Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
ZeNGe_CRO-mt kaže...

"mi" smo ovdje da im damo prijedloge i zato su i otvorili forum da "nas" slušaju.(sva sreća pa slušaju i vijdet ćeš baš kao što sam ti i napisao post prije da će se ova igra još drastično promjenit)

Nitko ne čita tvoje mišljenje na DICE forumima, jer nikoga zapravo nije briga što ti o tome misliš niti hoćeš li kupiti igru. :)

Shocker!

{#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

igra  spora do bola, ads prespor, change oružja prespor,

Tvoje mišljenje, tebi, tebi, tebi... pun si sebe...

ZeNGe_CRO-mt kaže...

...filing ...imam filing ....filing unutar ...... prejednostavan,  ....mi se nimalo ne sviđaju............ radije bi 

Jel' ti sebe pročitaš? Tekst ti je pun vlastitog ega o tome kako TI misliš da bi igra trebala funkcionirati, jer naravno, ti si (skupa s ekipom koja se s tobom slaže) majstor i bog Battlefielda, a razvojni tim je qrac od ovce i hrpa budala kao i svi koji se ne slažu.

Daj se sredi.

cek cek cek pa on govori o sebi i svom misljenju da li mu se igra svidja ili ne jer ako mu se ne svidja sta ce je onda igrat? kaj on ce sad ostat igrat bf4 samo zato sto je dobra igrica al se njemu ne svidja? A isto tako nisam znao da nemamo slobodu izrazit svoje misljenje...

ako ti smetaju ovi koji whinaju o bf4, nemoj ni dolazit u temu nego ga odi igraj.

btw nemoj mislit da se meni igra ne svidja, ja sam je se naigrao u zadnjih 2-3 dana i isto se ne slazem s ovima koji samo prigovaraju, al zato ne komentiram nis nego sam preskocim do nekog objektivnog i normalnog posta.

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kome igra djeluje spora nek si digne fov na 90+ minimalno, drastično će dobiti dojam ubrzanja. Meni je sad na 100, a kolegi je čak na 120, ima osjećaj da lebdi po mapi i to mu paše.

ma isprobavao sve moguće fov-ove i na 82-84 mi je najbolje jer napokon vidim kolko tolko ljude na 20 metara lol

ja imam filing kao da je "preudubljena" igra.

znači nedaje mi stvarni prikaz odnosa duljine/dubine tvog pogleda prema predmetu/neprijateljima koji su ispred tebe, ako me razumiješ....

u bf3 ljude najnormalnije vidiš ,nisu toliko sitni.

neznam možda se još treba naviknut al tak mi izgleda....

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
Battlefield 4

Jel vama kad ste u zraku ili ako zumirate snajperom se vidi ona prasina,pa onda 'nestane' i kako god pod kutem odredenim gledas,tako se vidi/nestane? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

Kome igra djeluje spora nek si digne fov na 90+ minimalno, drastično će dobiti dojam ubrzanja. Meni je sad na 100, a kolegi je čak na 120, ima osjećaj da lebdi po mapi i to mu paše.

ma isprobavao sve moguće fov-ove i na 82-84 mi je najbolje jer napokon vidim kolko tolko ljude na 20 metara lol

ja imam filing kao da je "preudubljena" igra.

znači nedaje mi stvarni prikaz odnosa duljine/dubine tvog pogleda prema predmetu/neprijateljima koji su ispred tebe, ako me razumiješ....

u bf3 ljude najnormalnije vidiš ,nisu toliko sitni.

neznam možda se još treba naviknut al tak mi izgleda....

Ne znam, neam sa time probleme, vidio sam da antrakš piše da ne vidi ljude...možda je radi mape i one prašine kad padne tower.

Eventualno dići saturation u postavkama grafičke, brightness malo podići, srediti si sliku i postavke.

Velim, osobno mi je ok, fov ne radi puno samo ti izduži sliku dok trčiš, kad si ads, on se vrati na klasičnu vidljivost, dakle nije fov isti u ads i sprintu, tj, poništava se kad digneš ads na deafultno, 75 ili koliko je već. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 4

Evo jedan thread di se skuplja većina pronađenih bugova.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670096803059/1/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zenge, bojim se da si malo precijenio mišljenje prosječnog igrača vulgaris na svemrežju. Imaš X primjera gdje ti sami developeri kažu da ta mišljenja nit uvažavaju nit čitaju, na kraju krajeva, jer nemaju veze ni sa čim i u pravilu su prolijevanje vlastitog subjektivnog mišljenja potkovanog prije svega nepoznavanjem tematike. Zato često puta vidiš razbacivanje pojmovima poput "optimizacija" iako iz teksta jasno vidiš da autor nema pojma o čemu priča ni što ta riječ znači. 

Prijatelj koji radi u industriji, u velikoj firmi (tu je na forumu), je rekao da je prva stvar koju ih uče da "igrači ne znaju što žele". To je u principu istina i vjeruj mi da se sluša prosječan igrač vulgaris ne bi se baš naigrali.

Forumi su tu da budu tu, onaj pravi feedback (ne govorim ovdje o bugovima nego o feedbacku koji se odnosi na gameplay i mehaniku) se dobiva od vrlo male grupice ljudi koji razumiju tematiku i koje najvjerojatnije nećeš sresti na temi "WTF MY SNIPAH IS TRACING BULLETS OMG YOU SUCK DICE" na Battlelogu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

12 2 hvala 1
15 godina
Danny_HR kaže...

Zenge, bojim se da si malo precijenio mišljenje prosječnog igrača vulgaris na svemrežju. Imaš X primjera gdje ti sami developeri kažu da ta mišljenja nit uvažavaju nit čitaju, na kraju krajeva, jer nemaju veze ni sa čim i u pravilu su prolijevanje vlastitog subjektivnog mišljenja potkovanog prije svega nepoznavanjem tematike. Zato često puta vidiš razbacivanje pojmovima poput "optimizacija" iako iz teksta jasno vidiš da autor nema pojma o čemu priča ni što ta riječ znači. 

Prijatelj koji radi u industriji, u velikoj firmi (tu je na forumu), je rekao da je prva stvar koju ih uče da "igrači ne znaju što žele". To je u principu istina i vjeruj mi da se sluša prosječan igrač vulgaris ne bi se baš naigrali.

Forumi su tu da budu tu, onaj pravi feedback (ne govorim ovdje o bugovima nego o feedbacku koji se odnosi na gameplay i mehaniku) se dobiva od vrlo male grupice ljudi koji razumiju tematiku i koje najvjerojatnije nećeš sresti na temi "WTF MY SNIPAH IS TRACING BULLETS OMG YOU SUCK DICE" na Battlelogu.

I koji su plaćeni da igraju jedan te isti nivo dok ne polude i ne nađu sve greške i gličeve....svi misle da je to dream job, ali ja mislim da ti se igre zgade praktički...:)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

I koji su plaćeni da igraju jedan te isti nivo dok ne polude i ne nađu sve greške i gličeve....svi misle da je to dream job, ali ja mislim da ti se igre zgade praktički...:)

nije problem u igranju, nego moraš uz to bit i vrstan programer da bi znao objasnit točan problem.

13 godina
fila2208 kaže...

Ne znam, neam sa time probleme, vidio sam da antrakš piše da ne vidi ljude...možda je radi mape i one prašine kad padne tower.

Kad padne neboder ne vidim kurtza.

Ako igram snajperom onda stalno onim klincem tražim ljude po mapi.

A i inače mi nisu baš uočljivi... premaleni su.

Zato mi je prva medalja za spotanje :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Dobro misliš... Većina developera, a pogotovo testera, nikad ne zaigra svoje igre baš zato što znaju svaki piksel na pamet i zove ih na povraćanje kad ga opet vide. {#}

Meni je super kako je zapravo sad ispalo da Zenge svoje pljuvanje može izraziti kao svoje mišljenje, a ja svoje hvaljenje ne mogu, jer nije mišljenje (jer se ne slaže sa zengićevim). {#}

ranko091 kaže...
fila2208 kaže...

nije problem u igranju, nego moraš uz to bit i vrstan programer da bi znao objasnit točan problem.

Ne moraš; moraš samo znati kako stvari rade i dobro opisati problem. Tvoj opis problema developeri reproduciraju i zatim popravljaju. To je inače često plaćeni posao QA odjela. S obzirom da su i igre izrazito kompleksni komadi softvera, nemoguće je sve bugove popraviti, barem ne u razumnom roku, težak je to posao (zato se i ne plaća sitnišem), razvoj općenito. Uvijek se ide na "razumnu količinu bugova".

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 11:23 (Tonči).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znači točno čitam zadnjih 20ak stranica, gledam ove vaše očajne komentare i pljuvanja po igri i nevjerujem... pa dobro jeste vi normalni?

igra je u yebenoj BETI.... da pojasnim za one koji ne znaju šta znači BETA... KLIK

pa ja neznam kaj vi svi očekujete od igre koja je još uvijek u stadiju razvijanja... betu su pustili da mi izvršimo STRESS test na serverima te da oni mogu eventualno riješiti neke probleme koji su se eventualno mogli desiti pri izlasku igre

imaju još nešto manje pd mjesec dana da poprave par glitcheva i malo bolje optimiziraju igru što se tiče fluidnosti i to je to... ja neznam šta vi svi više očekujete... pola vas igra na kršu od kompjutera i onda dolazi sa spikom da njima igra ima 20fpsa na low, pa daj molimte prestani se sramotiti... ovo je ipak informatički forum koliko sam uspio skuziti, a ovakve nebuloze čitati od večine vas, dovodi me do zaključka da je večina vas pobjegla sa CoD-a gdje su mogli igru vrtit na 60+ fpsa na 12 godina starom enginu

Ja bi samo htjeo čestitati ekipi iz DICE-a jer su stvarno napravili odličan posao oko balansiranja vozila/pješadije, igra prekrasno izgleda, toliko novih stvari su uveli... ali ne, vi bi još... ipak je riječ o 'Rvackom nezahvalnom narodu

Sad kad sam se več raspisao htjeo bi samo iznesti svoje mišljenje o TRENUTNOM BUILDu igre:

Vozila:

-Attack helikopteru su dobro napravljeni, malo tromiji, svejedno zadaju kvalitetan udarac pješadiji i vozilima, pogotovo kada se pilot i gunner usklade, jedino ono reload vrijeme je očajno dugo, pogotovo kaj se heatseekera tiče...Kada se heli oporavi od Rotor Offline i onaj zvuk koji bude kada se pokrene... neznam, savršenstvo, uši su mi jizzale

-Tenkovi su sasvim solidno napravljeni, puno su brzi, malo sporije okretniji, ali taj top njihov tako nekad čudno puca nevjerovatno... isto tako i svi oni machine gunovi su toliko nerfani da bi prije sa ak12 skinuo na bilokojoj udaljenosti nego sa tim MG

-Brodovi su opasno dobro i njih nebi uopce dirao jer su super balansirani u igru

-Scout heli nisam probao još ali koliko sam gledao Cecu i ostalu ekipu isto su super izbalanisrani

Pješadija:

-Assault klasa je odlično balansirana, cijelo vrijeme igram sa Scar-H koja je brutalna puška, AK-12 ima dosta manji recoil ali zato slabiji rate of fire i dmg, tako da mislim neće bit problema sa OP oružjima (I hope so)...

-Engineer klasa je isto tako dobro izbalansirana, jedino to kaj rpg moze lockat ima svoje dobre i lose strane... mislim da bi ga trebalo nerfati u smislu dmg, jer u trenutnom stadiju kada je navođen transportni heli sruši u 1 raketi... Isto tako Stingler ima užasno brzi lock-on time i to pod hitno trebaju smanjit, iako istina da stigner trenutno daje samo 40% dmga kad pogodi heli pa ajmo rec da je onda ''izbalansirano''

-Support klasa je sad trenutno apsolutno BESKORISNA, jedina stvar u čemu je dobra je kaj može bacat ammo box (ne ammo pack)... oružja su li-la, ali pod hitno treba neki gadget koji ce support klasu vratit u igru inace ju nitko nece koristiti...

-Sniper klasa je po meni i dalje slaba... ne u smislu beskorisna ko u bf3 nego snajperima pod hitno treba vratit staru slavu i vratiti dmg kao onima iz BC2... to kaj su ubacili c4 ih vraca u igru ali opet nisu toliko korisni osim kaj ti mogu živce ispiliti sa konstantim lockanjem PLD-a

Ostalo:

Hitreg je odličan, suppresiona skoro pa ni nema osim kaj vizulano utječe ali ništa na šta se nemože čovjek naviknut jel?..

Negativne stvari: istina je da je igra još dosta zbugirana kaj se tiče preskakanja preko 54839756893475 objekata, vozila i dalje štekaju kad se voze jedno pokraj drugoga i to me UŽASNO živcira jer kad se nađem u dvoboju sa drugim tenkom onda toliko zbugira da se odjednom stvori tenk iza mene...Isto tak ona izdužena tijela su glitch, ali jedan od onih smiješnih glitcheva koji ti uljepšaju dan kada ih vidiš tako da to ipak nebi svrstao pod negativnu stranu

Mapa sama po sebi ima isto tako loše i dobre strane, malo više je inf orijentirana, raj za helikoptere je, ali nažalost i za snajperske kamperčine poput Megatrona koji ce uzivat na ovo mapi sa svojim ''trollanjem'' koje je zapravo cekanje sa c4 na vrhu zgrade kod dizala i nabijat killove (lameee)..

Levolution sam po sebi je dobar koncept, ali će sa vremenom dop1zditi svakome... nekako mi se više sviđao potres na Epicentru(bf3) kada bi se potres desio random i neočekivano...

Još jednom podsječam da se suzdržite svojih whining komentara jer ima još mjesec dana do izlaska igre... Igrao sam alphu i IMA napretka i poboljšanja itekako... Još je prerano za ikakva prognoziranja, tako da, relax...{#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
23 6 hvala 9
17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Fila, to je QA. Oni su zaduženi za bugove i glitcheve i whatnot. Za gameplay feedback odabiru igrače koji dolaze na playtestove u njihove urede. Biraju iz "pučanstva" ali po strogim kriterijima.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Fila, to je QA. Oni su zaduženi za bugove i glitcheve i whatnot. Za gameplay feedback odabiru igrače koji dolaze na playtestove u njihove urede. Biraju iz "pučanstva" ali po strogim kriterijima.

Imaš i profesionalne testere, nisu baš kao porota, random. :)

16 godina
odjavljen
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Pa da, QA. :) QA je obično interni ili autsorsan, za bugove i ostalo. Playtest se organizira za feedback o gameplayu, balansu itd. Ma u svakom slučaju je to složenije nego što je globalni dojam i maksimalno je udaljeno od komentara na forumu. :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 11:34 (Danny_HR).

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

bravo sadfa si otkrio ameriku, nije problem u tome sto je irgac trci sporo nego u tome sto sve radi traljavo od vadenja oruzja lezanaj preskaknja i drugih gluposti.

15 godina
Danny_HR kaže...
Pa da, QA. :) QA je obično interni ili autsorsan, za bugove i ostalo. Playtest se organizira za feedback o gameplayu, balansu itd. Ma u svakom slučaju je to složenije nego što je globalni dojam i maksimalno je udaljeno od komentara na forumu. :)

a mi imamo svoj mali očito rage/jizz kuak u obliku ove teme i onda se tu spama.
Nekad je teško prihvatiti tuđe mišljenje jer smo 'rvati ali eto, ima tu svašta.

Ja samo jedva čekam da ta igra izađe, nikad nisam ništa čekao tako {#} 

BFBeast kaže...
fila2208 kaže...

bravo sadfa si otkrio ameriku, nije problem u tome sto je irgac trci sporo nego u tome sto sve radi traljavo od vadenja oruzja lezanaj preskaknja i drugih gluposti.

Ljudina, ajde nemoj, naspavao sam se i dobre sam volje, ne treba mi tvoja inteligencija da mi kvari dan.

Ja to znam i svjestan sam, samo reko možda nekome da dojam da se igra ubrzala. Daleko od toga da nije sporija od bf3,je, i to mi se sviđa, samo je teško naviknuti se nakon bf3.
Ugl. da, ja sam ti inače i otkrio ameriku dok su ljudi kao ti brojali svoje prste na rukama i nogama i zbrajali dal imaju 20 ili 21 {#} 
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 11:40 (fila2208).
13 godina
Battlefield 4

Ja sam smanjio postavke na medium i osjetno je bolje igrati a grafika i nije nesto losija u odnosu na high postavke. Sad mi je prosjecan fps oko 55 sto i nije lose sa mojom konf. Uglavnom igrica mi se sviđa iako je beta. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

E i btw.netko žalio kako ljudi slabo padaju.

razlog, minimalni dmg je smanjen i još k tome dodajte i 10% armora od specijalizacija, koje opet skidaju 1.5 dmg, i to je opet dovoljno da doda još jedan metak prije nego netko padne.

Po meni ok je dmg, nekad poludiš od 200 hitmarkera, ali velim, zato sve djeluje nerfano, a zapravo i nije toliko.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 4

nakon odigranih par rundi sa 870-om mogu sluzbeno reci da je hitreg isti ako ne i gori u bf3 to je strasno kako nepriznaje pogotke ponekada na blizu ti treba 3 hita da ubijes covjeka, ganjas covjeka sa sacmom opalis 2 puta njemu u leda niti x niti nicega i opalis 3. put ubijes ga jednim metkom.

Ginjenje iza zaklona nikakva nepoznanica i u BF4.a pogotovo kada te netko pogada pada ti energija sa 100% na oko 40% i iduci hitac si mrtav. deeleya ima da boli glava(server je bio u VB ping 55)đ

A sada neka mi neko od ovih Dice uluzica kaze kako ce oni to promjeniti do izlaska igre ako u bf3 nisu uspili to napraviti u 2godine. ako nevjerujete otidite slobodno igrati sa 870-om

Za sada cu uzeti samo igrzu bez premiuma a ako mi se nesvidi kada izade trazti cu povrat novca i vratiti se na bf3, jer mi je svejedno dali ginem iza zaklona u bf3 ili u bf4.

4 7 hvala 1
16 godina
odjavljen
To "ginjenje" iza zaklona je tvoj lag. Mi DICE ulizice to nemamo (mi imamo verziju igre bez toga).

Inače, službeno koga predstavljaš kad to kažeš? Udrugu pro igrača kakve ja prosječan noob dobijem jednom rukom?
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

nema objektivnih strana

ili ljudi previse blate igru ili ju neki srcano brane

i tako ce uvijek biti samo crno ili bijelo

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Pa, 870 sa Slug-om već radi bolje, ali problem je očito taj body armor ko prvi upgrade svima... Imam kratki video, ali još nisam uploadao.

Inače, Network Smoothing na 0, ali nešto što nisam vidio u BF3, redovito me ubijaju likovi po kojima pucam a uopće nisu okrenuti prema meni (znam da tako samo izgleda, ali iritira).

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
2 0 hvala 3
12 godina
protjeran
Tonči kaže...
To "ginjenje" iza zaklona je tvoj lag. Mi DICE ulizice to nemamo (mi imamo verziju igre bez toga).

Inače, službeno koga predstavljaš kad to kažeš? Udrugu pro igrača kakve ja prosječan noob dobijem jednom rukom?

daj lol, pa vidjeli smo tvoj viseo iz bf3 nemozes pogoditi slona pucas po svojima neznas ni kako protivnik ni izgleda, zato si sretan sto sada u bf4 puske nemaju recoil jer cec tvoje nobstvo doci do izrazaja. stoga bolje suti.

Ako je vise ljudi na ts-u reklo da pada iza zaklona onda mislim da nije do mojeg deeleya.

15 godina
TomoR kaže...

Pa, 870 sa Slug-om već radi bolje, ali problem je očito taj body armor ko prvi upgrade svima... Imam kratki video, ali još nisam uploadao.

Inače, Network Smoothing na 0, ali nešto što nisam vidio u BF3, redovito me ubijaju likovi po kojima pucam a uopće nisu okrenuti prema meni (znam da tako samo izgleda, ali iritira).

A da, body armor treba uzeti u obzir svakako jer tih 10% može puno značiti.

Ne znam jel ovo finalni dmg za igru, ali bit će zanimljivo.

16 godina
Battlefield 4

Gosp. Tonči verbalno podsjeća na našeg premijera.....

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
10 3 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Dobro, družim se s igrom od kada je krenula ekskluzivna beta i mislim da je vrijeme da i ja napišem par riječi. 

Kao prvo, ovo je više evolucijski nego revolucijski korak za BF, što neke plačibebe ovdje očito ne mogu nikako shvatiti.No, dobro, krenimo otpočetka.

1. Assualt klasa ima sve atribute koje je imala i u BF3: snažna oružja, medpack, M320. Ništa posebno drugačije.

2. Inženjerci također imaju sve stare pozitivne karakteristike, ali mnogo više ATRL- a (koji nisu dostupni u beti). PDW također nisu loši kako mnogi govore, štoviše, mnogo su bolji nego prije, samo što nisu baš za velike udaljenosti. 

3 LMG mi se čine nekakako ugodnijima za korištenje, kao da imaju trunčicu više preciznosti. I ovdje je efektivnost klase neupitna.

4. Recon je definitivno doživio najviše promjena i najdraža mi je ta da sada ne moraju bježati pred vozilima. Sniper riflei se, poput i LMG-a čine više "user friendly", a čak i trag koji ostavljaju ispaljeni metci je zanimljiv dodatak, za koji još treba vidjeti kako će utjecati na sveukupan gameplay.

5. Levolution. Bio je zanimljiv i ostao. Ma što govorili, radi se o veoma interesantnom konceptu.

6. Grafika je prekrasna.

7. Gameplay je sporiji, ali ja sam ionako uvijek smatrao brzinu BF3 neprimjerenu za serijal. Ovo bolje pristaje igiri poput Battlefielda jer stigneš iskoristiti mozak.

8. Supression je konačno onakav kakav je oduvijek trebao biti.

Sve navedeno je neosporivo pozitivno neovisno o tome što drugi govore. No, postoje neke stvari koje veoma zamjeram DICE-u.

1. Putanja metka je ravna neovisno o udaljenosti. To je čisti idiotizam. Ne znam što drugo da kažem.

2. Igri nedostaje onaj "Battlefield osjećaj". Ne znam to opisati, ali tko god je igrao bilo koju prijašnju igru iz serijala znat će o čemu pričam. To je vjerojatno najveći problem, jer BF gubi svoju osobnost među FPS- ovima.

3. "Tenkovi kao da su od papira.", rekao mi je prijatelj, i bio je u pravu. Prelako ih je uništiti. Čak i s M320.

4. Hitbox je odličan, ali čini mi se "prevelik". Jednom sam pokušao pucati samo malo u stranu i pogodio sam.

No opet, pogrešno je stvarati bilo kakave preuranjene zaključke prije konačne verzije. Ovo je samo Beta. Ako mislite da DICE nema dovoljno vremena da ispravi sve nedostatke, sjetite se kolika je razlika bila između BF3 bete i konačne igre.  

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:07 (NiramX).

10 0 hvala 5
12 godina
protjeran
TomoR kaže...

pa to sam i ja skuzio, gore su animacije nego u bf3. u bf3 je samo prikazivalo fake reload a ovdje ti prikazuje da je okrenut tebi bocno a ubije te. totalno sjebano. zato i kazem tesko da ce to moci ispraviti.

ali ko ga sisa zato mogu traziti povrat novca i mirna bosna. nepada mi napamet davati im novce za neki popuproizvod jer imam vec jedan u garazi(BF3{#})

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 12:10 (BFBeast).
13 godina
protjeran
BFBeast kaže...

ali ko ga sisa zato mogu traziti povrat novca i mirna bosna. nepada mi napamet davati im novce za neki popuproizvod jer imam vec jedan u garazi(BF3{#})

Zar nije pametnije da prvo isprobaš igru i tek onda tražiš povrat? Nikad ne znaš.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice