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ti se neki šerif? koga sam ja to toliko uvrijedio u postu koji si citirao?

jel ti čitaš čovječe božji ili šta radiš??

"reportat ću tvoj post...." nja nja nja da nemaš 4 banke nebi nikaj ni reko , ponašaš se ko tetkica.

što se mene tiče kao mene, pisat ću svaki dan po par postova o onome što mi se ne sviđa i tko si tu u cijeloj toj priči da meni nekaj kažeš?

tko si ti????

Da, čitam, za razliku od moderatora ove teme čitam sve, s razumijevanjem, i upravo zato što čitam toliku razinu nedostatka kućnog odgoja i kulture kod tebe i pojedinaca sam ti to napisao. No ti si opet iskazao svoj 'veliki' iq i čitanje s razumijevanjem, pa si shvatio što sam ja napisao{#}

Nitko ti nije rekao da ne pišeš svoje dojmove o igri, nego da ne vrijeđaš, no očito je manjak kućnog odgoja i opće kulture dao svoj danak....

BFBeast kaže...

ma oni ti je neki uplaseni didica, u bf4 kupovina je napisao kako bolje nekupovati preko neke stranice igru jer se boji da je to prevara. 

najvjerojatnije je jedan od onih koji znaju samo osnovne stvari na intrnetu i kompu jer mu je tamo neki decko rekao da ovo nesmije dirati jer ce potrgati komp.

O čemu ti klinjo briješ? Di sam ja išta od toga u temi o kupovini bf4 pisao? A i da mi je znati otkud si izvukao zaključak o mom 'nepoznavanju' računala{#}

Što se tiče tvoje nepismenosti i 'znanja' o računalima, imam 2 bratića od 10 i 8 godina, koji su za tebe doktori informatike i hrvatskog jezika, da te ne kompariram s nečim drugim, jer sudeći po tvojoj nepismenosti i načinu izražavanja, dalje nisi dogurao.

Btw, takvi 'studenti informatike' na seoskim veleučilištima su najjači, hvale se kao da su diplomirali na FER-u a ne u Mrduši donjoj, onda zovu susjeda da im instalira windowse kak spada jer su preskočili to predavanje{#}

15 godina
protjeran

znam da nemamo svi istu i grafu i dc2 vent, ali može biti problem u tome, jer zahtjevna je igra jako...

ni ja neigram na ultra high postavkama osim sp-a, jer bolje je imat što više fps-a u mp.

13 godina
ivan1991 kaže...

Za sve što im se događa BF4 has stopped working error, jedan savjet. Provjerite si temperaturu grafičke kartice...

Nije to (svima), ja imam Accelero xtreme i temp mi nikad ne prelazi puno iznad 50. A imao sam crasheve.

Ali, od prekjucer su prestali crashevi aplikacije!

Al na zalost, ne znam sto je pomoglo.

Prckao sam i po BIOS-u, i driverima i registryu...

A mozda samo slucajnost :)

15 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
ivan1991 kaže...

Nije to (svima), ja imam Accelero xtreme i temp mi nikad ne prelazi puno iznad 50. A imao sam crasheve.

Ali, od prekjucer su prestali crashevi aplikacije!

Al na zalost, ne znam sto je pomoglo.

Prckao sam i po BIOS-u, i driverima i registryu...

A mozda samo slucajnost :)

ja sam shvatio  da mi je to problem, jer sam jućer zaboravio povećati fan speed, bio mi je na automatski, a onda obično hladi sa nekih 40%, i pogledam temp kad ono 71 stupanj,

onda sam samo povećao fan speed igrao par sati bez ikakvih problema. isto mi se i prije par sati dogodilo da zaboravim povećat fan speed i opet se zamrzne i error izbaci, opet povećam fan speed i sve ok. tako da sa siguran da je u tome problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 1:49 (ivan1991).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
ljudi dali ce u China expanziji biti nova oruzja ili samo 4 nove mape ?

0 0 hvala 0
13 godina
MegaTheJohny kaže...

Ne sjecam se da sam negdje vidio taj podatak.

Ali moja pretpostavka je da ce biti nove mape, vozila i oruzja.

16 godina
MegaTheJohny kaže...

Ako je ovaj link u postu od druga File pravi, biti će :)

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3950683.aspx

Za razliku od onog Dannyevog faila di je 5 novih oružja preveo kao 5 novih oklopnih vozila{#}

http://www.bug.hr/master/vijesti/battlefield-3-china-rising--detaljnije/128146.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 2:14 (jopis).
17 godina
Battlefield 4

Većeras sam skužio da mi u BF4 za okret u igri treba 5-6cm na podlozi. A bio sam uvjeren da je u pitanju 15ak cm.

Sada sam to korigirao i odjednom mi K/D u pozitivi a ACC sve veći.

Enikejs, igram na 1800dpi s 0.00977 sensom (što odgovara oko 15cm na podlozi za 360° u igri). I sve mi je čudno, moram se priviknuti.

Kakav vi dpi i sesn furate?

Usput, ovo je izgleda korisna stranica - http://www.mouse-sensitivity.com/

Vidimo se na bojištu nakon patcha. 191x7 Over&Out.

Twitter: @191x7
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Većeras sam skužio da mi u BF4 za okret u igri treba 5-6cm na podlozi. A bio sam uvjeren da je u pitanju 15ak cm.

Sada sam to korigirao i odjednom mi K/D u pozitivi a ACC sve veći.

Enikejs, igram na 1800dpi s 0.00977 sensom (što odgovara oko 15cm na podlozi za 360° u igri). I sve mi je čudno, moram se priviknuti.

Usput, ovo je izgleda korisna stranica - http://www.mouse-sensitivity.com/

Vidimo se na bojištu nakon patcha. 191x7 Over&Out.

900 dpi, 0.007 sens in game. Logitech g700s

12 godina
protjeran
Battlefield 4
ja sam malo povecao. 1000dpi i 1% u igri

1 0 hvala 1
13 godina
ARazer kaže...

900 dpi, 0.007 sens in game. Logitech g700s

EDIT, nije bilo smiljena sto sam napravio u opcijama drivera.

G700s, 1000 dpi.

Gdje se gleda sensitivity? Ja u BF4 settings editoru imam 1,00%.

EDIT 2: U igri imam sens 7%, u BF4 editoru pise 1%. Ne znam gdje si ti vidio ove brojke bez postotka (0.007)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 8:02 (CyberDemonVZ).
13 godina
Blade Runner31 kaže...

Ja recimo na dominationu ovo dozivim cesto,bas ovako  

Ja mislim da jedino animacija tog vojnika kojeg je gađao ne prati stvarno stanje u kojem je i on njega primijetio pa su vjerojatno počeli pucati u isto vrijeme, samo što je ovaj imao P90 i sasuo više metaka.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

0.0029 / 800dpi / 1080p

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 9:00 (berto).
16 godina
neaktivan
Kad već spominjete sens i dpi, spomenite i rezoluciju jer se miš ne ponaša isto na različitim rezolucijama.
13 godina
Arabarran kaže...
Kad već spominjete sens i dpi, spomenite i rezoluciju jer se miš ne ponaša isto na različitim rezolucijama.

Da. Ali na desktopu.

U igri ces se isto brzo okretat ako igras na 640x480 ili na 4K rezoluciji.

16 godina
neaktivan
:O Meni bome ne. Npr, kad stavim na 800×600 miš mi nekontrolirano brzo ide, dok sa istim postavkama na 1600×1200 bude onako kako želim.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice